Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

John van ’t Schip maakt zich zorgen om blessure bij Ajax: ‘Het duurt heel lang’

Laatste update:

John van ‘t Schip heeft een update gegeven over de fysieke gesteldheid van zijn ploeg. In gesprek met Ajax TV laat de trainer van Ajax weten dat meerdere spelers gewerkt hebben aan hun herstel tijdens de interlandperiode en dat die hersteltrainingen, enkele uitzonderingen daargelaten, goed verlopen.

“We waren net goed begonnen na de winterstop en hadden de aansluiting gevonden”, blikt Van ‘t Schip terug op de start van het kalenderjaar. “Daarna is toch de klad erin gekomen. Dat komt aan de ene kant doordat er een aantal creatieve spelers ontbrak, en dan wordt het voor ons lastiger om voorin heel gevaarlijk te worden.”

Brobbey is een van spelers die tijdens de interlandperiode in Amsterdam is achtergebleven om aan het fysieke herstel te werken. Van ‘t Schip meldt dat het nu beter gaat met Brobbey en dat de spits naar alle waarschijnlijkheid spoedig weer inzetbaar is.

“Brian is buiten aan het trainen met de fysio’s, maar dat zijn meer loopoefeningen”, vertelt de coach. “Ik denk dat hij er de eerste week zeker nog niet bij is. Alles eerder is meegenomen. Je moet heel voorzichtig zijn met een hamstring. Gelukkig was dit niet een hele grote blessure, waardoor hij relatief snel weer terug kan zijn.”

Tegelijkertijd is ook Bergwijn, die voor het ingaan van de interlandperiode al zijn rentree maakte, weer dicht bij volledig herstel is. “Steven gaat goed. Hij doet elke training weer mee.”

Minder positief is Van ‘t Schip over Berghuis. “Het is een groot vraagteken. Het duurt heel lang. Hij zou tegen Fortuna zijn rentree maken, maar toen kreeg hij last van zijn rug. Dat is nog steeds het geval, met zijn rug en knie. Hij heeft een terugslag.”

“We moeten even afwachten. Hij is nog niet aan het trainen met de groep. Het kan misschien ook in één keer wel crescendo gaan, maar dat is nu nog niet het geval”, aldus Van ‘t Schip, die bovendien aangeeft dat Mika Godts hersteld is nadat hij een ‘kleine reactie’ had na een training. Josip Sutalo wordt dinsdag of woensdag weer op de training verwacht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gezien zijn contract en blessure gevoeligheid nu, kunnen we hem beter verkopen. Ondanks we nog meer creativiteit inleveren, lijkt hij niet meer te kunnen brengen wat hij wel in het begin kon.

27 maart 2024 om 11:12

Ik denk echt dat je niet veel voor m gaat krijgen, een paar miljoen hooguit en daarvoor ga je nooit een speler van zijn kwaliteiten krijgen. Verder vond ik m hiervor helemaal niet zo blessuregevoelig en heeft ie de juiste leeftijd ivm veel jonge spelers.

Echter....berghuis heeft me dit seizoen wel mega teleurgesteld wat betreft leiderschap. Ik had gehoopt dat hij met al zn ervaring op zou staan op moeilijke momenten en ajax af en toe over een dood punt zou helpen. Het tegenovergestelde vind ik waar, hij scoort dit seizoen bijna niet, is mega geirriteerd in interviews en komt niet over als de ervaren kracht die positief de jonkies bij de hand neemt. Daarbovemop is ie in het belangrijkste gedeelte van het seizoen ook nog geblesseerd. Steven speelt best wel verstoppertje vind ik dit seizoen.
Dat zou voor mij de reden zijn om hem te verkopen, dat ie er geen zin in lijkt te hebben.

27 maart 2024 om 11:21

Denk dat vooral de 4 miljoen salaris per jaar zwaar weegt momenteel. Zonder CL moet je het salarishuis toch wat verlagen en Berghuis is een grootverdiener. Verdient op Bergwijn na het meeste van heel de eredivisie.

Als hij dan niet genoeg levert dan moet je wel afscheid nemen lijkt me.

27 maart 2024 om 14:15

Ja maar je vervanger is dan Hlynsson en Taylor als aanvallende middenvelder en er is geeneens een rechtsbuiten in de selectie. Hij kan evt weg, maar dan moet je er echt wat goeds voor terug halen. Een buitenspeler zoals Ziyech of Cerny. En een goede aanvallende middenvelder. Anders kan je hem beter houden

Ze zitten ook allemaal natuurlijk niet lekker in hun vel. Dat scheelt een hele hoop. Met een beetje pech erbij krijg je dan blessure na blessure. Ajax gaat nog heel lang door kwakkelen op dezen manier.

Beetje Offtopic: een aantal jaar geleden mochten trainers ivm die privicywetgeving niet zeggen wat voor soort blessures spelers hadden. De laatste tijd zie je echter dat trainers daar gewoon openlijk over praten, net noals vh Schip nu doet. Is daar een verandering in gekomen wat betreft die wetgeving?

26 maart 2024 om 20:19

Die wetgeving is veel te grijs.
Als iemand daar niet over wilt praten verschuilen ze zich achter die wet en vh Schip weet waarschijnlijk niet eens dat die wet bestaat of is het vergeten en praat er vrijuit over.
Eind resultaat, niets aan de hand.....en verder.
Snap überhaupt weinig van deze wet, meer bedacht om verdachten en schuldige van misdrijven te beschermen krijg ik zo het idee en niet voor dit soort dingen.

26 maart 2024 om 20:23

Het mag wel als de betreffende persoon daar toestemming voor heeft gegeven.
Uiteraard is het de vraag of Berghuis dat heeft gedaan.

27 maart 2024 om 03:43

We weten nog niet wat hij precies mankeert. Ik neem aan dat je wel mag zeggen dat hij geblesseerd is aan zijn knie, maar niet mag vertellen wat het nu precies is.

Als je Berghuis kan verkopen moet je dat ook gelijk doen deze zomer. Hij wordt in december al 33 jaar en beter gaat die niet meer worden. Je bespaart dan ook nog zijn hoge salris. Inmiddels hoor je elke week dat hij dichtbij is en dan opeens heeft die weer een terugslag. En nu is die al een maand afwezig. Bergwijn is zelfs eerder teruggekomen terwijl het eigenlijk andersom moest.

‘Je moet voorzichtig zijn met een hamstring blessure’, aldus de trainer die hem liet staan bij een 4-0 achterstand tegen Villa…

27 maart 2024 om 11:29

Toen had hij de hamstringblessure nog niet opgelopen heh ;-)

27 maart 2024 om 11:55

Volgens mij heeft Brobbey al enkele weken tot maanden al last van zijn hamstrings. Niet dat hij niet kan spelen, maar wel zo dat het eigenlijk vragen om problemen is.

Als ik in Brobbey zou schoenen zou staan zou ik voor mijzelf kiezen en rustig revalideren voor het EK! Als Ajax slim is respecteren ze dit zodat hij geld kan opleveren op het EK.

27 maart 2024 om 10:47

En dan in Juni een EK spelen met een spits die sinds Maart aan het revalideren is?

27 maart 2024 om 11:53

In 88 heeft dat succes gehad.

Bergwijn links brobbey spits en godts naar rechts ? Iemand met diepgang die een man kan passeren en deed het de laatste wedstrijd niet slecht. Staat er alsnog een prima voorhoede !

Wat mij opvalt, nu er minder hard getraind word, er veel meer blessures zijn, je ziet het ook tijdens de Europese wedstrijden veel spelers met kramp verschijnselen. Onder ten hag was dat veel minder het geval, terwel we volgens mij nog steeds de zelfde medische staf hebben,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren