Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bijzonder: Wes Beuvink (25) verruilt Keuken Kampioen Divisie voor AC Milan

Laatste update:

Wes Beuvink ruilt FC Groningen per 1 april in voor AC Milan, zo meldt zijn huidige werkgever op de clubwebsite. De 25-jarige scout was sinds medio 2019 in dienst van de Trots van het Noorden, maar laat die club nu achter zich voor een aanzienlijke stap omhoog.

In 2020 werd Beuvink, ondanks zijn jonge leeftijd, bij Groningen gepromoveerd tot hoofdscout. Nu laat hij Nederland achter zich voor een Italiaans avontuur.

"Hij maakt per 1 april aanstaande de overstap naar AC Milan, waar Beuvink onderdeel gaat worden van het scoutingsapparaat van de Italiaanse voetbalgrootmacht", schrijft Groningen. De noorderlingen maken ook direct de opvolger van Beuvink bekend.

Het toptalent (17) dat Ajax door het vertrek van Mislintat dreigt mis te lopen

Voetbalzone sprak in 2021 met Beuvink, kort nadat hij werd gepromoveerd tot hoofdscout bij Groningen.Lees artikel

Het vertrek van de jonge scout wordt namelijk intern opgevangen: Arno de Jong, nu nog hoofd jeugdscouting bij Groningen, krijgt een promotie. "De Jong maakt nu een volgende stap in zijn loopbaan binnen FC Groningen en heeft een contract ondertekend tot medio 2027. "

Het introduceren van een nieuwe hoofdscout in niet de enige wijziging in het technische hart van de huidige nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie. Groningen meldt namelijk ook dat Art Langeler een nieuwe functie krijgt.

De voormalig trainer van onder meer PEC Zwolle en Jong Oranje is momenteel nog verantwoordelijk voor de Groningse opleiding, maar gaat 'in aanloop naar de zomer transferwindow van 2024' de verantwoordelijkheid krijgen over 'de technische zaken bij FC Groningen'.

Vanuit die rol zal Langeler het zogeheten 'compositie-overleg' voorzitten. "De voorzitter van het compositie-overleg geeft uitvoering en leiding aan de besluitvorming die binnen het overlegorgaan tot stand komt. Met het aanstaande vertrek van Gudde wordt Langeler nu technisch eindverantwoordelijke." Wouter Gudde, algemeen directeur in de Euroborg, vertrekt uiterlijk na dit seizoen bij Groningen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op zijn 20e hoofdscout? Daar heb ik nog nooit iets over gelezen, toch apart. Blijkbaar een groot talent in dit vakgebied als je nu dan naar Milan gaat. Veel succes gozer!

25 maart 2024 om 20:42

Klopt, Fledderus heeft hem aangesteld op zijn 20e al. Een gewaagde zet. Maakt nu wel echt een megastap. Vraag me echt af hoe Milan bij hem terecht is gekomen.

25 maart 2024 om 20:44

Ja en de scouting ging heel goed bij Groningen afgelopen seizoenen.

25 maart 2024 om 22:00

Het leven is niet zwart wit he. Je hebt geen idee wat hij allemaal geadviseerd heeft. Dat blijft binnenkamers.

25 maart 2024 om 21:40

Er heeft een mooi stuk op VZ gestaan in maart 2021 over deze jongen. Als je z’n naam intypt op Google dan kom je bij dat stuk van toen! Zoekmachine op VZ kwam op niks uit namelijk..

Mooie stap, en vooral op die leeftijd. Hopen dat die een lang dienstverband heeft bij Milan, of nog weer een stap omhoog kan maken. Zelden gezien in Nederland

Interessante move
Ben benieuwd wie er de scouts scout bij Milan.

25 maart 2024 om 20:49

Niet onbelangrijk: wie scout de scouts die scouts scouten?

Gezien de spelers die groningen de laatste jaren heeft gehaald, gaat er geen pareltje verloren.

25 maart 2024 om 20:59

Heeft met meer te maken dan alleen scouting, bijvoorbeeld budget

25 maart 2024 om 21:37

Miljoenen heeft groningen de afgelopen jaren uitgegeven aan transfers, bijna allemaal miskleunen

25 maart 2024 om 22:12

Strand Larsen mag je wel op zijn conto schrijven. Die haalde bij Sarpsborg geen goede cijfers, maar was statistisch gezien wel interessant. Die was onder andere op basis van zijn expected goals naar Groningen gehaald en doorgegroeid naar grootste verkoop aller tijden voor Groningen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren