Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Madueke maakt grote indruk bij Chelsea: ‘Hij boezemt ploeggenoten angst in’

Laatste update:

Noni Madueke lijkt helemaal klaar om zijn waarde te gaan bewijzen voor Chelsea. De in januari voor 35 miljoen euro van PSV overgekomen buitenspeler was zaterdag voor de tweede wedstrijd op rij trefzeker en maakt grote indruk in Engeland.

Het avontuur van Madueke bij Chelsea kon tot voor kort als zeer teleurstellend worden beschouwd. De aanvaller kwam afgelopen jaar, mede door blessures, tot slechts 23 wedstrijden in de hoofdmacht van de Londense club.

Tegen Luton Town (2-3 winst) stond Madueke pas voor de tweede keer dit seizoen aan de aftrap van een Premier League-duel. Door een hamstringblessure moest hij het grootste gedeelte van de eerste seizoenshelft missen.

Dat Raheem Sterling de meest gebruikte buitenspeler is van Mauricio Pochettino dit seizoen, komt volgens Engelse media door het gebrek aan concurrentie en de afwezigheid van spelers als Madueke.

The Athletic stelt dat Sterling en Mykhailo Mudryk moeten vrezen voor hun plek nu Madueke zijn draai gevonden lijkt te hebben. "Zijn doelpunt was van pure klasse. Zijn glimlach na het laatste fluitsignaal sprak boekdelen."

"Dit was een broodnodige boost voor zijn zelfvertrouwen. Door de jeugdinternational te belonen voor zijn aandeel in de wedstrijd tegen Crystal Palace (ook toen scoorde Madueke, red.), gaf Pochettino een signaal af dat hij een belangrijke rol voor hem ziet weggelegd in de tweede seizoenshelft."

Reactie Madueke
Madueke toonde zich na afloop van het duel met Lotun dankbaar. "Elke keer als ik met rechts schiet, probeer ik hem zo zuiver mogelijk te raken", vertelde hij bij BBC. "Ik heb het gevoel dat ze bang waren dat ik naar binnen zou komen, vandaar mijn schot met rechts."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is zeker een geweldenaar, zelfs bij Chelsea heletijd geblesseerd geweest. Als die blessurevrij was geweest dan schreef ik hem hoger aan dan Saka.

31 december 2023 om 11:32

Daarvoor heeft ie natuurlijk nog wel het een en ander te bewijzen. Ik ben al lang blij dat zo'n Sterling eens op de bank gehouden kan worden door gezonde concurrentie, wat die flikte bij Wolves verdient ook gewoon een paar wedstrijden bank. Dan is het wel lekker dat Madueke alle gegeven kansen met beide handen aanpakt.

31 december 2023 om 11:36

wat is dit een rare mening.. saka heeft zich al meerdere seizoenen bewezen, pot in pot uit. madueke is goed. maar heeft eigenlijk niks bewezen. en zal qua potentie ook niet tippen aan de klasse van Saka, maar goed, dat is weer mijn mening.

31 december 2023 om 11:41

Saka is natuurlijk pas vanaf 21-22 echt gegroeid tot een ster in het elftal van Arsenal, de jaren daarvoor was het ook best mager wat hij daar liet zien. Wie zegt dat jongens als Mudryk en Madueke dat niet kan overkomen? Ze hebben alleen wel de juiste begeleiding nodig en de situatie bij Arsenal is voor talenten nu gunstiger dan bij Chelsea. Ik zie ze ook nog wel weggaan en ergens anders grote meneren worden.

31 december 2023 om 11:52

Zoiets overkomt je niet. Je moet de potentie hebben en dat had Saka vanaf het moment dat hij zijn debuut maakte. Zelfs als linksback. Mudryk en madueke hebben potentie maar geen potentie tot wereldklasse wat Saka nu al is. Dat is ook geen ramp natuurlijk.

31 december 2023 om 12:05

Wel een verschil John Terry. Saka debuteerde als linksback. Deed het daar verrassend goed. Later nog als linksbuiten, 10 en zelfs rechtsback gespeeld voordat hij rechtsbuiten werd. Ondanks dat al veel wedstrijden PL ervaring. En hij is al meerdere seizoenen op rij constant goed. Het was dus zeker niet "best mager" wat hij liet zien, des te meer omdat hij dus eerst het hele elftal is rondgeslingerd qua posities. Iets wat logischerwijs ook weer invloed heeft op je "stats".

31 december 2023 om 12:15

Niet mee eens. Madueke heeft in mijn beleving nog steeds potentie om wereldtop te worden. Liet bij PSV magistrale dingen zien. Zit op deze leeftijd niet voor niets bij Chelsea en maakt nou zijn minuten. Met de juiste mindset zie ik hem wel de absolute top halen, maargoed het is maar koffiedikkijken natuurlijk.

31 december 2023 om 12:18

Het is natuurlijk makkelijk om Saka als meer gearriveerde speler beter te te noemen. Voorlopig hebben ze allebei een lege prijzenkast.

31 december 2023 om 12:30

@t.alavez

klopt. en Saka is denk ik nu ook zo'n beetje de beste speler ter wereld op zijn positie als rechtsbuiten.

echt een geweldenaar. Arsenal mag zeer blij zijn dat ze hem hebben

31 december 2023 om 12:38

Hij is zeker 1 van de beste maar dat komt omdat de meeste mensen rechts zijn en die spelen tegenwoordig op de linkerflank. Als je naar ruw talent kijkt heeft Madueke in potentie meer individuele klasse.

Hij is explosiever dan Saka en niet zo stijf links als Antony ik denk dat Madueke eerder het niveau van Salah zal aantippen dan Saka. SAKA is meer een spelmaker die uit combinatie acties langs zijn man komt.

Madueke hoeft niet per se in de combinatie te gaan om langs zijn man te komen

31 december 2023 om 12:42

@messi, beste rechtsbuiten? Salah vergeten? Daarbij is het de vraag in hoeverre hij een Arsenal daadwerkelijk een keer naar een PL of CL titel gaat leiden. De lat mag wel wat hoger liggen.

31 december 2023 om 13:01

Er zijn alleen al in de Premier League meerdere rechtsbuitens die vergelijkbare statistieken kunnen overleggen. Dan heb je in Spanje en Duitsland ook nog rechtsbuitens rondlopen die aardig tegen een bal aan kunnen trappen. Saka kan zeker de beste worden, maar is dat absoluut nog niet.

31 december 2023 om 13:19



protheus

Goed gezegd. Madueke heeft meer explosiviteit en bereik.
Saka is nu natuurlijk beter maar zoals je zegt een heel ander type voetballer. Men wordt over het algemeen enthousiaster van een speler met extreme individuele kwaliteiten als Salah/madueke op de flank dan een echte teamspeler als Saka.
Ik snap het enthousiasme van sommige mensen hier daarom wel. Zeker in een tijd waarin spannende buitenspelers schaars zijn.

31 december 2023 om 13:25

Man kijk jij voetbal ?
Altijd wonderbaarlijk hoe mensen spelers beschreven.
Zou zeggen kijk nog eens.

31 december 2023 om 13:29

Ja en Sanogo heeft meer prijzen dan Harry Kane @PieterPost. Goede redenaties..

31 december 2023 om 14:08

Vind het wel knap als je dat nu al kan zien, want bij Saka zagen we ook die potentie niet tot aan pakweg vorig seizoen. In de EK finale was hij nog veruit de slechtste speler van Engeland, nog slechter dan Sancho. Laten we niet doen alsof bij Saka vanaf het begin al duidelijk was dat de wereldklasse er vanaf zou spatten, want dat was absoluut niet het geval. Ik zou nu dan ook niet weten waarom je bij Mudryk en Madueke nu al kan zeggen waar hun lat ligt, beiden doen het beter dan KDB en Salah op die leeftijd bij Chelsea en die zijn nu beter dan alles wat er de laatste 15 jaar bij Arsenal heeft gespeeld..

31 december 2023 om 15:51

Schaamteloos hoe John Terry hier de geschiedenis probeert te herschrijven. Saka viel in in de WK finale en was 1 van de gevaarlijkere spelers, vraag het Bonucci. Saka is meerdere malen speler van het seizoen geworden bij Arsenal sinds zijn debuut. Heeft een uitstekend niveau gehaald van linksback tot aan rechtsbuiten en op zowat alle posities die er tussen liggen. Sinds Saka op rechtsbuiten speelt is hij onbetwist hij Arsenal en bij het Engels elftal. Hij presteert vanaf 17 jarige leeftijd op absurd hoog en volwassen niveau in de PL en sinds dit jaar ook in de CL. Sterker nog, dit is het eerste jaar waarin het iets 'minder' gaat en hij ook kritiek ontvangt.

Dan kom jij aan met een brekebeen als Madueke die enkel bij PSV leuke wedstrijden heeft gespeeld.

Lachwekkend dat je reacties upvotes krijgen, maar dat zullen zeker van Chelsea fans zijn die blind alles ophemelen wat in het blauw speelt.

Schaam je.

31 december 2023 om 16:04

Het is toch mooi hoe je je eigen moment onderuit haalt? Het enige waar we Saka aan herinneren is dat Bonucci hem onderuit trok, niet eens iets van een voetballende actie of een kans. Waarna hij ook nog eens miste in de penaltyserie. Kijk de wedstrijd eens terug en zie hoe vaak hij balverlies leed op de helft van Italiã«. Je mag je zelf schamen met je Arsenal oogkleppen (niet alleen jij) die niks kunnen hebben wanneer het om jullie starboy gaat. Jullie doen alsof je de regen van Messi in huis hebt maar laat hem eerst Salah eens outperformen in een seizoen, dan praten we verder. Dit seizoen komt ie niet eens voorbij Cole Palmer die in het droevigste Chelsea sinds diep in de jaren 90 speelt.

Als je overigens beter leest zie je hierboven al dat ik het niet eens ben met de vergelijking tussen Madueke en Saka, maar ook voor jou net als je mede Arsenal fans dient het niet meegaan op de Saka trein als een rode doek voor een stier. Denk dus niet dat ik degene ben die me hier moet schamen, ik ben hier namelijk niet de fanboy.

31 december 2023 om 18:17

@protheus

Precies dat, iedereen vergeet, gepaard met zijn explosiviteit en passeerbewegingen, is hij ook echt heel, heel goed en kalm in afwerken. Ik ga Saka niet afkraken maar Madueke is een speler mits blessurevrij, gewoon onhoudbaar is.

31 december 2023 om 12:02

Hoger dan Saka? Ik neem aan dat je dit bij wijze van overdrijving zegt? Saka is al 2 jaar een van de beste buitenspelers in de PL, liet het zien op een EK en WK. Madueke heeft net 2 leuke potjes gespeeld in de PL tegen laagvliegers…

Madueke was bij PSV ook erg wisselvallig, dus nu twee goede potjes zegt mij nog niet zoveel. Ben erg benieuwd of hij de rest van het seizoen blessurevrij kan blijven en zijn wisselvallige spel eruit kan halen. Als hem dat lukt is het echt een waanzinnig goede speler, maar dat is een vrij grote als.

31 december 2023 om 12:30

Buiten zijn doelpunt was het ook niet bijzonder.
Enorm positief artikel van VZ.

31 december 2023 om 13:08

Deze tijd met alle social media worden spelers echt veel en veel te snel gehyped maar ook neergehaald. Dat mensen nu al zeggen beter dan Saka, tja ik weet gewoon niet wat te zeggen soms.

Benieuwd naar de potentie van een fit Chelsea selectie! Elke keer raakt er weer iemand geblesseerd! En je ziet Poch voorzichtig zijn met Nkunku! Benieuwd ook naar hoe Lavia het gaat doen.

31 december 2023 om 11:33

Daar zijn we zelf ook nog benieuwd naar. De laatste keer dat we een volledig fitte selectie hadden was denk ik tegen Juventus vorig jaar, die werden toen 4-0 opgerold. Sindsdien is het gewoon nooit meer gelukt met die incapabele fysio's helaas.

31 december 2023 om 11:55

Sterling Nkunku Palmer
Enzo Lavia Caicedo
Chilwell Silva Disasi James Petrovic

Is dit een beetje het sterkst mogelijke opstelling? James is toch wel om de 2 wedstrijden geblesseerd helaas! En ik lees al her en der dat Robert Sanchez mag banken?

31 december 2023 om 23:33

Colwill ipv Disasi

Wat een knal gisteren tegen Luton Town, zo kennen we Madueke uit zijn PSV tijd. Er is ontzettend veel geld in Chelsea geïnvesteerd en ik hoop dat Madueke heeft geleerd te voetballen zonder blessures te krijgen. Het gaat je goed Noni.

Zullen we even rustig aan doen na twee goals? Je ziet juist aan bijna alles dat die jongen nog niet klaar is voor het niveau wat je zou willen zien bij Chelsea.

31 december 2023 om 12:04

Ah zowaar een objectieve comment. Hulde!

Volledig eens dat Madueke het nu even 15 wedstrijden op rij mag laten zien en liefst ook tegen niet-laagvliegers. En dan kan je beginnen spreken over potentie.

Het is echt een enorm talentvolle speler die Madueke. Probleem is alleen dat hij nog vaker geblesseerd is als Robben. Dan kom je er ook nooit echt lekker in. Dan is die weer goed bezig en dan raakt hij weer geblesseerd. Het is wel zonde. Als hij een langere periode fit kan blijven zie ik hem echt wel PL topniveau halen.

Madueke vind ik echt een zeldzaam talent. In Eindhoven zijn er de afgelopen jaren veel talentvolle aanvallers voorbij gekomen - van Memphis tot Gakpo, van Bakayoko tot Bergwijn en van Malen tot Lozano - maar het gemak waarmee Madueke spelers passeert, een versnelling inzet en de enorme kracht die hij in zijn benen heeft maken van hem echt een buitengewone speler. Doet me in alles aan Arjen Robben denken. Exact een jaar geleden speelde PSV tegen AC Milan. En Milan had best een prima opstelling op de been gebracht voor een oefenwedstrijd, maar Madueke draaide in zijn eentje dat hele elftal dol. Die arme Sergino Dest wist niet waar hij het zoeken moest. Als Madueke fit bijft dan twijfel ik er niet aan dat hij gaat slagen bij Chelsea en de komende pakweg tien jaar tot de beste buitenspelers binnen het mondiale voetbal hoort

31 december 2023 om 13:25

Helemaal mee eens! Toch blijf ik een zure nasmaak hebben aan het feit dat we afgelopen winter Noni en Gakpo hebben moeten verkopen, nadat we LDJ en Noni ook nog eens de gehele eerste seizoenshelft moesten missen door blessures. Een PSV met een fitte Gakpo, LDJ, Madueke en Xavi zou echt een bizarre aanval zijn geweest, waar we helaas niet van hebben kunnen genieten.

Dus 2 wedstrijden goed gespeeld en nu is iedereen lyrisch. Gaan we met zn allen niet wat erg snel op de euforische tour? Moeten we niet zeggen "goed begin, over een wedstrijd of 8 hebben we een goed beeld wat hij in zn mars heeft en wat nog beter kan"? Of kijk ik veel te nuchter en moet ik meejuichen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren