Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koevermans en Monaco-tribuneklant melden zich donderdag in Utrecht

Laatste update:
/

FC Utrecht lijkt de selectie van Jan Wouters in de laatste dagen van de transfermarkt van nieuwe impulsen te voorzien. Diverse Franse media maakten woensdag al melding van gesprekken tussen de club uit de Domstad en AS Monaco over een eventuele transfer van Andreas Wolf. Volgens De Telegraaf meldt de 31-jarige verdediger zich donderdag in Utrecht.

Wolf, een in Rusland geboren Duitser, zal zich met zijn zaakwaarnemer Aleksandar Bursac in Utrecht melden voor een medische keuring en de afronding van de laatste details. Met de transfer is een bedrag van ongeveer vier ton gemoeid. De verdediger speelde eerder voor 1. FC Nürnberg en Werder Bremen. Wolf kwam dit seizoen in Monaco geen minuut binnen de lijnen.

FC Utrecht doet ook nog een poging aanvaller Nacer Barazite van AS Monaco over te nemen, al lijkt het prijskaartje een belemmering te vormen. Danny Koevermans meldt zich donderdag ook in Utrecht, voor een testperiode, zo maakt de club uit de Domstad donderdagochtend bekend. De 35-jarige aanvaller trainde de voorbije twee weken mee bij FC Eindhoven. Omdat de voormalig Oranje-international geen club heeft, kan hij eventueel ook na het verstrijken van de transferdeadline worden aangetrokken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een brok ervaring erbij als ze allebei naar Utrecht gaan. Ben benieuwd naar hoe het met Koevermans is. De Ridder/Koevermans lijkt me niet verkeerd.

30 januari 2014 om 07:42

Koevermans lijkt me niet nodig, we hebben Agudelo al en als vd gun en Mulenga terugkomen hebben we 4 spitsen!

30 januari 2014 om 09:42

maar mulenga en vd gun mogen vertrekken vd zomer al geloof ik niet dat utrecht dan een 35 jaarige koevermans gaat halen

30 januari 2014 om 15:36

Mulenga gaat weg einde van het seizoen en is voorlopig nog geblesseerd

de Fransman is ook een aanvaller, Utrecht kijkt naar de toekomst en moet nu versterken nu door alle blessures men in een vrije val is geraakt

Koevermans brengt ervaring, kost niets en is een werker en prima pinchitter die zijn altijd bruikbaar zeker nu de nood aan de man is

30 januari 2014 om 07:47

Koevermans die was toch 4 jaar geleden gestopt. Ging toch naar Amerika na die tijd bij PSV. Kan niet begrijpen als je als club zijnde een type Koevermans wilt hebben. Hebben ze dan helemaal geen scouting systeem?

30 januari 2014 om 07:52

Waarom zou je een type koevermans willen hebben als je koevermans zelf kan halen? Ze gaan gewoon kijken hoe hij er nog voor staat, wie weet verrast hij Utrecht en anders hebben ze nog wel een aantal spitsen rondlopen.

30 januari 2014 om 08:08

Omdat Koevermans zelf 35 is en al drie jaar op recreatief niveau voetbalt in Canada? En in die drie jaar heeft hij maar 30 wedstrijden gespeeld, oftewel, maar 10 wedstrijden per seizoen.

Nee, die gaat Utrecht vast niet naar een hoger niveau tillen, denk je wel?

30 januari 2014 om 15:37

nee die gaat utrecht helpen om nu niet verder te zakken, er moet wat gebeuren nu

zie hoe nuttig Mols op zijn 35e nog voor Feyenoord was of een Demouge als beperkte speler voor Roda

Wolf ken ik niet, maar ik gaf al eerder aan dat je niet veek mindere (in vorm stekende) verdedigers kan hebben dan je nu hebt. Barazite lijkt me wel een versterking, vond hem bij Austria Wien wel aardig , al weet je niet wat je nu moet verwachten. Koevermans kunnen ze beter bij Einshoven laten, ik geloof niet dat hij nog op Eredivisieniveau meekan.

Koevermans als stormer voor de laatste 20 minuten kan ik me wel voorstellen maar mits fit. Mulenga en Van der Gun zijn geen aanvallers die dat in zich hebben en Aqudelo is een voetballer met bijter De Ridder naast zich.

eindelijk een verdediger! wat een opluchting... en als ik het zo hoor ook nog een verdediger met ervaring op het hoogste niveau in duitsland en frankrijk dus het begint ergens op te lijken...

barazite en koevermans zijn leuke aanwinsten maar ik betwijfel of dat directe versterkingen zullen zijn als straks van der gun, duplan en mulenga ook weer fit zijn... dan hebben we wel heel veel aanvallers als je bedenkt dat we ook nog papot, de ridder en agudelo hebben...

Ook ik vraag me ten zeerste af of het zin heeft Koevermans aan je te binden. Maar geef hem een tenminste een kans, we zitten zo dun in elke linie op dit moment.
Barazite zou van harte welkom zijn, aangezien hij ook op het middenveld uit de voeten kan. Wolf lijkt me een aanwinst mits fit.

In zijn PSV tijd vond ik Koevermans een prima spits hij was kopsterk met een goed schot en had een neusje voor de goal. Inmiddels zijn we natuurlijk wel al jaren verder dus of hij nog steeds iets kan toevoegen aan een club spelende in de Eredivisie is ook maar de vraag.

Als Utrecht Wolf daadwerkelijk aantrekt vind ik het geen slimme transfer. Ten eerste 300.000 euro uit de krappe Utrecht portemonnee trekken voor een 31 jarige speler is niet verstandig, daarbij heeft deze man nooit echt iets toegevoegd aan elke club waar die in zijn carrière voor gevoetbald heeft. Er lopen ook vast wel jonge talenten op de Nederlandse velden die een beetje kunnen verdedigen daar zou ik dan liever 300.000 voor trekken.

30 januari 2014 om 10:48

Hahah, wat een grap. Ken jij deze speler wel? Heeft meer dan 200 wedstrijden bij Nurnberg in de Bundesliga gespeeld en daarnaast bij Werder Bremen. Opgenomen in de lijst invloedrijkste spelers van Nurnberg uit de geschiedenis. Is bijna bij al zijn clubs aanvoerder geweest? Het is een echte leider met goede mentaliteit. Utrecht was juist op zoek naar een ervaren speler om onze jonge verdediging te leiden (gemiddelde leeftijd is misschien 22 in de verdediging). Met zijn kwaliteiten zullen jonge jongens zich optrekken aan zijn niveau en daarnaast goed gecoacht en aangestuurd worden. Je kan niet altijd met jonge talenten spelen, zeker niet in de verdediging. Dat hebben de laatste weken wel laten zien bij ons..

Lees net het volgende op VI: Een struikelblok is de schorsing die Wolf boven het hoofd hangt naar aanleiding van zijn rode kaart in het duel met Pau met het tweede team van AS Monaco. FC Utrecht heeft zijn zinnen gezet op een verdediger die per direct inzetbaar is. Komt binnen en is gelijk geschorst, dit ken alleen maar weer bij FCU.

Gaat om 4 wedstrijden schorsing!!
Dus als dit word overgenomen door de knvb dan ziet fcu heus wel af van een transfer!

Koevermans! Die schoot er in zijn PSV tijd toch aardig wat in. Ik dacht alleen dat hij veel jonger zou zijn. 35 jaar is al aardig oud voor een voetballer. Ik hoop voor Utrecht dat hij nog wat kan brengen.

Als de schorsing ook door de knvb wordt overgenomen, dat waarschijnlijk gewoon gebeurd, knvb kennende, gaat de transfer niet door..

Barazite is definitief van de baan. Vraag en aanbod te ver uit elkaar..

Ben er vrij blij mee! We hebben echt wel ervaring nodig en ik denk niet dat Wolf echt slecht gaat zijn. Voor mijn part stuur je Derijck meteen weer terug. Koevermans kan als pinchitter worden gebruikt. Barazite zie ik ook zeker wel zitten. Wel dom dat we meteen weer met geld beginnen te smijten

wollf gaat niet door deal is afgeblazen door utrecht ivm een schorsing van 4 wedstrijden die de knvb overneemt er word nog wel gepraat en alleen als de prijs verder zakt zal wollf komen

30 januari 2014 om 15:38

dus nog niet afgbelazen

Koevermans als stormram/pinchhitter lijkt me niet verkeerd voor Utrecht.

Ik zag laatst Ajax - PSV van een tijd terug, en Koevermans stond in de spits bij Psv. Hij was toch een aardige spits, sterk en balvast en scoorde regelmatig. Niet de meest verfijnde speler, maar wel zeer bruikbaar. Ik denk dat zo'n speler meer waarde heeft dan Matavz en Locadia.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren