Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik geef de voorkeur aan barbecueën en bier boven geld’

Laatste update:

Pablo Osvaldo vertrok in de zomer van 2016 bij Boca Juniors en ondanks dat Chievo hem nog de mogelijkheid bood om zijn loopbaan te vervolgen, hing de aanvaller de kicksen aan de wilgen. De 31-jarige Argentijnse Italiaan zei zich volledig op zijn muziekloopbaan te willen richten en daar heeft hij geen spijt van.

“Ik besloot om te stoppen bij Boca, er werd te veel geroddeld. Ik kon niet eens naar buiten, was gewoon bang voor de mensen. Ik kon het gewoon niet meer. Ik had aanbiedingen ontvangen van China en Champions League-clubs, maar voelde me eindelijk vrij”, aldus de voormalig international in een interview met La Gazzetta dello Sport.

“Ik begon te haten wat ik altijd liefhad. Voetbal verdient respect en daarnaast geeft ik eerder de voorkeur aan barbecueën en bier dan aan geld”, aldus Osvaldo. “Heb je zin om te lachen? Nou, komt-ie: Jorge Sampaoli nam in december 2016 contact met mij op, hij was toen trainer van Sevilla. Hij zei: ‘Dani, ik vraag niets van je, je kunt doen en laten op het veld wat je wil, maar ik heb een spits nodig’.”

“Ik zei: ‘maar trainer, ik moet me voorbereiden op Cosquin Rock’”, doelt Osvaldo op het jaarlijks terugkerende rockfestival. “Hij zei: ‘ben ik vergeten! Doe wat je moet doen, dat kun je niet missen’. Ja, we zijn een stel gekken. Ik begrijp dat ik fortuinlijk ben geweest dat ik heb mogen voetballen, maar ik mis het spelletje niet meer. Geloof me.” Osvaldo maakte zijn meeste doelpunten voor AS Roma: 21 stuks in 57 wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha de bjorn van der doelen van Argentinie.
Geweldig toch dit verhaal.

Hahhaahha die gast is niet normaal. Veel voetballers haten dat vuile wereldje ze. Eens ze financieel onafhankelijk zijn stoppen ze direct en trekken ze zich terug uit dag wereld. Ocharme Southampton ze hebben zoveel voor hem betaald maar helaas. Ach ze hebben geld genoeg

Mensen buiten de voetballerij weten half niet eens hoe erg het wereldje rondom het voetbal is. Mooi als iemand van de voetballerij er wat over vertelt.

Ik ook Osvaldo... Hij zal vast zat hebben binnengeharkt, ga lekker genieten kerel!

Als deze jongen er wél voor had geleefd, had hij jarenlang in de Italiaanse top kunnen spelen. Naar mijn mening bezat deze jongen meer kwaliteiten dan een Belotti of Immobile, helaas had hij niet de juiste mentaliteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren