Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Johan Derksen denkt echte reden achter burn-out Klaas-Jan Huntelaar te weten

Laatste update:

Johan Derksen heeft in Vandaag Inside gereageerd op de burn-out waar Klaas-Jan Huntelaar momenteel mee kampt. Vrijdag werd bekend dat de technisch manager van Ajax zich ziek heeft gemeld bij de Amsterdamse club. Huntelaar, die een contract tot medio 2027 heeft in de Johan Cruijff ArenA, hield zich de afgelopen maanden voornamelijk bezig met jeugdcontracten.

Waar René van der Gijp en Hélène Hendriks vooral medelijden tonen, reageert Johan Derksen behoorlijk stellig. “Dit is onvrede en ergernis! Die jongen heeft alle kennis die je moet hebben voor dat vak en dan komt er een Duitser (Sven Mislintat, red.) die hem helemaal buitensluit.”

Derksen denkt dat Huntelaar niet blij was met zijn nieuwe takenpakket. “Hij mag bij Jong Ajax gaan zitten en die Duitser doet alleen maar verkeerde deals.” Hendriks geeft tegengas. “Ik kan me niet voorstellen dat je dan dit naar buiten brengt als reden, dat je een burn-out hebt, terwijl je eigenlijk gewoon ontevreden bent. Dat geloof ik gewoon niet!”

De Snor haakt weer in. “Ik denk dat je van onvrede en ergernis ook een burn-out kunt krijgen. Ik krijg van dit programma ook een burn-out”, grapt Derksen. Hendriks denkt er anders over. “Het is gewoon lullig, het kan van alles zijn. Die druk bij Ajax is, hoe je het went of keert, in elke functie hoog.”

Derksen blijft achter zijn betoog staan. “Als je een binnenvetter bent qua karakter... Al die ellende komt in je, dan ga je naar de huisarts en die man constateert dat je een burn-out hebt en er even tussenuit moet.” Hendriks is van mening dat Derksen er te licht over denkt. “Een burn-out is niet eventjes ertussenuit. Dat is echt wel heftig hoor, daar kun je zoveel klachten bij krijgen. Dat wordt echt niet zomaar gezegd.”

Van der Gijp vindt het sneu voor Huntelaar. “Vaak leg je de lat te hoog...” Tafelgast Eveline Stallaart, psycholoog en seksuoloog van beroep, geeft duiding. “Op heel veel verschillende fronten gaan dan dingen mis, het is echt niet alleen op werk. Dat denken mensen vaak. Het kan ook op allerlei andere vlakken zijn, thuis bijvoorbeeld. Soms wordt het dan te veel. Vaak is het teken van een burn-out dat je lijf aan de bel gaat trekken.”

Voetbalpraat
Ook in Voetbalpraat kwam de burn-out van Huntelaar vrijdagavond kort ter sprake. Kees Kwakman heeft het met de voormalig topspits te doen. “Hij is in een tijd ingestapt waarin het behoorlijk hectisch is geweest. Ik hoop vooral dat hij er bovenop komt, want dit lijkt me niet fijn.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het best naar dat er over dit soort zaken gespeculeerd wordt. Je hoeft niet altijd overal een sterke mening over te hebben, laat staan die publiekelijk te verkondigen.

21 oktober 2023 om 09:23

Vertel dat Nielsfleuren. Burn-outs zijn volgend deze 'empathische' mensen puur bestemd voor watjes.

21 oktober 2023 om 11:37

Inderdaad, een beetje watjes. Ik mis de mentaliteit “schouders eronder en door” in de huidige maatschappij. En ik wil je niet bang maken, maar als je nu kijkt naar de jeugd, die al niet meer wil werken enz enz. Wordt dit over een aantal jaar nog veel erger. En als we doen alsof een burn-out normaal is, zit over 26 jaar iedereen met een burn-out. Een directeur die een jaartje gewerkt heeft, waar het privé allemaal voor de wind gaat, komt thuis te zitten met een burn-out.. vind jij Klaas geen watje ?

21 oktober 2023 om 11:42

Jezus nielsfleuren. Ik heb veel koppigheid op dit forum gezien, maar jij steekt er met kop en schouders bovenuit. Hoe duidelijk wil je nou precies iedereen laten weten dat je te dom bent om te begrijpen wat precies mentale gezondheid is?

21 oktober 2023 om 11:44

Je weet helemaal niets van zijn situatie. Houd gewoon je waffel man. Ieder huisje heeft zijn kruisje, leer je vast ooit nog weleens.

21 oktober 2023 om 11:46

Ik reageer op Myvision, die mijn mening nogmaals wou lezen hier. Als jij mijn standpunt niet begrijpt Regulator ben je zelf misschien niet zo slim.Suurbier, hoe weet jij dat ik niets weet over zijn privé situatie?

21 oktober 2023 om 11:51

Verder kan je best een burn-out hebben wanneer bijvoorbeeld: je 10jaar dag en nacht werkt en daarbij een van je kinderen doodziek is. Maar privé gaat het Klaas voor de wind, en hij heeft èèn jaar gewerkt ! Kom op man. Het ging er in eerste instantie over dat dit werk dan niet voor hem is weggelegd. AlsJullie het normaal vinden dat je binnen 1! Jaar met een burn-out kampt zijn jullie misschien met z’n grote watjes en kom ik uit een ander milieu. Een milieu waar er gewerkt MOET worden, anders komt er geen brood op de plank. En daarbij zijn er nog miljoenen andere mensen in Nederland die het echt veel slechter hebben dan Klaas, maar die niet thuis kunne zitten want dan vreet hun kindje die maand niks.

21 oktober 2023 om 11:56

Je hebt een standpunt over een onderwerp waar je overduidelijk geen fuck van snapt. Zou het op zo'n moment niet misschien slim zijn om even bij jezelf achter de oren te krabben en denken: "hey, moet ik perse hier een mening over hebben?"

Maar goed. Vind het ook altijd wel leuk om het Dunning-Kruger effect weer eens in z'n werking te zien.

21 oktober 2023 om 12:06

Hoe weet jij of het privé goed gaat met hem?

21 oktober 2023 om 12:35

Nielsfleuren heeft gelijk.
Een burn-out is echt iets westers lijkt het wel.
In Azie of Afrika bijvoorbeeld hebben ze niet de “luxe” om burn-out te raken.
Heb bijvoorbeeld een Fillipino nooit horen zeggen, och ik voel me zo slecht ik ga een paar maandjes rusten.

Een burn-out is klote, maar zit allemaal tussen de oren.
Heb een collega van 30 (!) die een burn out heeft omdat ie op het werk “te druk” was (viel reuze mee), en omdat een meisje, waar die een paar keer het bed mee heeft gedeeld, het “uit maakte”.
Je gaat me niet wijsmaken dat dat normaal gevonden moet worden.

21 oktober 2023 om 12:43

Wat een gezeik. Dus omdat de levensomstandigheden niet hebben om iets te ervaren is het niet meer relevant?

Ligt Japan trouwens niet meer in Azië tegenwoordig?

21 oktober 2023 om 14:38

Jezus Vegitosan. Natuurlijk is het een westers iets. Levensverwachting in Nederland is bijvoorbeeld 50 procent hoger, dan in Afrika. Zij dealen daar dus overduidelijk met andere soort problemen dan wij, maar dat maakt de westerse problematiek niet minder echt.

Gaan we nu daadwerkelijk ieder probleem vergelijken met wat in Afrika gebeurt? Armoede in Nederland.. Ach, hier gaan ze tenminste niet dood van de honger. Ziekenhuizen overbelast? Nou, in Afrika kunnen ze dromen van ziekenhuizen. Zo kunnen we blijven doorgaan.

Wat de gast hierboven niet lijkt te begrijpen en jij blijkbaar ook niet, is dat je een bepaald besef moet hebben om te begrijpen dat je niet in het hoofd van een ander kunt kijken. Lijkt makkelijk, maar blijkbaar is het voor velen moeilijk.

Jij kunt bijvoorbeeld best wat aan je collega zien, maar als buitenstaander heb jij helemaal geen enkel idee wat er in zijn hoofd omgaat. Hoe hij met de shit dealt en of er misschien daarachter nog wat dingen (onbewust zelfs) meespelen. Waarom daarover oordelen dan?

En trouwens.. we hebben het over geestelijke gezondheid. Het zit ook feitelijk tussen je oren. Echt het niveau: ik kan het niet zien, dus het bestaat niet.

21 oktober 2023 om 15:40

@Vegitosan, omdat jij een voorbeeld kent waarbij je twijfels hebt trek het geheel in twijfel?

In landen als Japan en China bijvoorbeeld zijn de werkomstandigheden de grootste reden om zelfmoord te plegen, vaak gaat het dan om jongeren rond de 30. Is dat een beter alternatief dan?

21 oktober 2023 om 17:18

Burn outs zijn natuurlijk gewoon verzonnen door mannen die de druk niet aankunnen of door vrouwen die aandacht willen.
Als Klaas Jan een burnout krijgt van dit hectische jaar bij Ajax, dan is het heel erg klote voor hem maar dan ben je dus niet geschikt voor die functie. We hoeven hier echt allemaal
Niet zielig over te doen, hij heeft het geprobeerd en kan het niet aan, totaal geen schande.
Gelukkig heeft hij de luxe om zo lang als nodig de tijd te nemen om te herstellen.

21 oktober 2023 om 17:27

Vegitosan, bedankt. Mijn punt, en dat was het gister ook, is: Klaas mag best in een Burn out terecht komen. Maar dan moet hij ander werk gaan doen. Misschien vakken vullen bij Albert Heijn Ofzo… als je op 40jarige leeftijd na èèn(!!) jaar werken in een burn-out terecht komt is dat “zware” werk gewoon niet voor je gemaakt. Hoeveel mensen in Nederland zullen het VEEL slechter hebben dan Klaas. Mensen die MOETEN gaan werken anders hebben ze niks te vreten. Ik vind Klaas niet zielig. Het is gewoon een verwend mannetje dat nog nooit heeft gewerkt. Lekker in Madrid en Milaan geleefd heeft. Hij weet niet wat werken is. En dan gaan jullie weer zeggen z’n privé situatie bla bla, zijn privé situatie is: ene mooi gezin met 4! Gezonde kids. Een mooie vrouw en miljoenen op de bank, wonend in een dikke villa zonder financiële zorgen. Mietjesmaarschappij

21 oktober 2023 om 17:51

Heren, lekker landen met 16 urige werkdagen met extreme druk om gezinnen te onderhouden, vergelijken met een land waar je praktisch gezien altijd een gevulde koelkast en onderdak hebt.

In NL zou je geen burnout moeten kunnen krijgen, daar zijn de omstandigheden gewoon niet naar.
Uiteraard uitzonderingen daar gelaten, voordat ik me daar weer voor moet verantwoorden.

Schrap voor de grap eens ff alle uitkeringen en toeslagen en verzekeringen etc. Eens kijken hoeveel mensen dan nog een “burnout” hebben.

21 oktober 2023 om 18:33

Daarbij komt het feit dat een burn-out voor werkgevers een absolute doorn in het oog is. Als iemand zich bij mij ziekmeld met een burn-out neem ik het liefst gelijk afscheid. Maar dat kan pas na twee jaar. Gewoon niet zo aanstellen, schouders eronder en door. Als werknemer is het misschien wel lekker. Want dan kan je tegen de dokter zeggen: ik slaap slecht , ik heb geen honger, ik heb nergens zin in. Ik zoek mijn vrienden niet meer op etc etc. Dan krijg ik de diagnose burn-out. En kan in lekker een paar maandjes doorbetaald thuis blijven. Ik zeg niet dat Klaas er misbruik van maakt, en hij zal best hard en veel gewerkt hebben het laatste jaar. Maar dit is zijn enige jaar dat hij gewerkt heeft.

21 oktober 2023 om 22:55

@regulator. Je hebt altijd van die zielige mensen erbij zitten. Ik zeg maar zo karma komt vanzelf en nog harder ook dusja. Mag hopen dat meneer nielsfleuren binnenkort er zelf mee te maken krijgt dan kijken of die nog zon stoere bink is

21 oktober 2023 om 09:31

Je hebt als KJH zijnde een bijna publieke functie als je in die rol bij Ajax zit, dus dan kun je verwachten dat mensen er wat van vinden. Als KJH een dikke huid heeft (wat nodig is in de functie), laat hij het van zich afglijden. Trouwens, als hij straks een top talent scout waar Ajax van profiteert, mogen de dan ook geen sterke positieve mening hebben?Terug on topic: ik ben het niet met Johan eens dat hij alle kwaliteiten zou hebben. Die man is prof geweest en relatief snel daarna in een topfunctie in de scouting bij Ajax terecht gekomen. Kan me niet voorstellen dat dat puur op basis van "verdienste" is (tig jaar scout ervaring bijv). Zal ook wel een beetje vanwege zijn naam/netwerk/contacten zijn gekomen. Zo'n functie is best veeleisend - hoewel het de vraag is hoe druk de scouting van Ajax het daadwerkelijk had/heeft - en dan is het niet gek als iemand die er misschien niet voor geschikt is, een burnout krijgt.Andere optie is dat hij met Louis van Gaal en/of Alex Kroes gesproken heeft en dat die hebben laten doorschemeren dat ze hem willen vervangen. Wat niet gek is, want zoals ik hierboven zei, het is echt de vraag in hoeverre KJH de beste man voor deze job is.

21 oktober 2023 om 11:40

@fan123: Ik denk dat je het punt een beetje mist. Het gaat niet specifiek over een Huntelaar, maar over in het algemeen speculeren over iemands mentale gezondheid. Je weet nooit wat er precies in iemands leven speelt en welke impact bepaalde ontwikkelingen op iemand kunnen hebben. Dat zou je zeg maar moeten respecteren, in plaats van je eigen fantasie erop los gooien.

21 oktober 2023 om 10:49

Ik vind dit bericht en Johan Derksen zijn mening ook echt niet relevant. Daarnaast was het een slappe onderbuik opmerking van Johan ipv dat hij het wel zou weten. Snap echt niet dat VZ dit soort prul als bericht gebruikt.

Lekker makkelijk voor een buitenwacht, maar een burn-out is (mentaal) overbelast. Vaak combi thuis en werk. Kan best dat hij z’n werk te lang echt niet leuk vond, maar kunnen zomaar meer factoren meespelen. Lijkt zo net alsof Huntelaar moedwillig ziek is gemeld omdat hij het niet leuk vind met die Duitser.

21 oktober 2023 om 09:58

"Lijkt zo net alsof Huntelaar moedwillig ziek is gemeld omdat hij het niet leuk vind met die Duitser."

Je weet dat Mislintat ondertussen al een maand niet meer werkt bij Ajax heh. Beetje vermoeiend al dat natrappen.

21 oktober 2023 om 10:20

Derksen denkt dat Huntelaar niet blij was met zijn nieuwe takenpakket. "Hij mag bij Jong Ajax gaan zitten en die Duitser doet alleen maar verkeerde deals."

Als je nou eerst het artikel zou lezen voor je op je tenen bent getrapt scheelt dat ook een hoop energie

Lekker op live televisie speculeren over iemand zijn gezondheid. Klasse Johan.

21 oktober 2023 om 08:46

'Klasse Johan.' Want jij bent beter gewend van Derksen? Ik blijf me erover verbazen dat hij door velen nog steeds serieus genomen wordt.
Tussen al die nobodies afgelopen tijd liep teminste nog een echt Ajacied, een echte clubman, een legend: Huntelaar. Cruijff had ooit gezegd dat er meer clubmannen en oud profs bij Ajax moesten werken, je zag wat dat deed. Hoop dat de Hunter snel terugkeert.

Johan wordt hier wel neergezet alsof hij het bullshit vindt etc., maar dat zegt hij niet. Desondanks mag hij evengoed wel even dimmen, net zoals anderen. Je kunt raden naar de redenen waarom Hutntelaar eruit ligt, maar kap eens met eigen meningen als feiten eruit gooien over dit soort dingen. Wat Kees zegt, dat is wat je mag en/of moet zeggen.

In de tijd van Derksen kenden ze geen burnout, dat is het grootste probleem denk ik. Er is 9 van de 10 keer meer aan de hand, dan dat je als buitenstaander weet. Hetgeen Johan zegt kan best een factor zijn in de burnout, maar de kans is groot dat er allerlei andere zaken meespelen.

21 oktober 2023 om 09:05

O jawel hoor. Alleen noemden ze dat toen nog geen burn-out, maar een zenuwinzinking.

21 oktober 2023 om 09:12

Of overspannen....

21 oktober 2023 om 09:15

Johan weet heus wel wat een burnout is. Hij heeft leiding gegeven bij VI. Dan maak je vast wel wat mee.

21 oktober 2023 om 10:43

Natuurlijk heeft hij er weleens van gehoord, maar ik denk dat in zijn tijd er zelden tot nooit iemand maanden bij huis zat. Als dat al zo was dan noemden ze het zeker geen burnout. We leven in een andere tijd waar mensen steeds gevoeliger worden voor alles om hun heen.

Ik denk dit, en ik denk dat en hij vermoed dat. Wat een hoop speculaties zeg. We vullen lekker in waarom hij ziek thuis zit en praten er lekker op live televisie over. Ongelooflijk en niet nodig. Toon medeleven en ga door naar het volgende onderwerp waarover gespeculeerd kan gaan worden.

21 oktober 2023 om 08:49

Tja, dat is toch gewoon de tijd waarin we leven? Iedereen heeft overal een mening over en ventileert die mening te pas en te onpas. Het gaat helemaal niet meer over anderen maar over "ikke en 'me' mening". En daarbij vooral tegen heilige huisjes schoppen want 'alles moet gezegd kunnen worden'. De sociale rem om je in te houden en niet alles te hoeven spuien is al lang geleden overboord gegooid.

Wat is dit voor onzin. Die jongen heeft helemaal niet alle kennis. Vergeten wat er vorige jaar zomer is gebeurd? Johan moet niet zomaar wat roepen. Die Duitser doet allemaal verkeerde deals. Nee dat deed Huntelaar een jaar daarvoor niet? En als mensen als sutalo zelfs slecht spelen dan zit het iets dieper dan slechte deals vriend. Als zelfs de spelers die er al zaten geen flauw benul hebben wat ze moeten doe ligt dat dan aan de slechte deals of de trainer die niet voldoet. Derksen roept altijd maar wat. En kijk hoe hij weer zo licht over een burn out praat. Er even tussenuit. Zo werkt het niet Johan. En maak er vooral geen grappen over. En ga vooral niet iemand persoonlijk de schuld geven van een burn out.

Denk dat Johan van de oude stempel is want hij had het er ook over dat een burnout een soort hype was in deze tijd. Als het echt geconstateerd is door een dokter dat KJH een burnout heeft is het een beetje apart om te speculeren dat het door Mislintat komt. Ik denk dat als je in een giftige werkomgeving werkt een aantal jaar, dat zoiets op de loer kan liggen. Daarnaast niet te vergeten dat KJH altijd voetballer is geweest en eigenlijk pas nu is begonnen met werk wat andere mensen soms al vanaf hun 18e doen. Dus dan kom je dagelijks wat meer stressvollere situaties tegen dan als voetballer. Ik vind het mooi dat hij het probeert want de meeste voetballers gaan lekker genieten van hun leven.

Lekker over andere mensen praten, maar toen van der Gijp thuis zat werd er wel anders gepraat. Dit programma heeft echt 0,0 niveau.

21 oktober 2023 om 09:14

Nooit niveau gehad, toen het nog alleen over voetbal ging misschien nog wel maar ze maken al jaren slim gebruik van inhoudsloos vermaak aanbieden. Helaas zijn er ontzettend veel mensen die dit leuk vinden en graag horen hoe een paar narcisten grapjes maken over (de rug van) andere mensen.

21 oktober 2023 om 10:48

Waarom is dat zo helaas? Mag je niet genieten van grappen die mensen kunnen kwetsen? Ik vind het heerlijke tv over het algemeen, ben ik nu minder dan jij?

21 oktober 2023 om 12:05

Je ziet toch wel dat er een verschil is tussen grappen die mensen kunnen kwetsen en op de man spelen?

21 oktober 2023 om 12:15

Ik zou zeggen: ja, jij bent minder. Ervaar je dat als kwetsend? Vette pech, want “dat moet toch kunnen”?

21 oktober 2023 om 12:20

Zielige reactie, maar ik kan het hebben. Je hebt het dit jaar namelijk al lastig genoeg met je clubje 😉

21 oktober 2023 om 12:28

@Regulator Zeker, echter vind ik het niet zo schokkend wat Derksen hier zegt. Natuurlijk kan het allemaal wat genuanceerder, maar dat zit er nou eenmaal niet meer in bij Derksen.

21 oktober 2023 om 09:38

@oenieboy
Ik vond het wel typerend dat Van Der Gijp zei dat het bij Huntelaar wel 'mee viel'. Hij noemde nog wat extra klachten waardoor het bij mij overkwam alsof de burn-out is dan van Huntelaar. Dan is hij opeens wel serieus als het zijn eigen ziel raakt, maar anderen belachelijk maken.
Laat ik vooropstellen: voor allebei is niet niet tof om te ervaren.

En als het niet klopt, wordt Derksen dan ook eindelijk eens zo gebashed zoals een van Hooijdonk? Zou wel terecht zijn

Als je wilt weten wat er met klaas aan de hand is zouden ze nielsfleuren even moeten bellen

Ah..is de snor nu ook al arts en expert in het herkennen van wel of geen burnout. Deze man is toch geweldig want hij heeft (lees: denkt) expert te zijn in voetbal, politiek, geo-politiek, racisme, medisch, financieel, militair.......wat een geweldige man, heeft overal verstand van !
Waarom is deze man nog op TV ? Ik kan me niet voorstellen dat iemand hem nog serieus neemt. (ook al zeg je wat je denkt..dat betekent niet dat je overal verstand van hebt).

On topic: ik kan heel goed indenken dat Klaas-Jan thuis zit....wat een bak ellende is het daar.

21 oktober 2023 om 09:40

@bobo25
Waarom Derksen nog op tv is, is heel simpel te verklaren: er zijn genoeg kijkers! Zo blijven programma's op tv. Ik mag hopen dat mensen Derksen niet al te serieus nemen in zijn uitspraken, maar hun eigen mening daarop vormen.

voor ons fans zien we t niet echt, maar het zijn ook gewoon mensen. Zal de druk bij Ajax onmenselijk hoog zijn?vd Sar, Overmars en nu Huntelaar , allemaal medische dingen die door stress kunnen komen. Is dat t waard allemaal? ik zeg niet dat het daardoor komt, sommige dingen genetisch, maar miss wel t onderzoeken waard.

Ik vind het vooral vervelend voor Klaas-Jan. Een burnout kan echt heftig zijn, dus veel beterschap toegewenst.

@VZ: ik denk niet dat jullie gehoord hebben of Helene het verkeerd uitsprak. Maar het gezegde is: "hoe je het ook wendt of keert." Het komt van wenden en niet van wennen.

Ongelofelijk! Gaan ze gewoon een potje speculeren over andermans psychische gezondheid. Het wordt hoog tijd dat ze Johan tegen zichzelf in bescherming moeten nemen. Van de buis met die seniele bejaarde!

"Die x overschat zichzelf en denkt vanachter de tv x te analyseren". Was dat niet ook Johan? Nee hoor, Johan zegt weer waar het op staat met z'n kansloze speculatie. Wat wordt die kerel lelijk oud zeg.

Ze zijn bij Ajax weer vreselijk fout, dit is een privé kwestie dit mogen ze officieel niet naar buiten brengen.
Schending van de privacy, ook al zou KlaasJan zeggen dat het mag hij is nu niet toerekeningsvatbaar.
Werkgever mag niet eens vragen wat ie mankeerd, hij is ziek punt.
Maar wens hem veel sterkte toe

Johan vindt toch dat je niets over anderen moet gaan roepen als je er geen verstand van hebt ? Of geldt dat alleen voor anderen of alleen voor vrouwen ?

Dit is zo privé en zo persoonlijk en ook zo verdrietig om mee te maken en dan wordt het schamteloos op de tv besproken zonder enige kennis van de situatie, dat dit zomaar kan he!

21 oktober 2023 om 11:44

Als het zo privé en persoonlijk was, dan had Ajax er natuurlijk niets over naar buiten moeten brengen. Sowieso bijzonder dat Ajax dat heeft gedaan hoor, je weet dat er dan over gesproken gaat worden in (voetbal) praatprogramma's.

Deed Johan nu hier waar hij Zijerveld van betichtte; op de stoel gaan zitten van een specialist en dan denken het probleem te begrijpen en op te lossen?

Nee, dat hebben we niet goed gezien denk ik.

Wat mij opvalt is dat Van der Sar dit ook al aangaf als een reden om te stoppen. Hij gebruikte wat andere woorden, maar hij leek ook tegen een burn out aan te zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren