Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kwakman ziet opmerkelijk tafereel bij Feyenoord: ‘Oogt wel erg onprofessioneel’

Laatste update:

Kees Kwakman heeft zich zondag erg verbaasd tijdens het duel tussen Feyenoord en Heracles Almelo (3-0). De analist van ESPN zag een opmerkelijk tafereel voorafgaand aan de 3-0 van Igor Paixão. “Dit oogt wel heel erg onprofessioneel.”

Feyenoord kende in De Kuip geen enkele moeite met Heracles. Voor rust leidden de Rotterdammers al met 2-0 door doelpunten van Yankuba Minteh en Santiago Gimenez. Na rust volgde het slotakkoord van invaller Paixão vanuit een vrije trap.

Voorafgaand aan de vrije trap leken Gimenez en Quilindschy Hartman allebei de vrije trap op te willen eisen, waarbij geen van beiden van plan was de vrije trap af te staan. Wat daarop volgde was een ouderwets potje steen-papier-schaar, die de Mexicaanse spits leek te winnen.

Kwakman vindt het een beetje kinderachtig. “Dit oogt wel erg onprofessioneel”, aldus de analist. “De aanvoerder, Dávid Hancko, komt er ook bij om er wat van te zeggen. Die vindt het dus ook grote onzin.”

“Gimenez wil er natuurlijk nog wel eentje inprikken, dan komt hij op gelijke hoogte met Luuk de Jong”, verklaart Kwakman. De spits van Feyenoord was verantwoordelijk voor de 2-0, waardoor hij op 21 doelpunten kwam in de Eredivisie dit seizoen. De Jong is daarin koploper met 22 doelpunten.

Gimenez leek wel als winnaar uit de bus te komen bij het steen-papier-schaar spelletje, maar uiteindelijk was het toch Paixão die de vrije trap voor zijn rekening nam. Met succes, want met zijn uithaal verschalkte hij Heracles-doelman Michael Brouwer en bepaalde hij de eindstand op 3-0.

Hartman reageerde na afloop op de situatie. “Het was een soort list. Santi en ik zouden steen-papier-schaar doen, en dan zou Igor hem nemen. En het werkte, haha.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone-nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is gewoon duidelijk een lolletje, heeft niets met onprofessioneel te maken. Next!

11 maart 2024 om 01:12

Arne Slot vindt dat anders niet zo lollig

Vind het eigenlijk wel heel slim en het werkte duidelijk want het was geen onhoudbare bal

En dus zit iedereen er naast. Maar gelukkig gaf Kwakman zelf al aan (in de zin voor de zin uit de titel) dat er niet te zwaar aan getild moet worden omdat het gewoon een lolletje is. Ookal wordt dat zinnetje in dit artikel niet genoemd.

Kunnen ze list niet gebruiken in een belangrijkere wedstrijd?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren