Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale maakt opnieuw geen veldgoal en lijdt catastrofale nederlaag

Laatste update:

Internazionale hoopte zaterdagavond een sprong op de ranglijst te maken, maar ging op bezoek bij hekkensluiter Parma met 2-0 onderuit. Paolo De Ceglie groeide met twee goals uit tot de man van de wedstrijd en Inter lijkt zich langzamerhand serieus zorgen te moeten maken over het scorend vermogen van de ploeg. I Nerazzurri hebben nu immers al 360 minuten geen velddoelpunt meer gemaakt.

/

Internazionale had in de eerste helft ruim 74 procent balbezit, maar schoot maar één keer gericht op het vijandelijke doel. Het team van de geplaagde Walter Mazzarri kwam ook al na vijf minuten op achterstand in Stadio Ennio Tardini. De Ceglie tikte een voorzet van Andrea Rispoli van dichtbij in het doel en daardoor waren de bezoekers al gauw op achtervolgen aangewezen. Inter kon echter geen vuist maken tegen het brutaal spelende Parma en alleen rechtsachter Joel Obi zorgde tweemaal voor dreiging. De eerste kans in de tweede helft was weer voor Parma, maar Francesco Lodi mikte naast.

Naarmate de tweede helft vorderde, werd Inter almaar sterker. Het duurde echter lang tot een serieuze mogelijkheid: Rodrigo Palacio volleerde de bal na 68 minuten huizenhoog over en een minuut later trof Mateo Kovacic de buitenkant van de paal. Een kwartier voor tijd besliste De Ceglie de wedstrijd. Een schot van Antonio Cassano werd nog door Gary Medel geblokt, maar de rebound werd onder Samir Handanovic doorgeschoven door de linksachter. In de slotfase voorkwam Handanovic nog een derde tegendoelpunt.

Moet Walter Mazzarri worden ontslagen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen woorden voor deze beschamende vertoning. Mazzarri ga gewoon weg. Je kwelt ons al genoeg. Ook de ploeg kan ik deze nederlaag verwijten. Gewoon heel slecht gespeeld. En wrm die Kuzmanovic laten spelen. Hij kan er niks van. En vidic past niet goed bij inter. Echt een misselijke verdediger en echt een rotkop

2 november 2014 om 01:58

Hoe doet Vidic het eigenlijk? Waarom vind je hem zo misselijk? Hij is niet meer de wereldtop niet te passeren muur van weleer meer maar hij gaat toch altijd voorop in de strijd?

2 november 2014 om 08:49

Hij speelt erg matig en maakt soms domme fouten

2 november 2014 om 11:54

Belachelijk dat je iemand oordeelt omdat hij onder andere een rotkop heeft. Inter moet juist blij zijn met zo een verdediger, want de realiteit is dat Inter nog maar net bij de subtop van Italie hoort.

2 november 2014 om 12:10

Die rotkop was voor de grap. Maar vidic heeft zijn kwaliteiten anders nog niet laten zienin italia

2 november 2014 om 15:24

Aan het einde van zijn United periode was hij ook niet bepaald meer een wereldtopper. Misschien is hij het wel kwijt... Hij speelt natuurlijk op een hele fysieke manier en dat wordt minder als je op leeftijd komt en hij heeft ook meerdere (zware) blessures gehad.

De Italiaanse Ashton Kutcher doet Inter de das om

Is typisch voor Inter weer trouwens: Parma is zo slecht bezig, dat je eigenlijk niet van hen kunt verliezen en uitgerekend Inter lukt het toch. Mazzarri past gewoonweg niet bij deze club, dat mag toch wel na bijna anderhalf jaar duidelijk zijn. Na zo’n lange tijd nog steeds niet je ploeg constant goed voetbal laten spelen en resultaat laten behalen, vooral met een ploeg als Inter, dan ben je niet de juiste man.
Donadoni heeft zichzelf aan de andere kant daarentegen wat meer ademruimte verschaft. Als hij deze match niet had gewonnen, dan was hij er denk ik eruit geschopt geworden.

Het doet in ieder geval mijn hartje goed dat De Ceglie voor zijn club belangrijk kan zijn. Was bij Juve toch na 2 redelijke seizoenen uiteindelijk onder Conte op een zijspoor beland.

1 november 2014 om 22:56

Mazzarri bakt er gewoon helemaal niets van. Het verbaasde me dat hij Bonazzoli en Camara liet debuteren, danwel in een drama match. Het mooist is dat De Ceglie er twee inlegt, de rivaliteit naar Inter is blijkbaar niet verdwenen haha!

1 november 2014 om 23:02

Daar doe je die talenten ook geen plezier mee: Laten debuteren in een al verloren wedstrijd. Denk overigens dat een duo Icardi/ Palacio - Bonazzoli niet zou misstaan, vind namelijk Icardi en Palacio veel van hetzelfde brengen. Bonazzoli zou met z'n lange lijf één van die twee goed kunnen complementeren.

Maar goed, Inter laat tenminste nog talenten debuteren. Mattiello bij ons bijvoorbeeld is slechts vulling voor op de bank, omdat we nou eenmaal minimaal 4 "homegrown" spelers nodig hebben direct uit de Juve primavera voor de CL.

1 november 2014 om 23:05

Inderdaad, ik heb in ieder geval nog hoop in Vitale, Leali en Rugani die zijn alle drie homegrown als ik het goed heb.

1 november 2014 om 23:43

Sergio bienacasa is ook wel een goede speler.

1 november 2014 om 23:33

Heb je wel gekeken? Als er één iemand was die Inter de das om deed, dan was dat Antonio Cassano!

Och wat speelde Cassano toch goed! Strooide met passes, links, rechts, steken door het centrum. Bijna overal bij betrokken, hij zag heel goed de zwaktes in de achterste linie van Inter en wist daar met zijn techniek en passing optimaal gebruik van te maken.

Voor mij echt de Man of the Match!

1 november 2014 om 23:42

Waarom heeft inter hem eigenlijk weggedaan? Was een uitstekende spits voor inter gewes.

2 november 2014 om 00:00

Bedoelde ook niet per se De Ceglie's optreden, maar het feit dat uitgerekend hij de doelpunten maakte. Wonderschone doelpunten waren het nou ook niet: Eentje uit een voorzet erin getikt waar Ranocchia en Vidic echt flink mis tastten en de andere uit een geblokt schot van Cassano.

Cassano speelde inderdaad top. Helaas voor hem deed de rest van Parma dat de afgelopen weken totaal niet. Alle creativiteit moest steeds van hem komen, geen wonder dat je dan steeds verliest. Vandaag leek de rest meer geïnspireerd, waardoor de acties van Antonio ook meer tot hun recht kwamen.

Wat een prachtige dag voor Juve! Roma verlies, WE ARE ON TOP OF THE TABLE, en De Ceglie scoort twee keer tegen Inter. 😂

Hoe triest os Inter geworden? 4 jaar geleden nog CL winnaar, nu een triestig elftal met vele oude voetballers (uitzonderingen daargelaten). Onbegrijpelijk..

1 november 2014 om 23:09

Het pijnlijkste is nog dat inter zo'n beetjede meeste talenten heeft in de serie a, maar ze krijgen maar geen kans van mazzari. Terwijl het toch niet slechter kan dan dit.

1 november 2014 om 23:19

Kovacic Jesus en Icardi om maar wat te noemen, heerlijke jonge spelers. Maar als je dan Kuzmanovic of D'ambrosio erin zet. Tja, ook in Milaan zijn ze niet blij met Mazzarri hè

1 november 2014 om 23:25

Niet alleen die spelers, Inter heeft ook een zeer goede primavera, als ze daar eens wat spelers van gebruiken. Ken alleen Puscas uit mijn hoofd op dit moment, maar Inter heeft een zeer goede jeugd. Maar die spelers moeten wel de stap naar het eerste kunnen maken.

1 november 2014 om 23:31

Als je zo'n reactionaire trainer hebt die alleen maar blijft hangen in het verleden en niet wil door selecteren, dan wordt het wel moeilijk om jeugd door te laten stromen ja haha

1 november 2014 om 23:31

Kovacic, Icardi, Jesus, Mbaye, Puscas, Camara, Bonazzoli, Donkor, Sciacca etc.

toto weer weg alleen door Italiaanse team pfff.

1 november 2014 om 23:01

Even een spreekwoordje aanpassen; Door Italianen kan je niet winnen, maar je kan er wel door verliezen

1 november 2014 om 23:53

Dat is geen spreekwoord, dat is gewoon logica. Als je door iets niet kunt winnen, kun je er dus alleen maar mee verliezen (aangezien bij weddenschappen geen gelijkspel bestaat).

2 november 2014 om 12:11

Je kiest er zelf voor om in te zetten. Kies voorlopig geen inter in ieder geval want ze zijn te wisselvallig

Die Thohir moet toch echt iets gaan ondernemen, een coach aanstellen voor op lange termijn die een normaal systeem speelt, dus niet dat belachelijk 3-5-2.

En na een grote schoonmaak door de selectie die coach dan de spelers geven die hij wilt en die in zijn opstelling passen.

Je mag als Inter zijnde natuurlijk niet verliezen van parma maar gebeurt is gebeurt dus volgende keer beter.

Off topic: Hoe gaat het eigenlijk met die nieuwe eigenaar???

Hoeveel moeten wij Interisti nog doorstaan?!?!? Wat een schandalige vertoning weer. Ik geef het op. Ik kan gewoon niet meer kijken naar die amateurs. Ik ben dit nu al 4 jaren aan het zien, wanprestaties. Er zit gewoon zoveel fout met Inter. Niet te geloven gewoon. Ik denk dat het beter is als ik even niet meer naar Inter kijk. Elke week hetzelfde. Kut spelers, kut bestuur, kut trainer, kut ploeg. Inter is dood en zal zich niet meer herpakken. Er zit geen visie in niks. Inter is gewoon zo ver weggezakt in het dal dat het niet meer goed komt.

Er zit te weinig voetbal in dit team. Vooral vanuit de as. Alles en zal via de zijkanten moeten volgens Mazzari. Het is veels te voorspelbaar, plus je bent afhankelijk van de voorzetten van je wingbacks. Ik vind ze niet denderend. De spitsen worden te weinig bediend. Tactisch kan je Mazzari dus veel verwijten. Hij laat het team niet genoeg voetballen en blijft maar hangen aan zijn tactiek. Ik ben er klaar mee. Inter heeft teveel lopers en te weinig creativiteit. Dit wordt weer een seizoen in de middenmoot. Inter onwaardig. Gelukkig hebben we ook een steenrijke eigenaar die geen cent durft uit te geven. Nou dan ben je snel klaar hoor.

Forza Inter in goede en slechte tijden!!!!!!!!

2 november 2014 om 01:51

Respect man. Hopelijk breken voor jullie snel weer mooie tijden aan!

2 november 2014 om 11:48

Bedankt vriend.

2 november 2014 om 07:22

En zo hoort het, respect.

2 november 2014 om 11:48

Bedankt vriend.

Ik ga alle serie a teams bellen en geld vragen. Vorige keer tegen cagliari op inter gezet en nu tegen parma en allebei verloren. Wat een kutploeg is inter totaal geen teamgeest geen mentaliteit en de spelers die normaal alle ballen van afstand erin knallen kunnen niet eens meer een schot op doel krijgen. Juventus gaat deze competitie duidelijk nog jaren domineren geen woorden hiervoor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren