Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kessié begaat oliedomme fout en lijkt woede van Barça-fans op zijn hals te halen

Laatste update:

Het lijkt er steeds meer op dat Franck Kessié komend seizoen niet meer voor Barcelona voetbalt. Op Twitter gaan videobeelden rond waarop de Ivoriaanse middenvelder het tenue van Bayern München draagt. Hoewel dat op zichzelf niets hoeft te zeggen, was Kessiés toekomst in Spotify Camp Nou al hoogstens onzeker. Zijn vertrek zou voor ruimte moeten zorgen in het salarishuis.

Vanwege de strenge regelgeving rond Financial Fair Play moet Barcelona deze transferperiode veel spelers verkopen om zich te kunnen versterken. Jordi Alba en Sergio Busquets vertrokken al; Kessié is naar de info van AS de volgende die op de nominatie staat. Omdat de rechtspoot een jaar geleden transfervrij werd overgenomen van AC Milan, staat hij voor niets op de balans. Boekhoudkundig wordt een exit van Kessié daarom als 'zeer gunstig' beschouwd in Catalonië.

Zijn poseren in Bayern-tenue voegt nog eens toe aan de transfergeruchten. Een opmerkzame twitteraar ziet bovendien dat Kessié een Real Madrid-broekje draagt op de beelden. "Wat doe je, Franck Kessié", vraagt de twitteraar zich hardop af. De hoofdpersoon zelf lijkt zich in de video van geen kwaad bewust.

De 26-jarige Kessié wist zich in zijn debuutjaar in Spotify Camp Nou niet te onderscheiden als onbetwiste basiskracht. Hij moest het veelal doen met invalbeurten, als 'ideale vijfde man' achter Frenkie de Jong, Pedri, Busquets en Gavi. Kessié kwam tot nog toe tot 43 officiële optredens voor Barcelona, waarin hij drie keer scoorde en even vaak aangever was. Hij ligt nog vast tot medio 2026.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie vorig jaar had verwacht dat hij als ruilwaar zou worden beschouwd die heeft een glazen bol.

26 juni 2023 om 17:01

Verdacht veel mensen met een glazen bol dan. Dit was een gokje in de trant van als hij het goed doet, is het mooi meegenomen en anders kunnen we dikke winst maken.

Kessie is een geweldige middenvelder die bij veel topclubs basis speler zou zijn.
Echter, hebben we in de jaren gezien dat Barca en in mindere mate Real niet meer spelen of de spelers van dit profiel renderen. Het is een echte powerhouse. Zou bij Bayrn zeker goed passen een ander type speler.
Het liefste zie ik hen Man Utd zou daar heel goed passen en aanbod komen.

Haha mooi toch. Die jongen doet niets verkeerd, wel een aparte combi kleding. Barca gaat hem zeer waarschijnlijk verkopen nu ze Gündogan hebben.

26 juni 2023 om 16:44

Toch vraag ik me af of clubs hier blij mee zijn. Harry Piekema mocht ook echt geen kleding aan van de Jumbo, je bent toch het gezicht van een bedrijf en trekt iets aan van de concurrent

26 juni 2023 om 19:58

Er was werkelijk niemand kwaad in Spanje en/of Barcelona. Alsof hij altijd Barcelona kledij moet dragen. Lachwekkend.

Barcelona verdient z'n speler ook niet.. Lekker naar Bayern gaan of misschien toch Manu

26 juni 2023 om 14:17

Haha, je zou denken dat je het hebt over ene Andres Iniesta.

Kessie is een redelijke voetballer niet meer dan dat, zal het ook bij Bayern niet redden.

26 juni 2023 om 14:40

El_guaje7

Nee Iniesta is het zeker niet, maar wel een harde werker/stofzuiger op het middenveld.. Met het mentaliteit die Bayern heeft komt hij veel meer tot zijn recht daar dan bij Barca.

Omdat de rechtspoot een jaar geleden transfervrij werd overgenomen van AC Milan, staat hij voor niets op de balans. Boekhoudkundig wordt een exit van Kessié daarom als 'zeer gunstig' beschouwd in Catalonië.

-- hij staat niet voor niets op de balans. Tekengeld wordt ook afgeschreven, en dat heeft hij zonder twijfel in grote overvloed gekregen.

-- hem verkopen levert inderdaad boekhoudkundig een grote winst op, omdat er inderdaad geen boekwaarde openstaat tav zijn transfersom. Daarmee kan Barca dus een groot resultaat boeken.

Vreemd. Vreemd dat een paar twitterhelden als referentie wordt gebruikt als zijnde de Barça-aanhang. Mij boeit het helemaal geen reet wat hij aanheeft. Zolang hij de clubkleuren met trots verdedigt.

26 juni 2023 om 15:35

Dat is volgens mij het shirt van Mane. Het CL logo zit er ook op. Waarsch shirts geruild na de cl confrontatie. Dat broekje is van Ivoorkust trouwens en niet Real.

Ik vind Kessie zwaar underrated, een verdedigende middenvelder die ook echt kan voetballen. Meer een type Yaya Touré dan een type Makelele (echte bal-afpakker). Barca doet zichzelf zwaar te kort door hem zo makkelijk te laten gaan kan makkelijk mee bij iedere topclub!

26 juni 2023 om 14:40

@kanyewest

Wil ik heel graag geloven hoor, alleen hebben zijn prestaties vorig seizoen dat nu niet echt gerechtvaardigd....

26 juni 2023 om 19:54

Die jongen heeft 973 minuten gespeeld en zeker niet in een rol die hem ligt. Er is simpelweg geen plaats voor types als Kessie binnen de speelstijl van Xavi. Onderaan de streep gewoon geen goede match.

Je staat onder contract bij Barca maar hebt een broekje van je rivaal aan.. Ik denk dat ie niet meer welkom is bij Barca en dat exit de enige uitweg is ..

Ik zie hem bij Bayern wel van een vaste waarde met zijn fysieke kracht en loopvermogen.

26 juni 2023 om 15:34

Toni Kroos volgens mij

26 juni 2023 om 15:36

Het broekje is van Ivoorkust. Niet Real Madrid.

Terug naar Milan? Hebben we met Kessie eindelijk een vervanger voor Kessie!😉

Het komt zo vaak voor dat voetballers shirts dragen van spelers die ze hebben gekregen van collega's of waarmee ze hebben geruild. Dat zegt helemaal niks.

Ik snap het wel, het zien van Bayern shirts doet Barca fans denken aan die traumatische wedstrijden

Waarschijnlijk inspiratie opgedaan bij Lamkel Ze

Dus zelf wat je draagt wordt omder een vergroot glas gelegd als je ergens speelt… raar volk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren