Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kelvin de Lang neemt plaats op tribune en bekijkt mogelijk 4 spelers voor Ajax

Laatste update:

Kelvin de Lang zit maandagavond op de tribune tijdens het duel tussen FC Nordsjaelland en Aarhus GF in de kampioensgroep van de Superliga, zo meldt de Deense krant Tipsbladet. Het medium noemt vier spelers die de technisch manager van Ajax mogelijk in de gaten zal houden.

Maandagavond neemt Nordsjaelland, dat momenteel vierde staat, het op tegen nummer vijf Aarhus. De achterstand op nummer drie FC Kopenhagen bedraagt drie punten, terwijl FC Midtjylland daar weer drie punten boven staat. De achterstand op koploper Brøndby IF is negen punten.

Waarom De Lang in het stadion aanwezig is, wordt niet geheel duidelijk. Het Deense medium noemt drie verdedigers die mogelijk in de gaten worden gehouden: Adamo Nagalo, Oliver Villadsen en Martin Frese.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Verder noemt de krant ook de naam van Conrad Harder. De negentienjarige centrumspits kwam in de huidige voetbaljaargang zeventien competitieduels in actie voor Nordsjaelland en was tweemaal trefzeker. Het lijkt er niet op dat hij zich daarmee in de kijker speelt bij de Amsterdammers.

Een ander doel van het bezoek van De Lang had Christian Rasmussen kunnen zijn, maar hij komt wegens ziekte niet in actie tegen Aarhus. De aanvaller van Ajax speelt dit seizoen op huurbasis voor Nordsjaelland.

Rasmussen beleeft vooralsnog geen succesvol seizoen. De huurling van de Amsterdammers kreeg weliswaar speelminuten in negentien competitiewedstrijden, maar daarin wist hij met nul goals en een assist niet te overtuigen.

De aftrap van de wedstrijd in de Deense kampioensgroep is om 19.00 uur op Farum Park.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat gaat Ajax vast en zeker verder helpen. 4 spelers van een Deense middenmoter.

22 april 2024 om 18:46

Dit is toch zeker een van de domste opmerkingen die je kan maken?😂 Moeten alle spelers die Ajax wilt bij een topclub spelen ofzo? Misschien even opzoeken weer veel oud Ajacieden vandaan komen die bij ons de pannen van het dak hebben gespeeld

22 april 2024 om 18:48

3/4 van het budget is natuurlijk opgegaan aan Henderson met z'n miljoenensalaris

22 april 2024 om 18:49

Ze gaan ze vast ook alle 4 kopen!

22 april 2024 om 18:49

Wie weet zit er wel een potentiële topspeler tussen, wie zal het zeggen. In Adamo Nagalo was Fenerbache afgelopen 2 transferperiodes al eens geïnteresseerd. Ook bij andere clubs staat hij er goed op. Maar die zal niet goedkoop zijn.

22 april 2024 om 18:53

Ja want iemand die ergens bij een middenmoter speelt kan uiteraard nooit potentie hebben om bij Ajax te spelen.
Puur tijdverlies dit, deze man moet op de tribune bij Brondby, die staan eerste dus daar lopen de interessante spelers. Weet je wat, laat Brondby vallen en ga naar Real of Man City kijken.

22 april 2024 om 18:56

Mikey

Waar kwam Kudus ook alweer vandaan?

22 april 2024 om 19:15

En nuamah (25 miljoen naar Molenbeek/Lyon), osman (20 miljoen naar brighton), sulemana (17 miljoen naar rennes), adingra (8 miljoen naar brighton), etc.

22 april 2024 om 18:57

Best wel een sneu bestaan als voetballer wetende dat je nooit beter zal worden dan het niveau van een Deense middenmoter. Het schijnt dat ooievaren de meest getalenteerde voetballers automatisch al voor de deur neerlegt bij Real Madrid, Man City etc.

22 april 2024 om 19:19

Wat was Kudus slecht inderdaad... Flink verlies op gemaakt! Norsjaelland is een topclub in scouting/beleid, kunnen veel clubs een voorbeeld aan nemen.

23 april 2024 om 13:38

De vraag is alleen wel waar Ajax nu behoefte aan heeft. Jonge spelers met potentie, dat is altijd leuk voor de lange termijn, maar het huidige Ajax heeft toch meer baat bij spelers die er direct staan en ook in een slecht draaiend team hun waarde hebben? Spelers die delen in de malaise, daarvan heeft Ajax er al genoeg. Als dat is wat Mikey bedoelt, dan heeft hij gelijk.

Geen Scandinaviërs slappelingen zijn dat zonder ver vecht vermogen en felheid!

22 april 2024 om 18:50

Wie zie je dan wel graag komen naar Ajax? Wat voor soort spelers?

22 april 2024 om 19:34

Die ze hadden toen ze de halve finale van de CL haalde. 2 snoeiharde Argentijnse verdedigers. Een centrale verdediger van 1,85+. Middenvelders die de bal opeisen en het spel willen maken. Snelheid op de flanken en een spits die groot is en kan koppen. Je hebt het waarschijnlijk al door, als Ajax weer mee wil gaan doen om de prijzen zullen ze meer als 10 man moeten vervangen.

22 april 2024 om 20:09

Denk dat Ajax vooral realistisch moet zijn en niet voor de prijzen moet gaan volgend jaar. Gewoon top 3 als doel hebben en dat kan met deze selectie (wellicht 3/4 wisselingen) en een goede trainer die een volledige voorbereiding met de selectie kan doorbrengen.

Juist doordat de laatste twee seizoenen het halve elftal verdween heb je nergens aan kunnen bouwen. Nu gewoon als doel binnen 3 jaar meedoen voor het kampioenschap en in de tussentijd focussen op top 3.

22 april 2024 om 20:21

Ajax is kansloos voor de prijzen van volgend jaar. Ze hebben niet het budget(aankoop + aantrekkelijk salaris)en de aantrekkingskracht om directe versterkingen te kunnen halen. Dus als ze aankomende transfer window 3 talentvolle gasten kunnen strikken van een jaar of 18-20 kunnen die het verschil gaan maken over een paar jaar hebben ze het goed gedaan. Ik heb echt wel door dat het minstens 5 jaar gaat duren voordat je weer eens kans maakt op een titel.

22 april 2024 om 21:21

Het is wel de Nederlandse competitie hè. In de Premier League sta je na zo’n blunders op jaren achterstand. In Nederland heeft Ajax een gigantische voorsprong op de subtop. Met ook volgend jaar 3 CL tickets kan het snel gaan met geld en aantrekkingskracht. Denk dat drie jaarmet goed beleid ook primazou kunnen om mee te doen om de titel. Binnen 5 jaarverwacht ik daadwerkelijk een kampioenschap.

22 april 2024 om 21:35

Ik denk echt dat jij de lat te hoog legt. Ik zie jong Ajax wel eens in actie, nou daar zit echt niet 1 speler bij die Ajax naar een hoger level gaat tillen. Dan zou je dat nog kunnen maskeren met een fantastisch tranferbeleid maar ik kan me als Ajacied geen geweldige transfer window voor de geest halen. Dan heb je nog punt 3 en dat is: wie gaat de nieuwe trainer worden. Het zijn allemaal vraagtekens die bij de concurrentie niet zijn. Ik zie ze trouwens dit jaar gewoon naast Europees voetbal grijpen. Ga dan maar eens leuke spelers proberen te halen. Dan worden het leuke spelertjes bij de subtoppers weghalen voor te veel munten. Ik hoop dat ze binnen 5 jaar weer eens verdient kunnen winnen van de huidige nummers 1 en 2.

22 april 2024 om 23:39

Ajax heeft nog steeds het grootste budget qua transfers en salarissen. Feyenoord en PSV lopen daar echter nog op achter. Als Ajax een goede trainer aanstelt en een paar gerichte aankopen, kunnen ze volgend jaar gewoon weer kampioen worden.

23 april 2024 om 00:26

@Tijger-wit komend jaar zijn ze duidelijk niet de favoriet, al kun je dat pas echt op 1 september, na afoop van de zomer transfer window zeggen.
Maar 5 jaar is veel te lang, zeker in de eredivisie. Er vertrekken elk jaar een stuk of 10 spelers bij Ajax, meestal 3-4 basis spelers en de rest is 2e of 3e keus. Over 5 jaar heb je dan het hele elftal al 2 keer vervangen, en dat zal bij de overige (top) clubs in de eredivisie niet heel anders zijn.
Daarnaast moet Ajax financieel misschien een beetje pas op de plaats maken, maar ligt de omzet, en daarmee ook wat ze uit kunnen geven aan salarissen zonder CL voetbal nog altijd hoger dan de omzet van PSV en Feyenoord met CL voetbal.

23 april 2024 om 07:03

Die trainer wordt wel belangrijk maar dat is momenteel nog koffiedik kijken.
Maar qua selectie denk ik dat zelfs een Oosting, De Boer of Janssen volgend jaar hier gewoon derde mee zal worden. Die plaats wordt gewoon van levensbelang.

Gezien hoe dit seizoen loopt durf ik niet nu al mijn geld erop in te zetten dat Ajax Europees gaat halen maar ze hebben momenteel wel betere papieren dan Nec en Utrecht gezien de voorsprong en het programma.

22 april 2024 om 19:22

Helemaal mee eens, Haaland, Ibrahimovic, Odegaard, Eriksen, Hojlund, Kjaer, Isak, Gyokores, Kulusevski, Hojbjerg... Stuk voor stuk middelmatige voetballers (geweest).

22 april 2024 om 23:29

Idd, die Gaaei. Wat een slappeling is dat. Totaal geen knok mentaliteit. Ow wacht.... mentaliteit heeft verdomd weinig te maken met afkomst, maar alles met achtergrond. Magallan was een onvervalste Argentijnse slappeling die zich voortdurend de kaas van het brood liet eten. Moisander was dan weer de leider die Ajax verdedigend verder hielp. Sosa en Sutalo hebben totaal niets van dat heilige Balkan vuur. En zo zijn er nog tal van voorbeelden. Hopelijk wordt er nu weer gekeken naar wat spelers aan kwaliteit hebben ipv wat het op termijn zou kunnen worden.

Hij is daar gewoon vanwege Rasmussen

Ze kunnen zich in Amsterdam beter gaan focussen op hun eigen jeugd dan om nog meer aankopen...
Kijk maar eens naar het groot scala aan (dure) miskopen het afgelopen jaar...
De jeugd heeft de toekomst en daar is ajax groot mee geworden....
Volgend jaar frank de boer met een nieuwe lichting aan spelers vanuit de ajax jeugd...
Het ajax dna met branie weer terug en dat brengt menig ajax supporter deugd...
Dat brengt de successen weer naar amsterdam..

22 april 2024 om 19:51

Heb jij het niveau vd Ajax-jeugd de laatste jaren niet meegekregen? Ja idd dat is ons dna maar wat er nu in de jeugdopleiding rondloopt kan niet eens het verschil maken bij pak hem beet helmond sport

22 april 2024 om 21:17

We zien toch dit seizoen heel duidelijk dat er momenteel geen meerwaarde rondloopt in de jeugd? Althans niet in de doorstroming naar Ajax 1. Momenteel moeten ze het doen met jongens als Martha, Gooijer, Hato (weliswaar een groot talent, maar nog niet ver genoeg), Taylor en Hlynsson. Dan heb je nog de vertrekkende Misehouy en de blessuregevoelige Van Axel Dongen.

23 april 2024 om 00:46

@Klaas-analiste; Dat is dus precies wat hij heeft gedaan: “beter gaan focussen op eigen jeugd dan nog meer aankopen”. Zat daar gewoon in verband met Rasmussen. Neem aan dat je het artikel hebt gelezen? Zo niet: wij verhuren Rasmussen namelijk, maar de beste jongen heeft statistisch gezien een heel pover seizoen. En gezien de focus ook weer op de jeugd gelegd wil worden, en zeker ook de begeleiding van eigen spelers, zal hij daar zeker even zijn geweest om gesprekken te voeren met Rasmussen.

Is dit een nieuw personage van Stefano Keizers? On: Ben benieuwd wat deze man Ajax zal brengen.

Hoop dat ze voor die Nagalo gaan. Dat is een prima verdediger, en heeft veel potentie.

Leuk tongetje op die foto. Wat is hij aan het doen, de sfeer proeven? Ben benieuwd of we zonder Mislintat weer wat gedegen scoutwerk kunnen verrichten. En dan bedoel ik: spelers die comfortabel zijn aan de bal, groeimindset en discipline hebben om zichzelf te ontwikkelen, in een 433 formatie kunnen spelen. En in het geval van dit team hebben we ook ervaring nodig.

22 april 2024 om 21:14

Ik krijg het idee dat de scouting van Ajax een beetje buitenspel staat of zo. In de tijd van Overmars was het algemeen bekend dat ze Overmars ondersteunden en ging het ook regelmatig over de scouting. Momenteel hoor je er werkelijk niets over en het is ook wel een publiekelijk geheim dat Hamstra en Mislintat de scouting negeerden met alle gevolgen van dien.

Als hij daar zou zitten voor Nagalo, en natuurlijk rasmussen zou dat heel verstandig zijn !! Nagalo is een beest. Dit is zo een typsiche speler die ri rb leibzig gaat en dan ben je veelste laat, dan word ie verkocht voor 40:50 miljoen ! Dus nagalo zeker doen.

Zal wel terugkomen met Schjelderup. Hattrick binnen 13 minuten

Adamo Nagalo kan een goede aankoop zijn. Heel veel potentie om door te groeien. Is een sterke en snelle verdediger. Maar je weet nooit hoe een nieuwe speler gaat doen bij een nieuw team. Maar ik zou het wel begrijpen als Ajax hem haalt.

Ben al lang blij dat het weer eens over voetbal, de toekomst en talenten gaat. Ben benieuwd wat er gaat komen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren