Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Jezus man, ik speel bij Bayern München. Waar maak ik me druk om?’

Laatste update:

Edson Braafheid vindt dat hij te weinig mentaal begeleid is in zijn spelerscarrière. Dat zegt de oud-linksback in gesprek met Voetbalzone-presentator Jelle Kusters. Braafheid concludeert achteraf dat hij in zijn tijd bij Bayern München best iemand had kunnen gebruiken die hem 'vanuit meerdere perspectieven had kunnen laten denken'. De WK-finalist van 2010 bespreekt hoe hij deze conclusie samen met zijn vriend Gianni Zuiverloon omzette in een levensmissie na het voetbal, en deelt bovendien zijn verwachtingen voor Oranje in Qatar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je had ook zelf om hulp kunnen vragen destijds,niet alles komt aanwaaien

19 november 2022 om 09:01

Tenzij er een cultuur hangt dat wanneer je om hulp vraagt, je als mentaal zwak wordt gezien. En dan zit je op de bank ofzo.

19 november 2022 om 19:38

Want mijn werkgever is er van op de hoogte als ik met een psycholoog praat? Als je er echt behoefte aan hebt moet je er niet op gaan zitten wachten. Zeker niet met een dik salaris. Daarnaast ben ik het er 100% mee eens dat er te weinig aandacht is voor mentale gezondheid in het professionele voetbal. In de topsport is het mentale aspect misschien wel even belangrijk als talent/Fysiek.

19 november 2022 om 20:38

Ga je deze situatie nou serieus vergelijken met je werk? Je weet zelf dat er in de voetbalwereld andere wetten gelden

20 november 2022 om 04:39

Als hij van werk veranderd komt het ook in de krant!

19 november 2022 om 09:21

Daar is de begeleiding dus voor. Dit soort jongens zien vaak zelf niet in dat ze hulp nodig hebben. Dus dan zal je er ook niet om vragen. Helaas zien de meeste het achteraf pas. Dan is het kwaad helaas al geschied

19 november 2022 om 12:05

Het is ook in het belang van de club om hiermee bezig te zijn. Heel naïef om het maar op individuele verantwoordelijkheid te gooien.

19 november 2022 om 19:13

Ergens heb je gelijk, als het op ons gewone stervelingen aankomt. Bij jongens waar voor alles geregeld wordt door de club en er tientallen aasgieren boven hun hoofd cirkelen, zou je alleen wel verwachten dat ook dit een thema is dat aandacht krijgt.

20 november 2022 om 18:25

Ooit het fragment gezien van Ian Wright en sir S. Pigden gezien? Er hoeft maar één iemand in je te geloven en begeleiden en je kunt ver komen.

Ik kan me hem niet eens meer herinneren.

:P

19 november 2022 om 09:01

Hoeveel wk-finales heb jij gespeeld?

19 november 2022 om 09:57

Dat zegt dan voldoende over hem toch? Een wk finale spelen maar in de vergetelheid belanden.

19 november 2022 om 10:09

Dus als tong80 niet meer weet wie iemand is, is diegene in de vergetelheid geraakt?

19 november 2022 om 11:49

Braafheid is niet in de vergetelheid? Daar lees je geregeld over? Komt regelmatig in items naar voren? Weet men of hij überhaupt nog ergens speelt? Edson, de man die altijd in de lijstjes staat als we het over het WK hebben?

20 november 2022 om 00:19

@JK: Heb je zelf wel enig idee waar je het over hebt? Voor anderen is het lastig te begrijpen namelijk

19 november 2022 om 19:21



Enige moment dat ik me HEEL goed herinner is hoe hij als linksback een lange bal op de rechtsbuiten van de tegenstander (volgens mij tegen Spanje, in de finale) totaal onbedoeld met zijn achterhoofd in de handen van de keeper legde. Hij was zo bezig met z'n man bij die lange pass dat hij de bal helemaal niet zag, en wonder boven wonder kopte hij hem met z'n achterhoofd richting de keeper. Daar heb ik zo van genoten, voor mij een van de hoogtepunten van dat WK. Verder vrij anonieme speler inderdaad, haha.

20 november 2022 om 13:49

Toen ik die foto en titel zag wist ik gelijk wie het was. Ligt dus echt aan jou dat je hem niet herinnerd.

Topsport is hardware fysiek en mentaal alles van je eist en als je dat niet kan opbrengen dan kan je beter een stapje terug doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren