Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman en Southampton incasseren enorme dreun

Laatste update:

Fraser Forster is de rest van dit seizoen niet meer inzetbaar bij Southampton. De 27-jarige keeper raakte afgelopen weekend na zo’n tien minuten geblesseerd in de thuiswedstrijd tegen Burnley: hij kwam verkeerd terecht na een botsing met Sam Vokes en verliet het veld per brancard. Zijn knieschijf blijkt gebroken: de resterende acht wedstrijden gaan nu aan hem voorbij, meldt The Guardian. Ook de start van het seizoen 2015/16 staat op de tocht.

/

Het wegvallen van Forster is een domper voor Southampton en trainer Ronald Koeman. In de 30 wedstrijden die hij dit seizoen keepte, incasseerde de doelman maar 21 tegengoals. Met dertien clean sheets is hij bovendien lijstaanvoerder van alle keepers in de Premier League, dit seizoen. Meermaals trok Forster de wedstrijden over de streep voor the Saints, maar nu moet zijn team het zonder hem doen. Afgelopen zaterdag verving de 38-jarige Kelvin Davis hem tegen Burnley: Davis hield vervolgens ‘de nul’.

Hij staat al sinds 2006 onder contract in St Mary’s Stadium en mag het seizoen waarschijnlijk afmaken. Na de interlandperiode staat Southampton een uitwedstrijd tegen Everton te wachten. Daarna speelt de club thuis nog tegen Hull City, Tottenham Hotspur en Aston Villa en gaat het op bezoek bij Stoke City, Sunderland, Leicester City en Manchester City. De huidige zesde plaats die Southampton bezet, geeft in de zomer recht op de derde voorronde voor de Europa League.

Fraser Forster behoort tot de drie beste keepers in de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Nog een ''geluk'' dat het geen gescheurde kniebanden zijn zoals men dacht afgelopen weekend, dan had hij heel 2015 waarschijnlijk wel kunnen vergeten.

Aii, pijnlijke blessure. Sterkte gewenst. Hoop dat Davis het doel ook een beetje schoon kan houden voor zijn clubbie!

Behoorde dit jaar zeker tot de 3 beste keepers in de Premier League. Dit is dus ook een erg groot gemis voor Southampton. Ben benieuwd hoe Davis dit gaat opvangen

25 maart 2015 om 18:31

Ik vind Courtois, Cech en De Gea nog boven hem staan.

25 maart 2015 om 18:34

Maar dit jaar heeft cech weinig kunnen laten zien

25 maart 2015 om 18:44

Want Chech keept dit seizoen in de premier league? Dat is mij niet opgevallen.

25 maart 2015 om 18:49

Chech keept sowieso niet in de PL. Cech kan nog, er zijn nog 8 wedstrijden te gaan.

25 maart 2015 om 19:05

Het ging er geloof ik niet helemaal om wie de beste van de PL is.. Meer dat het wegvallen van hem, ongeacht wie beter is, een groot gemis voor the Saints is. Daar valt niet echt over te discussiëren lijkt me.

Ben benieuwd of ze in de zomer een nieuwe keeper aan zullen trekken, vooral wie.

25 maart 2015 om 20:16

@ Josephius

Dus als Lewandowski op de bank zit omdat Diego Costa alles mag spelen, is Pelle per definitie beter omdat Lewandowski niet speelt? Vreemde beredenering. Cech is natuurlijk veel beter en ook hij is actief in de competitie die de Premier League heet.

25 maart 2015 om 21:34

Dat is knap,als Cech niet keept

Vindt het een goede keeper voor southampton, maar lloris cech en courtois zijn toch wel iets beter

25 maart 2015 om 18:12

Vervang Cech maar voor De Gea. Die keept werkelijk geweldig momenteel.

25 maart 2015 om 18:23

Dit seizoen? Zegt echt wel wat dat Froster meeste keren de 0 heeft gehouden. Top 3 achter De Gea en Courtois? Ik denk het wel. Of Ospina op 3, dat is ook een zekerheidje sinds hij keept.

25 maart 2015 om 18:25

Excuus, ik dacht dat de poll alleen over dit seizoen ging.

25 maart 2015 om 18:41

Dat gaat het ook.. Anders kan ik Smeichel en van der Sar ook nog wel in het rijtje scharen..

25 maart 2015 om 18:47

En David Seaman van Arsenal, als ik het goed schrijf. Wat een held was dat.

25 maart 2015 om 20:04

En Lloris dan kerel?

Nog een aantal lastige wedstrijden voor Southampton en ze staan ook maar zesde op doelsaldo. Pellè of Long moeten de komende wedstrijden wat meer, of in ieder geval gaan, scoren. Wel een domper voor Koeman, acht belangrijke wedstrijden zonder zo'n goede keeper worden niet makkelijk en het is nou ook niet zo dat ze een hele goede wisselkeeper hebben zoals Chelsea, City, Arsenal en Spurs hebben.

Wat een poll, een van de beste drie keepers in de PL? De gea, Courtois en Hart steken met kop en schouders boven deze man uit.

25 maart 2015 om 18:13

dan vegeet je lloris geweldige keeper

25 maart 2015 om 18:24

Top 3 dit seizoen... En dan hoort hij er echt wel bij. Hart? Nee dank je. Goede keeper, maar maakt genoeg fouten.

25 maart 2015 om 18:25

Excuus, ik dacht de poll over dit seizoen ging.

25 maart 2015 om 21:37

Ik weet niet of je de Pl volgt of dat je alleen City tegen Barca hebt gezien, maar Hart hoort daar niet bij. Natuurlijk een goede keeper, maar Lloris is sws al een klasse beter en ook Forster heeft meer laten zien.

25 maart 2015 om 22:20

Hart stak er tegen Barcelona echt bovenuit, maar dit laat hij niet wekelijks zien. Adrian en Lloris staan nog boven hem evenals Forster.

Ik zie nu pas die poll en daar ben ik het niet mee eens. Forster is een goede keeper, zeker, maar Courtois, Lloris, De Gea en Cech zitten allemaal nog een paar klasse's boven hem. Ook Joe Hart heeft meer bewezen, al doen ze niet veel voor elkaar onder.

25 maart 2015 om 18:51

Niemand weet hoe goed Cech nog is. Speelt amper, dus wie zegt dat hij dezelfde vorm nog heeft als vroeger ?

25 maart 2015 om 20:34

Vroeger? Hij keepte vorig seizoen het hele jaar, dus zo lang geleden is het niet. Bovendien ben ik er wel van overtuigd dat Cech nog steeds een paar klasse's beter is.

25 maart 2015 om 22:55

Alles in het verleden is vroeger. Dus dat jij vroeger associeert met 10 jaar terug, betekent niet dat ik dat zeg.

Ook hoor je mij niet zeggen dat Forster beter is dan Cech. Al denk ik dat tussen een goede Forster en een Cech zonder wedstrijdritme nog maar weinig verschil zit.

Ik vind niet dat Forster onder doet voor Hart. Maar Forster is een echte puntenpakker. Zou toch wel de ideale vervanger zijn voor De Gea indien hij vertrekt.

Lloris, de gea, courtouis, chech en ospina en je hebt er al 5. Forster zit echt niet in de top 3 van bpl

25 maart 2015 om 18:36

Eeehm ospina? Een goede tweede keeper, maar forster en hart zijn echt wel beter.

Forster is beter dan Ospina.
Maar het gaat nog een moeilijke periode worden voor Koeman en de Zijne want de vervanger van Forster is nou niet echt geweldig.

25 maart 2015 om 18:42

Davis is een prima keeper.

Dit is echt verschrikkelijk nieuws, was altijd goed bij Celtic en iedereen vroeg zich af wie de gok zou wagen of hij het ook in de PL aankon. Nou dat kan hij en hoe, geweldige keeper hoop voor Southampton dat hij volledig terug komt en dat zij in de zelfde zone kunnen zitten voor Europees voetbal.

No matter what, Southampton eindigt toch gewoon op een grijze 7de plaats.

Beste keeper uit de BPL is hij hoor. Is het minst gepasseerd en is erg goed. Zonde voor de The Saints dat hij weg is, Boruc terughalen lijkt me een optie.

Bij Chelsea zitten er al 2 die beter zijn. Dan heb je ook nog Hart, De Gea en misschien nog wel Howard die beter zijn

25 maart 2015 om 21:41

Je vergeet Lloris.

Voor 35 miljoen kunnen ze Cillessen overnemen ze hebben daar toch geld zat het komend seizoen.

Geweldige keeper! Bij Celtic in de CL was het ook altijd al een leuke keeper om aan het werk te zien, een echte puntenpakker zoals boven mij al gezegd. Hopelijk is ie snel terug!

Cillessen zou geweldig bij Southampton kunnen!

25 maart 2015 om 21:47

Nee man. Die moet alleen naar absolute top. Stekelenburg moeten ze halen.

Knieschijven gebroken is niet fijn! Ik heb mijne zwaar beschadigd en kan nooit meer langer als een half uur sporten

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren