Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Je merkt dat Huntelaar iets van plan is, dat vinden we belangrijk’

Laatste update:

Technisch directeur Horst Heldt zegt ‘een goed gevoel’ te hebben over het komende seizoen van Schalke 04. In het afgelopen seizoen speelde de club uit Gelsenkirchen geen rol van betekenis. De twee derby’s met Borussia Dortmund werden wel allebei gewonnen, maar Schalke eindigde op flinke afstand van Bayern München (36 punten), Dortmund (11) en Bayer Leverkusen (10) als vierde.

/

Een jaar geleden kreeg Schalke 04 vooral kritiek op het aankoopbeleid. Tegenover het vertrek van enkele belangrijke schakels stond niet de komst van nieuwe goede spelers en dat betreurden de supporters. Nu is er juist lof na de komst van Ádám Szalai, Christian Clemens, Leon Goretzka en Felipe Santana. Er zal echter ook weer veel moeten komen van aanvaller Klaas-Jan Huntelaar.

De Nederlander staat voor zijn vierde seizoen bij de Duitsers en maakte in zijn eerste jaren 8, 29 en 10 doelpunten. “Ik geloof dat hij de vorm zijn tweede jaar weer kan terughalen”, zegt Heldt hoopvol in gesprek met BILD. “Het seizoen met 29 doelpunten verbeteren zal moeilijk worden, maar hij streeft wel een doel na en je merkt dat hij iets van plan is. Dat is heel belangrijk voor ons”, aldus de directeur.

Maakt Klaas-Jan Huntelaar komend seizoen meer dan twintig doelpunten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sinds zijn besluit te blijven lijkt hij wel vastberaden om weer eens ouderwets te gaan knallen. Goed dat hij wat concurrentie heeft gekregen om te prikkelen, Klaas Jan gaat aan de bak en gaat er 30 maken dit jaar. Weergaloze afmaker is het toch, zonde dat geen coach het in oranje laat functioneren met hem en Persie samen.

Jammer van zn laatste blessure.. Huntelaar is een geweldige spits met een goed rendement. Hoop dat hij zn niveau weer haalt dit seizoen

Als die niet geblesseerd raakt wel

6 juli 2013 om 08:37

Onzin om er vanuit te gaan dat hij vaak geblesseerd raakt, hij heeft in 11 voorgaande jaren zelden blessures gehad.

Schalke is op dit moment verder dan Leverkusen, iets dat uitstekend is voor komend seizoen. Jaar in jaar uit CL voetbal spelen is op dit moment het belangrijkste. Het lijkt wel alsof ze dit seizoen eindelijk door krijgen hoe ze weer structureel mee kunnen gaan doen voor het kampioenschap, en dat is een grote stap. Het enige wat mijns inziens nog ontbreekt is een toptrainer, want van Keller ben ik nog steeds niet erg onder de indruk. Dat hij de derby gewonnen heeft, heeft hem min of meer gered. Maar daar waar Schalke dit seizoen met hangen en wurgen 4e geworden is, zullen ze dit jaar met minder dan rechtstreekse plaatsing geen genoegen hoeven nemen.

6 juli 2013 om 10:31

Keller heeft ook heel veel pech gehad dat bepalende spelers lang geblesseerd waren
Veel wedstrijden in de 2e seizoenshelft moesten met b spelers gespeeld worden
Dat plek 4 alsnog gehaald is is een prestatie van formaat

6 juli 2013 om 10:46

Puntverlies tegen Augsburg/fürth/nürnberg is gewoon onnodig, B-elftal of niet. Zelfs dan zou Schalke beter moeten zijn. Tel daarbij op dat de wedstrijden tegen concurrenten eigenlijk alleen van Freiburg gewonnen is, vond ik het vrij modaal wat Keller heeft afgeleverd. De enige spectaculaire wedstrijd die ik me van hem kan herinneren is die 5-4, ik meen tegen Hannover. Verder herinner ik me toch het spel van Bayern/dortmund/freiburg/frankfurt..

6 juli 2013 om 10:55

Furth was gewoon pech 5/6 ballen gewoon van de lijn weggehaald ja dan zit het je niet mee
Augsburg was een waardeloze wedstrijd ja
Nurnberg was zwaar geflatteerd want er waren niet normaal veel kansen nodig maar de bal wou er gewoon niet in
Frankfurt uit bestolen, Leverkusen thuis 0-1 had niet goedgekeurd mogen worden
Kan nog wel wat meer voorbeelden noemen van tegenslag het afgelopen seizoen
Ondanks dat ben ik het wel met je eens
Ook ik ben geen liefhebber van Keller
Maar opnieuw een nieuwe trainer aanstellen heeft geen enkele zin

6 juli 2013 om 11:09

Nee ik ben het met je eens dat weer van trainer wisselen geen zin heeft. Schalke stippelt het beleid prima uit nu, en Keller heeft een duidelijke opdracht, die zeker te halen moet zijn. En agh, wie weet verrast hij dit seizoen. Want tot nu toe heeft hij bij geen enkele club de volledige voorbereiding op een seizoen gehad, en dat maakt nogal een verschil. Ik hoop op wat leuker voetbal dan vorig jaar, maar als ik zo zie welke spelers er nu bij Schalke zijn hebben ze daar in ieder geval het materiaal voor.

6 juli 2013 om 11:18

Keller heeft een andere manier van spelen dan Huub
Veldspel onder Keller was prima vond ik
In uitwedstrijden ga je niet meer dan logisch voor resultaat en niet voor vermaak
Maar het was het niet laffe voetbal zoals onder Stevens integendeel zelfs
Keller durft meer dan Stevens

Ik blijf het een dom aankoopbeleid vinden. Zo n Szalai kosste ook iets van 10 mil. Had daar dan een fatsoenlijke spelmaker voor gehaald, daar had Huntelaar meer aan gehad dan aan een concurrent.....

6 juli 2013 om 10:32

Szalai is voor te veel geld gehaald ja
Maar een betere spits dan Marica en Pukki was gewoon een prioriteitenaankoop

6 juli 2013 om 10:35

Waarom? Omdat Huntelaar zo blessuregevoelig is?

Of heb je weer zin om zo n Raffael weer een seizoen lang op 10 te zien.

Draxler is het grootste talent, maar elke fatsoenlijk denkend mens zou hem nog een sowieso de komende jaren op de flanken houden om hem te laten ontwikkelen.

Bovendien betwijfel ik of hij uberhaupt ooit echt de rol van spelmaker op zich kan nemen bij een topclub, hij komt ietwat zelfzuchtig over.

Dat hij absolute wereldtop op de flank gaat worden, staat wel redelijk vast denk ik.

6 juli 2013 om 10:43

Raffael is naar Borussia Monchengladbach gegaan
Schalke wou niet verder met hem zodat ze Max Meyer meer konden inpassen
Nergens hoor je mij roepen dat Huntelaar blessuregevoelig is
Maar stel dat ie weer zn blessure als tegen BVB oploopt en het dit keer zwaarder uitvalt dan moet je wat achter de hand hebben
Dan moet je geen Marica of Pukki hebben

6 juli 2013 om 10:51

Mourinho, misschien omdat Draxler zelf op 10 wil spelen? Het is komend seizoen zijn rugnummer, het is de positie die vrijkomt en Draxler heeft niet voor niets verlengt. Schalke heeft op dit moment maar toe te geven aan de wensen van haar beste speler, en Draxler zal dat fantastisch gaan doen, daar geloof ik in.

En Szalai is nodig, wie wil je anders inbrengen tijdens een wedstrijd mocht het niet lopen? Het is van de zotte dat mensen denken dat je met een basiself kampioen kan worden. Kijk nou naar het verschil vorig jaar tussen BVB en Bayern. Dat kwam ook omdat de tweede rechtsback van het elftal Kuba was, tijdens een moeilijke wedstrijd spelers als Bittencourt binnen de lijnen moet komen. Idem bij Schalke. Szalai is een uitstekende aankoop, en geeft Schalke veel meer mogelijkheden.

Ik hoop voor de Hunter dat hij zijn grootse vorm bij Heerenven, Ajax en tweede jaar Schalke04 kan herpakken en weer bij Oranje spelen. Ik gun het hem wel. Succes, Klaas Jan!!

Qua aankopen doen ze het echt goed. Als Huntelaar nu eens weer gaat renderen kunnen ze echt concurreren met Dortmund dat Götze kwijt is. Denk dat het spannend gaat worden tussen die twee tot op de laatste speeldag.

6 juli 2013 om 13:25

Edenhazard, BVB heeft op elke positie een betere speler staan, behalve misschien op 10 (ik ken Mkhitaryan niet zo goed om hem beter dan Draxler te noemen.) Ik verwacht dat Schalke zal concurreren met Leverkusen om plek drie, daar waar Dortmund met Bayern zal concurreren om het kampioenschap. Tot nu toe zijn Schalke, Dortmund en Bayern versterkt, daar waar Leverkusen eigenlijk alleen nog maar verzwakt is..

6 juli 2013 om 13:29

Ze zijn sterker dan vorig jaar, terwijl Dortmund Mkhitaryan nog niet heeft. Leverkusen is Schürrle kwijt en heeft Son. Ik wil gewoon nog eens een Bundesliga seizoen vol spanning.

6 juli 2013 om 13:40

Mkhitaryan wordt maandag gepresenteerd, 24 miljoen Euro is de afkoopsom en hij tekent een contract tot 2018. Alles nog onbevestigd, maar wordt door meerdere kanalen genoemd en lijkt dus vrijwel zeker.
Vervolgens heeft BVB met Aubameyang voorin meer mogelijkheden erbij, iets waar het dit jaar juist tekort aan kwam.

Son is inderdaad een sterke aankoop, maar de magie van Leverkusen was juist de klik tussen Schürrle en Kießling. Verder is het nog maar de vraag of Kießling zo veel gaat scoren als vorig jaar.

Ik denk en hoop dat de Buli ook spannender wordt komend seizoen!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren