Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jaume Domènech zorgt voor bekerfinale tegen Barcelona op 25 mei

Laatste update:

De finale van de Copa del Rey gaat tussen Barcelona en Valencia. Daags na de zege van de Catalanen bij Real Madrid (0-3, na 1-1 in het het heenduel) zegevierde het team van Marcelino met 1-0 over Real Betis, na een 2-2 gelijkspel in de eerste ontmoeting. De eindstrijd tussen los Azulgrana en los Che wordt op 25 mei in het Benito Villamarin afgewerkt, de thuishaven van Real Betis.

Valencia maakte aanvankelijk een ietwat verlegen indruk en leek zelfs geen strijdplan te hebben. Opvallend aan het team van Marcelino was de defensie met twee linies van vier dicht op elkaar, om een beetje het spel van Betis af te stoppen. De bezoekers uit Zuid-Spanje zorgden namelijk wél voor gevaar. Het was aan doelman Jaume Domènech te danken dat Valencia zonder schade het rustsignaal haalde.

Jaume had enkele uitstekende reddingen in de eerste 45 minuten, vooral op een goed schot van Jesé Rodriguez. De inzet van de aanvaller ging richting de bovenhoek, maar de keeper van los Che was attent. Het waren cruciale interventies van Jaume, daar Valencia tien minuten na rust de leiding nam. Aïssa Mandi lette niet op en stond toe dat Kévin Gameiro het leer in rechtmatige positie in het strafschopgebied ontving. De Fransman werkte het leer over Joel Robles heen, waarna Rodrigo de bal het laatste zetje gaf: 1-0.

Betis slaagde er niet in om op gelijke hoogte te komen. Jaume had weinig moeite met een inzet van Sergio Canales, een poging van invaller Loren Morón ging langs de verkeerde kant van de paal en vlak voor tijd verrichtte hij een sublieme redding op een nieuwe poging van Canales. Een inzet van Cristiano Piccini tussendoor betekende net niet de 2-0.

Wie gaat de Copa del Rey winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou speelt onze lainez nog ofniet

28 februari 2019 om 23:25

Lainez heeft sinds zijn transfer al 9 wedstrijden gespeeld in alle competities, dus hij pakt voldoende wedstrijden mee voor een jongen van 18

Heerlijk !
En Barcelona ligt ze normaal gesproken redelijk goed, kan een mooie finale worden

Terecht dat Valencia door is, ze hadden het tactish beter voor elkaar. Vooral Perejo en Coquelin zorgden ervoor dat Betis niet goed kon voetballen op het middenveld. Barca is natuurlijk favoriet voor de finale maar Valencia kan het hun zoals altijd wel moeilijk maken. Ik ben natuurlijk voor Valencia want het zou mooi zijn als zij opook weer eens een prijs zouden pakken.

ik snap betis totaal niet meer,sanabria is verhuurd aan genoa,nu hebben ze geen spits meer,ze vertrouwen steeds op die oude vos joaquin,die maar een uurtje kan spelen,snap de tactiek van betis totaal niet meer

Wat een rare kop zeg;

Jaume heeft er met zijn blunders thuis tegen Getafe en uit bij Betis voor gezorgd dat het nog onnodig lastig is geworden voor Valencia om de finale te halen en vanavond heeft die eigenlijk vrij weinig te doen gehad. Het is iig wel te hopen dat Neto op doel zal staan tegen Barã§a, want Jaume bezwijkt altijd behoorlijk onder de druk.

Saaie wedstrijd. Valencia deed er logischerwijs alles aan om zo min mogelijk energie te verspelen en Betis dacht blijkbaar aan 0-0 genoeg te hebben, want die gingen pas een poging tot aanvallen doen na de 1-0.

Het wordt iig een leuke finale zo maar zie Barca wel winnen.

Denk niet dat Barcelona deze 5e op rij nog weg gaat geven. Als de finale tegen Real Madrid of Atletico Madrid was wellicht, tegen Valencia zie ik ze wel winnen. Makkelijk zal het absoluut niet worden, maar ik heb er vertrouwen in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren