Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kazachstan niet bang voor Oranje: ‘Er zullen leiders op het veld staan’

Laatste update:

Nederland staat op de veertiende en Kazachstan de 142e plaats op de wereldranglijst van de wereldvoetbalbond FIFA, maar het is volgens Vladimir Gulyamhaydarov geen uitgemaakte zaak dat Oranje zaterdagavond drie punten meeneemt uit Astana. Dat zegt de 69-jarige ex-trainer van onder meer topclub Kairat Almaty in een interview met Vesti.

/

“We hebben niets te verliezen. Ik zeg niet dat we daarom vol op de aanval moeten spelen, maar we moeten georganiseerd en met verstand de aanval zoeken en de bal niet verspelen op het middenveld. Anders zijn onze backs niet op tijd terug om de aanvallers af te stoppen. Als je de juiste wedstrijd speelt, kun je Nederland verslaan”, aldus Gulyamhaydarov.

De Rus Valery Karpin, voormalig coach van Spartak Moskou, heeft geen hoge pet op van het team van Danny Blind. “Zelfs met die nieuwe bondscoach winnen ze niet. Kazachstan speelt alleen nog voor de eer en als het verliest, zal dat met een minimaal verschil zijn. Kazachstan is mede door de geweldige supporterssteun thuis erg sterk, dus ik zet in op een gelijkspel.”

Bondscoach Yuri Krasnozhan (foto) denkt niet dat Blind gaat ‘experimenteren’ tegen Kazachstan: “Ze hebben vier of vijf jonge spelers, maar die gaan heus niet allemaal spelen en er zullen ook een paar echte leiders op het veld staan. We moeten onze kansen grijpen en hebben wel degelijk wat te verliezen, want we moeten laten zien dat we ons ontwikkelen en positieve resultaten kunnen behandelen”, zo wordt hij geciteerd door Vesti.


Denk jij dat Kazachstan vanavond gaat scoren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het pareltje van Kazachstan is met uitstek Alexander Merkel. Is dacht ik nog altijd eigendom van Udinese.

10 oktober 2015 om 15:03

Eerlijk gezegd is Bauyrzhan Islamkhan de ster van Kazachstan. Slaagde niet bij Kuban, maar kreeg daar ook nauwelijks kansen. Goede trap en overzicht, soms wat te nonchalant. Merkel staat ook pas op 1 interland.

10 oktober 2015 om 15:08

Oh hahaha. Waar zit die man dan nu? Want die ken ik echt niet. Merkel wel, dacht dat die een echte steunpilaar was. Groots talent ook.

10 oktober 2015 om 15:16

Islamkhan speelt bij Kairat Almaty, samen met spelers als Isael en Anatoly Tymoshchuk. Spelen uitstekend voetbal en worden dit seizoen waarschijnlijk ook kampioen. Rechtshalf Dzholchyev, die in de Kazachstaanse pers wordt omschreven als de 'mario Balotelli' van Kazachstan, is er geloof ik niet bij.

10 oktober 2015 om 16:13

Heb je Merkel zien voetballen dan? Want heb hem 2x gezien ofzo meer niet...

Staat in fm en dat soort dergelijke spelletjes bekend als een groot talent, maar heeft weinig laten zien vind ik.

Als rasechte Hollander hoop ik dat we het gaan halen. Ik hoop dat die overschatten turken vanavond gaan verliezen, het ek zou veel leuker zijn met holland. Bewust voor een 5-4-1 ruit gekozen. Gewoon alles op slot gooien achterin en lekker counteren. ik kon dat niet bij de opstelling doen maar wijnaldum hoort dus op het middenveld ipv in de spits bij mijn opstelling.

Zoet
Bruma
Blind
Rekik
Tete
Riedewald
Bazoer
Sneijder
Anita
Depay
Wijnaldum
10 oktober 2015 om 15:10

Huh? Net was je een Duitser

10 oktober 2015 om 15:17

Ik ben liefhebber van het Duitse voetbal en aanhanger van het Duits nationaal elftal maar blijf toch een geboren Nederlander.

10 oktober 2015 om 15:27

Aan je naam te zien ben je geen ''rasechte hollander''. Hoezo overschatte turken?
Turkije is op dit moment beter dan Nederland en play-offs hebben we in eigen hand.

10 oktober 2015 om 15:36

Ik ben gewoon geboren en getogen Hollander. Turkije wordt overschat door die 3-0 overwinning maar dat kwam doordat Nederland zo drama was en niet omdat turkije zo goed was. Als Nederland gewoon weer hun vorm van het WK haal rollen ze die turken zo op net turkse pizza man.

10 oktober 2015 om 15:55

Nederland is ook flink overschat na de verloren WK-finale tegen Spanje. Echt een schande hoe ver ze achteruit zijn gegaan. Die tijden waarin Nederland domineerde tegen Frankrijk, Italie en noem maar op is voorbij. Nu maken ze een hoop paniek tegen Kazachstan. Het is een feit dat Nederland het heel moeilijk krijgt zonder de vaste basiskrachten. Over de 2 wedstrijden tegen Nederland was Turkije heer en meester, ja ook in Amsterdam.

10 oktober 2015 om 16:45

Mwah overschat zou ik niet zeggen.
De algemene opinie was toch wel dat Oranje gewoon dramatisch slecht was, niemand heb ik horen zeggen dat de Turken een wereldpartij speelde.

10 oktober 2015 om 17:18

2 Keer een andere wedstrijd gezien??
In Amsterdam zijn de turken 1 keer over de middenlijn geweest.
In Konya was gewoon een bizarre pot die nooit meer voor zou komen.
3 ballen op doel en 3 doelpunten zul je niet snel meer meemaken.
Nederland is nog altijd 4 klasse beter dan Turkeye.
Zijn jullie de laatste 2 wk,s ook tweede en derde geworden??

Die gaan er vol op klappen vanavond. Een onervaren verdediging met tete en riedewald. Bruma en Blind zijn ook niet de centrale verdedigers waar je als tegenstander bang van wordt. Voorin lopen drie egoïsten rond en daarachter moet het dus van Sneijder of Wijnaldum komen. Ik ben zeer benieuwd, een gelijkspelletje zou me niet verbazen.

10 oktober 2015 om 15:31

Als Blind die absoluut geen goede coach is de goede keuzes maakt wint NL. Let maar op hij gaat niet met Elia spelen terwijl je juist met hem moet spelen op dit moment

Krul
Tete
Bruma
van Dijk
Blind
Bazoer
Wijnaldum
Sneijder
Lens
Huntelaar
Elia
10 oktober 2015 om 16:23

Ik ben eigenlijk altijd fan van het spel van Elia geweest. En Depay steekt misschien niet in topvorm. Maar Depay is gewoon beter en moet toch spelen lijkt me!

Niemand is nog bang voor Oranje deze dagen. Dat kan wel een voordeel zijn.

10 oktober 2015 om 17:25

Het kan ook een nadeel zijn omdat Kazachstan normaal weet dat er niks te halen valt. Nu weten ze dat ze Oranje pijn kunnen doen en daarop inspelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren