Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maguire niet langer duurste verdediger: Man City haalt man van 100 miljoen

Laatste update:

Josko Gvardiol is bijna officieel speler van Manchester City. Fabrizio Romano meldt woensdag dat de Engelse kampioen een akkoord heeft bereikt met RB Leipzig over de transfersom. De 21-jarige mandekker kwam een maand geleden al tot een akkoord met Manchester City en hoeft nu alleen het tweede deel van de medische keuring te ondergaan. Als dat goed verloopt tekent Gvardiol een meerjarig contract in het Etihad Stadium. Diverse Engelse media repten onlangs over een transfersom van 100 miljoen euro, waarmee de Kroaat in een klap de duurste verdediger ooit is.

De Kroaat was dus al enige tijd akkoord met City, maar de clubs moesten het nog eens worden over een transfersom. Daarin hebben ze elkaar nu gevonden. De treblewinnaar telt in totaal 100 miljoen euro miljoen euro neer. Daarmee wordt Gvardiol de duurste verdediger aller tijden. Voorheen had Harry Maguire het record in handen, wat hij bemachtigde met zijn transfer van Leicester City naar Manchester United in 2019. Toen betaalden the Red Devils 87 miljoen voor de inmiddels dertigjarige stopper.

Met Gvardiol kan City's defensieve spoeling allerminst dun genoemd worden. Naast de Kroaat beschikt Josep Guardiola ook nog over Rúben Dias, Manuel Akanji, Aymeric Laporte, Nathan Aké en John Stones in het centrum. Laatstgenoemde wordt bij tijd en wijle al ingezet als controlerende middenvelder. Aké verhuisde al eens naar de linkerkant wanneer Guardiola voor een vijfmans defensie opteerde.

Met name tijdens het afgelopen WK in Qatar liet Gvardiol zien een uitstekende verdediger te zijn. In de laatste wedstrijd van de groepsfase tegen België was hij er meermaals voor verantwoordelijk dat onze zuiderburen niet tot scoren kwamen, waardoor Kroatië zich plaatste voor de achtste finales. Uiteindelijk reikte het team van bondscoach Zlatko Dalic tot de halve finales, waarin Argentinië met 3-0 te sterk bleek. Wel wisten de Kroaten de strijd om het brons te winnen van Marokko (2-1). Tijdens de Final Four van de Nations League was Gvardiol er niet bij wegens een buikwandblessure.

Vind jij Josko Gvardiol een aanwinst voor Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Uitstekende transfer en waarschijnlijk toch wel een probleem voor Aké want dat is in zijn vaarwater. Want Dias gaat altijd die centrale rol houden in het huidige systeem en Gvardiol zie ik toch niet meteen in een Stonesrol uitblinken.

19 juli 2023 om 19:30

Spelen toch met 3 verdedigers? Vorig jaar Walker, Dias, Ake. Dat kan nu Gvardiol, Dias, Ake. Of Ake op linksback bij 4 mansverdediging. Daar is hij de enige optie.

19 juli 2023 om 19:33

Zoals ik hier beneden aangeef gaat er dan een linkspoot op rechts komen te staan (want Dias haalt die niet weg uit het centrum lijkt me), dus dat lijkt me sterk.

Verder kan Gvardiol ook op linksachter in een viermansdefensie. Dat heeft die bijvoorbeeld bij Kroatië al uitstekend gedaan.

19 juli 2023 om 19:34

Ze spelen in balbezit met 3 ja. Ake, dias en Akanji. Walker was bankzitter.
Gvardiol en ake zijn beide linksbenig. Het wordt wel wat lastiger maar het kan prima. Akanji heeft namelijk ook op zowel links als rechts gestaan.

19 juli 2023 om 19:41

Het zou zeker kunnen natuurlijk. Maar Akanji is zeker voor een verdediger gewoon goed met zijn zwakke been en het was eerder een noodoptie dan iets anders om hem links te gebruiken.

Ik zie het Pep eerlijk gezegd niet doen als eerste optie. Al weet je met Pep nooit natuurlijk.

19 juli 2023 om 19:58

Haha met Pep weet je het idd nooit. Zou mij niets verbazen als Pep eerst vasthoudt aan Ake en dat Gvardiol eerst veel moet wennen. Beetje zoals grealish maar ook ake. Beide waren eerst ook bankzitters.

19 juli 2023 om 19:30

Eerder Akanji. Spelen ook met 3 achterin

19 juli 2023 om 19:31

En jullie denken dat hij Aké of Gvardiol tegen hun voet op die rechter plek gaat zetten?

19 juli 2023 om 19:49

Ake is beter dan Gvardiol en heeft het krediet van afgelopen seizoen in zijn pocket, hoezo een probleem?

19 juli 2023 om 19:54

Aké beter dan Gvardiol vind ik een heel statement. Gvardiol heeft dan weer het krediet van een prijskaartje van 100 miljoen.

19 juli 2023 om 19:56

Ach ja.. die had Harry ook… zegt niet alles.

19 juli 2023 om 19:56

Ake beter dan Gvardiol. Dan weet ik nog zo net niet.

19 juli 2023 om 19:56

Ze hebben net 100M voor hem betaald. Natuurlijk is hij eerste keuze, maar mocht hij tegenvallen in de eerste wedstrijden (wat ik betwist) zal Ake wel een kans krijgen.

19 juli 2023 om 20:00

En Harry heeft twee jaar gewoon alles gespeeld bij Man U.

19 juli 2023 om 20:00

Ake beter? Hoe vaak heb je Gvardiol uberhaupt zien spelen? Gvardiol was de beste verdediger van het afgelopen WK en de grote man bij Leipzig in de defensie. Niet voor niks met Dias de meest waardevolle verdediger van de wereld.

19 juli 2023 om 20:04

Ja Gvardiol heeft mij overtuigd op het WK en ook in de CL sterke wedstrijden gespeeld. Misschien raar maar ik vind hem beter met masker.

19 juli 2023 om 20:05

En Ake waa vorig jaar de beste City verdediger en van Nederland. Alhoewel dat laatste indrukwekkender klinkt met namen zoals van Dijk, Timber en de Ligt dan het werkelijk is.

19 juli 2023 om 20:12

@Lierse1997: zonder verwijten maar meer uit nieuwsgierigheid. Wat doe jij zo al op een dag? Ik zie je altijd onder elke topic discussiëren met allerlei lui over zo een beetje elke voetbalcompetitie. Je reageert ook altijd binnen een aantal minuten. Vind je het dusdanig leuk om met vreemden te discussiëren op het internet over voetbal? Ik ga nog wel eens een discussie aan over AZ of andere topics, maar jij bent echt onder elk topic met 10 reacties te vinden

19 juli 2023 om 20:13

Dias was de beste verdediger van City. Laten we wel wezen.

19 juli 2023 om 20:38

Ik moet vaak naar het toilet.

19 juli 2023 om 20:52

Dat mag jij een heel statement vinden Lierse, ik vind het echt. Was de beste verdediger van City afgelopen seizoen, niemand was zó constant goed en heeft vrijwel alle topwedstrijden gespeeld. Leuk dat prijskaartje maar die had/heeft Grealish ook en die man heeft ook pas sinds afgelopen seizoen een standaard basisplaats. Gvardiol kan aan de bak, Ake zit goed op zijn plek.

19 juli 2023 om 20:57

DerKaiser, leuk hoor de grote man bij Leipzig in de defensie maar Ake was de grote man bij City. Daar zit me een groot verschil tussen met alle respect. Beste verdediger van het WK nog wel.. dat mag jij vinden, hetgeen wat mij bijblijft is toch dat hij werd vernederd door Leo Messi in de halve finale. Beetje lullig om dat aan te dragen maar zoiets blijft gewoon eerder bij. De waarde wordt bepaald door de club die een bod doet, oke Gvardiol is blijkbaar veel waard maar wie zegt dat Ake dat niet is? Ik heb Gvardiol genoeg zien spelen, erg goede verdediger maar Ake heb ik ook genoeg aan het werk gezien en ik vind hem niks minder.

19 juli 2023 om 21:08

Dias is de beste en de grote man, maar die was in het begin van het seizoen vaak geblesseerd.

Sowieso vind ik de club van een speler gebruiken om aan te halen maar zwak. We zullen het volgend jaar wel zien wie de beste is. Ik geef Gvardiol zeker een goede kans.

19 juli 2023 om 21:21

Hij zat in alle beste WK teams van 2022. Waarom stond Ake er niet bij dan? Als of die wel Messi kon afstoppen. Zijn Ramos en Boateng nu ook matige verdedigers omdat ze door Messi zijn dol gedraaid. Wat een non-argument. Gelukkig heeft City er wel verstand van, niet voor niks dat ze 100 miljoen spenderen. En onafhankelijke databases zeggen dat Consy. Marktwaarde Gvardiol 75 miljoen, Ake maar 42 miljoen. Maar Consy weet zogenaamd alles beter. En opvallen bij een mindere club is juist nog knapper zal je zeggen.

19 juli 2023 om 22:01

Ik weet het zeker beter derKaiser, daar bestaat geen twijfel over. Als ik het niet beter wist had ik jou hier ook niet van repliek hoeven te dienen.

19 juli 2023 om 22:04

"Dias is de beste en de grote man" Dat is jouw mening Lierse, dat klopt wat mij betreft echter niet. We gaan het indd zien komend seizoen.

19 juli 2023 om 22:08

Haha wat een tegenreactie. Je wordt compleet overruled met argumenten en dan kom je met dit. En met je laatste reactie hieronder op Lierse spreek jezelf ook compleet tegen ten opzichte van je reactie op mij haha.

19 juli 2023 om 22:14

Dat is een vrij universele mening durf ik te opteren. En iets wat Dias bewees van toen hij terug was.

19 juli 2023 om 22:21

Haha prachtig antwoord Lierse. Succes nog met al de discussies die je nog gaat voeren met de verschillende VZ-leden

19 juli 2023 om 23:03

Klopt Kaiser, dan moet er toch een belletje gaan rinkelen he.

19 juli 2023 om 23:05

Dan leef ik in een ander universum Lierse, ik nodig je uit ook eens de oversteek te maken.

19 juli 2023 om 23:36

Gvardiol is in ieder geval aan de bal beter

19 juli 2023 om 23:38

Dias is wel de grote man hoor. Dat gaf Guardiola ook min of meer toe. Ake had wel het beste seizoen alsin heeft iedereen verrast afgelopen seizoen en was echt heel erg goed. Ake is geweldig in de 1 vs 1 situatie, maar Dias is de grote leider, de speler met het defensieve inzicht en tackles/slidings van wereldklasse. Het is niet normaal wat hij laat zien. Beter dan Kompany

20 juli 2023 om 09:19

Grealish kostte ook 100M. Zat 1,5 jaar gwn op de bank

19 juli 2023 om 23:00

Hele goede speler maar wel een flink prijskaartje voor een club die een onderzoek tegen zich heeft lopen voor het meer dan 100 keer overtreden van de Ffp....

100 miljoen voor Leipzig... Dat maakt de transfer van Simons toch nog gekker, want Leipzig hefet cash en het opleiden van jonge spelers en ze dan doorverkopen is hun business model. Waarom dan een speler huren die nul restwaarde heeft voor Leipzig?

20 juli 2023 om 00:10

Nee helemaal geen probleem @Lierse1997, Pep is van de rouleren niemand bij City speelt meer dan 30 westrijden. Meeste die vorige seizoen speelde van Akanji en die speelde 24 wedstrijden. Dus er is zat tijd en ruimte voor Aké. Pep vind het belangrijk dat iedereen zich belangrijk voelt in de selectie, iedereen krijgt taken, iedereen krijgt minuten.

Monsterlijke selectie heeft city, deze man staat misschien wel niet eens in de basis

19 juli 2023 om 19:28

Beste verdediger van de wereld niet?

19 juli 2023 om 19:42

Die gaat wel basis staan hoor. Helemaal voor dat bedrag. Iemand uit het rijtje; Stones, Ake, laporte en Akanji zal wel het slachtoffer zijn.

On: echt mega goede aankoop voor City. Wel voor een giga bedrag, maar je ze kunnen het betalen!

19 juli 2023 om 21:25

@Mick1988 Zette Guardiola Grealish in zijn eerste jaar ook niet regelmatig op de bank? Hij zal wel echt moeten presteren.

19 juli 2023 om 20:59

Iedereen op deze website klaagt over Saudi-Arabië, maar nu koopt weer een PL club voor een absurd bedrag een speler die ze niet nodig hebben of die ervoor gaat zorgen dat andere topspelers (Ake Akanji) op de bank belanden. En dat vinden we allemaal oke? Ik vind het een Chelsea achtige transfer, waarbij lukraak geld tegen een selectie wordt aangesmeten die al enorm compleet is. En vervolgens moeten ze straks weer een half team verkopen waarvan er teveel naar Saudi-Arabië gaan omdat ze daar als enige die belachelijke PL salarissen kunnen overtreffen. Kots.

19 juli 2023 om 21:07

Niet nodig? Als Laporte, Walker en Cancelo vertrekken, denk jij dan dat er geen nieuwe verdediger nodig is? Walker heeft al een persoonlijk akkoord, en Laporte vertrekt ook op zeker. Cancelo hoogstwaarschijnlijk ook.

19 juli 2023 om 23:41

Cancelo en Laporte lijken te vertrekken. Voor City dat met 4 centrale verdedigers speelt is het toch wel een belangrijke transfer. En al helemaal met oog op e toekomst

Heerlijke speler en het doet me toch pijn dat maguire zoveel heeft gekost hahhaha

Wat een gruwelijk goede aankoop voor City zeg! Echt jaloersmakend om te zien wat voor team zij neer kunnen zetten!

Man City speelt Fifa. Om af te maken, pak Khava van Napoli en komende jaren pakken zij ieder jaar de PL

19 juli 2023 om 19:33

Alsjeblieft niet. Kvara lekker zijn eigen ding laten doen want daar is hij goed in. Guardiola zou zijn vrijheid gaan afnemen. Grealish speelt ook een stuk minder spectaculair, veel minder dribbels, acties en vrijheid dan bij Villa. City gaat hem gelukkig daarom toch niet halen.

19 juli 2023 om 19:45

Pep geeft echt wel vrijheid hoor. Vooral bij Barca met MSN zag je dat alle 3 vrij waren.

Grealisch is zo een speler vind ik te goed voor subtop en net niet genoeg voor (absolute) top.

19 juli 2023 om 19:55

Pep was al weg toen MSN bij barca speelden, dat was Luis Enrique als ik het goed heb.

19 juli 2023 om 20:08

Guardiola heeft maar één van die drie getraind.

19 juli 2023 om 20:16

Niet mee eens. Grealish doet juist precies wat Guardiola van hem vraagt. Doet zijn verdedigende taken uitstekend en is meer een dienende speler geworden, meer zekerheid en minder risico's in zijn spel. Continu de actie opzoeken hoort daar nu wat minder bij.

Daarnaast zijn de teams van hem van vroeger ook niet echt meer te vergelijken met vroeger. Het voetbal veranderd telkens weer.

19 juli 2023 om 20:18

tnx voor correctie. Ben dit gewoon helemaal kwijt.

Hele goede transfer voor city. Voor feyenoord wat minder, zullen ze misschien toch doorpakken met geertruida👀

19 juli 2023 om 19:33

Ben bang dat ze idd terugkomen...

19 juli 2023 om 19:43

Maar ze kunnen na deze 100 miljoen in ieder geval niet meer vertellen dat ze hooguit 20 of 25 miljoen uit kunnen geven

19 juli 2023 om 19:44

hahaha ...dat wordt een slecht verhaal.

Zou wel bijzonder zijn als ze nu opeens met 10 mln extra over de brug komen.

20 juli 2023 om 07:07

RB Leipzig heeft al El Chadaille Bitshiabu gehaald van PSG als vervanger van Gvardiol. Op rechtsback hebben ze Simakan en Kloostermann ik weet niet of ze nog Geertruida gaan halen

Ik vraag me af of hij snel genoeg is om te spelen met ruimte in zijn rug, verder een hele complete verdediger met veel fysiek.

19 juli 2023 om 19:34

Sarcastisch neem ik aan over zijn snelheid? 😅

19 juli 2023 om 21:30

Ik ben bang van niet😅

Topaankoop. En voor zo’n toptrainer die bij verschillende clubs heeft laten zien met beperkte financiele middelen en average spelers resulaten te kunnen boeken moet zo’n goede speler ineens in zijn selectie heel erg prettig zijn om mee te werken!

20 juli 2023 om 09:53

goede spelers zal hij ondertussen aan gewend zijn hoor! maar ik denk dat een van de beste verdedigers van de wereld aan je selectie toevoegen altijd een heerlijk gevoel moet zijn

Met Gundogan en Mahrez die zijn vertrokken en voeg daar waarschijnlijk Walker, Cancelo en Laporte aan toe, moet je wel investeren. Kovacic en Gvardiol zijn 2 sterke aankopen.

19 juli 2023 om 20:46

Ohja want ze hadden al zo'n dunne bezettig goh. Pep heeft het wel echt zwaar dan.

19 juli 2023 om 22:24

Ik vind die bezetting eigenlijk wel meevallen.. als ze niemand halen zitten ze met een middenveld bestaande uit De Bruyne, Rodri, Bernardo (die eigenlijk als rechtsbuiten speelt) en met Philips die niet goed genoeg is en Palmer een jeugdspeler. 5 spelers waar er 2 niet het niveau hebben en er een als aanvaller speelt.

Voorin Grealish, Foden, Alvarez en Haaland. Jij wilt met 4 aanvallers 4 toernooien spelen?

Mochten Walker, Laporte en Cancelo vertrekken houd je weinig over achterin: Ake, Dias, Stones en Akanji. Gomez en Lewis hebben het niveau absoluut niet.

Dan heb je 11 waardige veldspelers en 4 matige wissels. 15 veldspelers vind ik nou niet ruim bezet. Mochten Laporte, Walker en Cancelo blijven zou ik alsnog een rechtervleugel of middenvelder aantrekken!

19 juli 2023 om 23:44

Met de vertrekkense spelers eraf heeft City een kleine selectie. Spelers van grote kwaliteit, maar niet veel spelers.

19 juli 2023 om 22:06

Vind Kovacic echt geen City speler. Snap die transfer niet helemaal. Zeker niet als hij de 1-op-1 vervanger is van Gündogan

19 juli 2023 om 22:29

Is inderdaad niet het zelfde type speler. Ben vooral benieuwd of Pep het blok Rodri en Stones verder door gaat zetten met KDB ervoor. Voorin waarschijnlijk dan Grealish Haaland Bernardo. En achterin Ake Gvardiol Dias Akanji en Ederson.

Denk dat Kova meer een wisselspeler word. En als Pep toch niet met Stones op het middenveld begint, verwacht ik eerder Foden op het middenveld als Kova.

Goeie spelers maar je zou toch met een speler van 70 miljoen erbij ook kampioen worden.

19 juli 2023 om 21:31

Zeker weten, maar dit is ook gewoon gericht op de toekomst. Als je hem nu niet haalt ben je eventueel te laat op het moment dat je hem ECHT nodig heb

22 juli 2023 om 11:55

De verdediging van Man City is toch al aardig Jong nog?

19 juli 2023 om 23:45

Stil staan is achteruit gaan. Er zijn nog wat spelers die mogelijk vertrekken

Ze doen Laporte weg voor hem. Je vervangt een dure cv met een ander. Ik ben eerder benieuwd wie Mahrez, Gündogan en misschien Bernardo Silva kunnen vervangen.

19 juli 2023 om 20:26

Kovacic is de vervanger van Gundogan.

19 juli 2023 om 22:05

Dat is dan een pak minder

19 juli 2023 om 23:47

Er zit veel meer in bij Kovacic dan eruit is gehaald. Ik ben benieuwd naar hem onder Pep

19 juli 2023 om 23:46

Toevallig vandaag kwam de naam Raphinha voorbij ala vervanger voor Mahrez. Bernardo zie ik niet meer vertrekken. Zou bijzonder onhandig zijn voor City

Absolute topverdediger. Snap wel dat City vol voor hem gaat. Benieuwd wat Leipzig uit de hoed gaat toveren als opvolgers. Ze kunnen voor dit bedrag 3 nieuwe verdedigers halen.

19 juli 2023 om 20:21

Hebben ze niet El chaidaille van Psg al gehaald voor 15 miljoen en waarschijnlijk gaan ze nu vol voor Geertruida. Neem aan dat ze ook een middenvelder erbij halen want ze zijn er 3 kwijt (als je Nkunku als een 10 ziet en geen valse 9) ook al hebben ze Baumgartner en Seidewald daar word ik niet warm van .

19 juli 2023 om 21:23

Carvalho, Olmo, Simons, Sesko en Baumgartner lijken mij meer dan genoeg offensieve versterkingen. Terwijl alleen daarvoor Nkunku en Szoboszlai zijn weggegaan.

19 juli 2023 om 21:32

Olmo zat er toch al een tijdje?

19 juli 2023 om 21:44

Excuus ik noemde hem er zo automatisch bij.

19 juli 2023 om 23:04

@derkaiser huh, 3 nieuwe spelers halen? In een ander topic over Simons zeg je nog doodleuk dat Leipzig geen geld heeft en het daarom logisch is dat ze Simons huren. Wat is het nu? Hebben ze geen geld of kunnen ze 3 nieuwe spelers halen?

20 juli 2023 om 07:46

Als Gvardiol verkocht wordt kunnen ze weer herinvesteren. Zo doen ze het elke keer. Uitgaven en inkomsten blijven zodoende redelijk gelijk. Als ze voor Simons en Carvalho een dikke som geld zouden betalen kwamen ze dik in de min uit. Dat kunnen ze zich niet veroorloven.

Geweldige aankoop, als Laporte en Cancelo vertrekken moet je er een nieuwe verdediger bijhebben. Dan maar gelijk de beste ter wereld als we naar talent kijken!

Ik ben flabbergasted. Het is een topper in wording maar hoe kan die club zoveel blijven uitgeven. Pep geeft nu al 600 mil uit aan de defensie alleen. Dit is toch niet fair meer voor anderen? En hoe zit het met ffp? Het is wel een giga aankoop, daar niet van.

19 juli 2023 om 21:28

Bizar en triest tegelijkertijd. Ze hebben de afgelopen 10 seizoenen minimaal 100-150 miljoen uitgegeven per seizoen aan transfers. Het heeft ze minimaal 1 miljard gekost om 1 CL te winnen, dus waarschijnlijk moet er nog een miljard tegenaan gegooid worden voor een 2e CL.

19 juli 2023 om 23:51

@Poatan United is netto meer dan een miljard verder en hebben alleen de Europa League en een paar bekers gewonnen de afgelopen 10 jaar... City heeft in ieder geval nog 6 landstitels, veel bekers, de CL en heel veel records verbroken

20 juli 2023 om 01:52

Poatan het heeft niet 1 miljard gekost. Er zal, met name in het begin, best flink wat eigen geld ingegaan zijn, maar inmiddels zal city toch al een tijdje redelijk quitte draaien.

19 juli 2023 om 23:08

Hopelijk worden ze eens flink aangepakt voor het meer dan 100 keer overtreden van de FFP.

19 juli 2023 om 23:50

@King Er zijn meerdere clubs die zeer vergelijkbare netto investeringen hebben gedaan over de afgelopen 5-10 jaar waaronder een club die al 10 jaar geen kampioen is geworden

Jammer. Dacht even dat dit over Bassey ging.

Sterk aan de bal, zwak verdedigend, Guardiola is waarschijnlijk de beste coach aller tijden, dus die vindt wel een manier om Gvardiol goed te gebruiken.

19 juli 2023 om 22:58

Verdedigend zwak zegt ie😂😂

19 juli 2023 om 23:28

Kijk hem eens lachen alsof hij weet waar ie over praat. Gvardiol blinkt niet uit in het verdedigen. Zwak in de lucht, blinkt niet uit in de duels, positionering laat ook te wensen over. Gvardiol is zo gewild omdat hij erg sterk is in de opbouw vanuit de centrale verdediging, hij is zowat ongeëvenaard op dat vlak. En in tegenstelling tot Upamecano is Gvardiol geen complete grap in de verdediging, dus zoals ik zei, Guardiola weet vast hoe hij de zwakheden van Gvardiol moet beschermen.

Even kijken of Jungle Boy ook kan toelichten of alleen kan lachen.

City heeft over 2 jaar net zoveel champions leauges als man united.
Die geschiedenis snel rechtgetrokken

19 juli 2023 om 23:09

Met een beetje geluk wordt City binnen 2 jaar van alle titels gestript en uitgesloten van Europees voetbal voor die 100 overtredingen van de FFP.

19 juli 2023 om 23:55

Titels afpakken zal niet gebeuren ook al zouden ze schuldig worden bevonden. Dat is wel duidelijk geworden uit alle reacties die er tot nu toe zijn gekomen. Het kan ook een geval zoals bij Juve worden met puntaftrek als het uberhaupt wordt bewezen voor de jury

Goeie verdediger die ook een goed WK heeft gespeeld. Maar tegen het Argentinië van Messi werd hij helemaal dolgedraaid.

20 juli 2023 om 09:58

wie niet ??

Zo, het druk van zijn prijskaartje is af bij Maguire.. 😜

Kan Maguire eindelijk is zonder druk voetballen. Zal je zien hoe goed die eigenlijk wel niet is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren