Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kenneth Perez doet dringende oproep: ‘Ga niet acteren alsof je Neymar bent’

Laatste update:

Kenneth Perez is geen groot fan van Myron van Brederode. De vleugelaanvaller van AZ moest het bij Dit was het Weekend van ESPN flink ontgelden. Perez was niet te spreken over de houding van de twintigjarige aanvaller en zag de Alkmaarders geen beste wedstrijd spelen tegen Fortuna Sittard, ondanks dat de ploeg van Pascal Jansen met 4-0 won van de Limburgers.

“Ik heb geturfd: Analisten Marciano Vink en Fresia Cousiño Arias hebben in de rust wel 33 keer ‘slordig’ gezegd”, begint de in Denemarken geboren analist. “Zij wisten ook niet wat ze hadden gezien. Slordig is eigenlijk het codewoord voor slecht. Ik denk dat als je daar in het stadion was, dat je echt zoiets had van: waar zit ik naar te kijken?”

Van Brederode in actie tegen Fortuna Sittard

Perez is verder kritisch over de houding van Van Brederode. De aanvaller kreeg zondagmiddag de voorkeur boven Ruben van Bommel, maar kon de analist niet bekoren. “Het maakt mij niet uit dat hij zijn handjes in zijn mouwtjes stopt, maar ga niet acteren alsof je Neymar bent: alles uit stilstand en het balletje stilleggen onder de voet.”

“Hij heeft nu drie redelijke wedstrijden gespeeld”, gaat Perez in het voetbalpraatprogramma verder. “Ga alsjeblieft nog steeds met tempo spelen en heb een actieve houding. Ga meeverdedigen, want het is echt te vroeg om nonchalant te gaan voetballen", besluit Perez zijn dringende oproep aan Van Brederode. Van Brederode komt uit de opleiding van AZ en speelde tot dusver vijftig duels voor de club. Daarin maakte hij vijf doelpunten en gaf hij twee assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Poeh dat zijn wel hele matige stats hoor. Az'ers is dit een groot talent of niet? Van Bommel zou hem er toch uit kunnen moeten spelen? 50 potten 7 g/a is niet heel bijzonder lijkt me.

2 oktober 2023 om 10:52

Een buitenspeler zonder snelheid, maar dan ook echt niet. In de kleine ruimte kan hij wel wat, maar kapt liever dan hij schiet.
Ik zie hem niet zo ver komen.

Probleem bij vBommel is dat zijn veldspel onder de maat is. Begon qua rendement in het begin van het seizoen sterk, maar daarna eigenlijk niets meer laten zien.
Heb wel meer vertrouwen in hem tov Myron.

2 oktober 2023 om 11:22

Van alle jonge buitenspelers zie ik persoonlijk meer potentie in Poku dan van Bommel en Van Brederode. Als je hem ook 50 wedstrijden laat spelen zal hij een heel stuk verder zijn denk ik.

2 oktober 2023 om 12:06

Invalbeurten horen daar ook bij..?

2 oktober 2023 om 15:37

Hij heeft wel een goede techniek en is goed in de kleine ruimte, maar moet stukken effectiever worden. Hij heeft ook hele goede passjes, dus er zit zeker wat in.

Wat mij stoort aan de huidige analisten is dat ze wel iets negatief benaderen maar zelden met echt goede oplossingen komen. Hoe kan Myron het nu echt beter doen om zich verder te ontwikkelen? Keer het dan om van ‘dit gaat niet goed’ naar ‘hij kan dit doen om beter te dribbelen…’ etc. Opbouwende kritiek is echt ver te zoeken soms.

2 oktober 2023 om 10:51

Er staat letterlijk in het artikel "ga alsjeblieft nog steeds met tempo spelen en heb een actieve houding. Ga meeverdedigen, want het is echt te vroeg om nonchalant te gaan voetballen". Dit lijkt me een terecht aandachtspunt. Verder voegt Perez er nog aan toe dat hij meer tempo in het spel moet houden. Dit is toch gewoon opbouwende kritiek.

2 oktober 2023 om 11:00

Dat zijn toch algemene begrippen? Je kant toch een situatie laten zien en dan zeggen ga hier links, maak die beslissing, pass dan naar Clasie etc? De details ontbreken zo vaak. Het begint met wat slecht gaat en daarna algemene kreten. Wat is tempo in het spel houden? Zeg dan hier doet hij nu doet, hij had moeten passen en doorlopen naar de achterlijn.

2 oktober 2023 om 11:16

Ik snap wel wat je bedoeld maar aan de andere kant is dat toch ook niet de taak van de analist? Die zegt gewoon wat hij ziet en in deze situatie vind ik m opzich nog best prima advies geven aan dit ventje

2 oktober 2023 om 11:16

Dat is waar een trainer en technische staf voor betaald krijgt. Niet elke voetbal discussie programma leent zich voor om een uitgebreide analyse te geven over een speler met beelden.

2 oktober 2023 om 17:46

Dat is toch juist de taak van een analist? Analyseren wat er mis gaat en bepalen hoe het beter zou kunnen? Als jij als analist bij een willekeurig bedrijf werkt en alleen kunt zeggen wat er fout gaat, maar geen oplossingen kunt aandragen sta je bijzonder snel op straat. Iedereen kan zien dat wanneer iemand een dribbel aangaat en balverlies lijdt er iets mis is gegaan. Daar heb je geen analist voor nodig. Die analisten zijn er juist om dieper op de materie in te gaan.

Helemaal eens met Perez, irriteer mijzelf mateloos aan deze man. Krijg flasbacks van Dabney dos Santos, die speelt nu in Slovenië. Komt er dus nu achter dat hij al 50(!) duels voor AZ heeft gespeeld.

2 oktober 2023 om 15:27

Man volgens mij in 2015/2016 dacht ik dat Dabney echt een nieuwe parel was. Zie nu dat hij ook 1,5 seizoen geen club heeft gehad voor hij bij Trencin ging ballen. Hopen dat Van Brederode wat effectiever gaat voetballen.

2 oktober 2023 om 16:22

Trencin ligt in Slowakije, verder zal je vast gelijk hebben😉

Begrijp echt totaal niet waarom Van Brederode een basisplek heeft. Een speler als Poku heeft toch veel meer potentie? Van Brederode heeft geen rendement, geen snelheid en geen actie van wat ik heb gezien. AZ fans die dat ook zo zien?

2 oktober 2023 om 11:40

Kijk elk live meepraten artikel er op na en je ziet altijd gezijk op v brederode, odgaard en BMI (als hij eens heel is). Het is gewoon een matige voetballer die de kans krijgt omdat de coach ook matig is. V Brederode doet echt niets wat een linksvoor zou moeten doen. Vorig seizoen viel het minder op omdat Kerkez overal overheen knalde en daarna alsnog zijn verdedigende taak deed. Wolffe kan dit minder en dan zie je meteen de gebreken van deze speler. Ik en vele AZ'ers met mij zien liever Poku of v Bommel. Beide jonger. Beide een betere actie en allround meer potentie. Ik hoop dat na Odgaard eruit halen voor Lahdo de volgende omzetting is om v bommel of poku een kans te geven Goes te laten staan en Mihailovic te proberen ipv de wit. Als dat gebeurt zie ik AZ het PSV en Feyenoord moeilijk(er) maken. Anders haak je half November langzaam af.

Als je na 50 wedstrijden slechts op 5 doelpunten en 2 assists staat, is het sowieso niet verstandig om nonchalant te spelen. Er zal vast een nuance aan die 50 wedstrijden zitten, want ik vraag me af of hij in minuten de helft haalt. Het zullen wel z'n totaal aantal wedstrijden in het profvoetbal zijn bij AZ, dus inclusief KKD-wedstrijden.

Toch zijn dat verre van indrukwekkende cijfers. Ik heb sowieso het idee dat die jongen het niveau niet heeft voor de subtop. Niet op dit moment althans. Ik vind het niet echt een groot talent. Het verbaast me eigenlijk ook dat Van Bommel of Poku de voorkeur niet krijgen. Dat vind ik betere spelers.

2 oktober 2023 om 12:53

Ik denk dat we AZ inmiddels in Nederland wel bij de top kunnen gaan scharen. Het is meer een top 4 geworden dan een top 3 in Nederland, met dus AZ erbij. Staan dit jaar met een minder team nog steeds 2e. Ik vind Van Brederode zelfs voor de subtop, zoals ik die zie, niet goed genoeg. Ben zelf fan van Twente en zou hem niet eens bij mijn clubje willen zien. Hij zou bij een Sparta in plaats van Saito ook geen vooruitgang zijn.

2 oktober 2023 om 13:05

Vind AZ persoonlijk geen top club zoals Ajax, Feyenoord en Psv dat zijn. AZ heeft nu een goeie start maar vind ze niet perse mega goed voetballen en ze hebben ook nog wel wat geluk gehad met de tegenstanders. Daarnaast stelt AZ dit jaar Europees zwaar teleur , tevens lopen er bij AZ ook geen spelers rond die bij de top 3 in de basis zouden staan( misschien pavlidis bij een ajax of psv) clasie zou de concurrentie ook niet winnen van een wieffer , schouten

2 oktober 2023 om 14:26

Dat mag je doen als je dat zelf wilt. Ik vind AZ gewoon een subtopper. Niet iedereen heeft dezelfde graadmeters voor dergelijke conclusies. Ik vind het overigens ook niet relevant welke naam het beestje heeft. Verder ben ik het met je eens, al vind ik de vergelijking met Saito niet helemaal correct. Saito zou zich moeiteloos in de basis spelen bij clubs als FC Twente en AZ, terwijl Van Brederode in mijn optiek ook niet zoveel indruk zou maken bij bijvoorbeeld Sparta. Saito is gewoon een uitstekende speler.

Perez heeft elke week overal commentaar op net alsof jezelf een topspeler was man man man, ik kan er echt niet tegen dat zulke mensen die zelf geen potten konden breken iedereen afkraken op tv.

2 oktober 2023 om 14:44

Ik dacht dat je iemand van Gen Z was, maar jij hebt Perez gewoon meegemaakt zie ik. En jij beweert dat hij geen potten kon breken? Rare statement.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren