Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool langer door met verdediger: 'Dit betekent heel veel voor mij'

Laatste update:

De toekomst van Martin Kelly ligt bij Liverpool. De verdediger beschikte over een contract dat over een kleine anderhalf jaar zou aflopen, maar heeft vrijdag zijn handtekening gezet onder een nieuwe, langdurige verbintenis. Liverpool maakt op de officiële website van de club niet bekend voor hoeveel jaar de zelfopgeleide Kelly heeft bijgetekend.

/

De 22-jarige jeugdinternational maakte in het seizoen 2009/10 zijn debuut in het eerste van Liverpool en speelde tot dusver 28 competitiewedstrijden voor de club, waarvan vier in het lopende seizoen. In de Engelse media werd gemeld dat Liverpool niet van plan was om aan de salariseisen van Kelly te voldoen, maar de club en speler hebben elkaar nu toch gevonden in een akkoord over een nieuw contract.

"Ik ben hier erg gelukkig mee", zei Kelly na het zetten van zijn handtekening. "Dit betekent heel veel voor mijzelf en voor mijn familie. Ik zit sinds mijn zevende bij Liverpool, dus deze club zit in mijn hart. Als Liverpool-supporter is het geweldig om het shirt te mogen dragen en ik doe iedere wedstrijd mijn best om alles te geven voor de fans. De club toont het vertrouwen in mij en daar ben ik erg dankbaar voor."

Martin Kelly wordt ooit basisspeler bij Liverpool

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi nieuws dat Kelly heeft bijgetekend, ik zie hem over een tijdje liever op rechtsback dan Johnson. Jammer dat hij al een tijdje een blessure heeft.

8 februari 2013 om 17:29

Ik zie in hem ook wel een goede centrale verdediger eigenlijk

8 februari 2013 om 17:30

Johnson is op dit moment nog beter dan Kelly, vind Kelly eigenlijk wel een vervanger voor Skrtel. Want die man speelt de laatste weken ook erg slecht.

8 februari 2013 om 17:35

Ik heb hem nog nooit centraal zien spelen. Rodgers zou het dan een keer moeten proberen.

8 februari 2013 om 17:36

Skrtel is momenteel inderdaad niet in vorm maar op zijn normale niveau is hij één van de beste centrale verdedigers van de Premier League. Agger en Skrtel vormen samen het beste centrale duo van de Premier League. Kelly zal op termijn beter worden dan Johnson en dan hebben ze drie reuzen (allen 1,91/1,92 meter lang) achterin staan.

8 februari 2013 om 17:43

Skrtel behoort inderdaad bij de beste als hij in vorm is. Alleen bij Skrtel ontbreekt het opbouwende spel heel erg. Dit is bij Agger juist heel goed. Kelly kan redelijk opbouwen dus dan zou je een goed voetballende verdediging hebben met Kelly en Agger. Deze richting wil Rodgers wel op.

9 februari 2013 om 01:02

@liverpool(l)

De beste aan hem vind ik dat hij ook centraal kan spelen en het daar helemaal niet slecht doet.. Liverpool is goed bezig laatste tijd met gerichte aankopen enz.

Mooi dat hij bij Liverpool blijft, kan in de loop der jaren zeker de opvolger van Johnson worden. Jammer dat hij nu alleen zo weinig speelt, misschien een idee om het uit te lenen zodat hij verder kan groeien?

8 februari 2013 om 18:35

Hij heeft in de thuiswedstrijd tegen City, aan het begin van het seizoen, zijn vkb gescheurd. Hij is nog steeds aan het revalideren waardoor hij niet speelt.

Ik zie dit als de opvolger van Carragher. Hij is een verdediger die eigenlijk op alle posities in de verdediging uit de voeten kan, waarschijnlijk is rechtsback zijn beste positie. Carragher was in het begin van zijn carrière ook een verdediger die gold als backup voor alle posities in de verdediging. Uiteindelijk groeide hij uit tot een vaste basisspeler, laten we hopen voor Kelly dat hij dit ook kan bereiken.

Goed nieuws, erg sterke verdediger.
Denk dat hij Johnson er niet zomaar uit gaat spelen maar voor de toekomst is hij een prima back.

8 februari 2013 om 22:10

op termijn doet hij het wel denk ik.

ook leuk dat hij ook centraal kan spelen en uit de jeugd. hoop dat hij de nieuwe carragher wordt! al is dat wel veel druk voor kelly.

volgend seizoen zal hij vast meer min make, want tot wanneer is hij geblesseerd ?

Dit is de absolute opvolger van Carragher! Grote sterke Scouser die centraal hoort te spelen en niet op rechtsback. Heel blij mee en in potentie een echte topper!

Wat een geweldig bericht is dit zeg! Ik zag het er bijna al niet meer van komen dat hij zou gaan verlengen. Martin is een echte mannetjesputter en ik denk dat hij prima in staat zal zijn Skrtel te vervangen mocht het nodig zijn.

Mooi nieuws dat Martin Kelly z'n contract heeft verlengd bij Liverpool!

Ik weet het zeker dat hij over 'n tijdje de nieuwe rechtsback van Liverpool is en het mooie is ook dat hij als centrale verdediger kan spelen.

Op beide posities zie ik hem graag, want hij doet het gewoon uitstekend.

Maar Liverpool heeft wel meerdere talenten voor de toekomst op dit moment, met:

- Adam Morgan.
- Jack Robinson.
- Jerome Sinclair.
- Andre Wisdom.
- Jon Flanagan.
- Samed Yeşil
- Conor Coady.
- Martin Kelly.
- Jonjo Shelvey.
- Raheem Sterling.
- Suso.
- Fabio Borini.
- Sebastián Coates.
- Philippe Coutinho.

8 februari 2013 om 20:32

Goed dat Liverpool al een aantal jaren aan het investeren is in de jeugd. Daar verdient Rafa Benitez alle credits voor. Die lijst bestaat uit geweldige talenten en dan heb je Ryan Mclaughlin er niet eens bijstaan.

8 februari 2013 om 22:41

Flanagan? Shelvey? Morgan? Coates? sorry hoor maar dit zijn stuk voor stuk talenten die iedere keer weer door de mand vallen als ze spelen ongeacht hun leeftijd Shelvey speelde in het begin van het seizoen echt ijzer sterk met name in de voorbereiding maar de laatste weken als hij invalt is het maar matig.

Flanagan heeft al aantal keer in de basis gestaan en dat heeft ons flink wat punten gekost jezus wat bezweek die onder de druk.

Coates idem dito paar leuke wedstrijden gespeeld maar blundert meer dan dat hij goed doet.

Is een goeie vervanger voor Skrtel. Mooi dat hij heeft bij getekend bij Liverpool is nog jong en in de wedstrijden die ik hem heb zien spelen deed hij het heel goed.

Off: Skrtel werd ook in verband gebracht met zijn oude club Zenit Sint-petersburg. Hopelijk gaan die met geld strooien en misschien betalen ze nog wel een kleine 15/20 miljoen. Met die inkomsten kan Rodgers een goed mee voetballende verdediger halen.

On: Denk dat Kelly een meer centrale rol krijgt dan de rechtsback positie. Op dit moment speelt Johson erg goed en is Skrtel ondermaats. Rodgers heeft al een paar aanvaringen gehad met Skrtel word gemeld dus ik verwacht dat Kelly de CV positie kan gaan bemachtigen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren