Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lampard moet vrezen voor positie na dreun van nieuwe koploper Leicester

Laatste update:

Leicester City heeft dinsdagavond de koppositie in de Premier League overgenomen van Manchester United. De ploeg van manager Brendan Rodgers was in eigen huis met 2-0 te sterk voor Chelsea, dat tegen een nieuwe dreun aanliep. Hakim Ziyech moest genoegen nemen met een plek op de reservebank en kwam twintig minuten voor tijd binnen de lijnen. Leicester heeft nu een punt meer dan United, maar speelde ook een wedstrijd meer. De druk op manager Frank Lampard, die met Chelsea slechts achtste staat, loopt verder op.

Chelsea wist afgelopen weekeinde eindelijk weer eens een wedstrijd te winnen in de Premier League, toen de ploeg met 0-1 te sterk was voor Fulham, maar tegen Leicester ging het al snel weer mis. Een indirecte corner werd door Marc Albrighton opnieuw voor het doel gebracht, waarna Harvey Barnes de bal mistte en Wilfred Ndidi van de rand van de zestien raak schoot. De Nigeriaan draaide de bal met de buitenkant van de wreef in het doel: 1-0.

Bij Chelsea ontbrak het aan scherpte in de openingsfase, waardoor de ploeg meerdere keren slordig balverlies leed. Het leidde er mede toe dat James Maddison na een kwartier spelen de tweede treffer op de schoen had. De middenvelder kreeg alle tijd om de bal goed te leggen voor zijn linkerbeen, maar trof de bovenkant van de lat boven doelman Édouard Mendy. In de tegenstoot werd Chelsea gevaarlijk via Callum Hudson-Odoi, die in kansrijke positie kwam op aangeven van Christian Pulisic, maar in het zijnet schoot.

Toen de videoscheidsrechter vervolgens een strafschop voor Chelsea omzette in een vrije trap, verdubbelde Madisson aan de andere kant de score. De Engelsman kwam in balbezit nadat Jamie Vardy in de rug werd gelopen door Antonio Rüdiger en rondde beheerst af door de bal diagonaal langs Mendy te spelen. In de tweede helft ging de storm bij beide ploegen iets liggen en was het Youri Tielemans die voor het eerste gevaar zorgde. De Belg werd diepgestuurd door Vardy en kwam oog in oog met Mendy, maar zag de Fransman met een uitgestoken been redding brengen.

Lampard bracht vervolgens ruim twintig minuten voor het einde Ziyech binnen de lijnen voor Kai Havertz, maar moest toezien hoe de thuisploeg het betere van het spel bleef houden. Het laatste wapenfeit van de wedstrijd kwam van de voet van Timo Werner, die de bal in het net werkte, maar door de videoscheidsrechter werd teruggefloten wegens buitenspel. Leicester City mag zich daardoor minimaal een dag koploper van de Premier League noemen, alvorens achtervolgers Manchester City en Manchester United woensdagavond in actie komen tegen respectievelijk Aston Villa en Fulham.

West Ham United – West Bromwich Albion 2-1
De thuisploeg nam na een gelijkopgaande eerste helft op slag van de rust de leiding via Jarrod Bowen. De aanvaller werd vanaf de zijkant bediend door Vladimí Coufal en drukte de bal met zijn borst over de doellijn. In de tweede helft golfde het spel meer op en neer en dit leidde vijf minuten na rust tot de gelijkmaker. Matheus Pereira kreeg alle tijd en ruimte om van zo’n twintig meter aan te leggen en vond de rechter onderhoek: 1-1. Uiteindelijk zou West Ham aan het langste eind trekken, toen Michail Antonio met een halve omhaal op fraaie wijze raak schoot op aangeven van Andrij Jarmolenko. Aan de stand veranderde niks voor beide ploegen. West Ham blijft zevende, terwijl de zorgen voor West Bromwich groter zijn met de voorlaatste plaats.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Wesley Fofana motm!! Wat was hij goed! Zat overal tussen en heeft fantastische tackel! Samen met Ruben Dias de beste aankopen afgelopen zomer. Leicester heeft het echt goed voor elkaar dat ze nu met Soyuncu en Fofana twee toppers in defensie hebben. Kwestie van tijd voordat Evans eruit wordt gehaald. Bij Chelsea staat Lampard nu wel onder druk. Ik Lampard alleen ontslaan als Tuchel hem kan vervangen. Anders niet.

19 januari 2021 om 23:13

Alleen jammer dat Soyuncu er vandaag niet in kwam, maar Leicester heeft een drukke schema voor de boeg. Hij zal nog genoeg minuten maken.

19 januari 2021 om 23:15

Tuchel, zo'n lachwekkende suggestie. Tuchel heeft nog niks gepresteerd in zijn carrière en toch wilt iedereen 'm hebben.. Waarom? Oh ps. Franse prijzen met PSG tellen niet omdat iedereen dat kan.

19 januari 2021 om 23:16

Heeft het uitstekend gedaan bij Dortmund en ook bij Mainz. Wat heeft bijvoorbeeld Lampard meer gepresteerd dan Tuchel?

19 januari 2021 om 23:19

Derby naar de play off finale is een grotere prestatie dan wat hij met Dortmund heeft gedaan.

19 januari 2021 om 23:21

Je moet ook kijken naar welke opties zijn er beschikbaar hè CFCSFC. Tuchel is gewoon een prima coach en stond vorig jaar met PSG in de finale van de CL. Heeft het prima gedaan in Duitsland, dus zo gek is het niet.

19 januari 2021 om 23:23

Mainz naar de BuLi brengen en Europees halen, is een grotere prestatie dan dat hoor.

19 januari 2021 om 23:23

Iedere coach was met PSG in de finale gekomen, heb je de tegenstanders gezien die ze hadden. Allemaal subtop. Als we nou een Ancelotti ofzo binnenhalen oké, maar om zonder prestaties te ruilen voor zonder prestaties is ook so kansloos. Daarnaast heeft Tuchel bewezen niet met vedetten om te kunnen gaan.

19 januari 2021 om 23:29

Mainz is iets heel anders dan een topclub. En gezien hij vrij veel moeite had met PSG, vooral de spelers, zie ik hem niet slagen bij een Chelsea.

19 januari 2021 om 23:31

En Derby County is niets anders dan een topclub? Je bent jezelf aan het vastlullen hoor.

19 januari 2021 om 23:34

Nee, wel even blijven lezen, ik zeg dat ze beide weinig gepresteerd hebben en dat Tuchel ruilen voor Lampard, imo, geen upgrade is maar een appel voor een appel ruilen.

19 januari 2021 om 23:34

Alsof iemand die vedettes bij psg aan kan. Neymar, mbappe, di maria etc. Geen een coach zal het langer dan 2 seizoenen volhouden met zulke types.

19 januari 2021 om 23:39

Tuchel heeft wel bewezen tactisch zeer sterk te zijn. Gewoon zowat de beste optie die er momenteel is en dus gewoon veel meer bewezen dan Lampard. Want laten we nu ook niet doen alsof het toeval is dat hij bij PSG belandde, dat kwam natuurlijk door zijn eigen prestaties.

19 januari 2021 om 23:49

Als Lampard al weg moet kan je beter Ancelotti terughalen. Bewezen winnaar, ervaren, fijn voetbal, kent de club. Tuchel faalde om Dortmund naast Bayern te parkeren en dat is precies de situatie waarin Chelsea nu zit tov City en Liverpool.

19 januari 2021 om 23:53

Tja en Ancelotti faalde om Napoli naast Inter en Juventus te zetten. Zo kun je voor zowat elke coach wel iets bedenken.

19 januari 2021 om 23:57

Ancelotti heeft wel van alles om daar tegenover te zetten. Tuchel niet. Groot verschil als je club van het kaliber Chelsea is.

20 januari 2021 om 00:04

Tja Ancelotti is 14 jaar ouder dan Tuchel. Dan is het niet zo speciaal dat die een veel uitgebreider palmares heeft. Ancelotti is een heel goede coach, versta me niet verkeerd. Maar al zijn laatste jobs zijn nu ook niet geweldig gegaan. Noch bij PSG, noch bij Bayern, noch bij Napoli, noch bij Everton. Het lijkt me trouwens ook sterk dat Everton hem zomaar laat gaan.

20 januari 2021 om 00:15

Dat is ook precies waar je naar op zoek bent als je je jonge, te onervaren coach op straat zet toch? Je noemt nu zijn mindere klussen en zelfs daarin bereikte hij qua prijzen meer dan Tuchel. En bij Chelsea zelf heeft hij de PL al eens aan gort gespeeld, ik vond het een van de grootste clubfouten ooit om hem te ontslaan puur omdat ie een keer 2e was geworden. En bij Everton zullen ze heus niet het waanidee hebben dat ze een meervoudig CL winnaar tot in de eeuwigheid kunnen vasthouden.

20 januari 2021 om 00:18

Het zou geen slechte optie zijn, maar de haalbaarheid lijkt me een probleem. Zeker op korte termijn en in het midden van het seizoen. Daarnaast is Tuchel ook wel een ervaren coach. Momenteel lijkt hij me de beste optie die ook echt haalbaar is.

20 januari 2021 om 01:42

Lol Ancelotti. Jij leeft nog in 2006 zeker? Tuchel is echt een prima coach voor Chelsea.

20 januari 2021 om 09:12

Waarom Ancelotti? Tuchel is veel jonger en daar kun je mee gaan bouwen. Ancelotti is puur korte termijn.

20 januari 2021 om 18:16

Hoezo 2006? Ik heb Ancelotti in 2011 nog de PL aan gort zien spelen met Chelsea. Als die was blijven zitten destijds had Chelsea echt een periode van dominantie kunnen kennen. Van Tuchel heb ik nooit echt bijzondere dingen gezien. Goede coach hoor, maar mijn voorkeur is duidelijk.

19 januari 2021 om 23:23

Leicester heeft met Fofana goud in handen. Ze zijn voor de juiste verdediger gegaan bij St Etienne en niet voor zijn oud partner Saliba die minder is Soyuncu is iok een geweldenaar, die hebben ze ook heel goed weten te scouten.

19 januari 2021 om 23:27

Saliba was juist de betere vd 2 en de leider bij Saint etaine achterin. Het is ook wel heel makkelijk om dit nu te zeggen, maar dat saliba in een moeilijke fase zit na het verliezen van z'n ouders is voor mij iig erg begrijpelijk.

20 januari 2021 om 09:36

Daarom presteert Fofana ook zo goed, omdat er Evans naast staat als leider, zoals idd Saliba bij St Etienne. Maar om dat goed te kunnen zien moet je ook echt voetbal kijken en niet op zoek zijn naar dingen om af te kunnen kraken zoals dat lid boven jou altijd wel doet.

19 januari 2021 om 23:46

Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Gabriel, Martinez, Watkins, Cash, Jota, Walker-Peters, Hojbjerg, allemaal spelers die meedoen om de titel van beste aankoop van afgelopen zomer.

20 januari 2021 om 09:22

idd heel veel goede aankopen dit seizoen binnen de PL, lijkt wel of veel clubs gaan begrijpen hoe het moet

20 januari 2021 om 09:21

Evans is de absolute leider achterin, die laat Soyuncu en Fofana renderen. Het belang van een leider achterin word vaak vergeten. Laat v Dijk nou ook heel erg goed zijn, maar als hij minder zou zijn zou hij nog steeds erg belangrijk zijn omdat hij Gomez en Matip dus sturing geeft.

20 januari 2021 om 09:43

Wat vind je eigenlijk van Ruben Dias als leider achterin bij City? Vind je hem uberhaupt een leider? Je zegt altijd hier op VZ dat City zo'n leider als Coady, Evans of Van Dijk mist centraal achterin, maar over Ruben Dias heb ik nooit je mening gehoord.

20 januari 2021 om 10:11

Omdat hij nog maar 6 maanden speelt bij City, ik heb nog geen uitgelezen mening gevormd. Ik vind hem goed spelen tot dusver. Nog niet echt kunnen ontdekken of hij de verdediging weg zet zoals een Evans dat doet bij Leicester of dat individuele kwaliteiten de boventoon heeft bij City. Vind jij het gek dat ik voorzichtig ben met die mening? Kan begrijpen dat dat als gek word gezien als de media en velen zo snel zijn met hun mening

Had het lampard enorm gegund, maar denk dat het beste is om hem te ontslaan. Blijft toch rare keuzes maken zoals giroud laten banken en een abraham laten staan en rudiger opstellen. Het probleem ligt zeker niet alleen bij hem (tegenvallende havertz, werner etc). Ook de balans van het team is niet goed genoeg (verdediging en middenveld). Vandaag ook weer enorm kwetsbaar zoals bij de 2e goal goed te zien was bij rudiger. Een frisse wind lijkt me alleen wel nodig. Overigens wel echt respect voor hoe leicester het de afgelopen jaren doet. Wie had dat verwacht.

19 januari 2021 om 23:23

Giroud was geblesseerd.

19 januari 2021 om 23:31

@azchelsea, had het onduidelijk geformuleerd, maar bedoelde bij Giroud dat hij over het algemeen te weinig kansen in de basis krijgt. Bij het live meepraten topic had ik idd meegekregen dat hij een enkelblessure heeft.

19 januari 2021 om 23:26

Het is helaas wel bijna tijd inderdaad, hoe pijnlijk ook. Zou het alleen niet na een verlies uit bij Leicester doen; daar verliezen ook de beste ploegen momenteel. Snap Lampard’s wissels nooit zo goed, Havertz speelt eens redelijk en dan haalt hij hem eraf en laat hij natte krant Abraham staan, om gek van te worden

19 januari 2021 om 23:37

Klopt dat uit bij leicester niet schandalig is, al was de manier waarop wel zorgelijk. Een ontslag is idd logischer als de resultaten tegen een luton, wolves of burnley tegenvallen (al hoop ik dat chelsea alsnog verbetering laat zien). Volledig eens met je punt rond havertz en abraham. Heel vaak moest hij havertz juist (eerder) wisselen en nu juist laten staan.

Ik heb Lampard lang verdedigd, maar ik moet eerlijk zijn, ik snap veel dingen niet. Dat je bijvoorbeeld Rudiger, die nog steeds niet weet wat buitenspel is, en Kova opstelt. Hoe kan je Kova opstellen als je Gilmour, die op elk vlak beter is dan Kova, op de bank hebt zitten.. En als je 'm dan opstelt, wissel 'm dan in de rust als je ziet dat hij weer dramatisch speelt. Daarnaast snapte ik ook niet dat Odoi eruit werd gehaald en niet Puli, Puli die al weken niet goed speelt. Enige lichtpuntje is, zoals elke week tegenwoordig, Mount. Oh en Mendy heeft ook een goede wedstrijd gespeeld.

19 januari 2021 om 23:18

Vorig seizoen werd kova nog verkozen tot speler van het jaar.. Daarnaast heeft Gilmour na zijn blessure geen goede pot meer gespeeld dus met die vergelijking ben ik het niet eens.

19 januari 2021 om 23:21

Kova als poty was lachwekkend. Schaamde me kapot als fan. Enige reden dat hij het is geworden toen was omdat hij als enige niet geblesseerd is geraakt dat seizoen.

20 januari 2021 om 03:20

@CFCSFC, dat vind ik echt onzin. Kovacic was de speler die week in, week uit presteerde. Voor mij was hij echt bij uitstek de man van het seizoen. Hij valt misschien niet zo op met goals/assists maar hij is zo cruciaal met z’n dribbels en felheid. Zeker vorig seizoen heeft hij zijn waarde dik en dik bewezen.

19 januari 2021 om 23:21

Moeten we ons dusdanig verlagen dat we Gilmour als reddende engel moeten zien? Ik zie hem ook graag maar niet zo, niet als de man die een team in crisisvorm moet optrekken. Dat is niet fair. Sarri bijvoorbeeld die week in week uit met Jorginho, Alonso en Barkley bleef komen aanzetten had gekke opstellingen. Lampard stelt grotendeels vaak de juiste namen op, alleen bakken ze er gewoon niks van. We kunnen niet een andere coach nemen puur omdat we dan hopen dat die geen Abraham meer opstelt. Wat als die Abraham gewoon laat staan en verder schijtvoetbal wil gaan spelen nu we 200 miljoen aan aanvallende impulsen hebben gekocht?

19 januari 2021 om 23:25

Ik zeg ook niet dat Gilmour de reddende engel is, maar als Kante geblesseerd is het een betere optie dan Kova en Jorgihno.

19 januari 2021 om 23:29

Waarom dan? Hij is minder ervaren, het team zit in een dal dus als hij nu 2 ballen weggeeft wordt ie gelijk afgeslacht. Als je hem nu als basisklant brengt krijg je gegarandeerd een De Bruyne 2.0: hij wordt afgeserveerd, vertrekt en wordt wereldklasse bij een concurrent.

19 januari 2021 om 23:31

Omdat hij 3x zo goed als beide andere opties. Je hebt Kova vandaag zien spelen toch? Was echt heel slecht. En waarom nu niet maar vorig jaar tegen Liverpool wel?

19 januari 2021 om 23:34

Dat was de FA Cup, toen kwam zelfs Barkley aan z’n trekken. Ik heb Gilmour leuke dingen zien doen, maar het feit dat Jorginho troep is betekent niet automatisch dat Gilmour te snel brengen een goed idee is. Desnoods moeten we Ziyech daar maar eens neerzetten naast Kante en Mount/Havertz.

20 januari 2021 om 09:45

En waarom speelde Zouma eigenlijk niet? Die is toch vele malen beter dan Rudiger, en volgens mij was hij ook gewoon fit. Heb hem zelf in mijn Fantasy opstelling, goed pissig dat hij nu 2 westrijden bankt haha.

19 januari 2021 om 23:47

CFCSFC, je hebt gewoon iets tegen Kovacic. Iedere keer en maar ook echt íédere probeer jij hem naar beneden te praten. Ik heb vaak genoeg feiten en statistieken van hem erbij gehaald op jouw comments maar het lijkt blijkbaar iets persoonlijks. Gilmour is een fantastische talent, maar iedereen ziet dat Kovacic momenteel een stuk beter is. Hij was vorig seizoen onze beste speler en dit seizoen achter Mount onze beste middenvelder. Probeer dingen eens objectief te bekijken. Wat kan ik me toch soms enorm ergeren aan jou

20 januari 2021 om 07:02

Hoezo meteen ontslaan na wat mindere resultaten. Hij heeft vorig seizoen en begin dit seizoen laten zien dat hij echt wel een swingend elftal kan vormen. Chelsea heeft nu een hoop spelers waarvan een aantal tegenvallen dus geef hem ook de tijd om er een team van te maken en zijn formatie te vinden. Een clublegende als ferguson of wenger krijg je alleen als je ze ook de kans geeft om fouten te maken en om een team te vormen. Alleen op de korte termijn gericht zijn en meteen resultaten eisen is dom. Zo krijg je 6 trainers in 4 jaar praktijken, want in de PL is de top 6 a 7 gwn sterk en als je dan geen staand team hebt zoals liverpool dan ga je punten laten liggen, omdat je van vorm afhankelijk bent en niet kan terugvallen op de ingehamerde structuur. Kortom, geef hem de tijd.

Tja je kunt wel zeggen “geef hem het vertrouwen”, maar tegen de top 6 en Leicester (daar horen ze bij, sinds Rogers hebben alleen City en Liverpool meer punten gehaald in de PL) hebben ze 3 op 21 en het trok werkelijk op niks vandaag. Geen greintje passie. Trouwens wat een geweldige speler is die Fofana, de volgende die voor veel geld gaat vertrekken. Ziyech toch ook niet geweldig ingevallen, zag er wat gefrustreerd uit en dat helpt toch niet als je net van de bank komt.

20 januari 2021 om 09:20

Dat Leicester he.. Er is jaren gesproken over een Everton ofzo dat de top 6 wilde binnen dringen, maar dat is nooit gelukt. Ik denk dat we nu wel kunnen concluderen dat Leicester de top 6 is binnen gedrongen. Kwalitatief gezien niet de allerbeste van die ploegen, maar als team des te sterker. Als je ziet hoe zo'n Justin, Barnes, Castagne, Evans etc. het doen, ongelooflijk. Dat terwijl het toch niet echt grote namen zijn en ze individueel misschien niet eens zo goed zijn. Het past daar gewoon. Ook nu die Fofana erbij die het geweldig doet, Suyuncu die afgelopen jaar bij de beste cv's van de competitie hoorde. Het is echt enorm knap. Je hebt ook zoveel meer aan zo'n jongens die er vol voor gaan en keihard werken dan zo'n veel te dure mooi weer spelers als bv Pepe.
Ik denk ook dat er voor de andere top 5/6 teams geen enkele tegenstander zo lastig is om tegen te spelen. Je krijgt weinig kansen en op de counter pakken ze je.

20 januari 2021 om 09:26

Everton komt er nog steeds aan, ze zijn sinds Moyes op een dwaalspoor beland en zijn met rare aankopen toch verkeerd met hun geld omgegaan, maar je merkt aan alles dat er verbetering in zit bij de club. Kapitaal zit er ook, dus ik denk dat Leicester, Everton, maar ook Wolverhampton clubs zijn die nu al dicht achter de top 5 van Engeland zit. Je moet niet op een seizoen kijken, maar als je over de laatste seizoenen kijkt zie je een stijgende lijn bij die clubs.

Weet nog dat na al die aankopen Chelsea tot titelkandidaat gebombardeerd werd maar man oh man wat onterecht. Onsamenhangend geheel, Lampard moet gaan vrezen.


Chelsea is gegaan van veel goals scoren en veel goals tegen met een leuke filosofie, naar een behoudenere stijl met weinig goals voor en heel weinig goals tegen, naar een triest gebeuren waarbij het voetbal er niet meer uitziet en waarin zelf niet meer gescoord wordt en er wel weer aardig veel tegengoals vallen. Ik verlang haast terug naar het leuke spel, waarin je dan wel elke wedstrijd een aantal keer weggecounterd werd. Ik zou het enorm pijnlijk vinden om Lampard ontslagen te zien worden, maar dit kan echt niet lang meer doorgaan. Werner begon hartstikke goed en die is na een poos als linksbuiten te hebben moeten spelen de weg helemaal kwijt, Abraham heeft niks te zoeken in de Premier League en toch wordt ie telkens opgesteld, er wordt nooit in de rust gewisseld om eens een statement te maken of dingen om te gooien, je ziet hem eigenlijk nooit coachen, elke wedstrijd wordt het team weer op meerdere posities omgegooid zodat je ook geen automatismes krijgt. Er moet heel snel wat gebeuren, dit kan zo echt niet veel langer...

19 januari 2021 om 23:22

Vorig jaar speelde ze nog regelmatig met 5 achterin, misschien moeten ze dat weer eens proberen? Misschien dat ze dan wat minder goals tegen krijgen en wat meer kunnen counteren, de snelheid voorin is er iig.

19 januari 2021 om 23:30

5 achterin kan m’n hart niet weer aan denk ik.. Met Silva en Zouma achterin ging het een tijdje uitstekend, zet daar Kante en Kovacic voor en je staat volgens mij prima verdedigend. Er zit aanvallend gewoon totaal geen idee meer in. Zoals Leicester countert met Maddison en Vardy zou Chelsea toch ook prima moeten kunnen met Ziyech/Pulisic en Werner?

19 januari 2021 om 23:38

In principe wel, maar dat werkt vooral bij een voorsprong wanneer de tegenstander moet komen. En de laatste 6/7 wedstrijden (minus Fulham) zijn we steeds op achterstand gekomen. Voor de 1-0 is creativiteit nodig maar niemand lijkt nu het zelfvertrouwen te hebben om het initiatief te nemen van ‘ik bedenk wel wat’. Bij United doet 1 iemand dat terwijl de rest van dat team op papier matiger is dan dat van Chelsea, maar kijk naar wat voor verschil dat maakt.

19 januari 2021 om 23:38

De aankopen van Chelsea zijn heel erg slecht gebleken allemaal zijn ze er niet klaar voor alleen Thiago Silva. Maar de voorhoede en Chilwell moet echt beter presteren want anders red je het niet om top 4 te eindigen. Ziyech kan me nog steeds niet overtuigen en pakt meer kaarten op het moment.

Echt geweldig wat die Brendan Rodgers met Leicester presteert dit seizoen. Gewoon op de eerste plek momenteel terwijl ze qua totale uitgaves aan de selectie ergens rond de 8e plek horen te spelen

19 januari 2021 om 23:20

Er staat echt een team met een speelwijze dat ze uitstekend uitvoeren. Daarnaast ook goed ingekocht. Het zou wat zijn als ze in dit seizoen met zoveel "uitdagers" CL voetbal gaan halen.

19 januari 2021 om 23:23

@silvacity dat zou wederom een geweldige prestatie van Leicester zijn inderdaad. wat het extra knap maakt is dat ze ook gewoon durven te voetballen tegen de grotere clubs

19 januari 2021 om 23:39

Leicester is ondertussen qua begroting ook richting Everton aan het gaan. Momenteel zijn ze niet zo klein meer en ik vermoed dat ze nog vele jaren zullen meegaan in de PL. Maar zoals je bij Villa hebt gezien in het verleden kan het ook zomaar anders lopen.

Lampard verliest nu toch wel echt terrein. Het helpt niet echt mee dat veel aankopen tot nu toe teleurstellen, maar dit kan bij een ambitieuze club als Chelsea niet. Heeft hij als clublegende genoeg krediet? Ik ben benieuwd.

Heerlijk om Leicester bovenaan te zien. Al verwacht ik niet dat ze kampioen worden ga ik er wel van uit dat ze een Europese ticket gaan pakken. Ik denk niet dat Lampard het blijft volhouden op deze manier. Zeker niet als er zoveel is geïnvesteerd in de selectie.

Wat zit Chelsea in een lastige situatie.. lampard heeft zo veel nieuwe spelers gekregen dit seizoen dat het niet gek is dat ze nog niet op elkaar ingespeeld zijn. Daarnaast heeft hij ook nog de pech dat zowel Werner als havertz nog totaal niet uit de verf komen. Aan de andere kant kan je je af vragen of dat dan niet aan hem ligt.. Erg lastig, vooral omdat het een Chelsea legende is en hij gewoon crediet verdient na vorig seizoen. Ik hoop echt dat Chelsea snel de weg maar boven vindt!!

19 januari 2021 om 23:32

Werner vind ik wel enigszins zijn schuld eerlijk gezegd, Werner begon als spits en deed het prima, toen bedacht Lampard ineens dat Abraham moest spelen (en later Giroud en nu weer Abraham) en Werner een linksbuiten was, vanaf daar is het hard achteruit gegaan bij ‘m

19 januari 2021 om 23:40

Dat had meer te maken met de aanhoudende blessures van Pulisic èn Ziyech, althans zo deed Lampard het overkomen in de interviews. Niet zozeer omdat Abraham moet spelen. Maar dat het Werner geen goed heeft gedaan is duidelijk.

20 januari 2021 om 09:06

Maar aan Abraham heb je toch ook niet veel? Kan alleen een beetje afmaken en dat zou Werner veel beter moeten kunnen

Ik heb het net opgezocht maar Chelsea heeft ondertussen alleen van de kleintjes + West Ham gewonnen. Tegen Arsenal, Southampton, Everton, Villa, Wolves, Spurs, United, City, Liverpool en Leicester werd er niet gewonnen. Lampard probeert aanvallend voetbal te spelen en daar wil ik hem credits voor geven. Maar momenteel oogt de ploeg mentaal erg zwak en tactisch lijkt er ook veel fout te gaan. In de wedstrijd tegen City werden ze bijvoorbeeld volledig ook tactisch overklast. Ik denk niet dat hij volgend jaar nog coach zal zijn bij Chelsea. En voorlopig is dat meer dan terecht.

19 januari 2021 om 23:20

In uitwedstrijden heeft sinds de aanstelling van Lampard alleen Newcastle meer tegendoelpunten in de hele PL.

20 januari 2021 om 00:03

Neem wel de CL groepsfase even mee. Dominant bovenaan, Sevilla billenkoek in eigen huis, hoog in de PL. Tot een maand geleden zag alles er goed uit, maar nu lijkt het alsof de stekker er ineens uitgetrokken is. Vorig jaar had Lampard Pep zitten op Stamford Bridge, pakte Mourinho zelfs 2 keer (ongekend tot dan) en 4 punten tegen Arsenal. In de FA club Ole en Klopp naar huis gestuurd. Dan is het nu een maand bagger en zou Lampard er tactisch niks van kunnen. Neh, I don’t buy it. Hier valt meer te blamen dan dat.

20 januari 2021 om 01:33

Precies dit dus. Iedereen vergeet even het vorige seizoen waar Lampard niemand kon kopen en met veel jonge spelers en leuk voetbal CL haalde. Dit seizoen heel veel aankopen waardoor het team niet ingespeeld is en toch begon die goed. Nu het iets minder gaat schreeuwen mensen om zijn ontslag. Maar niemand houd er rekening mee dat meerdere spelers nog nooit in het buitenland hadden gespeeld, Niet bij een topclub of alleen in een competitie wat veel kleiner is dan de PL

20 januari 2021 om 07:39

Iets minder? De tweede slechtste start in het Abramovitsj-tijdperk. Voor de wedstrijd tegen Leicester al 8 punten minder gehaald dan in het laatste jaar van Sarri en even slecht en passieloos voetbal, op Newcastle na de slechte defensie in de PL in uitwedstrijden sinds de aanstelling van Lampard en een 3/21 in de toppers. Dus gewoon ‘iets minder’ zou ik dat niet noemen.

Elke keer als ik denk dat het niet slechter kan, krijgen ze het toch wel voor elkaar. Dramatische wedstrijd vandaag, niemand die een voldoende scoort. Aan de opstelling kon je al zien dat het een trieste avond ging worden. Net als de spelers heeft Lampard vandaag ook alles fout gedaan. Hoop dat hij mag aanblijven, maar ik zou het wel snappen als dit het einde voor hem is en dat is ook wel zijn eigen schuld. Hoop ook dat het dan meteen het einde is voor Abraham. Ben die gozer en zijn gebaartjes zo zat. Wees dankbaar dat je bij zo'n club mag spelen terwijl je bij een Championship cub hoort. Seizoen is zo wel helemaal verziekt. Nog even en we staan in het rechter rijtje, is het niet eens meer leuk om grappen over Arsenal te maken.

19 januari 2021 om 23:50

Ik ben oprecht bang voor de wedstrijd tussen Chelsea en Newcastle. Chelsea laat ieder team waar ze tegen spelen in vorm komen lijkt het, en Newcastle laat ieder team dat tegen ze speelt geweldig lijken. Ik denk dat het universum implodeert als Newcastle en Chelsea tegen elkaar spelen.

Verder staat Chelsea maar 2 punten voor op Arsenal, en staat Arsenal nu 10e. Moet wel bijgezegd worden dat Aston Villa, wat 11e staat, nog 4 wedstrijden tegoed heeft. Ik ben echt benieuwd hoe Villa dat gaat inhalen.

Chelsea heeft enorm veel geld uitgegeven, maar ze missen enorm veel balans in de as. Geen topspits, geen top centrale middenvelder, geen top centrale verdediger en geen top keeper. Ze kunnen ook een voetballende, technische rechtsback gebruiken.

19 januari 2021 om 23:23

Heb je Mendy wel zien keepen vandaag? En Silva geen top centrale verdediger noemen XD. Jij snapt er helemaal niks van.

19 januari 2021 om 23:26

Niet zo serieus nemen, op rechtsback loopt nu juist de beste speler van Chelsea maar ze kunnen zogenaamd juist een voetballende rechtsback gebruiken. Lol. De terugkeer van Kante zou dan wel weer wenselijk zijn

19 januari 2021 om 23:51

Ik vind Kante lastig, die speelt toch met enige regelmaat als een natte krant. Verder is het wel terecht dat er meer verwacht mag worden van sommige aankopen. Mendy is geen verkeerde keeper, maar nou ook niet iemand waar je van denkt: Wauw, wat een geweldige aankoop. Dat idee heb ik wel bij Martinez bij Aston Villa.

20 januari 2021 om 00:18

Ik heb Mendy vaker zien keepen en maakt toch regelmatig wat foutjes. En Silva was een wereldverdediger dat zeker, maar er zit wel wat slijt op. Voor al dat geld had ik wat betere spelers voor in de as verwacht.

Waarom speelde soyuncu niet ik zie hem laatste tijd vaker op de bank is hij dan gepaseerd door die fofana nee toch?

19 januari 2021 om 23:24

Hij komt terug van een lange blessure. Maar hij zal wel het duo gaan vormen met Fofana, Evans begint het soms wat moeilijk te krijgen.

19 januari 2021 om 23:24

Zeker wel en niet zo gek die Fofana is een geweldige speler/motm.

20 januari 2021 om 00:15

Lol dan zou eerder evans eruit gaan soyuncu is hun beste cv

20 januari 2021 om 01:03

Dat is Söyüncü niet. Je onderschat Evans gigantisch. Leicester doet het prima met Fofana en ze redden het prima zonder Söyüncü. Misschien minder door een gekleurde bril kijken.

20 januari 2021 om 01:04

Niks met gekleurde bril te maken die man is een van de snelste verdedigers en vorig jaar nog in het elftal van het jaar opgenomen dat zijn gewoon harde feite

20 januari 2021 om 02:23

Tja. Er zijn zoveel spelers in het elftal van het jaar opgenomen geweest. Betekent dat ze een goed seizoen hebben gedraaid, niet dat ze een seizoen later de beste verdediger zijn. Dus klopt, feit dat hij in team van het jaar stond, meer niet.

20 januari 2021 om 10:17

Evans is de leider achterin en ondanks dat Soyncu/fofana individueel volgens sommige beter zijn, kun je leiderschap niet zomaar verschuiven. Evans staat vast, de beste van die 2 staat daarnaast, zo redeneren de meeste coaches als ze een leider hebben in de verdediging. Althans dat zou logisch zijn. Je stuurt in het leger je peleton ook niet zonder leider op pad ondanks dat iedereen beter kan schieten dan de leider

20 januari 2021 om 10:55

Nu veel leiden was er gisteren toch niet aan bij Evans. Soms gaat het te snel voor hem en dan mochten Fofana en Justin toch de kastanjes uit het vuur halen voor hem.

20 januari 2021 om 01:03

Sinds zijn blessure wel. Dus ja, was tegen Chelsea gewoon gepasseerd want is er al weer 4 duels bij.

20 januari 2021 om 01:05

Volgens mij niet je onderschat hem heel erg

20 januari 2021 om 02:25

Omdat ik zeg dat hij gepasseerd is tegen Chelsea ten faveure van Evans en Fofana onderschat ik hem?

Dat leicester doet het de laatste jaren toch erg goed, begint zelfs op een topclub te lijken! Ik ben benieuwd hoelang (jaren) ze dit volhouden. Alle respect voor deze club, het is ze gegund!

19 januari 2021 om 23:38

Je ziet Leicester ook qua begroting groeien. Als ze zo doorgaan kunnen ze zich gaan nestelen als subtopper. Dat zou veel kunnen betekenen voor de continuïteit van de club!

19 januari 2021 om 23:42

Ze zijn ook gewoon hyperambitieus. Wees maar zeker dat ze daar een vaste topclub willen worden. OHL heeft dezelfde eigenaar en daar spreken ze als doelstelling uit om kampioen te worden binnen 3 jaar (dit is pas hun eerste jaar in eerste klasse). En vaak is dat geroeptoeter maar bij hen zit er een duidelijk plan, einddoel en kapitaal achter. En dat alles geld in nog grotere mate voor Leicester. Zeer knap allemaal.

Wat valt Chelsea tegen dit seizoen zeg. Zelfs een West Ham staat boven hun. Lampard moet gewoon ontslagen worden in mijn ogen. Ze hebben geen top 3 materiaal maar toch wel top 6 materiaal lijkt mij? Op dit moment moeten ze eerder naar onderen kijken, dan naar boven. Southampton en Aston Villa kunnen er ook nog boven komen. Dan ben je niet meer dan een middenmoter.

19 januari 2021 om 23:53

Eerlijk, als Aston Villa al zijn inhaalwedstrijden wint dan staat het volgens mij eerste, dan is letterlijk ieder team in de PL een middenmoter.

Iedereen hier heeft t over Chelsea en Lamps, ik laat t bij Leicester.
Die titel was zo prachtig en mooi, maar het mooiste is dat het niet bij een mooie zomer is gebleven. Leicester heeft t moment heel goed aangepakt en ondanks het zware verlies van de eigenaar bijvoorbeeld zit er echt een filosofie in hun spel en heb je spelers zoals natuurlijk een Vardy maar ook een Maddison bijvoorbeeld die voor de club staan. Leicester doet gewoon vol mee om de titel, niemand die t fijn vind om tegen ze te spelen. Natuurlijk hebben ze minder kwaliteit dan de top 6 teams, maar mentaliteit, op elkaar ingespeeld zijn en de juiste poppetjes op de juiste plek. Dat is heel knap, Rodgers schaakt terwijl de rest damt.

Dit Chelsea heeft een ervaren coach nodig. Zoveel investeren en nog niet kunnen presteren. Hoe sommige spelers er ook bijlopen lijkt net of het vertrouwen er niet goed in zit bij sommige spelers

Wat een leuk team is dat Leicester toch! Vandaag waren voor mij Justin en met name Fofana de absolute uitblinkers. Iedereen speelde goed, maar wat waren deze twee jongeheren gedreven! Die rush van Fofana waar er volgens mij op het einde een fout werd gemaakt sprak boekdelen. Gewoon opstaan, niet zeuren om een fout maar gewoon terug keihard werken. Mooi om te zien, geweldig verdedigend talent!

Ik gun Lampard , een clublegende, echt alle succes, maar het zit er niet in. Hij komt langs de lijn gespannen en geirriteerd over, en misschien heeft dat een negatieve invloed op de spelersgroep. De druk is natuurlijk wel groot, na al die aankopen. Verder maakt hij rare keuzes die gebaseerd lijken op een voorkeursbehandeling. Dat Abraham zoveel speeltijd krijgt is onbegrijpelijk. Giroud (nu geblesseerd) wordt alleen vanwege z’n leeftijd vaak gebankt. En dat terwijl Chelsea nu gewoon punten nodig heeft. Abraham gaat geen wedstrijden winnen voor je

Wanneer zijn er clubs die zeggen te stoppen met dat lachwekkende ritueel voor aanvang van de wedstrijd, of ben ik de enige die dit tenenkrommende schouwspel niet meer wil zien.

20 januari 2021 om 10:22

Ik denk dat ze geluk hebben dat er gen supporters meer zitten, anders waren ze wel een keer uitgefloten e.d...het slaat ook helemaal nergens meer op inderdaad.

Hij presteert natuurlijk ondermaats met Chelsea. Maar nu een ontslag zou ik vreemd vinden. Uit bij Leicester verliezen is op dit moment niet zo vreemd. Die hebben echt een goede ploeg.
En wie moeten ze in vredesnaam gaan aantrekken op dit moment? Of zou Guus het seizoen mogen afmaken? :D

Hoezo moet je je schamen als je uit met 2-0 geklopt word bij het best voetballende team van de PL op dit moment? Leicester speelt heel erg gebalanceerd momenteel en zijn gevaarlijk tegen bijna elke tegenstander. Dit zijn credits voor Leicester, niet slecht voor een Chelsea dat duidelijk in opbouw is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren