Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jong Ajax gelijk tegen Emmen, Twente leukt presentatie Corona niet op

Laatste update:
/

Jong Ajax is er voor de derde keer op rij niet in geslaagd om te winnen in de Jupiler League. De formatie van Alfons Groenendijk kwam maandagavond op De Toekomst niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen FC Emmen. Bij de Amsterdammers stonden onder anderen Jasper Cillessen en Mike van der Hoorn in de basis. Jong FC Twente en FC Den Bosch deelden de punten bij de presentatie van Jesús Corona, de Mexicaanse aanwinst van de Tukkers.

Jong Ajax - FC Emmen 1-1
Ajax verloor de vorige wedstrijden tegen FC Oss (2-0) en MVV Maastricht (1-0) en snakte dus naar een overwinning. De thuisploeg nam het initiatief en kreeg al gauw een goede kans, maar Davy Klaassen raakte de paal. Dat was de grootste kans van de eerste helft. FC Emmen schoot in de tweede helft uit de startblokken, want Alexander Bannink werkte een voorzet van Quenten Martinus binnen: 0-1. Ajax kwam via Lesly de Sa op gelijke hoogte en kreeg genoeg mogelijkheden om de drie punten in de hoofdstad te houden. Klaassen kreeg na een pass van Van der Hoorn de beste kans, maar hij tikte naast. Marvin Höner viel in de slotfase geblesseerd uit, waardoor Ajax het duel met tien man moest uitspelen. Groenendijk had namelijk al drie keer gewisseld.

/

Jong FC Twente - FC Den Bosch 0-0
Jesús Corona werd in De Grolsch Veste aan iets meer dan 1.500 supporters voorgesteld, maar Twente kon zijn presentatie niet opleuken. De Tukkers werkten een matige wedstrijd af tegen FC Den Bosch, hoewel de beste kansen in het eerste bedrijf voor de thuisploeg waren. Een kopbal van Cas Peters belandde op het dak van het doel en een poging van Joey Pelupessy werd met de voeten gekeerd door Wesley de Ruiter. De bezoekers kregen in de slotfase ook een goede kans, maar zij mikten naast. Peters raakte nog de vuisten van De Ruiter, maar er werd niet gescoord. De ploeg van Jan Zoutman heeft nu zeven punten en gaat vrijdag op bezoek bij de beloften van Ajax.

Het is een verbetering dat Jong Ajax op De Toekomst speelt in plaats van in de Amsterdam ArenA.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Het resultaat boeit me niets. Als de talenten zich maar ontwikkelen. Helaas krijg ik het gevoel dat dat nog niet echt gebeurt tot nu toe, dus dat is wel kwalijk.

26 augustus 2013 om 22:49

Ik geef je gelijk maar toch is het resultaat van belang, wanneer Jong Ajax elke wedstrijd wint met grote cijfers dan weet je dat iedereen (of toch veel spelers) dit niveau ontgroeid zijn en toch tegen het 1ste elftal aan zitten.

Nu zie je dat ze het niet zo makkelijk hebben in de JL en het verschil niet zo groot is tussen Jong xxx en echte JL ploegen.

26 augustus 2013 om 22:57

Dit is gewoon een heel matige lichting. Als je echt talenten wil zien moet je wachten op de 96,97 98 generatie, maar die zitten nu nog in de B1 en A2. Dus het duurt nog wel even..

27 augustus 2013 om 00:04

Namen/rugnummers?
De ligt Cerny? Of is dat nog een lichting verder?

Mooi om te zien dat de Jupiler clubs zich goed staande houden tegen de beloften teams van Ajax, Twente en PSV

26 augustus 2013 om 22:27

Sterker nog, die zijn veel beter! Jong Ajax valt me vies tegen. Als je ziet wie er spelen mag er toch meer verwacht worden van zo'n team!

26 augustus 2013 om 22:31

Hoezo? Op een keeper, verdediger en middenvelder na allemaal onbekende namen voor 99% van de mensen.

26 augustus 2013 om 22:38

Precies en wat Bekerzz zegt slaat al helemaal nergens op. Alleen FC Oss was een stuk sterker dan Jong Ajax. De rest kon nauwelijks wat beginnen.

26 augustus 2013 om 22:39

Hmm.. Ik ben totaal geen ajaxkenner/volger, maar ik tel toch al snel 7 namen bij Ajax die met enige regelmaat hier en op andere voetbalsites voorbij komen:

J. Cillessen
F. Sporkslede
R. Ligeon
S. Denswil
M. van der Hoorn
D. Klaassen
L. de Sa

26 augustus 2013 om 22:43

@p107

Is ook, maar als je kijk naar tegenstander zie je ze gewoon ingraven en dat tegen een belofte elftal. Je hoorde hun trainer nog roepen: Ingraven!!!! Volgende weke tegen Jong Twente dan zal je denk en mooiere wedstrijd zien dan tegen zo JL club. ( de clubs met eredivisie ervaring bedoel ik uiteraard hier niet mee)

26 augustus 2013 om 22:45

Maar hoeveel namen van Emmen ken je ? Bij de 3 jong elftal teams voetbalt vaak meer kapitaal dan bij de eerste divisie clubs. Desondanks maken deze elftallen weinig indruk.

26 augustus 2013 om 23:37

Ja... Raar he als eerste elftal spelers in je beloften teams mee doen die eigenlijk veel te goed zijn voor de jupiler league.

Goed voor Ajax, Twente en Psv. Maar als supporter van Den Bosch en Emmen wordt je daar niet vrolijk van tewijl de week erop misschien nog meer of minder eerste elftal/selectie spelers mee doen.

26 augustus 2013 om 22:48

Volgens mij schat je de beloften teams veel te hoog in, het is niet het bankzitters team van het 1e elftal maar aankomend talent.
De meeste jupiler clubs zijn goed ingespeelde teams met jarenlang dezelfde spelers die goed op elkaar ingespeeld zijn, in beloften teams zitten de talenten die nog weinig wedstrijd ervaring hebben op dat niveau

26 augustus 2013 om 23:54

Dat niet, maar ik als niet Ajacied kent bijna de hele selectie van jong Ajax! Zitten toch goeie namen bij de 3e keeper van het Nederlands elftal, Van den Hoorn (ben ik fan van). talenten als Ligeon, Klaassen, Meleg, Denswil, Porkslede en de Sa. Dit zijn toch namen die hun kans al in het 1e hebben gehad of nog krijgen. Ligeon klopt al aan de deur bij Ajax 1. Had Ajax hoger ingeschat!

27 augustus 2013 om 00:35

Die moeten allemaal stuk voor stuk hun kans nog krijgen in het 1e, waarom denk je dat ze met jong ajax mee doen? Het is het aankomend talent zoals aztje al zegt. Jonge spelers presteren nou eenmaal minder constant dan oudere. Dat zie je meteen, wonnen de 1e wedstrijd heel overtuigend, en daarna is het allemaal wat minder. Maar volgende week kunnen ze zo weer met 3-0 winnen oid.

Lesley de Sa stak er als enige van het middenveld en aanval bovenuit. Die was nog wel aardig. De rest was dramatisch. Vooral Meleg raakt geen knikker, die mag wel snel eens gaan laten zien waarom Ajax zoveel moeite voor hem heeft gedaan.

Achterin waren Ligeon en Tete goed bezig, Van der Hoorn en Denswil voldoende.

26 augustus 2013 om 22:46

Ligeon had t af en toe toch lastig met martinus. Rappe jongen . Maar ondanks het puntje geen voorstander van de beloften in de juup.

Snel eruit met die spek en bonen teams!!!

26 augustus 2013 om 22:11

Ze kunnen beter blijven, van de tegenstanders die Ajax tot nu toe heeft gehad heeft er nog geen eentje een fatsoenlijk veldspel op de mat kunnen leggen. Om te janken dat niveau zo triest.

26 augustus 2013 om 22:20

Dat kan ik nou ook niet echt zetten van jong ajax/twente/psv. Daarbij komt ook nog eens dat het enige nut van deze ploegen is het ontwikkelen van spelers voor de topploegen in Nederland en het slaat al helemaal nergens meer op. Op zijn mijn zou het slechts presenterende jonge elftal moet degraderen en een club uit de belofte promoveren.

26 augustus 2013 om 22:21

Dan kunnen ze er beter uit. Het argument om de spek en bonen teams toe te laten was namelijk omdat ze dan op een hoger niveau konden voetballen.

26 augustus 2013 om 22:22

Daarom wint jong Ajax ook zo makkelijk al dik wedstrijden

26 augustus 2013 om 22:26

Jong Ajax maakt wel iedere wedstrijd het spel. Dat is toch triest? Dat je als gerenommeerde Jupiler League club zelf niets met een bal kan.

Ik vind het zeker een toevoeging, ik kijk nu tenminste nog een beetje om naar het gedrocht van het Nederlandse voetbal.

26 augustus 2013 om 22:49

@afca_godenzoon

En we zijn allemaal dolblij dat je nu eindelijk naar de Eerste Divisie kijkt. Ik had nou niet bepaald het gevoel dat Ajax zwaar domineerde vandaag. Sterker nog, Emmen had er gewoon met 3 punten weg kunnen gaan. Dan kun je als Jong Ajax zijnde wel het spel maken, wat ik overigens niet gezien heb, maar volgens mij gaat het om de punten? Oh wacht... Nee.. Belofteteams...

26 augustus 2013 om 22:58

Inderdaad Emmen had met 3 punten wegkunnen gaan maar dat was volledig onverdiend geweest.

Als jij het niet gezien hebt dan is dat tekenend voor jou analyserend vermogen. Ajax had veruit het meeste balbezit en was duidelijk het spel aan het maken. Ik weet niet wat jij verstaat onder spel maken maar daar hoort het onderdeel kansen creëren niet direct bij. Dat probeer je te bereiken door het spel te maken, of door zoals FC Emmen deed af te wachten en te loeren op de counter.

Je hoeft niet blij te zijn dat ik kijk. Foxsports is dat wel. Dankzij jarenlang wanbeleid van diverse Jupiler League clubs was het nodig om een keer wat te doen aan de teleurstellende kijkcijfers en bezoekersaantallen.

FC Emmen heeft helemaal niets te zoeken op het niveau, alleen Pedro en Martinus waren wel leuke spelers vandaag. De rest was niveau Topklasse of daar net onder. Dat is niet om te provoveren maar puur om wat ik heb gezien vandaag. Tientallen ballen zomaar ingeleverd over de achterlijn/zijlijn of bij de tegenstander in de voeten, om te janken zo slecht.

Ajax kon aanvallend dan wel geen vuist maken maar was qua passing en positiespel echt beter dan Emmen.

26 augustus 2013 om 23:20

@afca_godenzoon

Zo onverdiend was dat niet geweest. Het was een wedstrijd die alle kanten op kon en zeker in de slotfase drong Emmen aan.
Hoeveel wedstrijden heb je gezien van FC Emmen? Alle 4 tot nu toe? Of zeg je op basis van 1 wedstrijd dat Emmen niets te zoeken heeft op dit niveau.
Weet je wanneer je niets te zoeken hebt op dit niveau? Als je voor spek en bonen meedoet en niet speelt om punten te pakken, maar puur om talentjes te laten rijpen.

26 augustus 2013 om 23:24

Spel maken? Eindeloos spelen op balbezit zonder veel kansen te creëren is geen spel maken hoor

27 augustus 2013 om 00:06

Oh het is meneer de Godenzoon weer!

"dankzij jarenlang wanbeleid van diverse Jupiler League clubs was het nodig om een keer wat te doen aan de teleurstellende kijkcijfers en bezoekersaantallen. "

Daarom komt er geen hond kijken zodra er tegen jong Ajax , Psv of twente gespeeld wordt.
Lul maar raak over hoe slecht de ploegen zijn... no one cares zolang er maar gewonnen wordt van deze spek en bonen teams. MVV gooide tweede helft fysiek erin en het was gedaan met de pret.

Ik heb trouwens ook Ajax-Feyenoord gezien vriend, jullie hadden tweede helft pakkie moeten krijgen. Wat een niveau was dat hey.. om te janken!

27 augustus 2013 om 00:12

Sjengcity, ik pis dingen uit met meer hersencellen dan jij.

27 augustus 2013 om 00:19

Je hebt waarschijnlijk lekker alles vanaf je bankje bekeken... Emmen was gelijkwaardig en gelijkspel was verdiend dan wel tekort gedaan aan Emmen. Wat een vernedering voor de Juup dit soort teams als Jong Ajax... pure minachting voor de Juup clubs en de supporters van het echte voetbal...

Hoe was Ajax? Ik krijg bij elk verhaaltje over de wedstrijden namelijk het gevoel dat ze veel beter waren maar dat de kansen niet afgemaakt worden/werden.

26 augustus 2013 om 22:14

Veel beter absoluut niet, ze hadden wat meer dreiging maar ook geen hele grote kansen. Voorin waren Sam Hendriks en Dejan Meleg echt dramatisch.

Lesley de Sa zorgde voor de meeste dreiging maar kon in zijn eentje tegen de dubbele dekking ook weinig uitrichten, behalve dan zijn fraaie goal. Davy Klaassen had een mooie kans, schitterende lange bal van achteruit van Mike van den Hoorn en Klaassen tikte hem in 1x uit de lucht over de keeper, maar helaas naast de goal.

FC Emmen kreeg via Martinus nog twee pogingen toen ze met 10 man verder moesten. Horner raakte geblesseerd en er was al 3x gewisseld.

26 augustus 2013 om 22:19

Ah oke, gewoon Ajax 1 in het klein dus momenteel.

Ik vind Jong Ajax een beetje saai spelen tot nu toe.

Veel balbezit, maar echt gevaarlijk worden ze niet.

Er was zo'n soap rondom de komst van Corona, dat het naar mijn mening wel iets meer aandacht verdiende dan een lullig zinnetje in een paragraaf over een gelijkspel van Jong Twente.

26 augustus 2013 om 22:42

Ach iedere zichzelf respecterende voetbalsite heeft er wel een item over. Dus wat dat betreft kun je het overal wel lezen

Jong Ajax heeft leuke spelers en spelen leuk maar als je die spitsen van Ajax ziet vraag ik me toch wel af wat ze daar deden, voorsl Meleg was slecht

Den Bosch al 4x gelijk.
Verdediging lijkt me zeer stabiel daar. 2voor 2tegen. Toch knap van ze

Twee artikelen binnen een uur over Finnbogason maar de transfer van toptalent Corona wordt weggestopt in het verslag van Ajax tegen Emmen, jammer...

26 augustus 2013 om 22:32

Tja Riche viel mij ook al op. Het is momenteel uiterst droevig gesteld met de journalistiek rondom FC Twente. Het lijkt wel alsof ze alleen de negatieve dingen (als die er al zijn) willen belichten zoals het spandoek en de trainersconstructie. Over het lekker draaiende, verjongde en talentrijke FC Twente 2.0 hoor je ze niet. De Corona transfer is een redelijke stunt van FC Twente. Clubs als BVB Dortmund en Porto wilden hem ook. Twente heeft hem voor 4(!!) jaar vastliggen. Prachtig talent dat zijn eigen aankondiging wel zal doen....

26 augustus 2013 om 22:32

Laat gaan joh, kan me er niet eens meer druk over maken.

26 augustus 2013 om 22:38

Viswinkel, je hebt helemaal gelijk. Misschien is het beter zo. Lekker vanuit de luwte. Laat de "grote jongens" maar mooi op hun plaat gaan. Genieten wij in stilte van.

27 augustus 2013 om 00:01

Ja, genieten jullie maar lekker in stilte en in de luwte van jullie 6e plaats van afgelopen 2 jaar.

26 augustus 2013 om 22:37

En tevens wedstrijdverslag van Jong Twente - FC Den Bosch.....

26 augustus 2013 om 22:39

Inderdaad, maar het kan ons tukkers niks schelen

Zit Bazoer nog niet in de selectie voor Jong Ajax of hij is hij pas eerste jaar A-1 speler?

26 augustus 2013 om 22:35

Is niet helemaal fit geloof ik. Zat helemaal niet bij de selectie, vorige wedstrijden wel.

26 augustus 2013 om 22:40

Was niet fit genoeg, tegen MVV had hij last van zijn hamstring. Zal wel uit voor zorgen zijn dat hij deze wedstrijd heeft overslagen. Kan ook net zo goed zijn dat die zondag gewoon aansluit bij de eerste. Aangezien Serero en Schone het niet kunnen.

Hij heeft een blessure. De andere 3 JL wedstrijden heeft die wel meegedaan

Denken jullie echt dat de belofteteams van de drie clubs gelijk volwaardige jupilerteams zijn? Geef het wat meer tijd. Het is goed voor het voetbal, de ontwikkeling en op financieel gebied.

Corona in de grolsch veste, zal de bierbrouwer daar wel mee akkoord zijn!

26 augustus 2013 om 22:43

Nee, volgens knude had Grolsch al bij Joopie op kantoor geweest

26 augustus 2013 om 22:44

Gaat de Knvb vast ook niet mee akkoord met zo'n achternaam. Dan maar de voornaam van Corona: Jesus.... hmmm Zouden ze daar wel akkoord mee gaan?

Ik kom net van de toekomst en wat was Jong Ajax slecht!! Wie heeft Mike van der hoorn gescout hij bakt er echt niks van die Dejan Meleg en Hendriks wat een slechte spelers. Denswil en de Sa beste spelers op het veld de rest was verschrikkelijk

26 augustus 2013 om 22:52

Van der Hoorn speelde best aardig hoor. Vergat alleen een paar keer rugdekking te geven aan Ligeon vanaf de 75e minuut. Daarvoor was v/d Hoorn prima. Ook nog een heerlijke pass op Klaassen.

Verdedigend ook weinig getest dus snap niet hoe je tot zo´n oordeel kan komen. Misschien omdat het in de opbouw traag ging? Dat was niet zo verwonderlijk aangezien het middenveld met De Kamps, Klaassen en Sporksklede pure middelmaat is.

26 augustus 2013 om 23:18

Ja luis pedro en skhodran metaj hadden niet veel moeite met hun. Said bakkati had zijn handen vol aan de sa. Maar vooralsnog had ajax wel de beter kansen. Emmen vaak slordig bal verlies. Ligeon had het op zijn beurt soms lastig met quentin martinus, zo wel Emmen als ajax schiet niet veel op met een gelijk spel. Wij emmen snakken eigenlijk wel weer is naar een drie punter..

26 augustus 2013 om 22:47

Weet niet van wie je dat hebt gehoord, maar de trainer Alfons Groenendijk heeft in de zomer nog aangegeven dat het heel zwaar ging worden en dat ze voornamelijk veel zullen moeten leren op fysiek vlak en op mentaal vlak.

Dat je je er meer bij had voorgesteld kan ik begrijpen het was geen hoogstaande wedstrijd.

26 augustus 2013 om 22:54

Nee, ze zeiden dat ze altijd voor het hoogst haalbare gaan Is dat het kampioenschap is het het kampioenschap. Vooralsnog verwacht ik dat ze verderop in het seizoen een stuk beter voor de dag gaan komen.

Je merkt nu al dat ze bepaalde dingen slimmer aanpakken dan in de eerste wedstrijden.

tja als je thuis niet van emmen kunt winnen... is toch wel een flop die belofteteams (behalve dan voor ajax, psv en twente).

26 augustus 2013 om 22:53

Hoezo? Als ze bovenin mee zouden spelen is het niet eerlijk en als ze niet winnen van FC Emmen zijn ze een flop. Als FC Emmen niet kan winnen van de beloften van Ajax, wat zijn zij dan? Wel een toevoeging zeker?

26 augustus 2013 om 23:09

Emmen is een club die kwa financieen en spelersnivo op hun nivo acteert. Speelt voor dr punten en het bestaan en toekomst van hun club. Die zitten niet op teams te wachten die invloed hebben op de stand maar andere belangen hebben. Leuk voor je dat je supporter bent van een grote club die ook nog een leuk 2team kan betalen. Maar dat betekent niet dat je dan maar een andere competitie moet vernachelen waar voor andere clubs heel veel op het spel staat.

Ach gut... Een beetje zichzelfrespecterende redactie zou in ieder geval nog de schijn proberen op te houden geen voorkeur te hebben maar dat lukt deze VZ redactie niet eens... Jongens toch. Hebben jullie nu ook op de maandag weer een goed excuus gevonden om op jullie cluppie te kunnen geilen. Twente doet het wel leuk maar dat is niet grappig om als kop te schrijven neem ik aan?

On: jong Twente doet het prima. Mooi om dat te zien meedraaien.

27 augustus 2013 om 00:10

Man o man waar komt dit Calimero gedrag van de tukkertjes vandaan? Een pietsie zelfrespect zou jullie sieren....

Clubs als Jong Twente en Jong Ajax komen pas op gang als de transferwindows gesloten zijn dan zijn de eerste selecties definitief en vallen de "net niet" spelers terug naar de beloften.

ik snap dat jij dat ajax supporter niet begrijpt. ten eerste:competitie vervalsing. -de ene club voetbal tegen cillessen en co, de andere tegen tegen dje derde keeper.
ten tweede: de juup heeft in die wedstrijden geen flair meer. stel: in de champignons league mogen ook belofte teams van real en barca meedoen. ajax zit in een ppoulmetreal 2, arsenal en pilzen. ajax moet twee keer tegen di maria en zo'n marcelo. pilzen moet tegen de heel wat mindere spelers. dat is competitie vervalsing en waarschijnlijk zit jij daar niet op te wachten

het is misschien leuk, maar de opzet v belofte teams moet veranderd worden. een vaste selectie e een goed onderkomen. dan is er nog enigszins mee te leven.

Ajax Emmen gezien
Ajax eerste helft leuk gevoetbald, Emmen maar matig hoor
Totaal geen waarde meer dit soort wedstrijden voor de toeschouwer
Daar door zit er ook nog maar 10 man en een paardenkop op de tribunes
Het gaat er alleen nog om de beloften sterker te maken lijkt wel
Verder wordt er knap negatief over Twente gedaan
Maar staan als beloftenteam voorlopig derde in een zeer matige competitie
Clubs als Den Bosch of Emmen moeten zich diep schamen dat ze niet meer dan een puntje kunnen pakken tegen een beloftenteam
Diep droevig het niveau van de Jupiler League clubs
Verder is het onderhand bekend dat ze liever negatief nieuws uit Enschede belichten

27 augustus 2013 om 09:33

Hou toch eens op met die onzin over je schamen. Alleen zo'n van de Hoorn kost al meer dan alle aankopen van een Emmen in de laatste 10 jaar. En dan heb ik het nog niet eens over die jeugdaankopen van 500.000 tot een miljoen. Dus eigenlijk zou je het moeten omdraaien. Ajax zou zich moeten schamen.

mensen die zeggen dat jong ajax nix is hebbe dus echt geeeen verstand van voetbal he..

net als vorige week, HOEVEEL kansen ze krijgen (maken t alleen niet af..)
maar de Jup. clubs kunnen weinig inbrengen..
als jong ajax alles af had gemaakt dan wonnen ze elke wedstrijd met 4/5/6-0

@k0entje84

kwaliteit gaat boven kwantiteit. bovendien heeft ajax 2 nog niet echt een "grote" ploeg gehad. en ze speelde emmen echt niet van de mat.

Vind het gek dat Keskin nog geen kans heeft gehad...

Ik dacht nog even die Corona speelt vast wel 15 minuten mee met de jonkies van Twente. Of mocht dat ook nog niet ??

Dan is het overgrote deel van de eerste elf het elftal dat over een jaar eigenlijk al de volledige aansluiting moet maken bij het eerste, als dat niet al gebeurd is (vd Hoorn, Cillessen) en dan kan je met dat elftal nog niet eens van Emmen winnen. Vind het toch wel een vrij treurige generatie, gelukkig zijn de gasten die 1,2 jaar jonger zijn wel wat talentvoller.

Dit is de eerste keer dat de Jonge teams (twente, psv en ajax) meespelen in een echte competitie. Goed voor deze teams. Vergeet niet dat de Jupiler League best wel een pittige league is.
Er word hard geknokt door de diverse teams.

Alles heeft zijn tijd nodig..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren