Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale kegelt Atalanta met minimale zege uit de Coppa Italia

Laatste update:

Internazionale heeft zich geplaatst voor de halve finale van de Coppa Italia. In eigen huis werd Atalanta met 1-0 verslagen. Verdediger Matteo Darmian was de matchwinner voor de ploeg van Simone Inzaghi. In de halve eindstrijd neemt Inter het op tegen de winnaar van het duel tussen Lazio en Juventus, dat op 2 februari wordt gespeeld.

Bij Inter had Inzaghi weer eens een basisplek ingeruimd voor Stefan de Vrij en ook Denzel Dumfries mocht starten. André Onana stond bij Inter onder de lat. Samir Handanovic keept normaliter in bekerduels, maar hij is geblesseerd. Gian Piero Gasperini begon onder anderen met het Nederlandse drietal Teun Koopmeiners, Marten de Roon en Hans Hateboer in de basis. Inter trof in Atalanta een fijne tegenstander. Van de laatste tien ontmoetingen won Atalanta maar één keer.

Het tempo lag vanaf minuut één ongekend hoog tussen de nummers twee (Inter) en vier (Atalanta) uit de Serie A. Naarmate de eerste helft vorderde kwam de thuisploeg steeds beter in het spel. Een goede pass van Hakan Calhanoglu op Romelu Lukaku kwam uiteindelijk bij Lautaro Martínez terecht, zijn schot werd echter gekraakt. Kort daarna werd een goede en scherpe voorzet van Dumfries net op tijd door Berat Djimsiti weggekopt. Calhanoglu was nog het dichtst bij een Milanese treffer. Zijn mooie afstandsschot trof de paal. Vlak voor rust was de beste kans van de wedstrijd misschien wel voor Atalanta. Duvan Zapata dook op voor Onana, maar zijn kopbal, na een goede voorzet van Joakim Maehle, ging echter over.

Atalanta kwam goed uit de kleedkamer. Een lepe voorzet van Jeremie Boga werd door Onana voor de voeten van Maehle gestompt, maar die mikte hoog over. Aan de andere kant was het kort daarna wel raak. Matteo Darmian kreeg de bal slim mee van Martínez en schoot diagonaal binnen: 1-0. Atalanta zette een tandje bij en Boga vuurde een lage schuiver af. Onana hoefde echter niet in actie te komen. Dat moest hij wel op een inzet van invaller Ademola Lookman. Diens schot miste echter snelheid en kon door de Kameroener makkelijk worden gestopt. De bezoekers probeerden tevergeefs met man en macht iets te forceren, Inter hield echter vrije gemakkelijk stand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We speelden echt goed vandaag, tegen een Atalanta die in vorm was de laatste weken. Darmian weer van grote waarde, laat hem maar spelen en Skriniar op de bank. Hopelijk kunnen Lukaku en Dumfries de hun vorm van vandaag aanhouden, ik vond ze eindelijk terug goed spelen vandaag

31 januari 2023 om 23:22

Goed? Wat een inspiratieloze rommel was dit zeg. Het begon pas te lopen toen ze Lukaku in durfde te spelen, voor de rest veel op zekerheid en alles breed of terug.

Wat een anti-voetbal weer van Inter het laatste half uur. Inzaghi mag er lekker uit na dit seizoen, maar het erge voor Inter fans is dat hij waarschijnlijk vervangen wordt door een Simeone. Tja Inter is volgens mij nooit een team van bepaald mooi voetbal geweest, dus ze zijn het heus wel gewend. Stefan de Vrij man of the match. Wat was die man goed zeg. Eerst Zapata in zn broekzak en daarna Hojlund. Hij moet vast in de basis bij Oranje.

31 januari 2023 om 23:02

Atalanta speelde heel de wedstrijd zo, vond het zelfs meevallen vandaag

31 januari 2023 om 23:59

Bestaat geen anti voetbal is gecreeerd door de media dat noem je cattenacio wat inter al meer dan een eeuw speelt... is een tactiek dus geen anti voetbal

1 februari 2023 om 07:40

Dat is toch gewoon Italiaans voor anti-voetbal. Verschrikkelijk en ik had gehoopt dat we er inmiddels af waren.

1 februari 2023 om 04:14

Misschien speelde Inter wel zo met oog op de derby tegen Milan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren