Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Inter wint na gegrabbel van verhuurde doelman, fraaie rentree Zanetti

Laatste update:

Internazionale heeft de achterstand op nummer drie Juventus zaterdag verkleind van zes naar drie punten. De kampioen van het seizoen 2009/10 sloot een niet al te beste wedstrijd tegen Livorno in het Giuseppe Meazza af met een 2-0 zege. Het eerste doelpunt van de avond viel voor rust en was vooral te danken aan Livorno-keeper Francesco Bardi. Die ging hopeloos in de fout en schonk de Milanezen zo de voorsprong: laat in de wedstrijd viel ook nog nummer twee voor Inter.

/

Inter probeerde het in de eerste fase van de wedstrijd enkele malen via de vleugels en werd daarmee ook gevaarlijk. Jonathan Cícero en Rodrigo Palacio kopten ieder een keer naast. Na een half uur spelen, een half uur zonder echt opwindende momenten, ging Bardi nogal sneu in de fout en grepen i Nerazzurri de leiding. Jonathan zette voor vanaf de rechterflank en Bardi, nota bene door Inter verhuurd aan Livorno, leek de bal makkelijk te kunnen pakken.

Toch slaagde de doelman erin de bal dusdanig van richting te veranderen, dat deze zijn eigen doel in rolde. Het was al de derde keer dit seizoen dat Inter een doelpunt meepikte dat in werkelijkheid een eigen doelpunt van de tegenpartij was. In een nogal slaapverwekkend tweede bedrijf was Walter Samuel een keer gevaarlijk met een kopbal die over ging en mikte Emerson een vrije trap naast namens Livorno. Bardi hield Palacio daarna af van de 2-0, maar het hoogtepunt van de wedstrijd kwam pas acht minuten voor tijd.

Javier Zanetti maakte na een afwezigheid van zesenhalve maand zijn rentree weer bij ‘zijn’ Internazionale. De veertigjarige Argentijn moest door langdurig blessureleed veel maanden missen, maar kwam er voor de laatste fase van de wedstrijd in voor Saphir Taïder. Het publiek trakteerde Zanetti op een groot applaus. Als kers op de taart stond de aanvoerder ook nog eens aan de basis voor de late 2-0: hij passte goed in op Mateo Kovacic, die Yuto Nagatomo bediende: de Japanner maakte het af.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wedstrijd niet al te best, met name doordat Livorno een ware muur van 9 man op hun eigen helft zette, met Paulinho ervoor. Maar ja, Inter toch met de drie punten ervandoor gegaan en nog belangrijker: de terugkeer van de kapitein, Javier Zanetti. Il Trattore was ook nog eens direct belangrijk bij die 2-0, mooi om te zien, al was het aandeel van Kovacic nog van grotere schoonheid.

Overigens heeft Livorno wel veel huurlingen van Inter viel me op: Benassi, Mbaye, Duncan, Bardi en dan hebben ze ook nog eens volgens mij Botta.

9 november 2013 om 23:01

De wedstrijd was inderdaad niet best, sterker nog, het was een afschuwelijk niveau. Ik heb de hele wedstrijd gezien en vroeg meer meerdere malen af of dit niveau veel verschilt met die van de Eredivisie. En ik denk van niet. Livorno zou ook in de Eredivisie bij de laatste, pakweg, 6 eindigen. Inter zou natuurlijk meedoen om de titel maar punten laten liggen tegen ploegen als AZ, Groningen, Heerenveen, Pec Zwolle en dergelijke.

Overal worden fouten gemaakt en ik baseer mijn reactie puur op deze wedstrijd maar slecht was het, heel slecht..

9 november 2013 om 23:11

O nee hoor, Livorno zou met deze tactiek doodleuk meedraaien in de middenmoot en als ze aanvallend zouden gaan spelen misschien wel iets hoger. Inter zou vrij eenvoudig kampioen worden.

Want een Inter zou geen punten laten liggen tegen AZ, Groningen, enz. In de Eredivisie móet iedereen aanvallen en móeten we positiespel beheersen. Daarbij volledig voorbijgaand aan die andere helt van voetbal: verdedigen. Er is geen ploeg in de Eredivisie die fatsoenlijk kan verdedigen.

Inter kan dat wel en zou dan ook met 1-0 of 2-1 de moeilijke wedstrijden winnen. Livorno zou onderdoen voor een aantal ploegen, maar toch punten pakken, omdat ze zo'n wedstrijd doodmaken en doodleuk in de counter scoren.

Nederlandse ploegen kunnen niet op resultaat voetballen. En daarom falen we in Europa nog harder dan zou moeten.

10 november 2013 om 08:59

Jij bent grappig. Livorno zou kampioen worden. Inter zou niet eens, in zo een lage competitie, meedoen. Zelfs Livorno ook niet.

10 november 2013 om 09:27

Dat zegt hij ook niet, hij zegt dat Livorno in de middenmoot zou meedraaien. Dat Inter doodleuk kampioen zou worden lijkt me sterk, want wat zijn die slecht! PSV, Ajax of Twente in vorm zouden zou de vloer kunnen aanvegen tegen Inter. Wat Psv en Ajax thuis ook al deden, maar hebben toen de kansen niet af weten te maken.

10 november 2013 om 09:33

De Nederlandse top is niks vergeleken met inter. Ajax en psv spelen gelijk tegen teams als rkc,cambuur van een zwak kaliber. En zelfs als ze in vorm zijn denk ik dat inter veel beter is. Maar wat jammer....jullie ploegen zijn uit eenmaal uit vorm.

10 november 2013 om 13:02

Jullie spelen al 2 jaar geen cl meer..

10 november 2013 om 14:24

Tja als ajax in de serie a speelde zouden ze de komende 10 jaar geen CL spelen. In de eredivisie is het simpel

10 november 2013 om 16:04

Jullie winnen de CL al 18 jaar niet meer. Sterker nog, jullie overleven niet eens de groepsfase terwijl Inter 3 jaar geleden de CL nog won door Chelsea, Cska Moskva, Barcelona en Bayern Munchen te elimineren.

10 november 2013 om 16:16

Tja, drie jaar geleden wel. Nu wordt er met hangen er wurgen een punt gepakt tegen Atalanta, Cagliari en Torine en staat men op een 4de positie in de Serie A. Zo snel kan het gaan.

Dit Inter is in de verste verten niet meer het Inter van een aantal jaren geleden.

11 november 2013 om 00:38

Dat zou niet eens in je dromen kunnen voorkomen laat staan realiteit. Inter zou met zijn b-elftal alle teams inclusief ajax kapot maken.

De wedstrijd zelf kan snel vergeten worden, dramatisch niveau, vooral door een Livorno dat niet wilde voetballen.

Maar het belangrijkste is natuurlijk de rentree van eindbaas Javier Zanetti. Ik heb hem gemist op de Italiaanse velden, een stuk persoonlijkheid en ook nog eens kwaliteit dat weer terugkeert bij Inter.

Alleen zo jammer dat Totti nu weer geblesseerd is, ik wil beide helden weer zien spelen op de Italiaanse velden! Het is bijna geen Serie A zonder hun aanwezigheid.

Wat een saaie match was dat zeg. Gelukkig hebben we gewonnen maar dat Livorno is ook een club die echt vervelend en saai is. .Ze hadden maar 1 schot op doel. Ze verdedigen alleen maar. Prachtig dat Il Capitano terug komt uit blessure . Zonder twijfel de meest gerespecteerde speler van Italie samen met Totti op dit moment! Wat een held is Zanetti ook!!!!! Ik heb hem gemist, nu hopen dat Il Principe Milito herstelt van zijn blessure, moet tegen december in orde komen

Forza Inter, Forza Capitano Zanetti

Belangrijke drie punten met het oog op de topper van juventus tegen napoli morgen.
Het was geen beste wedstrijd, maar wat kan ik toch genieten van de balcontrole van Kovacic.
Het Hoogtepunt van de avond was de terugkeer van Zanetti. Wat een held, een levende legende voor de club. 40 jaar oud en dan sterk terug komen van een blessure die hem maanden aan de kant hield. Op en top prof en een voorbeeld voor veel voetballers. Het stadion jubelde iedere keer wanneer Zanetti aan de bal was. Hij oogde gretig en trok ook weer zijn kenmerkende sprintjes. Il trattore is terug!

niet al te beste wedstrijd van inter maar gelukkig wel 3 punten. hoogtepunt absoluut zanetti. elke interista werd er blij van. maar livorno pfff wat zwak en laf speelden ze. op deze manier degraderen ze heel simpel. er worden trouwens ook domme onnodige kaarten door de inter-spelers gepakt. zoals rolando in blessuretijd.

Goede zege voor Inter, maar wat is dat voetbal van Livorno niet om aan te zien, zeg. Laten we maar hopen dat ze samen met Chievo en Sassuolo degraderen.

Mooi dat Zanetti weer terug is, buiten zijn geweldige spel, vind ik het ongelofelijk dat hij er nog exact hetzelfde uitziet als toen hij in de jaren 90 naar Inter kwam.

Nu maar hopen dat de andere club uit Milaan morgen ook weer eens wint.

10 november 2013 om 09:09

Livorno, Chievo, Torino, Sassuolo... Teams die echt nog catenaccio spelen. Voegen niks toe aan de Serie A. Buiten Cerci dan.

10 november 2013 om 10:13

Toro mag er wel in blijven, zeker thuis tegen de grotere clubs hebben ze vrij spectaculair gespeeld. En het is qua traditie nog wel een club die in de Serie A hoort.

Matige wedstrijd,

Maar als je tegen een tegenstander speelt die met 10 man op eigen helft speelt weet je dat het moeilijk kan gaan worden

Deze wedstrijd snel vergeten!

Zanetti wat ben ik blij met zijn terugkeer

Komende 3 serie a duels uit bologna thuis sampdoria en thuis parma
moeten 9 punten worden als je mee wilt doen voor cl plaatsen

Daarna krijg je namelijk Napoli,lazio uit en Milan thuis

hoop echt dat ze de serie a gaan winnen. dat verdienen ze na zoveel tegenslagen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren