Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joe Cole trekt vergelijking met Robben: ‘Hij wordt een topspeler voor Chelsea’

Laatste update:

Joe Cole heeft de vergelijking getrokken tussen Arjen Robben en Mykhailo Mudryk. Laatstgenoemde maakte deze winter voor honderd miljoen euro de overstap van Shakhtar Donetsk naar Chelsea en maakt in zijn eerste weken in Londense dienst meteen indruk. Volgens Cole, die in het verleden samen met Robben het shirt droeg van Chelsea, heeft de Oekraïner echter nog veel meer in zijn mars en ligt er voor hem een mooie toekomst in het verschiet in de Premier League.

"Hij wordt een topspeler voor Chelsea", is Cole lovend in gesprek met BT Sport voorafgaand aan het duel van aanstaande zaterdag met West Ham United. "Mudryk ziet eruit als een fantastische speler die een man kan passeren, het publiek kan vermaken en beschikt over een geweldige techniek. Hij doet mij denken aan Arjen Robben in de manier waarop hij tegenstanders passeert en op de juiste momenten de juiste beslissingen maakt."

Volgens Cole, die zelf tussen 2003 en 2010 tot 281 wedstrijden kwam namens the Blues, hebben de Chelsea-fans nog maar flarden gezien van de werkelijke Mudryk. "Ik denk dat hij steeds beter gaat worden, dus Chelsea heeft hem op het juiste moment gehaald", aldus de voormalig middenvelder. "Het is een grote stap om van Oekraïne naar de Premier League te komen, dus ze zullen hem wat tijd moeten geven. Maar ik ben erg enthousiast over hem als hij zijn draai weet te vinden onder Graham Potter."

Mudryk maakte drie weken geleden in de uitwedstrijd tegen Liverpool als invaller zijn debuut namens Chelsea. Vorige week begon hij tegen Fulham in de basis. De vergelijking met Robben komt niet geheel uit de lucht vallen. Eerder vergeleek Steven Gerrard de topaankoop al met de Nederlander. Verwacht wordt dat Mudryk tegen West Ham opnieuw aan de aftrap zal verschijnen. Chelsea begint als nummer negen aan het duel met de stadsgenoot. West Ham stelt vooralsnog teleur en moet het doen met plek zeventien.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoeveel indruk kun je maken in 80 minuten voetbal verdeeld over twee 0-0 wedstrijden? Lekker opportunistisch weer...

10 februari 2023 om 11:17

Ja want hij heeft nog maar 80 min profvoetbal gespeeld...

10 februari 2023 om 11:23

Wel in de Premier League. Daar speelt hij nu...

10 februari 2023 om 14:46

Mudryk had koorts gehad tegen Fulham, daardoor was die zo slecht en was die gewisseld in de rust

10 februari 2023 om 11:39

Heb hem een helft gezien. Ben ook enthousiast. Sterk, snelle dribbel en doelgericht

10 februari 2023 om 12:27

Tegen Liverpool was hij heel goed. Maar tegen Fulham viel hij wel echt tegen. Maar bij Shaktar was hij net begonnen aan de pre-season. Dus heeft hij zo'n 2 maanden niet gespeeld. Daarnaast was hij volgens Potter ook nog eens erg verkouden in de week voor Fulham. Maar je kunt er nu idd niet heel van zeggen.

Mee eens denk zelf ook dat die Mudryk een groot succes gaat worden jammer dat Arsenal hem niet heeft gehaald. En 100 mil is veel geld maar voor deze speler had ik het wel betaald wordt na Ibramhimovic en Ronaldo en Mbappe de 4de speler die Arsenal weer dom laat lopen om vervolgens bij een andere club uit te groeien tot een topspeler

10 februari 2023 om 11:16

Volgens mij is die lijst veel langer, er komen continu verhalen naar buiten dat Arsenal achter het net heeft gevist voor een speler. Dat waren moeilijke tijden waarin er niets teveel uitgegeven werd. Uiteraard begrijpelijk, wel jammer.

Vrij opportunistisch dit, Mudryk heeft een invalbeurt gehad en werd in zijn tweede wedstrijd vroegtijdig gewisseld. Dat er een goede speler in zit hebben we allemaal kunnen zien, ben benieuwd of het er bij Chelsea en onder Potter uit gaat komen.

10 februari 2023 om 11:34

Tja, zo'n lijstje heeft elke club. Als ik de spelers pak waar Spurs achter het net gevist heeft heb je ook gewoon een CL-waardig elftal. Ik vond het juist heel verstandig van Arsenal dat ze deze transfer niet hebben doorgedrukt.

10 februari 2023 om 13:23

Ik ook, ben sws blij dat ze zich niet laten piepelen door andere clubs. Max prijs bepalen en daar naartoe werken, wil de verkopende club meer voor de speler hebben, gaat het niet door en kijken we verder. Zoals met Caicedo pas nog en eerder met Mudryk.

Ik vind Joe Cole een leuke gast en hij was een briljante voetballer. Het was leuk dat hij ook te bewonderen was buiten het VK, namelijk in Lille. Robben was echt een van de allerbeste wingers ooit. Die vergelijking kan een last worden voor Mudryk. Vergelijken werkt nooit: Azmoun, de Iraanse Messi, Mourad Meghni en Marvin Martin (de nieuwe Zidane), Vuorinen (de Finse Van Nistelrooy). Allemaal gezever.

Nou nou nou dat is wel een erg vroege conclusie. Hij deed het prima in zijn invalbeurt tegen Liverpool maar viel daarna wel vies tegen toen die mocht starten tegen Fulham. We moeten nog veel meer van hem zien voordat we zo'n conclusie kunnen trekken. Robben was een erg speciale speler en uiteindelijk een van de beste rechtsbuitens in de vorige generatie.

10 februari 2023 om 11:37

Zonder blessures zou Robben echt een monsterlijk niveau hebben aangetikt.
Zelfs nu was het bizar dat na elke blessure (lang of kort) hij altijd weer meteen op hoog niveau presteerde zonder terugval.

10 februari 2023 om 15:23

Klopt zeker hoor! Ook heel bizar dat die elke keer terug kwam alsof die nooit weggeweest was. Sommige moesten altijd een paar wedstrijden warm spelen voordat ze op niveau kwamen maar bij Robben was dat bijna nooit het geval.

10 februari 2023 om 11:37

Zoals Bruce Lee zei: "I fear not the man who has practiced 10.000 kicks once, but I fear the man who has practiced one kick 10.000 times." Als die lang genoeg had geleefd om Arjen mee te maken, had hij 7 kleuren gescheten. Mudryk weet wat 'm te doen staat. 😅



Ik draai het liever om. Als sympathisant van Arsenal (fan ben ik maar van 1 club), ben ik blij dat ze niet mee gaan in die absurde bedragen en verantwoord beleid voeren de afgelopen jaren. 100 miljoen uitgeven aan een topper uit de Oekraã¯ense competitie is natuurlijk belachelijk. Of ze nou kampioen worden of niet, ze hebben laten zien dat het op die manier ook gewoon kan. Jij vindt het 'dom' dat ze hem laten lopen, ik ben blij dat jij niet in het bestuur zit.

Edit: reactie op @j.wilshere

En dat terwijl de beste tijd van Robben pas na Chelsea kwam. Bij Chelsea was hij nog vooral een irritant duikertje die constant bodemonderzoek deed.

10 februari 2023 om 12:01

Hij was bij Chelsea ook ontzettend goed. Zat in het team van het jaar. Hij was gewoon veel geblesseerd. Duikelen en irritant zijn deed ie op zn 37e trouwens ook nog.

10 februari 2023 om 13:28

Verbaasd me hoe weinig mensen zich dit goed herinneren. Niet voor niets dat fans van Chelsea nog steeds zo positief zijn over Arjen. Jammer van al die blessures want bij Chelsea was hij echt al onhoudbaar voor defensies.

10 februari 2023 om 13:41

Ja hij en Damian Duff. Dat Chelseateam was sowieso echt goed.

Mooie vergelijking, laten we in tegenstelling tot Robben hopen dat Mudryk zijn beste spel wel al bij Chelsea gaat spelen. Ik was gek van de speler Arjen Robben, maar zo goed als hij bij Bayern was heb ik hem bij Chelsea alleen op hele spaarzame momenten gezien. Jammer dat hij zo’n moeite had om fit te blijven anders zou hij wellicht de eeuwige Bronzen speler achter Messi en Ronaldo geweest zijn!

10 februari 2023 om 12:07

Robben was natuurlijk ook nog maar 23 toen hij Chelsea weer verliet. Weinig spelers die dan al op hun top zijn.

10 februari 2023 om 12:16

Ja inderdaad, het is jammer dat hij vertrok. Zijn fitheid was helaas gewoonweg niet te combineren met Premier League voetbal

Nu volg ik alles niet meer op de voet maar wie is Mydryk en waarom wordt er zoveel geld betaald voor iemand waar niemand hier in de straat van gehoord heeft?

Mudryk doet veel op explosiviteit en zijn versnelling. De vergelijking met Robben zie ik niet echt.

Gelukkig stond er niet al genoeg druk op die jongen met zijn prijskaartje, gaat deze man nog ff zeggen dat het de volgende Robben is.

Het is wel een groot talent imo, had hem graag bij Arsenal gezien, waar hij denk ik ook beter in het spel had gepast en dus een betere ontwikkeling zou doormaken. Zeker geen 100 miljoen waard echter, dus ook weer blij dat Arsenal hem heeft laten lopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren