Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Leandro Kappel doet spectaculaire voorspelling over Ajax - Besiktas

Laatste update:

Leandro Kappel verwacht dinsdag een spectaculaire overwinning van Ajax op Besiktas. De aanvaller van de Turkse promovendus Altay was vrijdagavond goed voor een doelpunt en een assist tegen de regerend landskampioen, die daardoor een 2-1 nederlaag leed. Kappel ziet Ajax met nog veel grotere cijfers winnen en trekt zelfs alvast de vergelijking met de 9-0 zege van de Amsterdammers op SC Cambuur van negen dagen geleden.

Kappel weet hoe het is om Besiktas te verslaan, en geeft hen voor het Champions League-duel met Ajax dinsdagavond ‘geen schijn van kans’. "Met de ploeg waar ze vrijdag mee speelden, kan je in Amsterdam echt niet aankomen", geeft Kappel aan tegenover ESPN. “Natuurlijk is Besiktas een grote naam in Turkije. Maar toen de wedstrijd eenmaal bezig was zag je dat zij helemaal niet all that zijn." De aanvaller, die zelf vier jaar in de jeugd van Ajax speelde, ziet de ploeg van Erik ten Hag als de uitgesproken favoriet. “Ik geef Ajax alle kansen en Besiktas nul procent kans. Heel kort en krachtig: ik geef Besiktas geen enkele kans.”

‘Ik was profvoetballer, maar iemand bij de Albert Heijn verdiende meer dan ik’

Voetbalzone interviewde Leandro Kappel vorig jaar over zijn buitenlandse avonturen.Lees artikel

Ajax verkeert de laatste weken in bloedvorm, Kappel verwacht dat de Nederlands kampioen dinsdagavond in de Champions League opnieuw indruk weet te maken. “Tegen wie hadden ze laatst 9-0 gewonnen? Cambuur? Ja, zo’n wedstrijd wordt het denk ik. Met dit team waar ze tegen ons speelden kan je niet aankomen in Amsterdam. Ik denk dat ze gaan inzakken en op de counter gaan loeren. Misschien dat Ajax het moeilijk krijgt om daar doorgang in te vinden. Als ze vroeg scoren, wordt het een monsterscore.”

De Amsterdammer gelooft dat Besiktas het vooral vanwege de volle ziekenboeg loodzwaar gaat krijgen in de Johan Cruijff ArenA. “Het is geen zwakke ploeg. Maar ze missen heel veel van die basiself. Ze missen 13 spelers. Als je zoveel geblesseerden hebt, tja... En de nieuwkomers zullen niet ook fit zijn.” Volgens de aanvaller hebben Kara Kartallar genoeg zwakke plekken waar Ajax van kan profiteren. “Ik vind hun verdediging best traag, de twee centrale verdedigers (Serdar Saatci en Atiba Hutchinson, red.). Daar kunnen ze met snelle mannen gevaarlijk worden. Voorin vond ik ook niks bijzonders. Dat worden gewoon echt drie makkelijke punten voor Ajax.”

Verwacht je dat Ajax met minstens vier doelpunten verschil wint van Besiktas?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Van wat ik allemaal lees moet Ajax zich kapot schamen als ze met minder dan 4-0 winnen. Besiktas mist veel spelers maar zo een monsterscores verwacht ik toch niet echt.

Hierin komt zijn Amsterdamse karakter toch echt iets teveel naar boven. Besiktas heeft vele malen meer ervaring. Desondanks dat ze flink verzwakt zijn zullen ze alles uit de kast halen om schade te beperken, omdat ze weten dat ze gehavend ten strijde zullen moeten trekken. Ik denk hierbij ook aan Getafe capriolen. Ondanks alles verwacht ik wel dat Ajax de 0 moet kunnen houden en toch minimaal 2 goals moet kunnen maken.

27 september 2021 om 14:46

Besiktas veel meer ervaring? Waar komt dat vandaag dan? Amper spelers die veel wedstrijden hebben gespeeld in de CL.

27 september 2021 om 17:03

Lieve mensies, niet mijn woorden uit zijn verband tukken. Ik vergeleek besiktas met cambuur en niet met ajax uiteraard...

27 september 2021 om 14:46

Vele malen meer ervaring? De meeste spelers van Ajax hebben een paar jaar CL gespeeld, overwinterd, EK gespeeld en zitten altijd bij een nationaal team..

27 september 2021 om 14:49

Sluit mij hierbij aan. Verwacht eerder een wedstrijd zoals tegen Groningen, of wellicht irritanter, als een zoals tegen Cambuur. Caburr gaf met name in het begin best wat ruimte weg voor mijn gevoel, iets wat ik niet verwacht van zo'n gehavend Besiktas. Sporting gaf ook enorm veel ruimte weg tegen Ajax waardoor je er 5 maakt. Verwacht toch een vrij lastige wedstrijd tegen een Besiktas met 10 verdedigers en een keeper.

27 september 2021 om 14:57

Hoeft niets te maken te hebben met Amsterdams karakter, als je ziet dat Van Hooijdonk denkt dat er best een finale van de CL in zit dit jaar. Gewoon opportunisme.

27 september 2021 om 15:01

Uhuh, en die ervaring heeft er toe geleid dat Turkse clubs altijd ver doorstoten in Europa, maar niet heus. Bovendien heeft Ajax met spelers als Tadic, Tagliafico, Blind, Klaassen en Haller ook bakken aan internationale ervaring van een hoger niveau dan wat er bij Besiktas aan afdankertjes rondwandelt. En laten we ook niet doen alsof spelers als Mazraoui, Alvarez, Martinez, Neres of Berghuis allemaal broekies zijn die net komen kijken.

27 september 2021 om 16:24

Ajax heeft veel meer ervaren spelers dan Besiktas Ajax heeft spelers die jaren CL hebben gespeeld en hebben overwintert plus internationals van het Nederlands elftal , Marokkaans elftal , Mexicaans elftal en Servisch elftal en nog 2 Argentijns internationals wat heeft Besiktas dan hier tegen te bieden ?

Nou mijn dag kan niet meer stuk nu ik weet wat een speler Altay denkt over Ajax-Besiktas.

27 september 2021 om 14:58

Natuurlijk niet zomaar een speler van Altay he. Zijn achtergrond heeft natuurlijk wel iets te maken met Ajax.

"de aanvaller, die zelf vier jaar in de jeugd van Ajax speelde,'

Het klinkt wel heel erg zwak zo dat Besiktas, ik weet niet of Kappel misschien nog aan het nagenieten is van de winst? Denk wel dat het kan kloppen dat wanneer Ajax (met name vroeg) scoort, het kan uitlopen. Als de goal uitblijft, kan het nog wel eens erg lastig worden.

Hoe meer iedereen roept dat het een makkie wordt, hoe meer ik er een hard hoofd in ga krijgen. Teams die voor hun gevoel niets te verliezen hebben zijn juist gevaarlijk.

27 september 2021 om 14:44

Inderdaad ja precies dit. Heel gevaarlijk. We spelen niet tegen het rechter rijtje eredivisie. Ook al hebben ze veel geblesseerden, Ajax moet zelf eerst goed spelen. Misschien spelen ze wel een wedstrijd dat hij er gewoon niet in wil of kom je vroeg achter. De bal is rond!

27 september 2021 om 15:11

Dat heb ik nu ook, stel dat besiktas met 10 man gaat verdedigen, dan wordt het een moeilijke pot

27 september 2021 om 15:18

Je moet in de CL geen enkel team onderschatten. Maar laat dat maar aan ten Hag over. Ik zie de laatste jaren zelden meer een Ajax dat de tegenstander onderschat. Doorgaans weet hij het elftal toch wel scherp het veld in te sturen

27 september 2021 om 15:39

Ja inderdaad. En een ploeg ook 0% kans geven… hoe vaak hebben we al niet gezien dat een ploeg niet in vorm is, tegen een vroege rode kaart aanloopt, etc. Neem die gasten gewoon 100% serieus, als ze dan echt zo slecht blijken te zijn, is het ook prima.

2 - 0 overwinning zal ik al zeer tevreden mee zijn.

Ajax zal zelf de wedstrijd moeten maken en vooral niet Besiktas onderschatten.

Als 100 procent concentratie kunnen opbrengen zie ik het positief in.

9-0 is overdreven maar als ajax effectief en op dreef is zie ik het wel 5-0 worden.

Wat een overdreven verhaal is dit. Als Besiktas besluit om met een handbalverdediging te gaan spelen en veel kleine overtredinkjes te maken kan Ajax het nog lastig krijgen. Als Besiktas een topdag draait, kunnen ze ook zomaar winnen. Het blijft immers voetbal. En zei Mourinho voorafgaand aan Real Madrid - Ajax ook niet dat Ajax 0% kans had om door te gaan?

27 september 2021 om 14:53

Met welke verdedigers? Iedereen is geblesseerd. Normaal zou ik je gelijk geven maar nee, we missen echt te veel spelers.

Heb het idee dat deze speler niet echt fan is van Besiktas. Zelf vind ik dat er te makkelijk over deze wedstrijd gedacht wordt, kan alleen maar tegenvallen zo.

27 september 2021 om 14:47

ach, gok dat de fans blij zijn met elke vorm van een overwinning. Uiteindelijk zijn de 3 punten het belangrijkst. Ik teken blind voor 1-0

27 september 2021 om 14:53

Ik wel in ieder geval. Na 2 wedstrijden op 6 punten komen zou geweldig zijn. Hoef ik geen galavoorstelling voor te zien inderdaad

In de Champions League zijn er geen makkelijke tegenstanders. Ondanks dat Besiktas zo gehavend is, zal het echt nog wel een lastige pot worden verwacht ik zo. Ajax moet deze wedstrijd winnen, dan sta je er echt heel goed op in deze poule. Gelukkig zal ten Hag de jongens scherp houden

Hij heeft gelijk. Besiktas is op volle kracht al niet gelijk aan Ajax, laat staan als ze 13!! spelers missen. Dit wordt echt een walk-over voor Ajax. Oprecht heel lekker voor Nederland (en uiteraard Ajax) en de co-efficiënte dat Ajax in een soort pretpool zit. Besiktas en Sporing Lissabon zijn echt hele zwakker CL deelnemers.

Ik denk dat Ajax de eerste wedstrijd tegen Besiktas met 4-0 gaat winnen, en dat ze dan terug kijken en denken we hadden er misschien wel 7 kunnen maken.

Het enige nadeel dat Ajax heeft is dat ze na deze pool gewoon geen idee hebben waar ze staan in de CL. 2 wedstrijden Dortmund zeggen ook niet alles denk ik. Dus je kunt niet echt aanvoelen wat een realistische doelstelling of ambitie is. 2e ronde was al duidelijk dat je die ging halen bij de loting. Maar kun je ook echt mee met de subtop (de Dortmunds) of de top dat zal daarna wel blijken.

27 september 2021 om 15:03

Was al duidelijk bij de loting ? Kampioen van Portugal, kampioen van Turkije en Dortmund. Voor mij op papier een lastige loting, in de praktijk door de vele blessures wel wat eenvoudiger, maar ze spelen niet voor niets CL. En ik zie al veel berichten dat Ajax het net zo goed gaat doen als een aantal jaar geleden, maar je bent volledig afhankelijk van de loting. Tref je City, Madrid, Liverpool, Bayern, Psg, United of Chelsea lig je er meteen uit. Wat ook helemaal geen schande is.

27 september 2021 om 15:13

Klopt kampioen van Portugal. Echter Feyenoord is ook wel eens kampioen geworden afgelopen jaren. Toen hadden ze ook geen wereldploeg maar waren ze extreem stabiel en stegen enkele spelers boven zichzelf uit. Icm concurrenten die een keer een minder jaar hebben. Daar kun je Sporting dan ook het beste mee vergelijken. Zij hadden een jaar waarin ze met ok spelers boven zich uit stegen. Dit jaar zie je alweer dat ze gaan eindigen waar ze horen, de derde plek. Benfica is gewoon 2 klassen beter en Porto 1 klasse alleen Porto had een minder seizoen en Benfica kwam pas in tweede seizoenshelft los (wat ze nu doorzetten).

Besiktas was eerste samen met Galatasaray, alleen op doelsaldo kampioen We hebben gezien wat voor wonderploeg Gala is.. Ook Besiktas is geen eurpese suptop meer, lange na niet zelfs.
Vorig jaar eruit geknikkerd door PAOK en Rio Ave in voorronde CL en EL. Jaar daarvoor kansloos in de EL eruit geknikkerd door Braga, Wolves en Bratislava.

Dus ja, vooraf was dit echt een pretpool.

Met het tweede stuk ben ik het eens. Afhankelijk welk team je loot en in welke fase die club zit kun je pas zeggen wat reeel is. Barca heeft een grote naam maar is antuurlijk niet het Barca wat we kennen. Zo'n loting (wat Ajax destijds met Bayern en Real ook hadden) zou lekker zijn.

27 september 2021 om 16:06

Het moeilijke bij zo'n poule vind ik dat iedereen van elkaar kan winnen maar ook verliezen, afhankelijk van de dag. Het is geen poule waarbij je 1 club hebt die alles makkelijk wint (bijvoorbeeld een Bayern) en een nummer 4 die alles verliest.

We lopen hier in Nederland wel echt veel te snel naast de schoenen. Ajax speelt top voetbal maar ze hebben ook nog niet echt gewaagde tegenstanders gehad. Kijk naar Ajax - PSV, je kan beter zijn maar als er kwaliteit voorin loopt bij de tegenstander dan is Ajax ook heel kwetsbaar. Van Besiktas gaan ze wel winnen maar Dortmund betwijfel ik.

27 september 2021 om 15:40

Ik ken echt niemand die naast zijn schoenen loopt in Amsterdam. Het zijn de buitenstaanders die roepen dat het allemaal maar een makkie wordt. De rest van Amsterdam is gewoon blij met 3 punten.

27 september 2021 om 15:45

Dat is goed om te horen. Maar de Ajax fans in mijn kring die lopen wel echt naast hun schoenen. En ik lees er hier ook heeel veel.

27 september 2021 om 16:07

Als je goed leest, zul je vooral hier ook veel relativerende reacties lezen. Ik ken vooral supporters die hopen dat we naar de volgende ronde gaan. Meer niet. Ook het kampioenschap is voor hen geen zekerheid.

Besiktas mist veel spelers. Als Ajax voorin scherp is knallen ze er zo 5-6 in. Denk dat ze met minimaal 3 doelpunten verschil wel winnen.

Hahah deze Kappel heeft tegen een C team gespeeld dat nog beter was dan zijn armoedig clubje..Ik wil hem straks wel horen als hij tegen Besiktas op volle sterkte in Istanbul heeft gespeeld.Daar zijn al vele Europese (sub)topclubs gesneuveld maar met zoveel geblesseerden is het niet fair om een grote prestatie te verwachten.

Wat een arrogantie allemaal, walgelijk. Hopelijk gelijkspel of verlies zodat heel Nederland weer met beide benen op de grond staat.

27 september 2021 om 15:06

Die paar quotes die je leest van wat analisten en voetballers zijn niet de juiste afspiegeling van Nederland. Genoeg Ajax supporters die weten dat een CL wedstrijd nooit makkelijk is.

27 september 2021 om 15:07

Gelukkig komt dit ook allemaal van mensen die er niet zo veel mee te maken hebben! Ik heb namelijk nog geen speler, trainer, werknemer of supporter hier gehoord dat het een walk-over wordt. Daarnaast het wordt arrogantie? Zijn we niet een keer klaar met dat woord. Ik denk oprecht in het voetbal meest misbruikte en verkeerd gebruikte woord ooit…

27 september 2021 om 16:09

Zucht. Daar hebben we dat woord weer. Worden sommige mensen niet moe van het niet lezen van een artikel? Een speler uit de Turkse competitie, die afgelopen vrijdag van ze won, zegt dit. Of heb je Ten Hag dit horen zeggen?

27 september 2021 om 17:13

Ik vind jou pas walgelijk dat je doet alsof elke Ajacied zo denkt als al die zogenaamde analistjes. Ik ben Ajax en vind het heel gevaarlijk zulke uitspraken. Genoeg realistische reacties te vinden Hecktor. Ik heb het vermoeden dat de reden dat je hoopt dat Ajax verliest hier helemaal niks mee te maken heeft.

27 september 2021 om 17:44

Ik vind de arrogantie flink meevallen hier. Ben zelf niet voor Ajax maar zie vooral relativerende Ajacieden. Das ook wel s anders maar hier en nu zeker niet. Zelf denk ik dat t 4-1 voor Ajax wordt. Zijn gewoon in uitstekende vorm.

Leest iig het nieuws niet echt, dat blijkt wel, want Atiba is niet eens mee naar Amsterdam.

Nou ik wil je weer horen nadat je een monsterscore krijgt wanneer je in Istanbul bent, je speelt tegen een c team+ je team had moeite met winnen want anders zouden ze niet in de 88ste minuut scoren.

Ik denk dat we toch voorzichtig moeten zijn tegen Besiktas. Ik ken ze als een gewiekste ploeg en al missen ze dan misschien veel spelers, met een Getafe-achtige wedstrijdinstelling kunnen ze Ajax echt nog wel ontregelen. Thuis moet je in de Champions League gewoon alles winnen als je door wilt gaan, maar het wordt echt geen walk over hoor.



Jezus, we hebben al gewonnen zeg. Waarom wordt die wedstrijd überhaupt nog gespeeld? Voor de statistieken zeker?
Ik meen toch echt dat Dortmund daar nipt met 1-2 won.

Wat een kneus. Van het superslechte Besiktas won jouw cluppie ook maar met moeite met 2-1 door een doelpunt in de 88e minuut en had niet het betere van het spel.
Snap ook niet waarom je Cambuur erbij haalt. Besiktas gaat wel met een C-elftal spelen, maar is nog steeds geen Cambuur.
Ik hoop wel dat we in de thuiswedstrijd tegen Altay absoluut geen genade gaan tonen en van minuut 1 tot 90 alles gaan geven om ze zoveel mogelijk te pijnigen.
Dat een ploeg met 10 blessures een stuk minder is is duidelijk, maar als ik de bewoordingen en uitspraken moet ik toch denken aan leedvermaak. En dan komen de wraakgevoelens naar boven.....

27 september 2021 om 16:52

En dan straks in Istanbul weer verliezen van die gasten.😂 Nee grapje man, ik heb dat ook bij clubs die naast hun schoenen lopen. Het borrelt bij mij ook iets...🤷

Ik denk ook wel dat het een makkie wordt, maar Buys heeft Ajax goed bestudeerd en toegepast.
Getafe stile. Blind trapte er al in. (de ervaren man)
Europees, als je heel heel veel verwacht en de tegenstander irriteert je dan kan het wel eens mis gaan. De bal snel rond spelen, niets geen geduld en genieten, vol er voor gaan, De nieuwelingen hebben te weinig wedstrijdritme en haken dan vanzelf af

Snap de verbaasde reacties niet echt hier. Hij zegt hier niks raars. Ik zie Ajax tegen een fitte Besiktas ook winnen al zou het wel zwaar zijn. Nu zou een walk over door Ajax niet zo raar zijn daar Besiktas echt letterlijk geen normale speler kan opstellen momenteel

Hij heeft groot gelijk maar let op de supporters van Besiktas, die wijzen gelijk op de geblesseerde spelers met hun als als als …..

Ik had graag BJK op volle kracht in Amsterdam gezien, want dan hadden ze met 1 of 2-0 verloren.. ik vrees het ergste en heb ingezet voor minimaal 5-0..

Wordt een walk over. Ajax is in topvorm en Turks voetbal stelt weinig voor. Oranje en PSV hebben al laten zien hoe het moet. Minder dan 3 doelpunten verschil zou me verbazen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren