Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Langeler heeft mogelijk optie minder: 'Niet zo dat ik het niet zie zitten'

Laatste update:
/

Art Langeler staat komend seizoen naar alle waarschijnlijkheid niet voor de selectie van SC Cambuur. De Jupiler League-club wil op korte termijn een nieuwe trainer voor komend seizoen contracteren, terwijl Langeler, die na dit seizoen vertrekt bij PEC Zwolle, heeft laten weten dat hij geen haast heeft met het maken van een keuze.

Langeler en Cambuur voerden onlangs een oriënterend gesprek. "Het is niet zo dat ik Cambuur niet zie zitten, maar ik heb aangegeven dat ik wilde wachten", vertelt de trainer van PEC aan het Algemeen Dagblad. "Als dat betekent dat ze een andere trainer contracteren, is dat prima."

De zoektocht naar een nieuwe trainer verloopt met horten en stoten. Ernest Faber, Ron Jans en Alfons Groenendijk gaven eerder al aan niet geïnteresseerd te zijn in de overname van het takenpakket van Alfons Arts. Cambuur zoekt een trainer die tevens verantwoordelijk wordt voor technische zaken.

Is Art Langeler komend seizoen in de Eredivisie werkzaam?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het contract van Maaskant loopt af. Groningen, sla je slag met deze man!

Misschien eens polsen of ene heer Rutten hier oren naar heeft! Is wel een opbouwtrainer met visie. Ik kan me niet voorstellen dat hij namelijk na dit seizoen nog steeds bij Vitesse op de bank zit...

9 februari 2013 om 10:42

Rutten is een toptrainer die ik heeeel erg graag terug naar Enschede zie komen! Ook bij Vitesse zie je nu wat een stormachtige ontwikkeling de spelers daar doormaken t.o.v. vorig seizoen en dat is de kwaliteit van Rutten. Die moet niet naar Groningen, Zwolle of Cambuur gaan, maar naar een topclub.

9 februari 2013 om 10:48

Helemaal mee eens, maar ik denk niet dat hij onder deze voorzitter en na zijn 'plotselinge' vertrek naar Schalke daar bij FC Twente nog mogelijkheden voor krijgt. Hij heeft aan de basis gestaan van de 'wederopbouw' en groei naar de top.

Ik roep het ook al een tijd, hij is de geschikte man voor FC Groningen!

Iemand die wil aanvallen met zijn team, die durf toont en niet bang is om op zijn smoel te gaan. Dat kunnen ze in het noorden wel gebruiken.

Groningen moet gewoon lekker Ron Jans terug halen.

Groningen moet gaan voor Ernest Faber.
Hij staat ook op een schaduwlijst mocht Maaskant niet aanblijven.

9 februari 2013 om 12:38

Psv gaat Faber denk ik steeds meer naar voren schuiven, dus verwacht dat hij geen interresse heeft.

9 februari 2013 om 14:15

Faber wil op termijn weer hoofdtrainer worden, en Psv wil Cocu als hoofdtrainer doorschuiven naar het eerste, dus Faber kan na dit seizoen goed ergens anders zitten.

blijf geewoon bij PEC man

9 februari 2013 om 13:08

Ik zie hem ook niet graag vertrekken, maar dit is al zijn 4e jaar bij Zwolle.
Dan snap ik dat je wel een keer wat anders wil.

Hoe kan de trainer van Zwolle nu ingaan op met alle respect Cambuur? Zien ze bij Cambuur niet dat Zwolle het goed doet en dat dan een stap vooruit logischer is dan naar de JPl terug te gaan?
Langeler kan wat mij betreft genomineerd worden als trainer van het jaar en ik denk dat een club als Groningen hem prima zou passen maar ook heerenveen kan uitstekend vind ik.

ik denk dat het een mooie club is voor langeler cambuur ,kan hij wat moois opbouwen dat heeft hij bij zwolle bewezen en denk dat hij dat bij cambuur ook wel kan,en alle respect voor heerenveen en groningen maar bij die clubs zie je het langzaam aan alleen maar minder worden,geld is op en ze spelen nergens voor ,en als langeler cambuur aan het voetballen krijgt kan er veel in leeuwarden.

Grunn moet Maaskant laten gaan, spelers worden onder hem amper beter, en ze moeten Ron Jans, Langeler of Faber aanstellen...

Mocht Peter Bosz weggaan bij Heracles, lijkt Langeler mij wel een geschikte opvolger voor hem. Tactisch goed en weet de spelers ook te motiveren. Daarnaast een beschaafd mens.

Ook Langeler dus niet naar Cambuur. Dat is de 4e trainer die niet komt. Zou het niet beter zijn de namen intern te houden? Lijkt mij niet echt bevorderlijk/motiverend voor potentiële trainers. Ook niet goed voor het imago van de club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren