Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Je kunt het niet slechter doen dan Mourinho, hij zou een enorm verschil maken’

Laatste update:

Het lijkt op dit moment slechts de vraag hoelang José Mourinho nog manager van Manchester United is. Volgens de Daily Mirror zal de Portugees zaterdagavond na de wedstrijd tegen Newcastle United op straat worden gezet door de Engelse grootmacht, terwijl ESPN meent dat hij de publiekelijke steun van vicevoorzitter Ed Woodward eist. Mocht United binnenkort afscheid nemen van Mourinho, dan zou de club er volgens Tim Sherwood goed aan doen zich te melden bij Bournemouth.

The Cherries zijn dit seizoen de grote revelatie in de Premier League en volgens Sherwood is dat niet op de laatste plaats de verdienste van coach Eddie Howe. Dankzij een 0-4 overwinning op Watford staat Bournemouth na acht speelrondes op een vijfde plaats in de Premier League. "Je bent als club op zoek naar een herkenbare identiteit. Manchester United past zich teveel aan de tegenstander aan. Eddie Howe doet dat niet, hij focust zich op zijn eigen ploeg", vertelt de ex-coach van onder meer Tottenham Hotspur bij BT Sport.

Howe zwaait sinds 2008 de scepter bij Bournemouth, onderbroken door een korte periode in dienst van Burnley. "Hij is er wat mij betreft klaar voor om een topclub in de Premier League te managen", vervolgt Sherwood. "Als je op dit moment instapt bij Manchester United, kun je het niet slechter doen dan je voorganger. Je kunt simpelweg niet falen. Eddie Howe zou een enorm verschil maken bij Manchester United."

Manchester United staat op dit moment op een uiterst teleurstellende elfde plaats in de Premier League. De Engelse recordkampioen verloor vorige week met 3-1 bij West Ham United, waarna midweeks in de Champions League een doelpuntloos gelijkspel volgde tegen Valencia.

Denk jij dat Eddie Howe een geschikte manager zou zijn voor Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ManU staat voor rust al 0-2 achter... De ontslagen one.

6 oktober 2018 om 19:36

Je "ontslagen one" grap is net zo slecht als Mourihno bij United.

6 oktober 2018 om 19:42

Het is ook geen grap.

6 oktober 2018 om 19:59

Zuurpruim..
Ontopic: Tijd dat United actie onderneemt. Ik lees hier veel dat Woodward de hoofdschuldige is van de malaise maar ook met dit materiaal is de 12de (?) plek niet goed genoeg. Zo’n Howe laat United tenminste aanvallen. Als je dan 12de staat dan kijk je tenminste naar leuk voetbal. United kijk ik tegenwoordig niet meer.

6 oktober 2018 om 20:20

Hoor iedereen altijd over het materiaal van United. De Gea, Pogba, Lukaku, Martial, Rashford, Mata, Matic, Bailly.. zijn toch niet de minste maar met Mourinho weet je 1 ding, hij gaat niet voor de schoonheid. Als de punten dan ook uitblijven moeten betrokkenen hun conclusie trekken. ManU en Mourinho = klaar.

6 oktober 2018 om 20:32

The slecial one na 95min gewoon 3-2 winnen

United.. Haal Wenger op!!! Hij brengt jullie wel naar top 4 :D

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren