Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lens: 'Als ik goed presteer in Oekraïne, blijf ik in beeld bij Oranje'

Laatste update:

Jeremain Lens hoopte op een transfer naar de Premier League of Bundesliga, maar speelt de aankomende vier seizoenen voor Dynamo Kiev. De aanvaller rondde dinsdag zijn transfer naar de topclub uit Oekraïne af en heeft met bondscoach Louis van Gaal gesproken over deze overgang. Lens wilde weten of hij bij een transfer bij Dynamo in beeld zou blijven bij het Nederlands elftal.

/

Van Gaal stelde de twaalfvoudig international gerust. "Ik heb hier kort met hem over gesproken", aldus Lens tegenover De Telegraaf. "Ik was bang dat ik door deze stap uit beeld zou raken bij het Nederlands elftal, maar de bondscoach verzekerde mij dat dit niet het geval is als ik goed presteer in Oekraïne." De Amsterdammer zal na een korte vakantie aansluiten bij zijn nieuwe club.

Lens, die voor vier jaar heeft getekend bij Dynamo en twee miljoen euro netto per seizoen gaat verdienen in Kiev, heeft nog geen kennis gemaakt met Oleg Blochin en zijn nieuwe ploeggenoten. De aanvaller speelde drie seizoenen voor PSV en won in die periode een KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. PSV ontvangt negen miljoen euro voor Lens, wiens contract nog twee jaar doorliep.

Denk jij dat Jeremain Lens door deze transfer uit beeld zal raken bij het Nederlands elftal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor hetzelfde geld schiet hij er 15 in? Lastig om van te voren te zeggen. Als hij gewoon goed blijft spelen gaat hij wel mee naar het WK. Zoveel betere spelers hebben we niet op zijn postitie.

19 juni 2013 om 08:55

Als hij goed speelt lijkt het mij ook dat hij gewoon in beeld bij van Gaal blijft. Zo slecht is het in Oekraïne ook weer niet.
Al is het natuurlijk wel lekker hypocriet ten opzichte van zijn andere uitspraken. Als hij zo zeker was geweest dat het een goede sportieve vooruitgang is, zou zich hier niet druk om maken.
Wie een beetje tussen de regels de doorleest weet genoeg.

No offence van mijn kant trouwens, ik zou het ook doen met zijn beperkte kwaliteiten.

19 juni 2013 om 09:16

de Oekrainse competitie is gewoon net als de eredivisie, op clubs als Shakhtar, Dnipro, Metalist en Dynamo is er verder ook geen tegenstander die een deuk in het pakje boter maakt. en laten we eerlijk zijn Dynamo heeft in de afgelopen jaren ook niet geweldige prestaties neergezet.

dit is gewoon de eredivisie maar je verdient er gewoon meer. ik denk dat Dynamo wellicht net zo sterk is als Psv. (wellicht wat beter door de grotere inversteringen die mogelijk zijn)

en 15 doelpunten zou zo maar kunnen, de oekrainse verdedigers zijn relatief sterke jongens met wat vechtlust maar qua techniek en inzicht zijn ze geen match voor lens. we zullen het dus zien. laat ik het zeggen dat ik waarschijnlijk hetzelfde had gedaan. 2 mil netto verdienen is toch lekker?

(voor mensen die denken dat de Oekraine rascistisch is jegens gekleurde, dan kan ik je vertellen dat dat best meevalt. donkere spelers zijn redelijk populair in de Oekraine - tevens is er mee haat naar homo's en tadjiks, kazakhen, oezbeken enzv.)

19 juni 2013 om 10:05

nou eredivisie is wat laag gegrepen, shaktar doet het in de CL altijd goed voor hun doen. dat zien we ajax nog niet doen

19 juni 2013 om 10:21

het niveau van shaktar is hoog ja, maar het niveau van Arsenal Kiev is triest. denk niet dat het correct is om de competitie sterkte te bepalen op 1 team.

het komt er gewoon op neer dat er 3 a 4 teams zijn net zoals in Nederland die voor sensatie zorgen en een redelijk / goed niveau hebben waar je een leuke carriere en een regenboog met een pot met goud kunt krijgen. en daar blijft het bij. zoals ik al zei, Dynamo, Shakhtar, Metalist en Dnipro zijn de enige en thats it.

19 juni 2013 om 08:39

Welke stap had hij dan moeten maken? Naar Real of Barcelona? Volgens mij hadden zij geen interesse in hem en hij wordt langzaamaan ook weer een jaartje ouder en als je dan je salaris kan verdubbelen en je speelt weer eens ergens anders, dan is het helemaal geen slechte stap. PSV en Kiev zijn op dit moment redelijk vergelijkbaar, alleen zijn salaris is omhoog gegaan. De competitie is over het algemeen denk ik minder t.o.v. de Eredivisie, maar Shaktar is daarentegen wel weer veel beter dan alle clubs in de eredivisie. Lens heeft er nou al veel jaren in de Eredivisie op zitten bij PSV en AZ.

19 juni 2013 om 09:31

sorry, maar ben je nou serieus?

19 juni 2013 om 09:36

Mijn eerste deel is cynisch ja, de rest ben ik wel serieus in. Dat hij in vorm net zo goed als Messi en CR7 is, is natuurlijk een hele slechte vergelijking..

19 juni 2013 om 08:41

1 april was alweer en tijdje geleden geweest...

Ontopic; als die gewoon zijn best doet en goed speelt bij zijn nieuwe club dan zal die denk ik niet zo gauw uit beeld raken bij het Nederlands Elftal.

19 juni 2013 om 08:42

haha Messi en Ronaldo Lens is mischien net zo goed als de reet van een van die twee
ik ben persoonlijk blij dat hij vertrekt hij is een goede speler maar heeft voor zoveel problemen veroorzaakt en nu is er geld voor Maher en met Mertens en Toivonen die voor 80 zekerheid vertrekken kunnen ze mooie verdediging halen
en ik denk dat dit hetzelfde verhaaltje word als demy de zeeuw
oftoewel denk niet dat hij erbij zit bij het WK

19 juni 2013 om 16:59

Een Jeremain Lens die zich 120% voor je in zet is een geweldige speler. Echt een geweldenaar. Jammer komt het maar 1 of 2 keer per seizoen voor. De rest van de wedstrijden zie je hem of helemaal niet, of je ziet hem de hele tijd maar er gaat vanalles mis. Het is het een of het ander bij Lens. (bij PSV althans.)

Ja waarom ook niet ? Sneijder en Kuyt ( en Kuyt nog met zijn 32 jaar ) worden ook opgeroepen en zij spelen in een - volgens de Uefa ranking - mindere competitie dan Dinamo Kiev.

Gewoon goed presteren bij je club en je zit er bij.

In Oekraine heb je betere clubs dan in Nederland, dus als Lens daar presteert is het logisch dat van Gaal hem selecteert. Shakter, Metalist en kiev kunnen Ajax en PSV echt makkelijk verslaan, helaas.

19 juni 2013 om 08:36

Shaktar rolt idd Ajax en PSV zonder veel inspanning op, maar die andere 2 zullen niet zo makkelijk winnen als jij het doet voorkomen.

Zijn rendement in het Nederlands elftal is erg groot dus gewoon goed blijven presteren dan behoudt hij gewoon zijn plek!

Ik vrees dat hij in de 1e seizoen het moeilijk gaat krijgen qua aanpassibg etc. Hij xal echt zijn stinkende best doen . All vraag ik me af of van gaal zin heeft om ff naar oekraine te gaan

Van Gaal kennende blijft hij Lens gewoon volgen zolang hij speelt. Als hij eenmaal op de bank beland denk ik niet dan van Gaal hem nog oproept.

Wie weet kan hij zijn niveau daar nog wat opkrikken,in Oekraine gaat het voetbalniveau omhoog terwijl het in Nederland daalt.

Lens sneeuwt onder in Oekraïne met als gevolg dat hij zijn basisplaats zal verliezen bij Oranje. Had beter kunnen wachten op een subtopper uit Engeland of Duitsland.

Hoop voor Lens en Kiev dat ze nu weer eens jacht kunnen maken op de titel.
Maar ik verwacht dat Shaktar toch nog steeds te sterk is.

Ik kan alleen absoluut niet begrijpen dat hij zich hier in dit geval druk maakt op het nederlands elftal. Zo'n WK is leuk, maar je zit nu gewoon 4 jaar lang in oekraine.

Als hij zo graag naar engeland of duitsland had gewild, dan ga je toch niet in de 2de week van de transferperiode een overstap maken naar Oekraine??

Wat ik helemaal fantastisch vind is, wat mij persoonlijk heel logisch lijkt, dat hij de coach nog niet ontmoet heeft. Als je naar een andere club gaat, dan wil je toch even met de trainer praten over hoe en wat.

Hij heeft puur getekend op 2 miljoen netto, pas daarna heeft die eens gekeken welke club erbij hoorde.
Zonde van de voetballer, want vind hem levensgevaarlijk in het veld. Maar het tekent in mijn optiek wel prima zijn verder intelligentie. Niet de eerste keer dat die iets "doms" doet.

Logisch dat van Gaal dit zegt. Maar je weet niet hoe goed je moet presteren in zijn ogen om ''goed te presteren''. Ik verwacht dat dit zeker van invloed is op zijn plaats bij het Nederlands elftal.

Zonde dit... Goede speler met kwaliteiten. Logisch dat hij voor het geld kiest als er geen interesse uit het buitenland komt. Maar toch lijkt mij de Premier League een betere competitie voor Lens dan die van Oekraïne

Hij is in ieder geval uit ons beeld nu. Misschien dat facebook.com/voetbalzone nog wat filmpjes laat zien aan ons

Van Gaal gaat hem nog steeds blijven oproepen. Zelfs als die niet speelde bij PSV werd die opgeroepen, omdat hij het hoogste rendement had van alle aanvallers. Bovendien is Dynamo Kiev gewoon een topclub. Je kan beter naar deze club gaan en jaarlijks Europees voetbal spelen, dan jaarlijks tegen degradatie vechten in de Premier League.

Als je ook de coëfficiënten serieus neemt en deze erbij pakt, dan zie je ook dat Oekraine boven Nederland staat. Clubs als Shakhtar Donetsk en Metalist Kharkiv presteren jaarlijks altijd in Europees verband. Vanwege het EK hebben de clubs ook bijna allemaal een geweldig stadion staan. In Kiev biedt het Olympisch stadion plaats aan 70.000 toeschouwers, wat gewoon geweldig is om wekelijks in te spelen.

Bondscoaches die hem nu ineens niet meer op zouden roepen zouden wel erg kortzichtig bezig zijn. En dan zeker wel de rechtsbuiten van pak em beet Rkc/utrecht oproepen... Lens blijft een bruikbare speler en bij Dinamo Kiev speelt hij nog steeds op een hoog niveau.

Leuk man, voetballen in de Oekraine, waar racisme hoogtij voert en de apengeluiden heel normaal zijn vanaf de tribunes. Kun je nog zo veel verdienen

Nou ik geloof er geen zak van. Lens zien we niet op het WK. Van Gaal gaat echt niet naar Kiev om te kijken wat Lens er van bakt.

Keep on dreaming Lens! Hij koos voor het geld en niet voor zijn carriere. Dan moet ie de gevolgen ook dragen. Wel jammer want ik vond het een geweldige speler. Bij PSV werd hij vaak als spits misbruikt maar is naar mijn mening op Robben na de beste buitenspeler die we hebben. Had beter nog een paar maandjes kunnen wachten of bij PSV blijven en hopen op een goed Wk... Maar ja... Money!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren