Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Krabbendam: ‘Hij staat bij Feyenoord op een lijst om Arne Slot op te volgen’

Laatste update:

Jon Dahl Tomasson is een van de kandidaten om Arne Slot op termijn op te volgen bij Feyenoord. Dat meldt de Feyenoord-watcher in de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International. Tomasson stond in het verleden twee periodes onder contract in De Kuip en is momenteel hoofdtrainer van Blackburn Rovers.

Slot stond begin februari in de nadrukkelijke belangstelling van Leeds United. The Whites meldden zich officieel bij algemeen directeur Dennis te Kloese om een transfer van de 44-jarige oefenmeester te bespreken, maar kregen vervolgens nul op het rekest. Slot ligt nog tot medio 2025 onder contract bij Feyenoord.

Mocht Slot komende zomer alsnog besluiten om te vertrekken, is Tomasson volgens Krabbendam een kandidaat om hem op te volgen. "Wat ik begrijp, is dat hij bij Feyenoord op een lijst staat om Arne Slot op te volgen", vertelt de journalist van Voetbal International. "Tomasson is natuurlijk succesvol geweest bij Malmö, heeft ze kampioen gemaakt en kent Feyenoord. Feyenoord moet hier natuurlijk nu wel mee bezig zijn."

Michel van Egmond ziet in de 46-jarige Tomasson eveneens een ideale kandidaat. ''Ik vind het geen slechte gedachtengang. Hij weet echt wat er gevraagd wordt om een stap hoger te komen. Dat heeft hij ook als voetballer bewezen. Tomasson heeft sympathie bij de buitenwacht en de pers. Ik vind het geen slecht idee. Het is geen makkelijke jongen in de onderhandelingen, hij gaat echt eisen stellen. Ook qua investeringen.”

Tomasson stond tussen 1998 en 2002 en tussen 2008 en 2011 onder contract bij Feyenoord. Blackburn Rovers stelde de Deen begin dit seizoen aan als manager. Tomasson presteert naar behoren en staat na 34 speelrondes op een knappe vierde plaats in de Championship. Voor zijn dienstverband bij Blackburn was hij twee seizoenen trainer van Malmö FF. In Zweden werd hij beide seizoenen kampioen van de Allsvenskan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"feyenoord moet hier natuurlijk nu wel mee bezig zijn. " "Ik vind het geen slechte gedachtengang." waardoor die dus volgens Krabbendam op de lijst staat. Lekkere journalistiek, dingen zelf verzinnen om ze vervolgens als feiten te brengen.

28 februari 2023 om 16:29

Vergeet dan niet zijn eerste zin. 'Wat ik begrijp is dat hij op een lijst staat.'

28 februari 2023 om 16:31

Het is gewoon goed beleid om je nu al voor te bereiden op een zomers vertrek van een trainer die succesvol is en waar nu al aan getrokken wordt.

Lijkt me niet raar dat een journalist daar van uit gaat.

28 februari 2023 om 16:37

@speedyafc Nee zeker niet gek, en ik vind Tomasson ook geen gekke gedachte. Gaat meer om de titel die suggereert dat het een feit is dat hij op een lijstje staat, terwijl het in het artikel om een gedachtegang van twee journalisten gaat.

28 februari 2023 om 16:41

Ik snap wat je bedoelt. Krabbendam geeft aan dat hij begrepen had dat Tomasson ergens op een lijstje staat bij Feyenoord maar zonder aan te geven hoe, wat, waar zegt dat inderdaad niet zoveel.

Ik zie dit ook wel zitten. Zeker in combinatie met Robin van Persie als assistent. Al hoop ik wel dat wij nog wat langer van Slot mogen genieten, maar die lijkt mij van de zomer echt onhoudbaar.

28 februari 2023 om 16:33

Zou hij echt onhoudbaar zijn? Ligt er ook aan wat de ambitie is van Slot natuurlijk. Wil hij alleen voor een echte Europese topclub gaan, zoals Ten Hag eigenlijk ook had besloten. Of neemt hij genoegen met een club die misschien niet eens standaard CL speelt? Ik denk nog niet dat hij de status heeft in Europa die Ten Hag afgelopen seizoen had. Het is ook maar de vraag welke clubs, die zonder trainer zitten, geïnteresseerd zijn in Slot.

28 februari 2023 om 16:45

Ik denk dat Twente wel geïnteresseerd is. Nee zonder gekheid, ik ben het wel met je eens. Laat Slot eerst eens kampioen worden en een 2e seizoen met Feyenoord in de CL laten zien wat ze waard zijn. Dan staat hij pas echt op de kaart. V Bronckhorst presteerde goed met Feyenoord en kon vervolgens naar Rangers. Met alle respect, ik denk niet dat dat de ambitie van Slot is. Dan kan hij beter naar Ajax.

28 februari 2023 om 16:49

Tottenham misschien volgend jaar? Voor de rest denk ik sowieso dat het voor hem handiger is om naar een subtopper te gaan. United had hij misschien wel gekund, maar daar zit Ten Hag nu (die ik overigens ook liever heb) en ik denk dat hij zijn speelstijl van hoog drukzetten en afjagen ook wel bij een middenmoter/subtopper kan implementeren.

28 februari 2023 om 16:53

Je kan het ook niet vergelijken met Ten Hag. Wat hij heeft gepresteerd met een Nederlandse club lukt maar heel weinig trainers. Neemt echter niet weg dat Slot zich wel in de kijker heeft "gespeeld". Eerder werd al duidelijk dat hij er goed op staat door zijn prestaties bij Feyenoord. Clubs hebben ook gewoon oog voor trainerstalent en wat Slot met AZ maar vooral met Feyenoord laat zien, blijft niet onopgemerkt. ECL is geen podium zoals CL, maar het is wel een podium. Als hij daarbij ook nog eens kampioen wordt, is dat niet niks. Natuurlijk zal hij niet rechtstreeks naar een Europese topclub gaan maar moet dat dan? Ik denk dat Slot het ook prima vind om een uitdaging te zoeken. Hij is als speler nooit actief geweest in het buitenland en wellicht kriebelt het enorm. De salarissen zijn ook nog eens niet mals, ook bij kleinere clubs niet. Ik zie hem na dit seizoen daarom jammer genoeg wel vertrekken bij ons...

28 februari 2023 om 17:02

Ik geef je ook helemaal gelijk in het feit dat je stelt dat hij zich in de kijker speelt met zijn prestaties. Het ligt dan ook vooral aan wat hij zelf wil, komt de juiste club langs, dan wil hij vermoedelijk wel een stapje hogerop. Met een eventueel kampioenschap en een mooie EL- campagne heeft hij z'n hoogtepunt misschien al wel bereikt bij dit Feyenoord. Echter is het voor Feyenoord en het Nederlandse voetbal wel mooi om nog een jaartje CL te spelen denk ik.

28 februari 2023 om 16:39

Idealiter halen we cl en blijft hij nog een jaar. Vorig jaar is er kapitaal gecreëerd, dit jaar heel veel nieuw materiaal inpassen en volgend jaar oogsten. Iedereen ziet zijn kwaliteit, maar voor zijn ontwikkeling is een derde seizoen een goed idee. Zeker als we Champions League halen.

28 februari 2023 om 17:39

Lijkt mij niet onhoudbaar. Volgens mij hebben ze een 3 jaren plan. Doel eerste jaar vermogen op het veld creëren. Doel teeede jaar kwalitatieve betere spelers kopen en elftal bouwen. Derde jaar oogsten. Maar mede door de slechte resultaten van de concurrentie kun je dit jaar al oogsten. Hierdoor hoef je natuurlijk niet van je plan af te wijken.

28 februari 2023 om 18:05

We nemen altijd maar aan dat iemand zomaar in het buitenland zou willen werken. Hij heeft waarschijnlijk ook een gezin met al wat oudere kinderen welke wellicht niet mee verhuizen. Waarom zou je dan perse naar het buitenland willen. Hij kan ook hier een aantal jaren bij Feyenoord blijven om wellicht vervolgens nog als bondscoach aan de slag.

28 februari 2023 om 18:08

Slot heeft nooit een geheim gemaakt van zijn ambities. Hij wilt wel degelijk aan de slag in de Europese top.

Lijkt me een prima opvolger, al hoop ik dat het nog heel lang gaat duren voordat Slot vertrekt uit de Kuip. Hij kent de club, weet wat er van een trainer gevraagd wordt en presteert bij Malmo en Blackburn uitstekend.

Geeft mij het gevoel "schreuder bij Ajax" als ik die naam hoor. Kortom: zou daar nog wel eens over nadenken als ik Feyenoord was. Niet bepaald een trainer die bekend staat om zijn successen of verfijnde spelinzicht.

28 februari 2023 om 16:44

Waarom krijg je dat gevoel dan?Verder, met Malmö champions league halen is natuurlijk reteknap.

28 februari 2023 om 16:52

Ja, 1 seizoen een beetje iets gepresteerd. Dat seizoen zal je mij niets over horen zeggen. Maar het lijstje daarvoor/daarna was niet bepaald hoogstaand met clubs als Excelsior, Roda, Vitesse, etc. Nu bij Blackburn doet hij het wel weer aardig goed, maar van wat ik van hem heb gezien (ook bij Blackburn) is het niet echt voetbal waar je warm van wordt.

28 februari 2023 om 16:58

Als trainer ben je ook afhankelijk van je spelersmateriaal en spelersbudget. Het hoogstaande voetbal waar jij het over hebt, was ook niet echt mogelijk met de clubs waar JDT eerst werkzaam was. Welke successen vielen daar nou te behalen? Beetje makkelijk om een tot dan toe beginnende trainer ook gelijk af te rekenen. Ik zie ook eerlijk gezegd weinig andere opties. Of heb jij betere ideeën?

28 februari 2023 om 17:06

Volgens mij is Slot ook niet bepaald met een miljoenenbudget bij Feyenoord aan het werken toch? Hij doet daar geweldig werk, meer dan de meeste ooit hadden durven dromen.

28 februari 2023 om 17:49

Het eerste jaar misschien niet. Maar het miljoenenbudget was er afgelopen zomer wel degelijk.

28 februari 2023 om 19:40

Vind een Silberbauer ook wel interessant. Zijn achtergrond kennende en als je ziet hoe die nu Utrecht transformeert lijkt dat ook veelbelovend.

In ieder geval wel het profiel wat we moeten hebben denk ik.

Staat voor aantrekkelijk voetbal en is sinds zijn tijd bij Roda en Excelsior flink gegroeid op tactisch gebied. Echter vraag ik mij af of het voor hem aantrekkelijk is vooral op financieel gebied, ik denk dat Feyenoord niet per se veel meer kan betalen qua salaris en de mogelijkheden zijn beperkter.

Verder zie ik Slot nog wel een jaar blijven mocht je kampioen worden, Champions League spelen zal voor hem ook wel een mooie kans zijn of je moet opeens heel ver komen in de Europa League en de echte top staat op de stoep.

Heerenveen en Foppe de HaanFC Groningen en Ron JansFeyenoord en Arne Slotzou mooi zijn als hij n jaar of 8 a 10 bij Feyenoord blijft.Mocht dat niet gebeuren, dan goed nadenken over n opvolger. Ik ken Tomasson niet goed als trainer.

28 februari 2023 om 17:12

8 jaar zie ik niet gebeuren maar ik denk ook niet dat Feyenoord Slot na dit seizoen al per se kwijt is. Slot heeft al meermaals aangegeven dat hij waardering belangrijk vindt en hij wordt in Rotterdam natuurlijk op handen gedragen. Kan me daarnaast wel voorstellen dat hij wil kijken hoe hij in de CL mee komt met Feyenoord.

Man john dahl tomasson aantrekken zou een goede zet zijn van feyenoord. Hopelijk zet feyenoord de goede lijn door met hun technisch beleid. Komt de competitie ten goede.

ben het eens met de gedachte dat Arne Slot liever een keer CL doet met Feijenoord dan nu naar Leeds of iets soortgelijks. De europese top zal echt wel meer van Slot willen zien dan kampioen in Nederland te worden. Dat gold ook voor Erik ten Hag. En ik denk dat Slot zeker die stap omhoog wil maken maar dan echt omhoog. En Slot is in zijn hart toch feijenoorder (al zal hij dat nu, professioneel als hij is, ook wel wegstoppen) dus de klus klaren is CL met Feijenoord en zo ver mogelijk komen en wellicht in 2024 weer meedoen om de titel. En dan een stap zetten als er iets echt interessant langskomt.

Nou nou nou we doen wel heel makkelijk hier over. Blackburn Rovers zit op een play-off plek en kan zomaar volgend jaar in de Premier League spelen. Blackburn natuurlijk ook prima historie in de PL, dan ga je niet even naar Feyenoord voor een neem ik aan lager salaris.
Verder zou het ook mooi zijn om een coach als Slot met Feyenoord in de Champions League te zien, maar er kan nog heel veel gebeuren in de komende maanden. Als Spurs opeens op de stoep staat is Slot echt weg.

Wat ik mij vooral afvraag is hoe Tomasson dan als trainer is. Als Feyenoord zijnde moet je de ingeslagen weg vasthouden. Als Tomasson een verdedigende trainer is zou het natuurlijk heel raar zijn. Bij Slot was het heel duidelijk hoe hij zijn ploegen wilt laten spelen en dat is waar alle Feyenoord supporters nu van genieten. Om dan opeens weer terug te gaan naar een trainer a la Dickie zie ik niet echt zitten. Maar ik weet niet waar Tomasson voor staat als trainer en hem alleen terug halen omdat het een ex Feyenoorder is hoeft dan ook weer niet voor mij. Iemand die wat meer info kan geven over de trainer Tomasson?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren