Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Julian Rijkhoff geeft visitekaartje af bij zevenklapper Borussia Dortmund

Laatste update:

Julian Rijkhoff is voortvarend begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De spits van Borussia Dortmund was woensdagmiddag tijdens de eerste oefenwedstrijd meteen trefzeker tegen de Westfalia Rhynern. Het duel met de vierdedivisionist eindigde uiteindelijk in een klinkende 7-0 overwinning. Naast Rijkhoff nam ook onder meer Marco Reus twee treffers voor zijn rekening.

Het bal werd al na twaalf minuten geopend door Dortmund, toen voormalig PSV-huurling Thorgan Hazard Reus vond en de middenvelder met een fraaie volley raak schoot via de onderkant van de lat. Halverwege de eerste helft was het opnieuw raak. Ditmaal legde Reus aan van een meter of twintig met een schitterend schot in de linkerhoek. De ruststand werd bepaald door Rijkhoff, die de bal van dichtbij kon intikken op aangeven van Reus.

Bekijk hieronder het doelpunt van Julian Rijkhoff:

Na rust ging de ploeg van Edin Terzic vrolijk door met het maken van doelpunten en was het Paul-Philipp Besong die de score verder opvoerde. De beloftespeler profiteerde van geklungel in de defensie van Westfalia Rhynern, omspeelde de doelman en zorgde voor de 4-0. Amper een kwartier later zorgde diezelfde Besong voor de vijfde treffer met een intikker. Bij de zesde en zevende treffer van Falko Michel en Prince Aning was het verzet van Westfalia Rhynern definitief gebroken.

Scoreverloop:
12' Marco Reus 1-0
24' Marco Reus 2-0
43' Julian Rijkhoff 3-0
53' Paul-Philipp Besong 4-0
67' Paul-Philipp Besong 5-0
84' Falko Michel 6-0
87' Prince Aning 7-0

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laten wij toch hopen dat wij eindelijk weer eens een echte topper voorin gaan krijgen. Na de generatie Robben is het voorin echt heel matig gesteld. Alleen maar pure middelmaat wat er rond loopt/heeft gelopen

12 juli 2023 om 21:42

Daarmee doe je van Persie ook wel tekort, beide echt geweldenaren.

12 juli 2023 om 21:46

Robben vond ik toch nog wel iets beter in het algemeen en vooral bij Oranje. Van Persie was bij Oranje niet altijd even geweldig.

12 juli 2023 om 21:59

Van Persie is toch van dezelfde generatie @socio

12 juli 2023 om 22:12

Van Persie is van dezelfde generatie. Was natuurlijk ook gewoon een geweldenaar

12 juli 2023 om 22:15

Ja dat was vast anders geweest als hij bij Ajax had gespeld of niet? haha
Zonder gekheid, als je Van Persie z'n bijdrage bij Oranje niet snapt (zelfs in Wk2010) snap je geen hol van het spel. Robin was spits, winger en spelmaker in een bij Oranje. Die jongen creerde altijd ruimte voor Robben en Sneijder om de 16 aan te vallen. Zonder hem waren zij ook minder.

12 juli 2023 om 22:27

Alleen maar verdedigers. We lijken Italië wel.
Zou weer een goed zijn die echte nr9 in Oranje te zien.
In Portugal hadden we Van hooijdonk, Makaay, Hasselbaink, Kluivert en Van Nistelrooij

12 juli 2023 om 23:45

Bizar dat VZ geen enkele melding maakt van de fantastische linksback van Dortmund, Prince Aning. Gewoon ook een heel groot Nederlands talent. Een jongen die Ajax heeft verlaten omdat de club Joeri Baas een groter talent vond en alle kansen gaf. Ik ben nog niet uitgelachen.

Hopelijk een toekomstige spits voor Oranje. Kunnen we wel weer gebruiken.

13 juli 2023 om 09:49

Laten we het hopen. Ik mis de tijden dat we wereld aanvallers hadden, in plaats van wereld verdedigers.

Ik zag hem jaren geleden op ajax tv als ajax jeugd speler. Hij had iets speciaals. Heb het gevoel dat deze jongen onze nummer 1 spits word in oranje met tijd.

Vrij constant in doelpunten maken deze jongen. Wat zou het mooi zijn als Ajax hem terug weet te halen, maar deze gedachte lijkt niet realistisch meer…

En volgens de geruchten wou ome Sven deze spits terughalen? Forget it!

Leuk om te zien dat Prince Aning het ook goed doet in Dortmund. Lijkt me ook wel een goede linksback om in de gaten houden voor clubs uit het linkerrijtje, evt. om volgend seizoen te huren.

Onze Oranje hoop in donkere tijden. Wat een machine is dit, nu veel minuten gaan maken

Hoop zo dat deze jongen eem topper word. Jammer dat hij niet meer bij Ajax balt en ook interessant aangezien ze al Haller Moukouko, Adeyemi hebben. Modeste is nu wel vertrokken dus daar hoef je geen rekening mee te houden.

In 2002 misten we het WK met spitsen als van Nistelrooy/kluivert/hasselbaink en Makaay .

Ik wist niet dat Snelle ook kan voetballen 😜

Recentelijk een gerucht dat Ajax hem terug wilde halen. Jammer dat het bij een gerucht bleef, want deze jonge zou ik persoonlijk heel graag bij Ajax zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren