Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje-debuut op komst? ‘Ik ga er stiekem vanuit dat ik erbij kom’

Laatste update:

Tijjani Reijnders laat een goede eerste indruk achter bij AC Milan. De 25-jarige middenvelder uit Zwolle kwam deze zomer voor minstens 19 miljoen euro over van AZ en wil zich als speler van de Italiaanse topclub ontwikkelen tot international van het Nederlands elftal. Dat zegt Reijnders in een uitgebreid interview met het Algemeen Dagblad. De rechtspoot trainde wel al eens mee met de selectie van bondscoach Ronald Koeman, maar aast vooral op een debuut in Oranje. “Nu het zo lekker gaat wil ik dat haasje ook bemachtigen.”

Reijnders wist zijn debuut namens Milan tegen Bologna (0-2 winst) afgelopen maandag te bekronen met een assist. In Italië wordt hij door onder meer La Gazzetta dello Sport al vergeleken met Frank Rijkaard, die in het verleden schitterde voor i Rossoneri. In het krachthonk van Milan ziet Reijnders dagelijks wat voor invloed Nederlandse voetbaliconen op de clubgeschiedenis hebben gehad. “Daar kijk ik op een wand waarop alle Gouden Bal-winnaars van de club staan. Weet je wie de meeste pakte? Van Basten ja, drie stuks. En zo hebben hier veel meer legendes gelopen. Dat maakt me alleen maar trotser dat ik nu ook voor deze club speel.”

Reijnders tijdens zijn officiële debuut voor Milan.

De middenvelder zelf wil ook iets achterlaten in Milaan. “Ik wil hier vaste basisspeler worden en met het team zo ver mogelijk komen in de Champions League”, aldus Reijnders, die met Milan aanstaande donderdag tijdens de loting in Pot 3 aanvangt. De controleur heeft een duidelijk doel in San Siro. “Ik wil de Scudetto pakken, de landstitel. Dat hebben we naar elkaar uitgesproken.” Reijnders trekt bij zijn nieuwe werkgever veel op met Ruben Loftus-Cheek, die deze zomer overkwam van Chelsea. Zelf tekende de Zwollenaar een contract tot medio 2028.

Reijnders hoopt zich binnenkort te melden in Zeist, waar Oranje begin september samenkomt voor een nieuwe interlandperiode. “Of ik bij de selectie hoor? De vorige keer liet ik een goede indruk achter, zeiden ze. Als ik zo doorga bij Milan, ga ik er stiekem van uit dat ik erbij kom. En nu het zo lekker gaat, wil ik dat haasje ook bemachtigen.” In de voorselectie nam Koeman zes middenvelders op. Naast Reijnders maken Frenkie de Jong (FC Barcelona), Joey Veerman (PSV), Mats Wieffer (Feyenoord), Teun Koopmeiners en Marten de Roon (Atalanta) kans op een definitieve uitverkiezing.

Hoort Reijnders zijn naam in de komende selectie van Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Naja als ze hem in Milaan al vergelijken met Rijkaard zou ik hem wel een kans geven in Oranje ja. We zouden Rijkaard er best bij kunnen hebben naast De Jong op het middenveld.

26 augustus 2023 om 09:38

Koeman kent deze gast niet goed. Veel te veel risico. Liever Wijnaldum en De Roon op het middenveld, dan weet je tenminste wat je hebt!

26 augustus 2023 om 09:45

Koeman zal nog wel eerder vragen of Sneijder weer terug komt dan dat hij een nieuwe jongen de kans geeft.

26 augustus 2023 om 10:29

Dan weet je indd wat je hebt, een zomer thuis op de bank volgend jaar.

26 augustus 2023 om 10:36

Echt bizar dat selectie beleid van Koeman. Dan blijkt het toch gewoon best een domme man te zijn die niet durft te vernieuwen. Maar goed er loopt nu zat Nederlands talent rond in de verdediging en het middenveld. Zelfs voorin met Donyel Malen hebben we nu een aanvallende speler de overstap naar topspeler definitief gemaakt heeft.

26 augustus 2023 om 11:20

Wat overdrijft iedereen toch over Koeman. Heel logisch dat hij eerst terugpakt op oude bekenden en dan rustig doorselecteeert.
Frimpong had ik wel opgeroepen, want ik ben geen fan van Dumfries, maar ook niet gek dat je een aanvallende en verdedigende rb meeneemt.
Blind had ik thuis gelaten, maar ook niet gek dat hij hem niet direct laat vallen.
Verder doet hij niet echt rare dingen.

26 augustus 2023 om 14:28

Fijn dat je nog eens bevestigt wat iedereen hier al wist: je hebt er echt geen kijk op. Als er iemand visieloos is, dan is het Koeman wel. Luie man die vertrouwt op vergane glorie en daar steevast op terug blijft vallen. Het voetbal is niet om aan te gluren, maar veranderingen ho maar. Het EK is nu al verloren, dus hopen dat we daarna Ten Hag of Slot aan het roer krijgen.

27 augustus 2023 om 14:56

Blind, Wijnaldum, de Roon zijn toe aan vervanging. En je mag best eens schuiven in de verdediging met Van der Ven en Botman bijvoorbeeld. Frimpong niet oproepen is lachwekkend natuurlijk.

26 augustus 2023 om 10:26

Hij heeft 1 officiële (!) wedstrijd gespeeld. Tegen Bologna ook nog. Hoe vaak zien we wel niet dat spelers goed beginnen en daarna enorm terugvallen. Ik zeg niet dat dit met Reijnders ook zal gebeuren. Laten we met zijn allen gewoon een keer een paar maandjes afwachten.

Dit gaat vast over Frimp..... Oo. Wacht.

26 augustus 2023 om 09:33

Helaas ga er maar vanuit dat hij voor Ghana gaat spelen. Want onze bondscoach is helaas niet heel snugger.

26 augustus 2023 om 10:12

Frimpong heeft keuzes uit United Real ……… ooohh wacht transferperiode is bijna voorbij en waar zit hij nog steeds.

Dat gedoe over een RB is soms echt schapen gedrag. Je hebt al goede RB’s dus er komt geen wereld van verschil als hij zou komen spelen.

26 augustus 2023 om 10:15

De beste man behoort bij de beste rechtsbacks van de Bundesliga. We zijn Nederland, geen Frankrijk.

26 augustus 2023 om 10:36

Mr_knowledge

Een van zijn concurrenten speelt bij Feyenoord. Die had keuze uit Leipzig Bayern Mu.... ooohh wacht transferperiode is bijna voorbij en waar zit hij nog steeds.

"Je hebt ak goede rb's dus er komt geen wereld van verschil als hij zou komen"

Met alle respect, maar die gast is echt wel paar klassen beter dan zijn concurrent Geertruida.

26 augustus 2023 om 11:23

Dat soort clubs hebben wel interesse. Zegt genoeg.En Koeman wil gewoon niet 2 aanvallende backs. Dumfries heeft credits, dus Frimpong voorlopig pech Heel gek is dat niet, al had ik zelf Frimpong boven Dumfries gekozen.En hoe er over Koeman gepraat wordt omdat hij 7e wereldwonder Frimpong niet selecteert is ruim overdreven.

26 augustus 2023 om 11:27

Eigenlijk best gek dat Koeman van een rechtsback verwacht dat die kan verdedigen… Verdedigend is Geertruida en ook Dumfries veel beter dan Frimpong. Aanvallend daarentegen is Frimpong weer beter.

Het ene hoeft trouwens niet te koste te gaan van het andere. Dit is nog een voorselectie en daar had Koeman gewoon Frimpong in moeten opnemen. En dat kan nog steeds aangezien Timber is afgevallen. Voor die plek komt Geertruida in de plaats en daarvoor weer Frimpong.

26 augustus 2023 om 11:34

Hij heeft zichzelf belachelijk gemaakt nadat hij bleef roepen dat Frimpong niet kon worden opgeroepen doordat hij hem niet had gezien in een 4-3-3 systeem. Vervolgens roept hij nu wel, voorselectie toegegeven, Maatsen op.

26 augustus 2023 om 11:37

Zelfs voor de rechtsbuiten positie zou hij (wellicht na malen) de beste optie zijn. Hem niet oproepen is simpelweg belachelijk

26 augustus 2023 om 12:53

@Tinus88 en Mrkrillin,

Wie zegt dat ik over Geertruida hebt? Ik heb over een finalist van Champions League. Geertruida is gewoon een reserve als Dumfries speelt. Finalist hè, geen koekenbakker.

Daarnaast gaat het om een positie waar niet doorslaggevend is. Anders hadden jullie het nu ook moeilijk met Rensch.

En ik geef toe dat jullie gelijk hebben als 1 van jullie 2, meer dan 15 wedstrijden bekeken heeft van Frimpong.

27 augustus 2023 om 14:57

Je doet alsof hij bij Excelsior speelt. Hij speelt week in week uit bij de huidige nummer 1 van Duitsland en strooit met goals en assists. Beetje respect aub.

Reijnders verbaast me wel met zijn goede spel bij een club met hofe verwachtingen. Vond hem bij AZ niet heel bijzonder, laat staan een stap naar de top 3. Dat hij het nu zo goed doet vind ik erg knap.

26 augustus 2023 om 09:46

Heeft denk ik ook met verschil in verwachtingen te maken… in Italië wordt een middenvelder niet door het slijk gehaald als je een balletje terug speelt, een balletje breed legt of de bal de tribunes injaagt. In NL daarentegen zijn de verwachtingen veel hoger…

Beste aankoop van Milan in lange tijd. Heeft een goede band met Leão wat het natuurlijk ook makkelijker maakt en krijgt het vertrouwen van Pioli. Als Koeman niet ziet dat dit de ideale speler naast Frenkie is met zijn overzicht en rushes, dan snap ik er ook niks meer van

26 augustus 2023 om 09:53

Ik zie Koeman ervoor aan dat hij alsnog Wieffer er naast gaat zetten, iemand waar we later over gaan zeggen: zat die in het Nederlands elftal?

26 augustus 2023 om 09:56

Ik opteer al lange tijd voor Timber naast Frenkie, maar dat wordt helaas lastig de komende tijd.

26 augustus 2023 om 09:58

Doet hij het echt zo goed? De tendens hier was toch dat van Tonali naar Tijani een enorme stap achteruit was. Hoe is de band met Leao tot stand gekomen? Kenden ze elkaar al?

27 augustus 2023 om 02:23

Ze kenden elkaar nog niet, maar wel snel vrienden geworden

26 augustus 2023 om 09:58

Dat zou dan betekenen dat Koeman zowel de beste rechtsback als de beste speler naast Frenkie niet opstelt.

26 augustus 2023 om 11:43

Heeft 1 wedstrijd gespeeld. Echt waar heb je het over?

Dit soort spelers zijn er in Oranje toch al genoeg van? Koopmeijnder,veerman, Wieffer & de Roon etc? Het is het allemaal net niet.

26 augustus 2023 om 09:42

Spelen bij AC milan is net niks? Zijn ook behoorlijk verschillende spelers. Ik volg Reijnders sinds zijn debuut bij AZ. Echt onzettend underrated voetballer. Zo iemand kunnen we echt wel gebruiken op het middenveld, of wil jij zeggen dat bijv een Klaassen, Taylor en Wijnaldum zoveel beter zijn? Frenkie is de enige waar ik zou zeggen ja dat is echt een betere middenvelder. Xavi heeft meer potentie en is een totaal andere speler.

26 augustus 2023 om 09:46

Nee dat is ook niet beter. Het is helaas treurig gesteld met het niveau van Oranje. Spelen bij AC Milan is zeker mooi maar niet alles zeggend. Ik vind Reijnders qua niveau niet veel beter dan mijn eerder genoemde namen. Laat ik het zo zeggen. Hier wordt je geen wereldkampioen mee.

26 augustus 2023 om 09:50

Top, al afschrijven voordat hij ook maar een ons heeft gekregen. Doet het erg goed bij een topclub dus waarom niet? Off-topic; ik vind dat VZ minpunten moet uitdelen voor iedere keer dat iemand Koopmeijnder(s) zegt.

26 augustus 2023 om 11:05

Ironisch. Eerst zeg je dat er genoeg van dir soort spelers in Oranje zijn, om vervolgens allemaal verschillende type spelers op te noemen. De Roon is een balafpakker die aan de bal niks kan, een nr 6. Wieffer is ook een 6 die minder goed een bal af kan pakken dan De Roon, maar de bal tenminste wel naar de goede kleur weet te spelen, al hoef je van hem ook geen geweldige passes te verwachten. Dan heb je met Koopmeiners en Veerman 2 gasten met een geweldige trap, maar weinig loopvermogen en een iets terughoudendere instelling (muv Koopmeiners als hij op 10 staat natuurlijk). Reijnders is veel meer een boxtobox die zowel nooit stopt met rennen, als de bal altijd aan de goede kleur meegeeft, als een geweldige steekpass in huis heeft. Staat dan ook meestal een stuk hoger op het veld dan de 6, wat in Oranje Frenkie zal zijn. Allemaal centrale middenvelders, allemaal andere type spelers.

26 augustus 2023 om 12:50

Geweldig. Kan niet wachten tot Reijnders ons de wereldbeker bezorgd.

Geweldig hoe Reijnders begonnen is! In de voorbereiding liepen ze al met hem weg en z’n debuut was zeker niet minder: 100% passnauwkeurigheid, inclusief een assist. Met de huidige bezetting op het middenveld zou het me verbazen als Reijnders de kans niet krijgt, maar je weet het nooit met Ome Ronald.

Is veel mobieler, handiger, beter in de combinatie, dynamischer en nog wel meer dingen dan die matige Koopmeiners. Hoort hem er direct uit te spelen

ik vond hem bij az wel goed, maar dat is "maar" az natuurlijk.

lijkt erop dat deze jongen in een beter elftal met betere spelers zichzelf dus daar aan optrekt, dat is mooi. daardoor is het soms ook lastig om potentie van spelers in te schatten, sommige worden echt veel beter zodra ze in een andere omgeving zitten.
ben benieuwd hoe hij zich dit hele seizoen staande gaat houden.

Als je jezelf rijk rekent bij Koeman reken er maar niet op🫡

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren