Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Komst Bas Dost heeft toch gevolg: NEC slijt op de valreep ‘supersub’

Laatste update:

NEC laat Pedro Marques op huurbasis vertrekken naar het Cypriotische Apollon Limassol, zo bevestigen de Nijmegenaren via de officiële kanalen. Dat de transfer nog mogelijk is, is te danken aan het feit dat de transfermarkt op Cyprus nog tot 15 september geopend is. De Cyprioten hebben ook een koopoptie bedongen om de 25-jarige Portugees eventueel in te lijven.

Bij NEC hoefde de aanvaller niet te rekenen op veel speelminuten. De Nijmegenaren stuntten in de transferperiode met de komst van de ervaren Bas Dost en daarnaast versterkte de ploeg van trainer Rogier Meijer zich met de Japanse spits Koki Ogawa. De 26-jarige Japanner startte in de afgelopen competitieduels in de punt van de aanval en noteerde al twee doelpunten bij de Gelderlanders.

Marques moest het derhalve dit seizoen doen met slechts drie optredens. Bij alle drie de wedstrijden waarin Marques meedeed, begon hij op de bank en moest hij het dus doen met een invalbeurt. Met Dost en Ogawa voor hem is het perspectief op speeltijd zeer gering en dus is in goed overleg besloten om de Portugees te verhuren.

Aan het begin van vorig seizoen verkaste Marques naar NEC. Hij kwam toentertijd transfervrij over van Sporting Portugal en tekende een contract van drie seizoenen. In dienst van NEC ontpopte de Portugees zich tot een ware supersub. In 26 invalbeurten kwam hij vijf keer tot scoren. Na in totaal 36 wedstrijden en 8 doelpunten komt er echter eventueel wel een einde van het tijdperk van Marques in Nijmeegse dienst, mits Apollon Limassol de koopoptie licht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Logische transfer voor deze jongen. Niet onbetwist basis en tevens genoeg concurrentie.

14 september 2023 om 23:55

Niet onbetwist basis is eigenlijk nog best een understatement. Hij was gewoon de derde spits bij een club die met maar één spits in de formatie speelt. Dan is dit op het eerste oog een mooie oplossing :D

Ik hoop dat Pedro het super goed gaat doen en 20 goals maakt ! Hij heeft altijd alles gegeven voor de club en nooit geklaagd. Dat hij simpelweg het niveau niet heeft (in ieder geval niet voor de basis) kan hij ook niks aan doen. Aan inzet heeft het in ieder geval nooit gelegen.

Wilt het zo graag maar kwam gewoon kwaliteit tekort bij NEC.
Met Dost en Koki weinig perspectief, dus goede tussenoplossing.
Oogde ook onzeker vond ik, hopelijk pakt hij het goed op in Cyprus.
Succes Marquez, het is je gegund.

Ik snap Pedro wel, heeft bijna alle vrouwtjes in Nijmegen al gehad tijdens het uitgaan. Nu lekker naar het lekker warme weer op Cyprus achter de vrouwtjes aan!
Verder is het misschien ook wel beter voor zijn voetbalcarriere inderdaad, toonde altijd 1000% inzet maar was gewoon niet goed genoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren