Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Loftus-Cheek lijkt Chelsea na negen jaar te gaan verruilen voor buitenland

Laatste update:

Ruben Loftus-Cheek is dicht bij een overgang naar AC Milan, zo meldt Fabrizio Romano. De 27-jarige middenvelder van Chelsea is bijna persoonlijk akkoord met i Rossoneri en hoopt zich in Milaan te verenigen met zijn voormalig ploeggenoten Fikayo Tomori en Olivier Giroud. Milan moet nog tot een overeenkomst komen met Chelsea over de transfersom, maar lijkt dat met vertrouwen tegemoet te zien.

Milan bestempelde Loftus-Cheek twee weken geleden tot belangrijkste doelwit om de eerste zomeraanwinst te worden. De Italianen zijn niet geïnteresseerd in een huurdeal en gaan voor een definitieve transfer. Loftus-Cheek ligt op Stamford Bridge nog één jaar vast, met daarbij een cluboptie voor nog een jaar. Chelsea beschikt deze zomer dus over een goede onderhandelingspositie.

Loftus-Cheek is een kind van Chelsea. De 1,91 meter lange middenvelder doorliep de volledige jeugdopleiding en debuteerde in 2014 in het eerste elftal. Loftus-Cheek had vele jaren nodig om zich door te ontwikkelen tot een vaste waarde voor the Blues. De tienvoudig Engels international werd in het seizoen 2017/18 verhuurd aan Crystal Palace en in het seizoen 2020/21 aan Fulham.

Ondanks de ongekende koopwoede die Chelsea dit seizoen etaleerde bleef Loftus-Cheek een gerespecteerde kracht op het middenveld. Hij kwam tot 33 officiële wedstrijden, waarin hij niet scoorde en twee assists voor zijn rekening nam. Zijn totaal bij Chelsea staat op 155 officiële duels, waarin hij 13 goals maakte en 18 assists afleverde.

Vind je Ruben Loftus-Cheek een geschikte speler voor AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

*voor het buitenland

Italie doet dat altijd wel goed, PL spelers weghalen voor een riant salaris - kunnen die nog effe salaris laaien en afbouwen, en dan naar Celtic gaaan ofzo.

Met alle respect voor Milan alleen zijn dit de spelers die ze echt willen hebben? Loftus Cheek is echt zo’n subtop speler. Ook in de aanval moet er daar sowieso een nieuwe rechtsbuiten komen want Messias, Saelemakers en ook die Krunic zijn toch spelers die net niet zijn. Als je als Milan zijnde terug wil naar de top moet je toch wat creatiever zijn dan met spelers zoals hem aankomen.

30 mei 2023 om 18:14

Relax, is breedte aankoop

30 mei 2023 om 18:20

Tja maar hoeveel breedte wil je als Milan hebben met dit soort spelers? Saelemakers, Krunic, Messias, De Ketelaere etc. Ook het middenveld is toch niet creatief genoeg met alleen Tonali en Bennacer. Moet echt wel een andere richting opgaan want voor je het weet ga je met dit soort middelmaat het seizoen in.

30 mei 2023 om 18:24

Ketelaere is natuurlijk geen breedte speler, maar potentiële basis speler, verder moet je op elke positie toch dubbel bezet zijn dus Krunic voor Tonali en Messias voor ooit de echte rechtst buiten etc

30 mei 2023 om 18:26

Zal hoe dan ook een flink salaris hebben. Vind het niet de beste transfer moet ik eerlijk zeggen. Er zijn goedkopere opties met net zoveel kwaliteit.

30 mei 2023 om 18:30

Kan als hij in zijn kracht gebruikt wordt nog weleens gaan verrassen bij Milan.

Samen met Tonali en hopelijk een nieuwe goeie nummer 10 of een opleving van de Ketelaere is dat echt een mooi complementair middenveld.

30 mei 2023 om 18:53

Bennacer is toch nog wel een niveautje hoger, of heb ik iets gemist en gaat hij vertrekken?

30 mei 2023 om 18:33

Ik durf te stellen dat dit een succes wordt in Italië. Het is al een tijdje gebleken dat spelers die fysiek niet uitzonderlijk zijn in de PL dat in de Serie A wel kunnen zijn, met als typevoorbeeld Lukaku.

Milan gaat hier een heel goede zaak mee doen denk ik.

30 mei 2023 om 18:41

Milan is een grijze subtoper in de serie A en blijven maar van zulke spelers halen, ze hebben geld zat, maar het zijn allemaal net niet spelers.

Kamada gaat volgende week ook tekenen. Goede breedte versterkingen en Allebei transfervrij dus prima maar beide zijn niet directe versterkingen. Ik wil namen die er meteen staan. Ik hoop op namen als SMS,Asensio,David of Thuram.Edit, Lotus-Cheek heeft nog 1 jaar dus zal het een laag prijsje zijn

30 mei 2023 om 18:21

Milinkovic Savic zou idd een mooie toevoeging zijn, al zal hij wellicht blijven nu Lazio CL gaat spelen. Ik wacht eigenlijk al jaren op een transfer van hem maar hij begint ondertussen een clubicoon daar te worden... Moet sowiezo zeggen dat spelers relatief lang bij Lazio blijven. Edit: Zou Orsolini niet een keer een stap naar de Italiaanse top kunnen maken? Heeft een wisselvalig seizoen maar ik zou hem wel eens bij een beter team willen zien.

30 mei 2023 om 18:40

Orsolini zou ook prima zijn als rechtsbuiten, als er maar rechtsbuiten komt. Milan heeft al 10 jaar geen goede rechtsbuiten. Suso was de beste maar die was ook niet geweldig. Messias moet back up zijn

30 mei 2023 om 18:50

Berardi? Is al jaren een kwelgeest van Milan en speelt inmiddels al zo lang bij Sassuolo. Blijf het vreemd vinden dat hij nooit een stap gemaakt heeft

30 mei 2023 om 18:35

Asensio zie ik nog wel gebeuren, maar zijn die anderen niet wat te hoog gegrepen? Zowel qua interesse van hun in de club Milan als het financiële aspect?

30 mei 2023 om 18:53

Wie speelt er nu op 10 dan bij Milan? Kamada is echt niet minder dan Rebic, die Belg, Messias en Saelmakers. Allemaal spelers die vaak spelen bij Milan.

30 mei 2023 om 19:13

Diaz en CdK.

30 mei 2023 om 20:41

Diaz, en die is wel echt goed. Plus hij speelt al jaren bij AC Milan en een vaste waarde. Kamada is idd echt een mooie versterking voor AC Milan.

30 mei 2023 om 19:34

Loftus is niet transfervrij hoor, mag toch hopen dat Chelsea daar nog wat centen voor krijgt.

Toch altijd jammer als Milan de geïnteresseerde club lijkt te zijn, dan weet je al bijna zeker dat het niet een al te mooie transfersom word. Maar goed het is ook wel tijd voor RLC om te vertrekken. Heeft zijn kansen al meermaals gekregen, maar heeft het nooit echt waargemaakt in een bepaalde rol.

Hopelijk houden we er nog enigszins een leuke transfersom aan over, maar goed om te zien dat zijn salaris weggestreept kan worden.

30 mei 2023 om 18:14

Maar hoe kun een hoge transfersom verwachten van iemand die 155 wedstrijden heeft gespeeld in 9 jaar. Mag blij zijn dat je er iets voor krijgt imo.

30 mei 2023 om 18:18

Ik noem helemaal geen transfersommen dus hoe kom je erbij dat ik iets hoogs in gedachten heb?

Ik zie enkel liever meer interesse van bijvoorbeeld middenmoters in de BPL, daar kun je financieel al een hogere som van verwachten dan het financieel niet al te ruime Milan.

30 mei 2023 om 18:20

155 wedstrijden in 9 jaar voor Chelsea, daar zijn zijn verhuurperiodes aan Fullham en Crystal Palace niet meegenomen.

Heeft een tijdje onder Sarri echt goed gespeeld in een 433. Verder was hij degelijk. Hij kon echt veel meer uit zijn talent halen. Helaas is hij wat te nonchalant in zijn spel en soms wat lui. Hopelijk kan hij in Milan wel het maximale eruit halen.

Mooie versterking voor Milan. Benacer heeft het goed gedaan de laatste jaren maar vind Loftus Cheek een stuk beter. Als je die jongen fit houdt is het een echte box to box powerhouse met lekkere techniek. Echt een goede zet van Milan als je het mij vraagt

30 mei 2023 om 18:41

Als je hem echt beter vind dan Bennacer dan heeft Milan juist transfer van het jaar te pakken en een regelrechte basisspeler

31 mei 2023 om 00:14

Ja misschien overdrijf ik, Bennacer is gigantisch gegroeid bij Milan en een echte sterke spil geworden in het elftal van Pioli. Toch ben ik meer fan van Loftus Cheek maar die is misschien meer boxtobox dan bennacer

Blijf het zonde dat het er niet helemaal uit is gekomen bij hem, mede door blessures. Hij is fysiek enorm sterk, kon zich prima uit de druk voetballen, klaagde nooit en was daarnaast de laatste seizoenen veelzijdig op meerdere posities. Zoals iemand hierboven vermeld heeft, onder Sarri, en vooral tijdens de EL-campagne, liet hij echt een heel hoog niveau zien. Hopelijk laat hij mooie dingen zien in Milaan.

Ik heb hem altijd een goeie speler gevonden, zeer balvast alleen ja je moet je wel afvragen na 9 jaar wrm hij nooit een titularis was in de ploeg.

Hij had al veel vroeger moeten vertrekken bij Chelsea, dat was voor beide partijen het beste geweest. Het was op zijn 21 al duidelijk dat hij niet goed genoeg was voor de top. Had het dan enkel iets te maken dat hij er bleef omdat hij als jeugdspeler en Engels geboekt stond?
Ik zie hem bij AC wel van nut zijn. Beer van een gast, die technisch wel goed uit de voeten kan, op met alle respect een iets lager niveau.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren