Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kenneth Perez geïrriteerd: ‘Wat een saaie speler, kanonnen zeg…’

Laatste update:

Borussia Dortmund was zaterdagmiddag bij de hervatting van de Bundesliga veel te sterk voor aartsrivaal Schalke 04 en dankzij twee treffers van Raphaël Guerreiro en doelpunten van Erling Braut Haaland en Thorgan Hazard werd het uiteindelijk 4-0 voor de thuisploeg. Kenneth Perez was na afloop van de wedstrijd te spreken over het wervelende optreden van die Borussen, maar zag in landgenoot Thomas Delaney ook een dissonant.

“Het is een Deen, maar wat een saaie speler zeg… Kanonnen zeg… Hij is er natuurlijk om de bal te onderscheppen en dat doet hij op zich wel goed, maar aan de bal, kom op jongen…”, stelt hij tijdens het bekijken van een aantal beelden waarop vooral terugspeelt bij FOX Sports. De middenvelder kreeg een basisplaats van Lucien Favre, die geen beroep kon doen op de geblesseerde Axel Witsel en Emre Can. Het was voor Delaney, die dit seizoen lange tijd afwezig was door een zware enkelblessure, zijn eerste plek in de basis sinds 26 oktober.

Delaney werd in de 68ste minuut bij een 4-0 voorsprong vervangen door Leonardo Balerdi. “Ik weet ook wel dat je dit soort spelers misschien nodig hebt, maar Witsel en Can, die normaal daar spelen, die gaan echt veel meer vooruit en zijn veel dynamischer. Aan dit soort spelers kan ik me best wel ergeren.” De eveneens aanwezige Arnold Bruggink stipt aan dat spelers als Delaney wel belangrijk zijn voor de balans in een elftal.

“Van mij mag hij daar best blijven staan, maar er is toch niets mis mee om even open te draaien, op te kijken en te zien dat er tien meter verderop iemand vrij staat? Dit irriteert me enorm”, werpt Perez echter tegen. Ook de opmerking van Jan Joost van Gangelen dat zelfs bondscoach Ronald Koeman zegt dat spelers als Marten de Roon nodig zijn, laat hem niet van gedachten veranderen: “Ik zeg ook niet dat hij niet nodig is, maar het is niet verboden om de bal vooruit te spelen als die mogelijkheid er is.”

Ben jij het eens met Kenneth Perez?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

dit zijn van die spelers waar vooral trainers op de een of andere manier van houden ze bewaken dan zogenaamd de balans, geven zogenaamd een signaal af en worden zogenaamd als eerste op het wedstrijdformulier gezet en natuurlijk zijn ze ook erg belangrijk in de kleedkamer wat dat ook moge inhouden. spelers zonder geur noch smaak waar ik zelf ook nooit zo de meerwaarde van in zie

16 mei 2020 om 18:23

Er zijn genoeg spelers geweest die niet opvielen door hoe ze speelden, maar als ze een keer niet speelden was het team ineens minder. Een Makelele was ook voetballend niet de meest aanwezige speler, maar toen hij vertrok bij Real werd het ook ineens een stuk minder.

16 mei 2020 om 18:30

dat kan maar ik zie liever een Kante, Vieira, Davids, Frenkie De Jong, Modric etc. als een type Delaney. dat soort gasten voegen/voegden imo veel meer toe aan een elftal als alleen de controle houden en balans bewaken

16 mei 2020 om 19:12

Japie je noemt heel verschillende spelers op. De spelers die je opnoemt zijn allemaal heel verschillend van elkaar qua speelstijl, kun je misschien iets duidelijker maken wat je bedoelt?

16 mei 2020 om 19:18

En bovendien; we houden allemaal wel van die spelers. Niet zo gek ook, omdat je toevallig ook een rijtje weergaloze middenvelders opnoemt waar er niet zo veel van zijn.

16 mei 2020 om 19:33

Jij hebt ook nooit op niveau gevoetbald dus wat weet je er eigenlijk van , de trainer stelt hem op en die heeft er volgens mij wat meer verstand van dan jij en ik , met een elftal met alleen frivole spelers wordt je nooit kampioen hoor ,

16 mei 2020 om 20:50

@arsenalfanehv dit zijn allemaal spelers die met regelmaat (modric) of altijd in de rol van controleur hebben gespeeld maar allemaal ook spelers die meer konden als alleen een bal onderscheppen. Delaney vind ik een vrij simpele voetballer die naast het ballen onderscheppen niet veel toevoegt. De Rhoon bv is ook een goede balonderschepper maar dat is geen speler waar ik een groot fan van ben omdat ik hem verder niet veel vind toevoegen voetballend gezien

16 mei 2020 om 20:52

@sloep01 ik vind dat echt altijd de grootste dooddoener die er is dat de trainer er altijd meer verstand van heeft om je punt te maken. Ziyech kan er zeker ook niet veel van dan want Danny Blind vond hem niet goed genoeg voor Oranje en die zal het wel beter zien als ons dan aangezien het een trainer is als ik jouw theorie moet geloven

16 mei 2020 om 21:12

Begin je nu weer over Blind die Ziyech niet selecteerde , het was trouwens v Basten want die stelde hem ook bij Heerenveen niet altijd op hij was degene die een aversie had tegen Ziyech en ik vraag mij af of Ziyech wel voor Nederland had willen uitkomen

16 mei 2020 om 21:18

@sloep01 als je als bondscoach die eindverantwoordelijk is je oren laat hangen naar een assistent die in zijn eer aangetast is over een interview van jaren geleden dan ben je sowieso bondscoach onwaardig. je taak als bondscoach is om te selecteren op basis van sportieve gronden en niet op basis van dit soort onzin. verder vind het onzin om te stellen dat coaches het altijd beter weten want dit duo heeft al aangetoond dat dat zeker niet altijd het geval is en zo heb ik genoeg andere coaches ook vaak vreemde keuzes zien maken

16 mei 2020 om 20:07

Tja zo'n speler beoordelen op zijn eerste wedstrijd na zijn blessure is wel een beetje kort door de bocht. Die neemt geen onnodig risico's zeker als de wedstrijd al snel gespeeld is. Je zou hem pas kunnen beoordelen als hij een paar wedstrijden in de benen heeft .

16 mei 2020 om 20:53

ik heb hem ook vaak genoeg zien spelen voor zijn blessure bij Werder Bremen en Dortmund en toen vond ik het ook een speler zonder geur noch smaak. ik zag vandaag niet een andere Delaney spelen dan die ik normaal gewend ben

16 mei 2020 om 21:24

Die spelers heb je ook nodig. Je kan niet met allemaal Frenkies op het middenveld spelen.

16 mei 2020 om 21:31

@bossie Ajax had met Vd Beek, Schone en Frenkie toch ook gewoon drie voetballers met voetballende kwaliteiten op het middenveld staan en dat ging toch heel erg goed in de CL vorig jaar

17 mei 2020 om 10:43

Je kan het ene team toch niet met het andere team vergelijken ? Blijkbaar vind de trainer dat hij zo'n type nodig heeft en zo lang dat team presteerd kun je er weinig van zeggen , zogenaamd ;-)

17 mei 2020 om 10:09

"zogenaamde balans" tuurlijk joh, stel allemaal maar lichtgewichten zonder discipline op, kijken hoe dat afloopt. Attackers win games, defenders win titles. En Delaney is verdedigend erg waardevol.

Vond het wel grappig dat Kenneth zo in z'n relaas bezig was over die balletjes breed en terug en erna juist een fragment tevoorschijn kwam waarin hij met enkele goeie ballen vooruit het spel juist verlegde of versnelde. Wil niet zeggen dat Delaney een spectaculaire speler is (integendeel), maar de beste man heeft net weer voor het eerst gespeeld sinds lange tijd en stond door Corona zelfs nog langer 'aan de kant'. Tuurlijk kiest hij voor de veilige opties.

Favre houdt van saaie spelers.

17 mei 2020 om 10:06

Hield hij maar wat meer van saaie spelers dan zou het bij Dortmund wat minder vaak defensief in elkaar storten.

Die speler is net weer terug van een blessure , zijn eerste wedstrijd sinds een tijdje weer, geen wonder dat hij geen risico's neemt. Beoordeel deze speler als hij weer een paar wedstrijden in de benen heeft . Om nu al te zeggen dat het een saaie speler is , is wel erg snel...

Ik denk dat Delaney gewoon de opdracht heeft gekregen om de bal te onderscheppen en zo snel mogelijk de bal in te leveren bij een speler die dan het spel gaat maken. Opzich helemaal niks mis mee en de coach wil daar blijkbaar geen risico in lopen .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren