Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Istanbul Basaksehir haalt geflopte miljoenenaankoop van Milan naar Turkije

Laatste update:

AC Milan neemt afscheid van Léo Duarte. De verdediger wordt tot de zomer van 2022 verhuurd aan Istanbul Basaksehir, zo maken beide clubs maandagavond bekend via de officiële kanalen. De kans bestaat dat Duarte zijn laatste wedstrijd voor Milan al heeft gespeeld, want de regerend kampioen van Turkije heeft een optie tot koop bedongen.

Voor Duarte was dit seizoen nauwelijks een rol weggelegd in het San Siro. Hij kwam deze jaargang achttien minuten in actie in de Serie A, in het thuisduel met Bologna (2-0) van 21 september, en speelde tweemaal tegen Sparta Praag in de Europa League: eenmaal als invaller voor elf minuten op 29 oktober (3-0 zege) en eenmaal de volledige wedstrijd, op 10 december (0-1 zege). Dat was het laatste optreden van de 24-jarige Braziliaan voor Milan.

Vorig seizoen kwam Duarte zes keer in actie in de Serie A en speelde hij verder geen officiële duels. Tussen 2016 en 2019 was hij 92 keer in actie gekomen in officiële wedstrijden van Flamengo. De centrumverdediger maakte in juli 2019 voor tien miljoen euro de overstap van de Braziliaanse club naar Italië; het bedrag kon verder oplopen tot elf miljoen euro. Hij tekende een contract voor vijf seizoenen bij de huidige koploper van de Serie A. .

Het vertrek van Duarte is voorlopig de enige winterse transfer van zowel Milan als Basaksehir. Vermoedelijk heeft Basaksehir vanwege de achillespeesblessure van Martin Skrtel besloten tot de komst van een nieuwe verdediger. Skrtel had een basisplaats in de ploeg van trainer Okan Buruk, totdat hij op 27 december uitviel in de thuiswedstrijd tegen Kasimpasa (2-2). De Slowaak moest onder het mes en staat langdurig aan de kant. Sindsdien vormen Carlos Ponck en Alexandru Epureanu het centrale verdedigingsduo van Basaksehir.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was helemaal zijn prijskaartje vergeten. Dus het verbaasde me ook toen ik "miljoenenaankoop" las. Want als je Duarte ziet spelen, in weinig aantal wedstrijden. is hij serieus niet meer dan überhaupt 3 miljoen waard. Waardeloze speler. Ook niet super lang voor n CV met zn 182 cm. Zelfs in de tijd dat bijna al onze Cv's eruit lagen, gaf Milan (terecht) de voorkeur aan de jonge net overgekomen rechtsback(!) Kalulu in het centrum. maar weet je; Bakashir en Milan is een niveau verschil, om het maar zwak uit te drukken en zelfde geld voor de Serie A en de Turkse competitie. samen met een andere speelstijl kan het alsnog wat worden voor Duarte, mits him dat ligt. Nu nog Musacchio lozen en 1 prima verdediger voor terughalen

11 januari 2021 om 19:49

Dat niveau verschil valt wel mee.
Milan doet voor het eerst in 10 jaar weer een beetje mee?
Ook speelt Milan al jaren geen cl meer.

11 januari 2021 om 23:18

@Frkoln
Dat niveau verschil valt zeker niet mee, Milan zou in Turkije fluitend kampioen worden. Volg je de serie A dan zou je weten dat Milan redelijk los staat van de concurrentie, lijkt me iets meer dan een beetje mee doen.

12 januari 2021 om 11:35

Juventus zou fluitend kampioen worden Ramon, AC Milan zou het niet fluitend redden denk ik.

11 januari 2021 om 21:07

Maurootje weet je of er concrete interesse is in Ozan Kabak? Zou een geweldige versterking zijn voor Milan.

12 januari 2021 om 14:43

Als die echt zo waardeloos zou zijn is 3 miljoen ook veel te veel. Zulke bedragen kunnen vele clubs ook niet ophoesten en daarmee zou hij met zijn leeftijd toch een absolute sterkhouder moeten kunnen zijn. Als ik dit zo lees kan hij dit niet.

Nou er is een wereld van verschil qua niveau tussen AC Milan en Basaksehir, de een zijn dood is de ander zijn brood.

24 jaar pas, prima gokje voor Basaksehir

Een van de tientallen miskopen van Milan van de afgelopen jaren. Wat hebben zij toch veel geld uitgegeven.

11 januari 2021 om 21:52

En toch staan we nu met het jongste elftal van Italië bovenaan. Ze hebben veel onnodig geld uitgegeven tussen 2015 en 2018 maar afgelopen veel koopjes. Doe eerst wat research zou ik zeggen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren