Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp: ‘Ik beloof dat ik in dat geval een jongen van onszelf zal kiezen’

Laatste update:

Jürgen Klopp vindt het belangrijk dat de aanstormende talenten bij Liverpool zicht blijven houden op een doorbraak bij de club. De Duitse trainer kiest bij gelijkwaardigheid tussen een potentiële aankoop en een speler uit de eigen academie het liefst voor iemand die reeds bij Liverpool speelt en belooft dat hij die zienswijze zal behouden in de jaren dat hij nog werkzaam zal zijn op Anfield.

/

In het laatste jaar heeft Klopp al meerdere jonge voetballers van Liverpool hun debuut laten maken in het eerste: zo kregen Ryan Kent, Connor Randall, Sheyi Ojo, Kevin Stewart en Ovie Ejaria allemaal de kans. Daarnaast mochten Trent Alexander-Arnold en Ben Woodburn al de gelegenheid om mee te trainen met de grote namen in de A-selectie. Klopp maakte in de zomer al ruimte in zijn groep om wat talenten erbij te betrekken.

“We hebben een situatie gecreëerd waarin deze jonge jongens perspectief zien. Dat is van groot belang. Ze moeten weten dat er een doorgang is naar het eerste”, zegt Klopp in de Liverpool Echo. “Als er een situatie is waarbij we een speler kunnen halen die niet zo veel beter is dan wat we al hebben rondlopen, dan beloof ik dat wij in dat geval van jongen van onszelf zullen kiezen”, aldus Klopp.

“Zo moet de toekomst ook zijn, zelfs in deze gekke transferwereld. We willen een speciale club zijn. En ook als die jongens het niet redden bij Liverpool, is het belangrijk dat ze de best denkbare opleiding hebben genoten. Daar werken wij aan, dat is nog niet af”, zegt Klopp.

In beeld: bij welke Engelse clubs krijgen ‘home-grown’ spelers de kans?

Vind jij dat Jürgen Klopp de jeugd voldoende de kans geeft bij Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Liverpool staat ook het hoogst genoteerd van de Engelse "topclubs" waar homegrown spelers ook echt de kans krijgen. Al ben ik van mening dat het Engelse voetbal beter moet. Bij alle topclubs staan er wekelijks hooguit 3-4 engelsen in het veld.. vaak nog niet eens bij City is alleen Sterling basisklant, bij Arsenal alleen Walcott en Ramsey uit wales, bij Chelsea alleen Cahill.. United en Liverpool doen het wat dat betreft een stuk beter met Lingard, Smalling, Rooney/Rashford en Liverpool met Lallana, Milner, Henderson en Clyne.

13 oktober 2016 om 20:29

Sorry City heeft ook nog Stones.

13 oktober 2016 om 20:42

Lingard en rashford staan langena niet altijd basis hoor bij utd en smalling ook niet. Dan kan je bij arsenal the ox ook wel noemen. En wilshere mits fit en niet verhuurd zou dan ook wel regelmatig spelen

13 oktober 2016 om 21:17

Wilshere speelt momenteel niet bij Arsenal.. dus die vlieger gaat niet op. Smalling komt terug van een blessure en Rashford en Rooney heb ik samen gevoegd omdat Rooney de laatste wedstrijd gepasseerd is. En Ox staat vrijwel nooit in de basis, ik heb toch ook Sturridge en Carrick toch ook niet genoemd?

13 oktober 2016 om 22:04

Terry ben je wel vergeten!

13 oktober 2016 om 22:31

Dat wilshere verhuurd is benoemde ik al eej

13 oktober 2016 om 22:24

Alli, Kane, Dier, Rose en Walker op zich ook wel positief te noemen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren