Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale haalt ‘legende’ terug: ‘Een fantastische eer voor mij’

Laatste update:
/

Internazionale maakt via de officiële kanalen melding van de terugkeer van Dejan Stankovic. De 36-jarige oud-middenvelder gaat aan de slag als teammanager van het eerste elftal. Stankovic is een clubicoon van Internazionale: tussen 2004 en 2013 speelde hij 326 officiële wedstrijden voor de club.

“Het is een fantastische eer om terug te keren. Ik ben gelukkig en opgewonden: i Nerarruzzi zitten in mijn bloed. Op de dag dat ik wist dat ik nooit meer het shirt van Internazionale aan zou trekken, vloeiden de tranen. Nu keer ik met trots en toewijding terug bij onze club.”

Algemeen manager Marco Fassone is eveneens gelukkig. “Het is mooi dat een legende als Stankovic terugkeert. Net als tijdens zijn carrière als speler zal hij een waardevolle toevoeging zijn voor onze selectie.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vergeet nooit meer zijn goal vanaf ongeveer de middenlijn

19 juni 2015 om 12:31

Dat deed hij wel vaker

19 juni 2015 om 12:32

Haha ook het eerste waar ik aan dacht

19 juni 2015 om 12:33

Het was zo'n beetje zijn specialiteit geworden. Tegen Schalke en ook in serie A haalde hij dit kunststukjes uit.

19 juni 2015 om 12:36

Doet Stankovic wel vaker inderdaad. Hij heeft een prachtig schot, en maakt hier goed gebruik van.

Een doelpunt van hem die ik nooit zal vergeten was een volley vanaf het middenveld over de keeper heen, die ver uit was gekomen om met een snoekduik de bal weg te werken. Neuer was die keeper.

19 juni 2015 om 12:37

https://www.youtube.com/watch?v=rt-Ydj9abBg Als u geintereseerd bent..

19 juni 2015 om 12:43

Daar ontstond de term Neuer met uitkomen. Vermakelijke pot was dat met een heerlijke goal van hem

19 juni 2015 om 12:56

in Cl finale die uit eindelijk werd verloren

19 juni 2015 om 12:57

ik bedoel in cl wedstrijd *

Mooie lepe speler..

Dejan gaat enorm belangrijk zijn voor de wederopbouw van Inter. ben zeer benieuwd!!!

Laatste tijd echt heel veel goed nieuws over Inter en Milan. Hopelijk keren ze beide snel terug aan de top van de Serie A en Europa.

Geweldige aanwinst voor het team!!

Goed nieuws voor Inter. Echt een icoon deze man! Jammer dat we als speler niet meer kunnen genieten van 'm, wat een trap had hij toch in de benen..

Het is Nerazzurri, niet Nerarruzzi.

19 juni 2015 om 15:06

haha, inderdaad. VZ maakt er zoals gewoonlijk weer eens een potje van.

ON: Fantastische toevoeging zal dit zijn voor de selectie. En wat kon deze man uithalen zeg! De meesten zullen zijn goal vs. Neuer wel herinneren, maar in de Serie A deed deze man het ook wel eens!

Ik mis die tijd gewoon, spelers als Stankovic, Zanetti, Maicon, Cordoba, Samuel, Cambiasso en Milito en nog iets verder terug spelers als Recoba, Adriano, Vieri, gewoon spelers die echt bij Internazionale pasten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren