Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jorrit Hendrix wordt per ambulance afgevoerd van training; seizoen ten einde

Laatste update:

Jorrit Hendrix heeft op de training van Fortuna Düsseldorf zijn arm gebroken, zo meldt zijn club. De 28-jarige middenvelder ging volgens BILD na een ogenschijnlijk onschuldig duel naar de grond en schreeuwde het uit van de pijn. Per ambulance werd Hendrix naar het ziekenhuis gebracht, waar bleek dat hij een gecompliceerde breuk in zijn rechterarm heeft opgelopen. De verwachting is dat zijn seizoen daarmee ten einde is.

Het incident gebeurde zaterdag, een dag na de wedstrijd tegen Hamburger SV (2-2). Hendrix trainde mee met de reserves omdat hij tegen HSV niet in actie kwam als gevolg van een schorsing. Op de training ging de voormalig Eredivisionist naar de grond na een duel met ex-FC Utrecht-speler Nicolas Gavory. Hij schreeuwde het uit, waardoor de schrik bij iedereen op het trainingsveld groot was.

Volgens Daniel Thioune, de trainer van de nummer vijf van de Tweede Bundesliga, was er een krak te horen. “Jorrit heeft zijn arm geblesseerd, ik moest de training stilleggen. Het ziet er niet goed uit”, aldus de trainer vlak na het incident. Hendrix werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht, en daar bleek dat er sprake was van een gecompliceerde breuk in zijn rechterarm. Hij moet daardoor geopereerd worden, waardoor zijn seizoen waarschijnlijk ten einde is.

Hendrix maakte afgelopen zomer transfervrij de overstap van Spartak Moskou naar Düsseldorf. Hij kwam sindsdien tot 21 officiële duels voor zijn huidige club, waarin hij twee assists gaf. De linkspoot beschikt over een aflopend contract bij Fortuna Düsseldorf, waardoor het goed mogelijk is dat hij zijn laatste duel voor de Duitse club inmiddels heeft gespeeld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kloten voor hem. Heb hem toch een beetje uit t oog verloren sinds zijn vertrek naar Düsseldorf. Echter even wat anders: Düsseldorf- HSV gisteren 2-2.In Düsseldorf, met 20000 HSV fans op de tribunes. Echt een bizar tafereel. HSV al jaren sportieve drama, maar dit is wel echt het bewijs dat de club leeft als nooit tevoren. Vindt de Hamburg derby geweldig in de 2e Bundesliga, maar HSV hoort qua club, statuur en grootte natuurlijk in de Bundesliga. Hoop dat ze terugkomen dit jaar.

1 april 2023 om 17:04

Als Düsseldorf supporter was ik er gister ook en het was inderdaad indrukwekkend. Wel denk ik dat 20000 redelijk hoog geschat is. 12500 zaten er zeker wel inderdaad. Bizar , bij een uitwedstrijd. Vanuit Hamburg naar Düsseldorf is ook gewoon ruim 400km enkele reis. Helaas voor Düsseldorf niet verder gekomen dan 2-2. Vooral de eerste helft was zeer goed.

1 april 2023 om 17:52

@forzasd:

Ik was er ook, net als bij alle thuiswedstrijden van de afgelopen 5 jaar. Op de Fortuna app werd gesproken over 17000 HSV supporters, later nog bevestigd door de stadionspeaker.

Jammer van het gelijkspel, bij winst had Fortuna nog een (kleine) kans gehad op plek 3..

Jammer van de grote kans van Gincek en Oberdorf's afstandschot, winst was verdiend geweest..

1 april 2023 om 17:05

Inderdaad wel gaaf, maar gebeurt opzich redelijk vaak dit seizoen, maar dan vooral in Hamburg zelf. Kiel, Lautrer, Magdeburg, Hansa namen allemaal minimaal 12k mee. Laatst had Magdeburg 15k meegenomen naar Hannover en dan heb je het over een grijze muis in 3./2. Liga.

Mooi klote, die armbreuk. Hendrix was juist de laatste weken goed op dreef, gisteren geschorst en nu dit. Ik hoop in ieder geval dat hij gaat bijtekenen, goede aanvulling op het middenveld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren