Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hans Kraay junior: ‘Laat hem de komende vijftien jaar maar staan’

Laatste update:

Hans Kraay junior is te spreken over de drie centrale verdedigers van Oranje tegen Duitsland (2-1 verlies). De vleugels konden hem niet bekoren, al hoopt hij dat Denzel Dumfries de komende vijftien jaar blijft staan aan de rechterkant.

"We hebben een hele goede keeper (Verbruggen, red.)", begint Hans Kraay bij ESPN. "De drie centrale verdedigers waren ook goed, met name Aké. Die is bijna áltijd goed. Guardiola is niet gek, die is helemaal weg van Aké. Koeman inmiddels ook."

De lofzang over de defensie gaat nog even door. "Van Dijk is weer helemaal Van Dijk en De Ligt heeft het voldoende gedaan. Dumfries en Blind stonden vaak op schaatsen, maar laten we Dumfries de komende vijftien jaar maar even staan."

Kraay verwacht dat de linksbackpositie tijdens het EK wordt ingevuld door Quilindschy Hartman. "Je kan Blind niet kwalijk nemen dat hij niet meer de wingback van vroeger is. Bij Girona speelt hij in het centrum en dat doet hij fantastisch, maar de wingback wordt Hartman."

Verbruggen


Waar Mark Flekken vrijdag tegen Schotland op dreef was, deed Verbruggen daar een schepje bovenop. "Hij heeft zijn verdedigers niet in de problemen gebracht, dat heeft hij fantastisch gedaan. Hij was fantastisch op de lijn", aldus Kraay junior.

"Als hij geen gekke dingen doet in de opbouw, is hij de eerste keeper. Het is ook niet voor niks dat Koeman hem laat keepen tegen Duitsland en Flekken tegen Schotland. Dat zegt mij ook wel iets. Hij was heel overtuigend."

Reactie Verbruggen


Verbruggen had niet het gevoel dat Oranje hoefde te verliezen van Duitsland. "Dus ben je teleurgesteld. Ik denk dat ik vooral in de tweede helft op de proef ben gesteld. Ik ben blij dat ik het team op de been heb kunnen houden in eerste instantie."

De strijd onder de lat ligt nog helemaal open, weet ook Verbruggen. "Mark heeft het tegen Schotland goed gedaan. Hij is een goede keeper. Ik weet wat de situatie is en dat de keuze nog niet gemaakt is. Dan probeer je je uiterste best te doen om te laten zien wie onder de lat hoort te staan tijdens het EK."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou ook met Verbruggen spelen. Flekken speelde prima, maar aan de bal totaal niet. Verbruggen is ook geen wonder met de voeten, maar weet ook wanneer hij een bal weg moet peren.

27 maart 2024 om 06:16

Flekken is juist heel sterk aan de bal. Echt heel sterk. Alleen in Oranje doet hij daar gek genoeg hele gekke dingen mee. Al is Verbruggen ook goed met de bal aan de voet.

27 maart 2024 om 07:34

Ja heel sterk. Zo sterk dat hij er elke wedstrijd een kans voor de tegenstander mee inleid. Het is een keeper die denkt dat die kan voetballen. Met de nadruk op denkt.

Als jij als keeper regelmatig een teamgenoot gedekt inspeelt op randje eigen 16 ben je gewoon af.

27 maart 2024 om 09:19

Je beoordeelt hem nu op een handvol Oranjewedstrijden? Of zie je hem dit ook vaak in de Premier League doen?

27 maart 2024 om 10:15

Hier heeft faptherooster gelijk hoor. Flekken stond er bij Freiburg al om bekend een geweldig meevoetballende keeper te zijn, en dat is hij in de Premier league ook nog steeds.

Jij vond de fout van Wieffer, waar Wieffer 3 uur heeft om te draaien en de bal te passen, ook een fout van Flekken. Iets zegt me dat je totaal niet objectief bent.

27 maart 2024 om 10:57

Jawel hoor, voor zover als dat kan. Wieffie stond daar natuurlijk te prutsen, maar Flekken heeft er een handje van collega's in de problemen te brengen met dramatische keuzes bij z'n inspeel passes. Dat is echt heel heel erg slecht.

Met deze opstelling moet je juist Frimpong spelen, vind het dan ook schandalig dat jij niet speelde vandaag. Juist met 5 mans verdediging is hij op z'n sterkst.

Nu wordt hij afgekraakt op het feit dat hij in een 4 mans verdediging stond en niet uit de voeten kon, vindt je het gek?

27 maart 2024 om 00:01

En die 4-mans verdediging was ook een hele rare tactiek met al dat geschuif van Koeman. Frimpong stond als een verkapte rechtsbuiten maar moest ook weer terug verdedigen. En doordat die zo hoog op het veld stond moest die dus steeds grote afstanden rennen waardoor die telkens te laat kwam. Snap niet waarom Frimpong na 1 wedstrijd al helemaal wordt afgebrand. En inderdaad mee eens dat dit de kans was om hem een keer in deze formatie te proberen. Maar Koeman vond het wel nodig om Timber te proberen als 10.

27 maart 2024 om 00:41

Had Frimpong ook graag gezien, maar Dumfries is ongeveer de enige in dit Oranje die eigenlijk altijd levert als het moet. Dat is ook een kwaliteit! Zeg ik als enorm kritische Dumfries volger 😉

27 maart 2024 om 01:16

Zeker Formus, maar vandaag was Dumfries helaas echt slecht. Absoluut een onvoldoende. Maar het punt gaat meer om het tactische aspect. Frimpong draait bij Leverkusen geweldig in de opstelling die Koeman vandaag hanteerde. Maar je stelt hem dan juist niet hierin op.. Dumfries heeft laten zien dat hij ook in een 433 kan, dus waarom als je 433 gaat spelen dan Frimpong opstellen in plaats van Dumfries? Als je Frimpong wil testen, dan doe je dat toch in de opstelling van vandaag??

27 maart 2024 om 01:41

Je had bij Frimpong echt het idee dat hij zonder instructies dat veld in was gestuurd door Koeman. Liep er maar verloren bij, wist niet waar hij moest lopen en kwam hierdoor vaak te laat. Het is me echt een raadsel welk idee Koeman met hem had.

Bij Leverkusen zie je gewoon dat hij precies doet wat Alonso van hem vraagt. Hij gaat met een idee het veld in, en doet elke wedstrijd perfect waar hij goed in is. Bij Nederland liep hij maar verdwaald rond.. het verschil was gigantisch met de Frimpong van Leverkusen.

27 maart 2024 om 07:38

Gisteren werd in principe ook met een 4-mans verdediging gespeeld want Blind had een vrije rol op het middenveld. De invulling van het 11-tal was gewoon 4-4-2. Straks Frenkie in de plaats van Veerman en er staat een prima 11-tal. Misschien Schouten wisselen voor Brobbey en je hebt 4-3-3. De tegenstander bepaalt het systeem.

Dus Frimpong mag voor het eerst basis staan in een experimentele formatie doet het slecht en moet gelijk gewisseld worden. Dumfries doet het niet veel beter in de vaste formatie en hij mag 15 jaar blijven staan. Joh juist vandaag had je Frimpong als rechter wingback uit kunnen testen in die 5 mans verdediging. Snap er dan ook geen drol van dat hij niet eens een half uurtje mee mocht doen. Het was nou ook weer niet zo dat Dumfries de pannen van het dak aan het spelen was.

27 maart 2024 om 00:27

Je hebt helemaal gelijk. Duitsland focuste ook ontzettend op de as. Ik dacht meermaals "Goh, als we nou een snelle jongen op de flanken hadden rennen." Die gozer doet het veel te goed bij Leverkusen om hem totaal niet gebruiken

27 maart 2024 om 06:17

Ik denk dat Dumfries tot de beste 3 internationals hoort van de afgelopen jaren. Wat mij betreft geen aanleiding om die eruit te halen. Zuur voor Frimpong als dat je concurrent is, maar die zal moeten wachten op een blessure of een mindere periode (over een langere tijd) van Dumfries.

27 maart 2024 om 06:28

Ja, allemaal leuk en aardig maar alles afhankelijk van de formatie. Gisteravond had je veel meer aan een Frimpong. En als je dan zonodig Dumfries niet wil laten vallen, laat je Frimpong de laatste 25 minuten meedoen. Duitse backs km's in de benen, en een in topvorm zijnde Nederlandse sneltrein op de flanken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren