Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kijkje in de kleedkamer: Feyenoord publiceert unieke beelden van speech Slot

Laatste update:

Feyenoord heeft zaterdagochtend beelden vrijgegeven van de speech van trainer Arne Slot in de kleedkamer na de overwinning tegen Lazio (1-0). De Rotterdamse club werd donderdagavond op bizarre wijze alsnog groepswinnaar in Groep F van de Europa League en daar was de oefenmeester enorm trots op, zo blijkt uit het unieke inkijkje uit de YouTube-video #UEL STORIES.

Slot houdt zijn besprekingen bij Feyenoord dit seizoen in het Engels, vanwege de vele nationaliteiten in de selectie. “We zijn voortreffelijk als het gaat om inzet. We hebben de nul gehouden. Vandaag hebben jullie laten zien dat wanneer je hard werkt en de clean sheet houdt, iedereen een doelpunt kan maken. Gelukkig deed Santi (Santiago Giménez, red.) dat vandaag, waardoor hij nu bij de dopingcontrole is”, zegt Slot grappend, om vervolgens door te gaan met zijn lofzang. “Maar wat een fantastische prestatie.”

Slot benadrukt de prestatie aansluitend met een feitje. “We zitten bij de laatste zestien van de Europa League. In 2014 zat Feyenoord voor het laatst bij de laatste 32 op dit niveau. Een groot, groot compliment voor dit team. We zijn vier maanden geleden bij elkaar gekomen en werden vernietigd (in Rome, 4-2, red.), maar jullie zijn opgestaan, doen het goed in de competitie en behoren tot de laatste zestien clubs in de Europa League. Nogmaals een groot compliment. Normaal gesproken zeg ik: we spelen op zondag weer. Maar voor nu: geniet van wat we vandaag bereikt hebben. Dat verdienen jullie”, aldus de trainer, die kan rekenen op een luid applaus.

Feyenoord deelt sinds het vertrek van Dick Advocaat zelden meer beelden van toespraken uit de kleedkamer. Disney gaf in zijn laatste seizoen als trainer een kijkje in de keuken bij de Rotterdamse club in de serie 'Dat Ene Woord - Feyenoord'. De 75-jarige Hagenees ontving daarna veel kritiek van supporters en de media over zijn omgang met spelers. Cor Pot onthulde bij FC Rijnmond dat Slot aan hem en Advocaat heeft gevraagd of ze eens willen meekijken bij de trainingen van het huidige Feyenoord. Wegens omstandigheden is dat bezoek er nog niet van gekomen, maar Pot en Advocaat zouden er wel voor open staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
5 november 2022 om 12:55

Het is Slot en Feyenoord beide gegund! Hele goede trainer bij een hele mooie club. Je ziet dat de ploegen van Slot begrijpen wat hij wil en dat ze resultaten kunnen halen. Heel mooi, komen nog mooie tijden aan voor Feyenoord.

Zeker een aanrader wow wow wow

Leuk deze beelden. Dit is toch de mooiste club? Geen goud, geen franje, geen poeha maar toch in staat om mooie resultaten neer te zetten. Resultaten waar wij als (echte) Feyenoord supporter van kunnen genieten. Nergens in Nederland worden resultaten en successen zo intens beleefd/gevierd als bij Feyenoord.
Het begint al op het werk bij de koffieautomaat. Wat gaat het worden vanavond? Gaat het lukken? Wat gaat die verrassing worden die Slot in petto heeft?
Heerlijk zulke dagen met dit als resultaat.
Waarom echte supporter. Ik moet niks hebben van ongeregeldheden of vernielingen. Dat hoort niet bij echte supporters die echt hart voor Feyenoord hebben.

5 november 2022 om 10:53

Vind ik als feyenoorder ook hoor maar laten we eerlijk zijn, een aantal fanatieke fans van ajax kunnen hun club ook intens beleven. Ik denk dat t bij onze club alleen meer is dat er wat minder succes is behaald waardoor pluspuntjes net wat lekkerder smaken.

5 november 2022 om 10:56

Hele mooie beelden maar kan het toch niet laten om te zeggen dat ze in Eindhoven, Amsterdam n zelfs in Emmen koffieautomaten hebben waar ze over voetbal praten.

Denk dat de echte fans bij de clubs het voetbal overal hetzelfde beleven.

5 november 2022 om 11:24



Sorry hoor maar gaan we nou echt doen alsof dit een fantastische prestatie is in een poule met matige tegenstanders? Als het 0-0 was gebleven en Midgetland (zoals Jantje Boskamp altijd zegt) scoorde nog 1 was Feyenoord 4e geworden. Het is weer de waan van de dag merk ik al.

5 november 2022 om 11:33

Het is toch gewoon een knappe prestatie? Feyenoord heeft lang niet overwinterd in EL en heeft bijna een compleet nieuw elftal. Lazio is nummer 5 in Italië en staat boven Inter en juve. Sturm graz heeft lazio 2 keer op een gelijkspel gehouden en die Denen hebben lazio compleet van de mat gespeeld.

Als je dan nog in de laatste wedstrijd een tijdje 4de staat en uiteindelijk groepswinnaar wordt is dat gewoon knap hoor.

5 november 2022 om 11:43

Je hebt gezien met wat voor B elftal Lazio de laatste pot speelde he? Die hebben totaal geen interesse in UEL.

5 november 2022 om 11:53

Ja dat was te zien aan de persconferentie van Sarri en het gejank erna. Boeide hem echt niets.

5 november 2022 om 11:54

Dat zagen we met die 26 gele kaarten, sarri die een week lang gefrustreerd was en de rode kaart voor die lazio speler.

Het boeide ze helemaal niks dat ze verloren van het team waarvan as roma heeft gewonnen in de finale van het toernooi waarvan lazio fans aangaf dat het niets voorstelde. En het interesseert ze ook niet dat ze nu conference league moeten spelen. En het interesseert ze ook niet dat de EL het hoogste podium is waarop lazio realistische gezien kan presteren. En het interesseert ze ook niet dat ze profs zijn en altijd willen winnen en dat de achterban dit verwacht.

Dit alles interesseert lazio helemaal niks.

5 november 2022 om 12:07

De spelers en coach waren anders vrij gefrustreerd voor een ploeg die ‘totaal geen interesse’ hadden.

5 november 2022 om 12:16

Kun je mij dan uitleggen waarom de echte toppers niet speelde?

5 november 2022 om 12:36

Echter is dit niet zo en is Feyenoord groepswinnaar en heeft Lazio verslagen. Genieten dus en daarna weer door voor meer mooie resultaten!

5 november 2022 om 12:59

Ja Immobile was geblesseerd.

5 november 2022 om 13:15

Graag Freekinho.
Immobile is immobiel door een dijblessure. die komt volgend jaar pas terug. Deze basiself waren qua grote namen dezelfde als tegen atalanta bergamo op 23 oktober.

Nou snel terug je hol in met je onzin.

5 november 2022 om 14:26

Freekinho, snap je niet dat dit ploegen zijn die redelijk hetzelfde niveau hebben van een Feyenoord in opbouw? Dan is het zeker knap als je eerste wordt in de poule, zeker na de enorme tegenslag vorige week waardoor het sfgelopen leek te zijn. Terecht heel blij dus.

5 november 2022 om 11:37

Je snap toch hoop ik wel dat een supporter van een andere club dit totaal anders beleeft? Daarbij gaat het Slot in Europa voor de wind. Maar je kunt geen 6 blijven gooien. Het voetballende gedeelte is niet indrukwekkend. Desalniettemin, geniet van de positieve flow. Persoonlijk hoop ik dat het kwartje in de eredivisie de andere kant op gaat vallen, uiteraard.

5 november 2022 om 12:15

Dat je alleen maar geluk hebt in Europa is ook niet zo natuurlijk. Ongelukkig dat je in extra tijd verliest en een 2-0 voorsprong weggeeft. In de eredivisie sta je in punten gelijk met nummer 2. Dus zo slecht gaat het niet. Het voetballende gedeelte moet beter maar met 8 nieuwe basisspelers kost dat tijd. Maar bij tijd en wijle is het spel gewoon goed.

5 november 2022 om 14:24

Vorige week hadden ze anders enorm pech met dat doelpunt in de 93e minuut, dus dat geluk valt best mee.

5 november 2022 om 12:21

Weer zon feyenoorder die denkt dat ze alleen in rotterdam zuid hun club intens beleven 😂😂😂😂😂. Het was tot aan de goal alleen maar morren en stil op de tribune joh

5 november 2022 om 12:40

Dat is typisch dat jij dat eruit haalt. Ik haal eruit dat successen bij een club met minder succes doorgaans intenser worden beleefd doordat het sporadisch voorkomt. Helemaal als je tegen een papier sterkere club speelt.

5 november 2022 om 13:02

Daar heb je wel gelijk in Batouwe. De 30ste van Ajax werd na 7 jaar zonder titelook intenser beleeft dan de 33ste die de 4de ineen rij was. Zo wordt een bekerwinst bij Utrecht ook grootser gevierd dan bij Feyenoord.

Ik haal er net als Blaugrana toch ook een beetje uit dat Feyenoord de beste supporters heeft gezien de volgende quote: “Nergens in Nederland worden resultaten en successen zo intens beleefd/gevierd als bij Feyenoord.”

Een vriend van mij die voor PSV is zegt altijd dat Feyenoordsupporters nog arroganter zijn dan Ajax supporters. Ajax supporters denken dat hun club het beste is van allemaal, dat bij Ajax het voetbal is uitgevonden en laten dat weten door de prijzenlijst op te noemen.

Feyenoord supporters denk niet dat hun club het beste is maar vinden zichzelf als supporters het beste van allemaal zijn. Dat over jezelf zeggen is volgens hem minimaal net zo irritant.

5 november 2022 om 13:24

Nou, als jouw PSV-vriend het zegt zal het wel waar zijn ;-). Ik ga meer met Batouwe mee, met de toevoeging dat het de combinatie minder succes maar wel het verwachtingspatroon van een absolute topclub is die het intenser maakt. Overigens denk ik dat de gemiddelde Feyenoord fan de eigen supporters niet per se de beste vindt hoor, omdat er natuurlijk ook gewoon een hoop idioten tussen zitten (zoals bijna overal).

5 november 2022 om 13:45

Wat een gek verhaal.. ik vind Feyenoord de meest lelijke club van Nederland, de supporters er van nog meer. En ja, allemaal om 2 incidenten van meer dan 20 jaar geleden.

Daar hoeft niemand iets mee te doen of van te vinden, het is ook totaal niet relevant en daarom reageer ik er ook zo op.

Subjectiever dan wat jij hier typt wordt het niet namelijk.

Hoezo lees ik de hele tijd dat het zo bizar is dat Feyenoord eerste geworden? Er hebben twee thuisclubs gewonnen, geheel volgens de verwachting. Zo spannend is dat toch niet? En zeker niet bizar.

5 november 2022 om 11:28

Vooraf had je misschien mogen verwachten dat eerste worden best haalbaar was. Maar met de huidige wisselvallige vorm toch best nog verassend

5 november 2022 om 11:42

Zeker, het had zoals vaak ook andersom kunnen zijn. Maar voetbalzone heeft het al in meerdere artikelen over 'op bizarre wijze'. Wat is er bizar dan?

5 november 2022 om 11:56

4 teams, 8 punten. Feyenoord stond voorafgaand 3e, tot de 65e minuut 4e en daarna 1e. 1 tegengoal en ze waren weer 4e. Vrij bizar als je 't mij vraagt.

5 november 2022 om 12:54

Waarom is het volgens de verwachting dat de thuisploeg wint?

Leuk en aardig allemaal. We zijn letterlijk door het oog van de naald gekropen, geven het uit en thuis tegen Midtsjiland weg en zal ik maar zwijgen over de uitwedstrijd tegen Sturm. We hadden ons toen al moeten plaatsen. Mooi dat we door zijn, maar gwn weer ff trf realitisch worden en blijven. Nog steeds te veel foutjes, balverlies en onnodige domme tegendoelpunten. Dat moet echt stuk beter!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren