Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klaas-Jan Huntelaar legt werkzaamheden bij Ajax tijdelijk stil

Laatste update:

Klaas-Jan Huntelaar heeft zijn werkzaamheden bij Ajax tijdelijk stilgelegd, zo meldt Voetbal International. De technisch manager van de Amsterdammers kampt met een burn-out. Huntelaar heeft zich ziek gemeld. Het nieuws wordt bevestigd door een woordvoerder van Ajax.

Wanneer Huntelaar weer terugverwacht wordt rondom de Johan Cruijff ArenA en De Toekomst, is vooralsnog onduidelijk. De oud-topspits moet voorlopig rust nemen. Huntelaar verlengde begin juni nog zijn contract bij Ajax tot medio 2027. De focus van Huntelaar kwam daarbij steeds meer op Jong Ajax te liggen.

Huntelaar was vorig seizoen met Gerry Hamstra verantwoordelijk voor het aankoopbeleid van het eerste elftal van de Amsterdammers. Een groot succes bleek dat niet, daar de aankopen, die voor ruim honderd miljoen euro werden aangekocht, grotendeels niet voldeden aan de verwachtingen.

Sven Mislintat werd aan het begin van dit seizoen aangesteld als de nieuwe technisch directeur. De periode van de Duitser in Amsterdam mondde echter uit in een fiasco. Zo voldoet bijna geen van zijn aankopen en is hij inmiddels ontslagen. Dat had niet in de laatste plaats te maken met de transfers die hij verrichte. Zo zou er sprake zijn geweest van belangenverstrengelingen bij de transfer van Borna Sosa.

Mislintat was een einzelgänger en betrok Huntelaar dan ook niet bij de transfers voor het eerste elftal. Huntelaar had bij geen enkele aankoop van de Amsterdammers afgelopen zomer inspraak. Ook na het ontslag van Mislintat bleef Huntelaar gefocust op Jong Ajax. Echter moest hij in de dagelijkse gang van zaken ook de nodige taken overnemen, weet Voetbal International.

Huntelaar stond onlangs nog Jurriën Timber te woord bij zijn afscheid voor de aftrap van De Klassieker tegen Feyenoord. Die taak wordt normaliter door de technisch directeur of algemeen directeur vervuld. De oorspronkelijke taak van Huntelaar zou het richten op de doorstroom van jeugdspelers naar Jong Ajax en Ajax 1 zijn. Daarnaast zou hij zich bezighouden met de contracten van spelers van Jong Ajax en de jeugdopleiding.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Sterkte. Snap het wel na alle perikelen binnen Ajax en gedoe rondom de scouting, transfers en zijn rol.

20 oktober 2023 om 17:18

Klaas is, tot nu toe, altijd buiten schot gebleven. Ik snap het dus niet. Als hij nu al een burn-out heeft is dit werk niet voor hem gemaakt. De beste man heeft nooit gewerkt. Niet dat voetballen niet (lichamelijk)zwaar is hoor. Maar als je twee jaar een “normale” baan hebt, waar het weliswaar niet zo goed gaat. En dan al een Burn out!? Klaas ga lekker werken als scout ofzo..

20 oktober 2023 om 17:22

Ik kan wel lezen dat je veel over het onderwerp burnout weet, mag ik vragen ben jij toevallig een bedrijfsarts? Of minstens een praktijkondersteuner bij een huisarts? En mijn tweede vraag, kan je ons meer vertellen over burnouts, hoe ze te herkennen en belangrijker hoe we ze kunnen voorkomen. Alvast bedankt.

20 oktober 2023 om 17:23

Haha wat een makkelijk oordeel zeg. Wie zegt dat hij buiten schot blijft en wie zegt dat een burn-out gevolg is van druk van buiten af? Je kan juist een burn-out krijgen doordat je jezelf teveel druk oplegt en KJH lijkt me juist iemand te zijn die dat doet.

20 oktober 2023 om 17:26

Natuurlijk wil ik jou wat vertellen. Een van de oorzaken kan zijn: weinig vertrouwen hebben in eigen functioneren. Dan heb ik denk ik gelijk genoeg gezegd. En zoals ikNet al zei dan is dit werk niet voor hem gemaakt. Ook werkt hij pas een jaar zelfstandig nadat hij vorig jaar met Hamster mee keek. Op 40 Jarige leeftijd na twee jaar “echt werken” een burn-out, ik vind het nogal wat.

20 oktober 2023 om 17:31

Ik denk dat jij nooit genoeg kan zeggen, ik zuig jouw kennis over dit onderwerp op als een uitgewrongen spons. Heb je misschien ook tips hoe we meer vertrouwen in ons eigen functioneren kunnen krijgen? Of hoe zo'n gebrek aan vertrouwen ontstaat?

20 oktober 2023 om 17:52

Baardgrasmus, Daar heb ik geen tips voor, ik werk al mijn hele leven harder dan de stagiaire van Hamsta en heb nog nooit te maken gehad moet een burn-out. Jullie zijn het vast niet met mee eens, maar een burn-out vind ik een beetje voor watjes.MGMV,Inderdaad dit was het eerste jaar echt werken voor Huntelaar. Na zijn stage vorig jaar en een hele mooie voetbal carrière. Huntelaar kent een echte werkdag van 8uur of langer helemaal niet. In Italië en Spanje waar hij lang vertoeft heeft trainen ze ik de ochtend 2uur maximaal en zijn de gasten daarna vrij.Feit is , en dit is mijn punt. Als je nu al tegen een burn-out aanloopt is het bedrijfsleven niet voor je gemaakt.

20 oktober 2023 om 17:53

Lekker Niels, topreactie. Ik werk in het onderwijs, heb bijna 12 weken vakantie in het jaar en heb toch bijna tegen een burnout aan gezeten. Nu ik een kind heb is mijn leven drukker dan ooit, maar is een burnout ook opeens veel verder weg. Ik zal wel niet weten wat hard werken is..!

20 oktober 2023 om 17:53

Klaas is ook terecht ietswat buiten schot gebleven omdat hij pas net begonnen is met zijn werk na het voetballen en omdat ie zou worden opgeleid door Ajax. Als je dan ook nog in een moeilijke situatie terecht komt met niet bepaald goede mentors dan wordt het ook lastig om het vak goed te leren.

20 oktober 2023 om 18:05

Waarom ga je er vanuit dat zijn burn-out ontstaan is tijdens het uitvoeren van zijn werkzaamheden. Kjh is gewoon een mens als jij en ik met naast ajax een privé leven. Ik wens hem sterkte een burn-out is niet niks

20 oktober 2023 om 18:13

Een gewoon mens met heel veel geld, een heel mooi huis, meerdere auto’s, mooie vrouw en kids. Natuurlijk kan je in een dipje zitten , na het overlijden van bijvoorbeeld een kind, of je ouders. Maar dit laatste gebeurt bij iedereen. Vandaar dat ik ervan uitga dat dit bij Klaas werk gerelateerd is.Jullie reageren allemaal alsof jullie tegen een burn-out aanzitten. Het enige punt dat ik heb willen maken is: als Klaas na 2 jaar werken er al uitlicht met een burn-out is het bedrijfsleven niets voor hem.

20 oktober 2023 om 18:22

He Niels. “Als je tegen een burn-out aanloopt is het bedrijfsleven niet voor je gemaakt”.

Vraagje:
Wat versta je onder “bedrijfsleven”?

Vraagje 2:
Wat is volgens jou de definitie vsn een feit?

Vraagje 3:
Als jij wat vindt en de ander, die een andere mening heeft, is jouw mening dan altijd een feit?

Vraagje 4:
Hard werken geef je aan. Wat versta jij onder hard werken? Welke aspecten neem je mee? (Eigenlijk vraagje 4a)

Vraagje 5:
Heb je ooit van dichtbij iemand waar je om geeft, meegemaakt met een burn-out? Meegemaakt hoe iemand het niet kreeg getrokken om een boodschappenlijstje te voltooien? (Vraagje 5a, oepsie). Indien ja, vond je die persoon ook een watje?

Vraagje 6:
Mag ik alsjeblieft van jou leren hoe “mooi jij als persoon” in het leven staat? Mooi hoe jij een oordeel over zieke mensen hebt, wauw!

20 oktober 2023 om 18:24

Niels, we kunnen het gewoon simpel zeggen: het is niet jouw plek om voor een hele samenleving te bepalen wanneer we wel en geen burnouts kunnen hebben. Je probeert van je eigen mening/ervaring een soort feitelijke beschrijving voor al je medemensen te maken, alleen zal 95% zich niet in je mening kunnen vinden.

20 oktober 2023 om 18:53

Shahibsie, ik heb niet gevraagd om een interview, en je citeert me verkeerd. Ik zei namelijk na 1 jaar echt werken. Het zou kunnen dat je z’n 10 jaar dag en nacht “aanstaan” tegen een burn-out aanloopt. Maar Klaas werkt op 40jarige leeftijd voor het eerst. Zijn huidige werk blijkt voor hem dan teveel van het goede, vandaar dat ik een functie als scout aanraad. JohnTerry, 25 jaar geleden kende we een burn-out helemaal niet. IK VIND het voor watjes. Nogmaals: Klaas werkt voor het eerst van zijn leven. Nu al een burn-out is raar. Klaas heeft het privé prima voor elkaar, is miljonair. Heeft gezonde kids. Kan doen en laten wat hij wil. Hoe zouden de mensen in Nederland, die bijvoorbeeld geen leuke baan kunnen krijgen, geen leuk huis kunnen kopen/huren, geen gezonde kinderen hebben of kunnen krijgen, geen miljoenen op de bank hebben, maar als alleenstaande moeder kids moeten voeden zich dan voelen ? Kunnen we ons zomaar bij elke tegenslag ziekmelden met een burn-out?Hierboven heeft zelfs iemand BIJNA tegen een burn-out aangezeten… kan dat ook al? man man man. En dat met 12 weken vakantie.

20 oktober 2023 om 19:00

Niels, dat we 25 jaar geleden het fenomeen burn out niet kenden komt omdat we 25 jaar geleden alles op een stuk rustiger tempo deden. Ook invloeden en druk van buiten door bijvoorbeeld social media waren veel minder aanwezig. En bij de mensen die wel overspannen raakten werd er wel een andere oorzaak "gezocht".

20 oktober 2023 om 19:04

@nielsfleuren - wat een rare reacties van je. Een burnout hoeft niet per se op werk opgelopen te worden.

Ik hoop dat je er nooit mee te maken krijgt, want het is niets iets waar je 1 2 3 vanaf komt. Ik ken iemand met een burnout en het is niet dat je dan gewoon thuisblijft van werk en leuke dingen gaat doen. Je bent als het ware overspannen en depressief, je lichaam is in de war. Nogmaals, ik hoop dat je er nooit mee hoeft te dealen, maar je mag best je mond gaan spoelen.

20 oktober 2023 om 19:06

@nielsfleuren, als je de weidsheid niet in pacht hebt probeer dan vooral niet te volharden in jou mening op te dringen. Voor je het weet zit je in een burn-out. Voor de duidelijkheid, jij praat generaliserend en eigenlijk vooral onzin en ondanks dat dit je al door meerdere mensen redelijk subtiel wordt aangegeven, blijf je maar doorgaan. Best zonde aangezien het behoorlijk vervuilend werkt. Ontopic: Er vanuitgaande dat de burn-out door het werk komt neem ik aan dat KJ het zich allemaal toch behoorlijk aan trekt. Zegt iets over zijn betrokkenheid. Hoe dan ook: ik hoop voor KJ dat het mee valt, dat hij er snel bij is en het herstel snel verloopt. En het belangrijkste: dat hij er (net als ik) veel van leert en daar in de toekomst voordeel uit haalt!

20 oktober 2023 om 19:09

Sterker nog. Alle Burn outs die ik van dichtbij heb meegemaakt lagen allen vooral aan een thuissituatie. Meer als het werk zelf

20 oktober 2023 om 19:10

Mentale gezondheid is door een gebrek aan voorlichting hierover helaas nog steeds een gigantisch probleem en taboe om bespreekbaar te maken blijkt maar weer. Ik zal niet proberen je ergens van te overtuigen nielsfleuren, maar zoek er stiekem wat over op, misschien kom je tot het inzicht dat mensen die te maken krijgen met een burnout totaal geen watjes zijn. En dat geldt voor heel veel mentale klachten. Iets dergelijks overwinnen kost ontzettend veel (mentale) kracht. Juist ook omdat je het niet "ziet" en omdat zoveel mensen er te weinig van weten om het te erkennen.

20 oktober 2023 om 19:11

Hele mooie teksten heren. Alleen als dit werk hem na een jaar stage en een jaar zelfstandig werken opbreekt( je gaat er hierboven namelijk zelf ook vanuit dat het werk gerelateerd is) dan is dit werk niet voor hem weggelegd. Zo simpel is het. En dat is geen mening maar een feit.

20 oktober 2023 om 19:12

Jij hebt er duidelijk niet weinig, maar niks van begrepen. Andermans boeken zijn niet te lezen.
Je doet alleen suggesties. Nergens op gebaseerd. Hou gewoon je mondje even dicht

20 oktober 2023 om 19:17

Bestel ff een dikke van Dale en zoek ‘mening’ en ‘feit’ even op. Want denk dat je de definitie niet zo goed begrijpt.
En ik zeg: bestel een dikke van Dale, want het rond snorren op internet zal je wel goed in zijn. Gezien je wazige beredenaties haal je je ‘kennis’ van Facebook.

20 oktober 2023 om 19:21

Wat jij vindt of gelooft over burnouts is irrelevant net als wat jij vindt van de kleur paars. Het is normaal dat niet iedereen begrijpt of kan begrijpen wat een burnout is net zoals jij of ik niet weet hoe je succesvol een raket de ruimte in lanceert en dat is ok.

Ook het argument van hij is miljonair en heeft een groot huis en het gaat goed met zijn kinderen, wat een simpel iets om te zeggen. Alsof je dan ineens geen mens meer bent en alle andere zaken niet meer uitmaken.

20 oktober 2023 om 19:34

Ik ben degene ‘hierboven’, dus ik zal mezelf even toelichten aangezien je er zelf niet inhoudelijk op reageert. Ik ben me als leerkracht er van bewust dat wij met 12 weken vakantie goed gebakken zitten en daar maak ik dankbaar gebruik van. Dit is een van de aspecten die ons werk aantrekkelijk maakt. Als je merkt dat je na 5 jaar te veel taken, enkele problemen in privésfeer en werk dat je ook thuis nog achtervolgt ziet dat het wat veel wordt, geef je dat aan. Dan zit je inderdaad bijna bij een burnout (officieel bepaald door bedrijfarts op basis van symptomen). Dat ik op tijd een stap terug doe betekent niet dat het niet gebeurt. Burnout gaat niet om te veel werken of aantal uren, maar omdat je niet af kunt schakelen. Ik heb het nu veel drukker, maar kan veel makkelijker afschakelen. Een burnout is dus ver weg.

20 oktober 2023 om 19:35

Je werkt in onderwijs daarmee geef je al je antwoord op eigen vraag.

20 oktober 2023 om 19:38

Zit een kern van waarheid in. Als jij je druk maakt over of je morgen wel te eten hebt, heb je geen tijd voor een burnout.

20 oktober 2023 om 19:41

Nielsfleuren soms is het echt beter om even niets te zeggen. Een burnout komt 99 vd 100x voor door een samenloop van omstandigheden. Mensen die ook voor jou persoonlijk op een hoogte staan vallen daar soms vanaf. En ja helaas kan dat op elk moment gebeuren in je leven. Is het altijd traceerbaar nee, voelt het soms nogal overdreven ja. Echter het is een gevoel met veel emotie en een vicieuze cirkel die maar lastig gebroken word. Wellicht gewoon even accepteren dat jou bevedering hier echt kortzichtig is

20 oktober 2023 om 19:46

@Nielsfleuren je weet dus duidelijk niet wat een burn-out betekent, aangezien jij van mening bent dat iemand die net een jaar werkt of iemand met 12 weken vakantie onmogelijk een burn-out kan hebben/krijgen. En dan ook nog een alleenstaande moeder als voorbeeld noemen. Een burn-out heeft niet alleen maar met (te) hard werken te maken. De ene persoon krijgt een burn-out door te hard werken, de ander krijgt een burn-out door (te) veel nadenken over z'n werk zonder dat er daadwerkelijk gewerkt wordt. En ook voetballers en miljonairs kunnen een burn-out krijgen. Er zijn zoveel factoren die meespelen. En de een kan met gemak 3001 ballen tegelijk hooghouden en maakt zich nergens druk om, en de ander ziet de bomen door het bos niet meer als hij 1 taak moet volbrengen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook een beetje van de oude stempel ben/was, ook altijd maar denken dat hard blijven werken de oplossing is, niet zeuren als het een keertje tegenzit etc. Toen ik 12 was werd ik al m'n bed uit gejaagd door m'n ouders of opa en oma die op bezoek waren, of dat het niet eens tijd werd voor een bijbaantje op zaterdag. "Helaas" is de maatschappij niet meer zoals vroeger. Het lastige aan een burn-out is dat het niet zo concreet is als een gebroken been. Vraag iemand maar eens om het uit te leggen en je zult steeds verschillende verhalen horen. Dat het 25j geleden nog geen naam had betekent natuurlijk ook niet dat het niet bestond. Daarnaast is het voor een mens ook lastig om ergens aan toe te geven, te erkennen dat er iets niet goed zit, juist omdat het zo moeilijk uit te leggen is. Ga jij maar eens naar je baas om te zeggen dat je niet meer kan werken. Vraagt je baas, waar heb je last van? Ja dat weet ik eigenlijk niet.. Gelukkig bestaat er tegenwoordig zoiets als een bedrijfsarts die zoiets meestal wel begrijpt.

20 oktober 2023 om 19:46

Ik ben niet benieuwd naar het verhaal over een leraar met 12 weken vakantie. Het gaat hier om Klaas-Jan Huntelaar, een oud-voetballer met miljoenen op de bank. Die heeft gewoond in Milaan en Madrid. Die heeft geleefd. Klaas heeft 4 prachtige kinderen, opgegroeid met beide ouders in een prima leef omgeving. Ook Klaas zelf is zo opgegroeid. Nu Klaas voor het eerst in 40jaar moet werken voor z’n centen. En ik noem dit niet eens echt werken, een topfunctie bij de grootste club van Nederland. Nu raakt Klaas na een jaar in een burn-out. Ik kan er echt met m’n pet niet bij, dat jullie met zoveel op mij reageren. Waar moet het heen met de maatschappij als we allen maar met een burn-out thuis blijven ? Verder zou het me niet verbazen als dit verhaal helemaal anders blijkt te zijn, en Louis v Gaal&co hem op deze “nette” manier naar buiten hebben gewerkt. En hij helemaal niet meer terug komt bij Ajax. Barry over dat mening/feit en de van dalen. Ik vind Klaas een watje(mening) dit werk is niet voor hem weggelegd als jij na een jaar thuis zit met burn-out(feit) Klaas kan van mijn part prima werken bij Ajax omdat hij een legende is(mening) maar als dit ten koste gaat van zijn mentale gezondheid moet hij een andere functie aannemen(feit). Genoeg voorbeelden of snap je de betekenissen nog niet ?

20 oktober 2023 om 20:02

Ik snap dat die situaties heel anders zijn. Hij heeft voor velen een leven om van te dromen zoals het lijkt. Toch zijn er genoeg die jouw mening erg kortzichtig vinden. Ik heb genoeg vrienden die werken in de bouw, die werken iedere dag kei hard en ik zou niet met ze willen ruilen. Zet hen voor de klas, ze worden gek. Zet mij in de bouw, ik weet niet wat ik moet. De voorbeelden die je aandraagt zijn voorbeelden van onbalans en iemand die zijn takenpakket icm zijn privéleven te druk vindt, is dat dan zo raar? Nogmaals, kortzichtig.

20 oktober 2023 om 20:04

Ah, tuurlijk moet deze reactie komen van nielsfleuren. Typisch weer...

20 oktober 2023 om 20:09

Ik ben het wel met je eens dat het na een kort, nieuw dienstverband logisch en verstandig lijkt om iets anders te gaan doen. Zeker ook omdat het voor hem qua levensonderhoud geen moeten is. Van Basten is daar een mooi voorbeeld in. Die heeft het best een paar keer geprobeerd maar toen toch bewust geworden dat trainer zijn niks voor hem is. Of Huntelaar moet echt wel plezier hebben in het werk en heel goed weten wat hij anders moet doen.

20 oktober 2023 om 20:09

@nielsfleuren ik probeer jouw mening te begrijpen maar op sommige onderdelen ben je toch echt veel te kort door de bocht vind ik. Jij noemt het een feit dat dit werk niet voor hem weggelegd is als ie na een jaar al thuis zit en dat hij een andere functie moet aannemen als dit ten koste gaat van zijn mentale gezondheid. Maar wat nu als de omstandigheden juist door zijn werkgever dusdanig gecreëerd worden dat het voor Huntelaar een onwerkbare situatie wordt? Is dit dan Huntelaar z'n eigen schuld/falen? Of is de werkgever degene die het werken onmogelijk maakt? Daarbij komt overigens ook nog dat we helemaal niet weten of het hem privé allemaal zo voor de wind gaat, financieel (waarschijnlijk) wel, maar de rest? Misschien slapen z'n kinderen wel niet, loopt z'n vrouw dag en nacht te zeiken, heeft ie een conflict met een kennis waar hij slapeloze nachten van heeft... en de volgende dag weer z'n vrolijke gezicht opzetten om te gaan werken bij Ajax, waar het momenteel zo lekker gaat.. wie zal het zeggen.

20 oktober 2023 om 20:12

Kortzichtig, dat kan. Wie weet ligt hij met z’n vrouw overhoop, gaan z’n kinderen puberen, heeft hij veel aan z’n hoofd bij Ajax. Dat kan ook allemaal. Maar als jou vriend de bouwvakker, directeur wordt bij Ajax, hij daar zichzelf voorbij loopt en in een burn-out raakt. Zou je hem toch aanbevelen ander werk te zoeken ? Vandaar dat ik al 25x aangeef dat deze functie voor Klaas mogelijk teveel van het goede is, en hij beter iets anders kan gaan doen.

20 oktober 2023 om 20:13

@nielsfleuren

Zeg je eigenlijk dat als mensen een burn out krijgen, dat hun JOB niet voor hen geschikt is?

Dus eigenlijk zouden psychologen, meteen moeten zeggen, dat je baan niet geschikt is voor hen.

Kerel....geloof je het zelf. Laten we het zo zeggen, dat het gewoon jouw mening is...en dat kan🤷🏾‍♂️

Voor jouw even feit en een tip, zolang men zelf niet met de oorzaak naar buiten is gekomen, kan je geen feiten vastellen, praat dan a.u.b. geen onzin die je als algemeen ziet bij een burn out.

Je kan door verschillende dingen op het werk een burn out krijgen. Misschien een paar voor je.
(Choose one🤷🏾‍♂️)

Soms krijgen mensen ook een burn out, doordat ze te hard werken of omdat ze zich onmisbaar opstellen of dat ze te verantwoordelijk voelen voor bijvoorbeeld verkeerde beslissingen die je hebt genomen.
Etc. Etc.

20 oktober 2023 om 20:15

Marton, die problemen in de privé sfeer, dat kan allemaal hè. Dat maken we allemaal mee. Bij sommige mensen is het nog heftiger zelfs: opgroeien zonder vader en/of moeder. Zieke kinderen hebben. Op jonge leeftijd je partner verliezen. Om maar iets te noemen. Geen van deze heftige gebeurtenissen heeft Klaas meegemaakt. En als je dan op
Je 40ste voor het eerst werkt in z’n functie zal het best even wennen zijn. Want dat is hij niet gewend. Maar dan zo snel thuiszitten met een burn-out vind ik frappant te noemen, en jij vind dat normaal. Prima.

20 oktober 2023 om 20:19

FairPlay, dat zeg ik in een van m’n eerste reacties al. Je kan een burn-out krijgen door het twijfelen aan eigen kunnen. Dat zou bij Klaas goed kunnen want wat heeft hij nou eigenlijk gedaan de laatste twee jaar? Ik gun Klaas het allerbeste, misschien in een functie waar hij niet aan zichzelf hoeft te twijfelen.Als Klaas nu loopt bij een psycholoog, en hij verteld daar dat hij de werkdruk niet aankan. Hij zichzelf voorbij loopt en die problemen op werkt mee naar huis neemt. Denk jij dan echt dat de psycholoog zegt blijf daar lekker werker tot je 67ste. Of zal de psycholoog ander werk aanraden (choose one 🤷‍♂️)

20 oktober 2023 om 20:21

Van Basten is idd wel een mooi voorbeeld. Die had zich ook ziek kunnen melden, maar in plaats daarvan stopt hij er gewoon mee. Zou voor werkgevers natuurlijk wel de ideale werknemer zijn, die gewoon lekker ontslag neemt ipv ziekmelden met een burn-out.

20 oktober 2023 om 20:28

Ik zeg nergens dat ik dat normaal vind. Je kunt alleen niet in iemands hoofd kijken. Er kunnen meerdere factoren zijn. Als de normale druk, die bij deze functie hoort, hem teveel is. Ja dan zal hij beter een andere baan zoeken. Maar dat is dus niet te beoordelen.

20 oktober 2023 om 20:35

@nielsfleuren:

"jullie zijn het vast niet met mee eens, maar een burn-out vind ik een beetje voor watjes."

Dat is echt de grootst mogelijke onzin. Het is allemaal niet zo zwart-wit als jij denkt. Ik durf wel te zeggen dat ik in veel opzichten nogal een watje ben. Maar ik werk al bijna 25 jaar, ik heb ook heus wel enorm stressvolle banen gehad met onmogelijke deadlines en veel overwerken, maar ik heb nog nooit het gevoel gehad dat ik ook maar enigszins in de buurt van een burn out zat.

Daarentegen ken ik meerdere mensen waar ik altijd jaloers op ben geweest, omdat ze altijd cool en onaantastbaar leken en alles volledig onder controle leken te hebben, maar die dus wel heel erg uit de bocht gevlogen zijn met gierende burn outs.

"25 jaar geleden kende we een burn-out helemaal niet."

Zeker wel, alleen noemden ze het toen anders, destijds was je "overspannen".

20 oktober 2023 om 20:36

We spreken elkaar weer Marton , over een aantal weken. Wanneer Huntelaar niet terug keer in deze rol. Omdat dit voor hem nieuw is en teveel druk met zich mee brengt.

20 oktober 2023 om 20:37

Ik heb 2x een half jaar in Afghanistan gediend als beroepsmilitair en heb sinds 3 jaar de diagnose PTSS.

Had ik dan ook maar beter bij het Leger des heils moeten gaan werken?

20 oktober 2023 om 20:50

Ik denk met je mee als je op tafel brengt dat KJH misschien wel (even) geparkeerd is. Het is opruiming bij Ajax en dan moeten gangpaden leeg om ze daarna weer te vullen

20 oktober 2023 om 20:59

Mark, dat is totaal niet te vergelijken natuurlijk. Een bedrijf als Ajax (mede)runnen, of dienen in Afghanistan… als jij daar twee keer bent geweest zal ik je dat niet uithoeven leggen. PTSS is in mijn ogen velen malen heftiger dan een burn-out. Over ander werk.. ik denk niet dat je nog voor een derde keer zou gaan toch ? Precies, zoals Huntelaar ook niet weer aan deze functie moet beginnen.Hasebroek, er zijn dus toch nog mannen hier die verder lezen dan het woordje burn-out. Huntelaar is gewoon op een “nette” manier aan de kant gezet.

20 oktober 2023 om 21:31

Klopt het is niet te vergelijken maar het principe is wel vergelijkbaar.
PTSS is heftig als je niet merkt dat je het hebt, ik kan er nu prima mee leven en mijn gezin ook.

ONTOPIC:
Als Huntelaar aan de kant word gezet dan zullen ze dit gewoon zo benoemen, ik zie het nut er niet van in om zoiets persoonlijk te maken.
Meestal krijg je dan van die onzin berichten dat het door verschil van inzicht de wegen scheiden.

20 oktober 2023 om 22:32

Ik denk dat iedereen de kennis van nielsfleuren op dit onderwerp schromelijk onderschat. Ik heb nu alles gelezen en hij heeft een echt verstand van!

20 oktober 2023 om 22:45

Het heeft even geduurd Baardbadmuts, maar fijn dat je het toch met me eens bent.

20 oktober 2023 om 23:04

25 jaar geleden kenden we inderdaad een burn-out niet. De term overspannen echter al wel 100 jaar. Jij werkt in iedergeval niet in het bedrijfsleven, want anders had je beter geweten.

20 oktober 2023 om 23:44

Musi,Anders had je beter geweten? Wat beter geweten? Dat het in het bedrijfsleven, of in de top bij Ajax niet altijd rozengeur en maneschijn is? Natuurlijk zal hij veel lange dagen gemaakt hebben, hard gewerkt hebben, en dit was precies m’n punt dus je reactie is niet sterk, maar die lange dagen kon Klaas niet aan. Een werk week van 40uur is Klaas niet gewend. Dus raakt hij binnen twee jaar in een burn-out. Ik vind hem dan een watje, maar dat mocht ik niet zeggen van de mannen hierboven, ik zal hem een luxe poes noemen. Deze luxe heeft hij zelf verdiend en daar kunnen wij alleen maar van dromen. Ik en vele met mij werken soms nog wel meer dan 40uur. Gebroken diensten, onregelmatige diensten, nachtdiensten. Als Klaas het werk zou doen van Jan Modaal had hij het niet eens een half jaar volgehouden gok ik.

20 oktober 2023 om 18:11

Burn out is zeer zeker niet fijn. Ik wens hem beterschap.Maar de werk en spanning was teveel voor hem. Kan me voor stellen van Gaal en Praag vegen met de bezem.

20 oktober 2023 om 19:04

Dit is zeer vervelend voor KJ,hoop dat hij er goed van hersteld.

MAAR, hier zit vast meer achter.
Intern zijn ze flink aan zijn poten aan het zagen.
Ook hier moet ajax hand in eigen boezem steken.
Ajax wilde geforceerd het Bayern München van Nederland worden.
Ze gingen Bayern op alles kopiëren.
Er moesten in elke laag van de club oud spelers zitten.
Dit hebben ze geforceerd willen kopiëren.
Dit hield oa in de mensen zoals KJ een functie kregen waar ze nog niet toe in staat zijn.
Door dit gedrag is er een hoop mis gegaan.
Hierdoor kwam er nog meer druk op hem,en mede vanwege zijn onervarenheid en het geforceerd kopiëren is zo'n man er aan onderdoor gegaan.
Zonde.
Hoop dat ze hier van leren.



Zou het niet te maken kunnen hebben met de adviesrol van Van Gaal?
Dat waren bij het nederlands elftal nou niet echt matties

20 oktober 2023 om 17:22

Zou kunnen. Of gewoon een burn-out, zoals wordt aangegeven. Een burn-out is vaak een resultaat van een sluimerend proces. Lijkt me al heel wat om dat publiekelijk te kunnen aangeven in een masculine en harde omgeving als topvoetbal bij een club als Ajax, dus laten we eens een keer niet speculeren.

20 oktober 2023 om 19:14

Nou ja, het is wel vreemd. Huntelaar is topvoetbal gewend en heeft nu met alle respect een leerfunctie zonder verantwoordelijkheden. Zijn naam wordt zo nu en dan gekoppeld aan Hamstra, maar vooral de laatstgenoemde wordt verantwoordelijk gehouden. Een burn-out is dan wel een beetje vreemd in deze situatie. Vooral omdat het ook op het moment valt dat Van Gaal en Van Praag de boel indirect herstructureren. Het kan natuurlijk een burn-out zijn, maar dan zou ik me als Huntelaar zijnde toch wel zorgen gaan maken of hij een functie binnen het voetbal uberhaupt nog aankan.

20 oktober 2023 om 19:22

Sirius, hij heeft natuurlijk genoeg op zijn bordje gehad. Eerste jaar bakken met kritiek en nu ook niets gepresteerd. Wanneer je dan nieuw management krijgt, kan dat juist wel voor de druppel zorgen. Om over iemand die twee jaar lang alleen maar tegenspoed heeft gehad te zeggen dat hij überhaupt een functie niet aan kan is niet helemaal eerlijk vind ik.

20 oktober 2023 om 17:31

Huntelaar problemen met Van Gaal?? Volgens mij heeft Huntelaar nooit bij oranje gezeten gedurende de teneur van Van Gaal. Of heb ik dat mis?

Huntelaar had geen goede relatie met Bert van Marwijk. Omdat die Robin van Persie een betere spits vond.

20 oktober 2023 om 17:36

Wat is de teneur van Van Gaal? Huntelaar scoorde toch echt de 'no era penal'.Wat je zegt over Bertje klopt wel. Als hij Huntelaar gewoon in de finale van het WK had gebracht, waren we wereldkampioen 😅

20 oktober 2023 om 20:57

Ach ja, je hebt gelijk ook. HIj was er ook in 2014 bij ja. Maar mij is niet bekend dat hij toen met Van Gaal overhoop lag. Jou misschien wel?
Geen idee of het een met het ander te maken heeft.

21 oktober 2023 om 01:46

Nee, volgens mij lag hij niet per se overhoop met Van Gaal. Hij was geloof ik alleen wel een beetje sfeerbepalend doordat hij niet eens was met de weinige minuten die hij mocht maken.

Werken in de voetballerij i.c.m. tegenvallende prestaties is niet echt lekker voor je gezondheid.

Burn-out of voelt hij de bui hangen? In de Ziektewet ben je als werknemer goed beschermd.

20 oktober 2023 om 18:41

Huntelaar is financieel onafhankelijk dus die hoeft niet meer te werken. Ik snap wel dat het lastig is om deze positie in te vullen zonder beleid of visie van de organisatie. Ik hoop dat ie er snel weer bovenop is.

Sterkte K.J. Ik ken mensen die het gehad hebben. Een deel van de ellende naast de burn out is dat er mensen, zelfs dicht bij je, ongeloof over kunnen hebben. Dat komt er dan bovenop.

20 oktober 2023 om 18:59

Of dat mensen je een watje noemen, zie hierboven...

Mijn nichtje van 28 heeft een zware burnout gehad en dat was echt geen pretje kan ik je vertellen, die is na 2 jaar nog steeds niet helemaal de oude. Het valt me eigenlijk nog mee dat het niet vaker voorkomt in het topvoetbal want die mensen staan onder immense druk daar.

Op mijn werk overigens ook 3 mensen uitgevallen sinds corona, gevoel dat de mentale weerbaarheid wat minder is geworden (en ook wel logisch).

20 oktober 2023 om 19:17

Het is natuurlijk wel de vraag waar men een burn-out van krijgt. Een burn-out vanwege een erg intensieve baan is wel even wat anders dan door een leerfunctie bij Ajax als technisch management. Het is namelijk niet zo dat Huntelaar nou zoveel kritiek krijgt, integendeel. Die wordt als enige gespaard. Maar goed, ieder mens is anders en wij kunnen ook niet in het leven van Huntelaar kijken. Misschien spelen er wel meer zaken.

20 oktober 2023 om 19:31

Waarom is dat een vraag? Boeit het hoe hij aan zijn burn-out komt?

20 oktober 2023 om 19:53

Of hij nou redelijk buiten schot is gebleven of niet. Hij kan daar best een schuldgevoel van hebben toch? Maar goed nu ben ik aan het speculeren. Wat Lierse ook zegt het boeit niet hoe hij eraan komt. Ik vond Huntelaar het laatste jaar wel lekker bezig met het verlengen van de nodige talenten.

20 oktober 2023 om 19:59

Voor ons inderdaad niet. Voor zijn vervolg, behandeling en werktoekomst zou het wel handig zijn om een oorzaak te weten. Anders ga je symptomen bestrijden en geen oorzaak. Dus is de kans op herhaling groot

Dit is natuurlijk de flaw in het dee van Cruijff dat alles moet gebeuren door ex voetballers. Vaak zijn ze gewoon niet opgewassen tegen de druk, missen ze kennis, ervaring enz. voor topfuncties.
Van der Sar is daar een goed voorbeeld van, die werd eerst gedragen door een Kinsbergen, en toen ie het echt zelf moest doen, zakte hij door het ijs. Huntelaar lijkt het nu ook gewoon niet aan te kunnen.
Het is ook niet raar he, daar waar 'normale' mensen jarenlange studies en werkervaring opdoen voor ze topfuncties bekleden. Hebben profvoetballers karenlang vooral 1 ding gedaan: voetballen. Gaat niet om dat ze dom zijn, maar ze missen dan zoveel ontwikkeling om een evenwichtige professional te zijn.

20 oktober 2023 om 17:19

Eigenlijk zou je als Ajax de ex-profs moeten helpen met opleidingen aanbieden terwijl ze ook als assistent oid een contractje hebben.

20 oktober 2023 om 17:29

Dat is onzin. Kinsbergen was al weg sinds 2015 en de jaren daarop heeft Ajax het verschrikkelijk goed gedaan. Toen had van der Sar al geen zijwieltjes meer.

Zou Jordi Cruijff geen oor naar hebben om een TD rol op te pakken bij Ajax? Heeft ervaring als sportief en technisch directeur. Weet niet als die door een deur kan met Van Gaal ivm het verleden van Johan en Louis.

Dit is een ras Ajacied. Ik weet zeker dat hij alles wat rondom Ajax gebeurt ontzettend aantrekt! Zal er waarschijnlijk wel mee te maken hebben allemaal!

Klaas overschat zichzelf helaas enorm.. waarom ging hij niet gewoon op het veld staan als spitsentrainer om mee te beginnen na zijn carriere? Hij heeft een veel te grote stap gemaakt en daarin ook grote fouten gemaakt, daaarnaast heeft ie ook nog eens niet alle verantwoordelijkheid zelf, dat lijkt me nou niet echt een fijne positie om je in te bevinden. Waarom niet de weg van geleidelijkheid kiezen en eerst een tijdje als trainer op 't veld staan en spelers beter maken en vervolgens doorgroeien naar een meer bestuurlijke functie , is op dit moment gewoon veel te licht voor wat hij wil doen, dan zou ik ook een burn out krijgen..

20 oktober 2023 om 17:28

Spitsentrainer. Ik vind dat klinken als de 4e man bij het scheidsrechter korps. Hiddink is geen scheids, geen grens, geen var en staat daar allemaal dingen te doen die er weinig toe lijken te doen. Kan eigenlijk niks echt beslissen.

Een spitsentrainer gaat spitsen uitleggen hoe ze er ballen in moeten schieten. Waarom is daar een speciale vent voor nodig, die meestal niet eens juist is geschoold (lees; trainersopleiding), maar toevallig iemand was die ze er zelf makkelijk in schoot. Nee, niet zo aannemen, maar zo…en dan zo schieten. Nee, niet zo…maar zo. Zie je. Dat kunnen -normale-trainers toch ook wel uitleggen lijkt me.

20 oktober 2023 om 17:39

Hij kan wel degelijk zijn kennis overbrengen op de volgende generatie spitsen toch, zeker bij Ajax, hoezo is dat zo wereldvreemd in jou ogen? Een goeie spits als Klaas weet hoe je moet lopen en waar je het beste kunt uit komen en staan. Hoe je het beste met kansen kunt omgaan. Oefenen te schieten en penalties te nemen. Hij had daar toch echt wel een meerwaarde in kunnen betekenen voor de spitsen van Ajax , kijk zo'n Brobbey nou bijvoorbeeld, die had toch redelijk wat kunnen leren van zo'n Huntelaar in hoe die in bepaalde situaties met kansen beter kan omgaan, in plaats van een gewone trainer is Klaas toch een specialist op het gebied ''spits'' , dus ik snap echt niet wat daar zo raar aan is om dit voor te stellen.

20 oktober 2023 om 19:19

Dat neemt niet weg dat hij te veel hooi op de vork genomen heeft. Die had gewoon moeten beginnen als scout als hij een baan in technisch management ambieert. Hij mag dan met een burn-out zitten, maar gezien de situatie bij Ajax komt Huntelaar er nog erg goed vanaf namelijk. Die wordt eigenlijk door bijna iedereen gespaard, terwijl er een klopjacht gaande was naar de rest.

21 oktober 2023 om 00:59

Hey Cor,
Omdat ik denk (maar ik zeg niet dat dat de waarheid is) dat kennis overbrengen een vak is. En niet zomaar iemand die er ooit goed in was die het even uit kan leggen ook. Zoals bv Marco van Basten, Ruud Gullit ooit trainers werden, kon niet mis gaan toch. Wereldvoetballers. Als je als team daar toch van kan leren!

Nou dat is behoorlijk mislukt. En ik denk ook dat van Basten gewoon niet kon overbrengen wat hij bedoelde. Ik kan me zelfs voorstellen dat hij af en toe moet hebben gedacht; waarom snappen die lui dit niet gewoon ;p.

Ik weet niet waarom, maar een stel trainers die gewoon al een groep begeleiden en daarnaast nog een techniek trainer en dan ook nog een spitsen trainer…het zal best werken, maar ik begrijp het niet zo goed en vind het to much.

Verder gun ik Klaas jan van alles, goeie gast lijkt me.

Voor hem natuurlijk zeer vervelend de afgelopen 2 jaar. Had geloof ik in gedachten rustig het vak van technisch directeur te leren en is vervolgens door mismanagement door verschillende redenen voor het diepe gegooid. Met de druk die er dit jaar bij is gekomen maakt het voor hem alleen maar extra. Zonde dat hij nu in een burn-out zit.
Veel beterschap gewenst in iedergeval.

Kijk als Feyenoorder met steeds meer medelijden naar de club Ajax. Hoe kan het zo snel gaan? Je bent gewoon van boven op een berg kei en keihard naar beneden gedonderd als club. Louis en co zullen er maar een grote bezem doorheen moeten halen en hopen dat je in 2-3 jaar weer mee kan doen bovenin.

Mand!!

20 oktober 2023 om 17:27

Klaas heeft wel bij verschillende zaken stage gelopen om rond te kijken hoor, ook bij Goahead Eagels, Klaas Jan is misbruikt bij Ajax, niet gek dat ze vorig jaar de schuld kregen, en die Duitse lul alles mocht verknoeien.

20 oktober 2023 om 17:45

Klaas is helemaal niet misbruikt. Hij heeft toch zijn kans gehad , op een gegeven moment heb je het of je hebt het niet... En Klaas Jan heeft het niet als TD, dat kan ik je op een papiertje mee geven voor de toekomst. Hij kan beter wat anders gaan doen want een TD is hij gewoon niet. Is mede verantwoordelijk samen met Hamstra en vd Sar voor de puinhoop zoals die nu is bij Ajax. Wellicht dat ie beter wat niveaus lager kan beginnen als hij zo graag een TD wil worden want bij Ajax wordt er wel van je gevraagd en verwacht dat je iets brengt en wat bagagge hebt in die positie.

20 oktober 2023 om 17:35

Hij wilde inderdaad rustig beginnen en natuurlijk heeft hij zelf ja gezegd destijds om de taken van Overmars over te nemen. Maar van der Sar had hem ook nooit zo in het diepe moeten gooien. Had er een ervaren man naast gezet, net zoals Bruggink nu bijvoorbeeld met Streuer heeft. En dan niet iemand zoals Hamstra of van der Sar zelf. Van der Sar zelf heeft in het verleden vaak aangegeven niks met het technisch beleid te maken willen hebben, omdat dat niks voor hem was. Alles buiten het technisch beleid om ging nou ook niet echt goed bij van der Sar, maar dat terzijde.

Maar van der Sar heeft er technisch ook gewoon een gigantisch potje van gemaakt. Had Huntelaar wel aan kunnen stellen, maar ik had dan zelfs iemand als Henk van Stee benaderd om het samen met Huntelaar te doen. Heb dat altijd wel een capabele man en is eind 2021 na een verschil van inzicht vertrokken bij Sparta Rotterdam, had dus eigenlijk een paar maanden later als ervaren man samen met Huntelaar het technisch beleid kunnen doen.

Van Stee heeft bij Sparta gewoon goed werk verricht en is een van de personen door wie Sparta nu al lange tijd goed presteert. Ook heeft hij genoeg ervaring als hoofdopleidingen en technisch directeur en is dat ook geweest bij clubs van een goed niveau: 4-jaar bij Feyenoord (verdeeld over 2 periodes), 2-jaar bij Shakthar Donetsk (rond het tijdperk 2008 dat ze de UEFA Cup wonnen) en 5-jaar bij Zenit Sint Petersburg (door Advocaat daar toen beland).

Begrijpelijk. Het is ook een soort achtbaan voor Huntelaar geweest sinds hij is begonnen. Heeft het vlak nadat Overmars vertrok, overgenomen en had toen eigenlijk al meteen de zomertransferperiode van vorig jaar voor de deur. Hij deed het dan samen met van der Sar en Hamstra, maar van der Sar heeft er ook een potje van gemaakt en kon sowieso al weinig goed doen. Technisch heeft hij er helemaal een puinhoop van gemaakt.

Om eerlijk te zijn, betwijfel ik of Huntelaar überhaupt nog terug zal keren. Van Gaal heeft Beuker dus voorgedragen en velen zijn ook positief over hem. De functie TD wordt dan in twee delen gedeeld, een dealmaker en iemand die samen met de scouts en trainer opzoek gaat naar versterkingen en las dat Beuker ook verantwoordelijkheid zou krijgen over de jeugdopleiding. Huntelaar kreeg nadat Mislintat werd aangesteld, dat gedeelte onder zijn hoede en moest zich vooral bezighouden met de jeugdopleidingen, nieuwe talenten, contracten, etc. maar lijkt mij dan ook dat Beuker dat sowieso al vanaf over zal nemen als hij daadwerkelijk naar Ajax komt.

Ik ben bang dat er dan helemaal meer geen plek zal zijn voor Huntelaar. Op basis van de transfers die hij vorig seizoen samen met Hamstra en van der Sar heeft gedaan, is hij nu nog ongeschikt als TD. Hij kan natuurlijk in de toekomst gewoon een goede TD worden, maar ik weet niet of hij die ambities heeft. Overmars heeft bijvoorbeeld ook zeker missers gehad, maar is toen bij Go Ahead Eagles (ten Hag o.a. aangesteld, Promes op huurbasis binnengehaald en goede spelers uit de jeugd of aangetrokken zoals Marsman, van der Linden, Schenk, Vriends, Suk, Türüç, Antonia, etc.) begonnen en toen uiteindelijk naar Ajax vertrokken en daar uiteindelijk na wat puinruimen ook gewoon goed werk heeft verricht. Maar wel in de jaren ervoor bij Ajax en ook bij Go Ahead een hoop heeft geleerd.

Voor Huntelaar is het denk ik ook het beste om toch een paar stappen terug te doen en bij een kleinere club te beginnen. Ik heb geen idee welke clubs een TD nodig hebben over een tijdje, maar bijvoorbeeld een club als FC Volendam, Sparta Rotterdam, Almere City, etc.

Dacht dat Huntelaar een soort van ijskonijn was, maar dat blijkt dus niet helemaal. Daarbij, volgens mij werkte hij toch redelijk in de luwte en bleef bij alle perikelen redelijk uit beeld. Misschien is dit soort werk toch niet op maat gesneden voor hem. Hoe dan ook, dan moet Maurits Hendriks hem maar vervangen, want de rest van de RVC heeft al een overvolle werkweek om met de armen over elkaar heen de bijbehorende bonus op te strijken....

20 oktober 2023 om 20:02

Ook iemand die op een ijskonijn lijkt kan zich te druk maken in het hoofd. Ik dacht eigenlijk dat hij zich tegenwoordig meer met de jeugd bezig was met talenten de contracten te laten verlengen. Heel veel sterkte naJ saalK 😉

Vrees dat hij op het verkeerde moment is gekomen in die functie. Nadat Overmars weg moest is niets meer hetzelfde bij Ajax en is er een gigantische bestuurlijke en organisatorische chaos! Hoop voor hem dat hij snel weer beter is want overspannen zijn is geen pretje!

Alvast voorsorteren op de permanente exit. Die is wel klaar daar, terwijl hij nog niet echt was begonnen. Goed voor Ajax, jammer voor "ons" niet Ajacieden. Had van mij jarenlang een technische functie mogen bekleden.

Burn-out is een nieuw woord voor onderdruk gezet zijn.
Die jongen zit vanaf het begin af aan toch al helemaal verkeerd daar.
Beter kan hij gewoon in alle luwte beginnen aan iets.

20 oktober 2023 om 18:32

Jij hebt hebt het dus ook niet helemaal begrepen als dat je vertaling is van een burn-out.

20 oktober 2023 om 19:06

Ik geloof gewoon niet zo in het hele Burn-out gedoe.
Ik denk dat je dan gewoon iets doet wat te hoog gegrepen is voor je en je td beroerd bent om dat in te zien en doorgaat totdat je jezelf kapot hebt gemaakt geestelijk.

Verbaast me niets. De man loopt op zijn tenen en is ongeschikt voor een verantwoordelijke functie. Kun je hem ook niet kwalijk nemen. Was een goede voetballer maar heeft niet de opleiding, ervaring en capaciteiten om ook te slage in een verantwoordelijke functie. Samen met Hamstra heeft hij er vorig jaar een zooitje van gemaakt. Is puur aangesteld op zijn naam en faam als voetballer maar heeft niet de capaciteiten en kwaliteiten voor een manager of directeur. Zelfde verhaal als bij Van der Sar helaas.

Tja, niet zo gek natuurlijk. Van stagiair van Overmars binnen no-time een taken pakket waar je u tegen zegt Dit zijn niet de makkelijkste tijden om een technische functie binnen Ajax te bekleden.

Jammer dat hij niet gewoon is begonnen als spitsentrainer en daarnaast enkele dagen ervaring op kon doen en de benodigde opleidingen volgen, nu werd er door gebrek aan alternatief steeds meer verantwoording in z'n schoenen geschoven. Dit valt vooral de mensen boven hem te verwijten die hem zijn gaan zien als een pleister op de wond voor elke functie die open kwam.

Enorm vervelend dit voor hem. Hoop dat hij voorspoedig herstelt en terugkeert in een voor hem passende rol.

Grappig dat iedereen puur over Huntelaar zijn baan praat als reden. Niemand die Klaas Jan kent denk ik zo. Een burn out ligt vaak niet alleen aan werk. Sterker, alle burn outs die ik van dichtbij voorbij heb zien komen, waren vooral gerelateerd aan de privé situatie van diegene. Vaak denken ze dat het aan werk ligt, maar als er wat verder gegraven wordt blijkt dat vaak niet zo.

En voor degenen hierboven die niet zo geloven in burn outs, of die mensen mietjes vinden. Zo praatte ik ook altijd met een groepje van totaal 4 collega's. En hoppa, inmiddels 2 van de 4 een burn out gehad. Ik kan je verzekeren, die zijn qua werken bepaald geen mietjes

Ga genieten van je verdiende miljoen en laat een managementloopbaan aub lopen. Spelletjes, ellebogen, stress. Het doet een mens geen goed. Zie van de Sar, ook naar de kloten. Ego maakt dat een ieder er weer intrapt. Ik ook, acht jaar lang in hoger management. Achteraf: wat een lucht en bullshit.

Vervelend voor Klaas. Eerlijk is eerlijk hij doet geen goed werk... maarja ga er maar aan staan in zo'n slangennest. Zou het niet veel beter zijn om gewoon te switchen naar spitsen trainer? Is zijn expertise en hij kan Brobbey echt wel wat leren. Wat minder stress en lekker bezig op het veld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren