Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jol vangt vertrek steunpilaren op met oude maar zeer ervaren EK-winnaar

Laatste update:

Giorgios Karagounis heeft een schat aan ervaring, maar speelde nog nooit in Engeland. Daar gaat verandering in komen: de 35-jarige Griek, die 120 interlands voor de nationale ploeg speelde en in 2004 het EK in Portugal won, heeft zich verbonden aan het Fulham van manager Martin Jol. Karagounis heeft bij the Cottagers, waar steunpilaren als Clint Dempsey en Moussa Dembélé vertrokken, een contract getekend voor dit voetbaljaar.

/

“Ik vind het geweldig dat ik een contract heb getekend bij Fulham”, laat de middenvelder optekenen via de officiële kanalen van de club. “Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging in Engeland en de Premier League. Ik heb zin in het werken onder Jol”, klinkt het.

Jol is blij met de aanwinst. “Hij heeft enorm veel ervaring en ik ben erg blij dat hij bij ons komt spelen. Bij zijn clubs is hij altijd een invloedrijke speler geweest.” Karagounis hoopte zijn carrière af te sluiten bij Panathinaikos, maar hij kreeg geen nieuw contract. De man die meer dan honderd Europese wedstrijden in de Champions League en de Europa League speelde kwam in het verleden ook uit voor Internazionale en Benfica.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Paniek aankoop van Jol?

11 september 2012 om 18:04

Eentje in de categorie: Pantelic, Mido, Tainio, Atouba

11 september 2012 om 19:22

Euh, Pantelic was een schot in de roos? De beste centrumspits van Ajax na Huntelaar scoorde veel, had de nodige assists en was een prima aanspeelpunt. Kon ook bijtekenen, maar kreeg geen contract voor de gewenste 3 jaar. Misschien dat die achtelijke duimpjes van hem als de bal 50 meter over hem heenvloog je perceptie vertroubelt hebben, maar op zijn voetballende kwaliteiten was weinig aan te merken.

11 september 2012 om 19:26

Ik denk het niet, Fulham heeft gewoon heel veel aan ervaring ingeleverd nu Murphy weg is en ook Dembélé en Dempsey zijn vertrokken, dan heb je dus én een middenvelder nodig, én (wellicht) een ervaren speler. Daarnaast is het ook geen paniek Aankoop want hij is gewoon transfervrij binnengehaald.

Denk dat hij weinig toe kan voegen aan Fulham. Griekse competitie waarin hij uitkwam was al van een lager niveau en hij is al op leeftijd. Zal niet ineens weer zijn handelingssnelheid en uithoudingsvermogen op kunnen krikken.

Ervaring heeft hij zeker. Dat is wat mij betreft ook de enige meerwaarde die hij zou kunnen leveren aan Fulham.

Zal toch niet gehaald zijn voor de basis???? Meer omdat ie "zo goed is in de kleedkamer".

Wie hebben ze bij Fulham nou allemaal gekocht? Berbatov en dus Karagounis.

11 september 2012 om 16:36

+ Mladen Petric, Hugo Rodallega, Ashkan Dejagah en Kieran Richardson
En Sascha Riether wordt gehuurd

Heeft hij toevallig Raiola als zaakwaarnemer... Waarom haal je een 35 jarige speler nog. mooi voor hem hoor..

11 september 2012 om 16:44

Zijn zaakwaarnemer is Roberto Calenda.

Lijkt me toch niet dat hij deze man opgaat stellen ipv een talent uit je jeugd. Lijkt me gewoon een breedte versterking.

11 september 2012 om 18:17

Je weet maar nooit, bij Ajax stelde hij Atouba ook op. Die raakte alleen meteen geblesseerd.

Voegt weinig toe in mijn ogen, misschien 'in de kleedkamer'.

Het lijkt me niet dat deze man veel gaat toevoegen aan het spel van fulham.
Ik hoop dat hij me gaat verassen en het tegendeel gaat bewijzen

Dit is geen aankoop,is gratis!br Wel een hele goede middenvelder,doet niet minder dan Scholes of een onbekende bij Liverpool.

11 september 2012 om 16:24

Maar hij speelt er niet alleen voor zijn plezier hea. Er zijn ook nog salariskosten

11 september 2012 om 16:39

Haha, deze jongen was in zijn topjaren nog niet half zo goed als Scholes nu, op zijn 36e, is!

Ik weet niet hoe de selectie van Fulham er uit ziet, maar in hetgeval van een zeer jonge en onervaren selectie kan Karagounis wel een aanvulling zijn, zeg maar in de Ooijer rol. Op het ek hebben we kunnen zien dat hij nog steeds kan voetballen en een drive heeft waar je bang van wordt, dit zou een mooi voorbeeld voor jonge spelers kunnen zijn.

Tja, en toch is het altijd een uitstekende voetballer geweest. Ik denk dat hij met wat invalbeurtjes zeker nog wat kan toevoegen aan Fulham.

Typische Jol gok, oud, versleten en notabene in eigen land bnij panathinaikosniet goed genoeg bevonden. Op het Ek kon hij geen 90 minuten uitballen, laat staan twee wedstrijden per week spelen. Die kan in het rijtje, Mido, Atouba, Tainio,

Sorry, misschien dat ik het gemist heb, maar waar is Clint Dempsey naartoe gegaan?

11 september 2012 om 16:55

Spurs

de bekende zet van Jol, zoeken naar onnodige aankopen die totaal niet fit zijn..

Paniekaankopen van Jol?
In zijn Ajax tijd had hij ook dit soort "aankopen" (tainio, Mido?)

Nou, ben toch blij dat Jol bij Ajax vertrokken is

De mensen die het over paniekaankopen hebben, hebben Karagounis duidelijk niet zien spelen op het EK. Dat optreden was meer dan behoorlijk als je het mij vraagt. Dat vergelijken met Mido of Tainio is helemaal bizar; die mensen speelden niet en waren niet fit, deze man speelt wekelijks en afgelopen zomer op het hoogste niveau. Ook dat gelul over leeftijd slaat helemaal nergens op, dat volgt toch ook niet als we het over Zanetti of Pirlo hebben? De ene mens kan langer door dan de ander.

Ondanks deze reactie ben ik blij dat Jol weg is bij Ajax, daar niet van Maar dat lag meer aan de speelstijl dan aan het transferbeleid, die ik overigens ook niet goed vond, maar daar was de club ook mede debet aan; die liet dat toe.

Toch heeft hij op EK laten zien dat ie kan voetballen,en slechter dan Scholes nu vind ik hem niet.hij zal zijn wedstrijden pakken,slime en ervaren speler is dat.natuurlijk is hij ietsjes oud maar voor nog een jaar bij Fulham niet oud genoeg.

Moet wel leuk zijn voor hem om eens van de Premier League te kunnen zo laat in carrière nog. Hopelijk slaagt hij nog eens kruisjes zoals op het Ek

Ha, ik zag Charisteas alweer voor me! Karagounis is wel een goede voetballer, maar om Dembele en Dempsey te vergeten moet je van grotere huize komen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren