Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luuk de Jong en Sevilla dutten in en lijden derde nederlaag op rij

Laatste update:

Sevilla heeft aan de eerste twee groepsduels in de Champions League vier punten overgehouden, maar in LaLiga presteert het team van Julen Lopetegui bijzonder matig. De Zuid-Spanjaarden gingen zaterdag met 2-1 onderuit tegen Athletic Club en dat betekende alweer de derde competitienederlaag op rij. De laatste zege in LaLiga dateert van 1 oktober toen Levante met 1-0 werd verslagen. Sevilla staat met zeven punten uit zes duels op een teleurstellende veertiende plaats in LaLiga, al hebben veel teams één, twee of zelfs drie duels meer gespeeld.

In een eerste helft met maar weinig kansen kwam het scorebord na iets meer dan acht minuten in beweging. Na een pass van Lucas Ocampos vanaf links tekende En-Nesyri met een gekraakt schot vanaf een meter of negen voor de 0-1 in Bilbao. Het duel lag door kleine overtredingen voortdurend stil en de teams van Gaizka Garitano en Lopetegui kwamen maar niet goed in de wedstrijd. Enkele minuten voor rust leek En-Nesyri voor de 0-2 te zorgen, maar dit keer ging het schot van de aanvaller net naast de paal.

Luuk de Jong was vijf minuten na de pauze dicht bij een doelpunt toen een schot van En-Nesyri langs de doellijn ging en de Nederlander bijna kon binnenwerken. Athletic had moeite om in de buurt van het doel van Yassine Bounou te komen en uit een corner in de 76e minuut viel uiteindelijk de gelijkmaker. Mikel Vesga verlengde een corner vanaf link naar de tweede paal, waar de vrijstaande Iker Muniain de bal tegen de touwen joeg: 1-1.

Het bleek uiteindelijk een voorbode van de 2-1, daar Athletic vier minuten voor tijd sloeg. Na een scherpe voorzet van Iñaki Williams vanaf links richting de tweede paal was het Oihan Sancet, die enkele minuten eerder was ingevallen, die de bal in één keer achter Bounou schoot: 2-1. Lopetegui verving De Jong vervolgens door een andere aanvaller, Carlos Fernández, maar een nederlaag kon niet meer worden vermeden. Sevilla speelt woensdag een thuisduel met FK Krasnodar in de Champions League en wacht volgende week zaterdag een thuiswedstrijd tegen Osasuna.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iemand enig idee waarom Idrissi niet bij de wedstrijdselectie zat?

31 oktober 2020 om 18:26

Heeft vanwege een blessure pas vier dagen geleden voor het eerst meegetraind, waarschijnlijk nog te vroeg.

Wat is sevilla een verschrikkelijke club. Slaapverwekkend voetbal. Scoren max 1 goal per wedstrijd. Stroperig spel. Echt slaapverwekkend.

Sevilla had in de zomer afscheid moeten nemen van Ocampos , die jongen is niets meer van wat ie vorig seizoen was en wat we van Ocampos weten (Marseille) is dat als het niet loopt hij een heel vervelend mannetje wordt zowel naar ploeggenoten als naar de trainer , ik hoop voor zowel Ocampos als Sevilla dat hij snel weer zijn vorm terugvind.

31 oktober 2020 om 19:24

Wat een onzin! Ocampos is 1 van de beste van Sevilla. Het gaat misschien nu even wat minder maar elke speler heeft weleens mindere wedstrijden.

31 oktober 2020 om 18:52

Mijn theorie is dat ze gewoon veel te statisch kopen. Het risico van miskopen verspreiden. Monchi gelooft meer in kwantiteit dan kwaliteit. Vorig seizoen was het precisch hetzelfde met spelers als Fernando, de Jong, Oliver Torres, Gudelj,... het zorgt misschien voor een brede kern, maar geen van deze jongens is echt speciaal. We moeten ook niet vergeten dat ze in de EL bijna altijd de underdog waren. Misschien tegen Dnjepr waren ze de favoriet. Ze hebben ook nooit in die periode de Europese supercup of een Copa del Rey gewonnen. Met al dat geld dat ze verdiend hebben, zouden ze naar mijn mening toch ook wel eens wat ambitieuzer mogen zijn. Waarom waren ze niet in de race voor Cavani?

Prima overwinning van Athletic, deze kon Garitano heel goed gebruiken. De wissels maken het verschil, levert hem goodwill op, snap overigens niet dat hij niet met Muniain en Lopez startte. Lekker voor Sancet om hem te maken, dit moet zijn definitieve doorbraak seizoen worden, maar hij heeft het lastig tot nu toe.

Heel eerlijk? Dit krijg je als je denkt Banega te kunnen vervangen met Rakitic. Er lag waarschijnlijk nog sentiment bij Monchi, waardoor hij over het hoofd zag dat Rakitic dramatisch was bij Barcelona. Naast de vreselijke Rakitic mist Sevilla gewoon een topspits, die ala Ben Yedder goed meevoetbalt en een killer is. En dat is Luuk niet. Jammer, want ik kon vorig jaar echt genieten van Sevilla onder Lopetegui.

Lekker zeg Sevilla heeft vaak mijn verpest. Nu bet ik niet meer op hun, en nu verliezen ze 3x op een rij wat is dit lekker zeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren