Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Porto maakt met vertrek 'bad boy' ruimte voor komst ex-cultheld van Ajax

Laatste update:

Boca Juniors staat op het punt om de terugkeer van Pablo Osvaldo af te ronden. De aanvaller heeft als doelstelling om met de Argentijnse kampioen de Copa Libertadores te winnen en trainde donderdag al mee bij Boca. Waarschijnlijk zal hij vrijdag een contract gaan tekenen.

De 29-jarige Osvaldo speelde vorig jaar al een paar maanden voor Boca en trok in de zomer naar FC Porto, maar daar kwam hij niet verder dan zeven competitiewedstrijden. De aanvaller keert nu dus terug naar Argentinië en Porto maakt met de uitgaande transfer ruimte voor de komst van Hyun-Jun Suk, die zou moeten worden overgenomen van Vitória Setúbal. Bij die club is de Zuid-Koreaanse aanvaller, die in het verleden voor Ajax en FC Groningen uitkwam, behoorlijk goed op dreef.

Osvaldo staat bekend als een echte probleemmaker: in 2013 ging hij van AS Roma naar Southampton, maar de spits was al snel uitgekeken op Engeland. Hij liet zich verhuren aan Juventus, Internazionale en Boca, ging vervolgens definitief naar Porto en staat nu dus weer voor een terugkeer bij Boca. Bij die club moet hij een duo gaan vormen met Carlos Tévez.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede speler, past(e) alleen niet in de speelwijze van Ajax

Meer cult held van Groningen dan van Ajax, maar Ajax verkoopt beter of niet Voetbalzone? Heeft wel een geweldig verhaal later voor zijn kleinkinderen die Suk.

7 januari 2016 om 22:31

Hoezo meer cultheld van Groningen? Hij was toch fan van Ajax en stond elke week bij het trainingsveld om te vragen of hij mee mocht trainen? Zijn droom is toen uitgekomen en was de cultheld van Amsterdam. Dat maakte hem So called cultheld.

7 januari 2016 om 22:41

Inderdaad. Ranol kent zn fussballgeschichte nicht.

7 januari 2016 om 23:42

Onzin. Het hele publiek werd wild als Suk aan het warmlopen was bij Ajax. Suk! Suk! Suk! galmde er dan door het stadion. Die jongen was heel populair in Amsterdam. Heeft bovendien ook een Ajax tattoo.

8 januari 2016 om 02:21

Hahaha heb me dat toch vaak meegeschreewd, dat 'Suk Suk Suk!!'
On: mooie stap voor hem, ben echt benieuwd!!

Ik vind Osvaldo wel een mooie speler maar ja, laag rendement helaas.

Osvaldo.. toch wel opmerkelijk dat die telkens bij goede clubs terecht kan terwijl die eigenlijk alleen bij Roma goed heeft gepresteerd en bjj zowat elke club problemen heeft

8 januari 2016 om 22:50

Waarschijnlijk heeft hij mendes als waarnemer anders zou ik het ook niet snappen. Idem dito voor ballo

Suk was wel lachen bij Ajax, maar voetballen kon hij helaas niet. Toch opmerkelijk dat hij nog best een mooi doelpuntenmarge heeft bij de clubs die daarna kwamen.

Nou Porto zakt wel naar een bedenkelijk scouting niveau moet ik zeggen...
Hulk...falcao...martinez...suk.
Laat me graag verrassen maar heb er weinig vertrouwen in

8 januari 2016 om 02:32

Hahaha, jij bent echt grappig. Hulk was ook een ´nobody´ toen hij binnenkwam bij Porto. Stond alleen bekend als een doelpuntenmachine in Japan. Falcao kwam van River Plate en was ook niet echt iemand. Jackson Martinez stond ook niet bekend als een doelpuntenmachine, want bij Tigres haalde hij niet eens de 10 gemiddeld. James Rodriguez was ook een sprong in het duister, hij stond alleen bekend als talent.

Dat vind ik juist het leuke aan de Portugese competitie, ze kunnen van onbekende voetballers of afgedankte spelers, wereldsterren maken, omdat zij echt over een goede scoutingsysteem beschikken. Weetje hoeveel scouts Porto heeft rondlopen? Meer dan 250 scouts over de hele wereld! Ik zou hun niveau echt niet onderschatten.

Ik denk trouwens niet dat Suk ook eerste spits wordt van Porto, want dat is Aboubakar al. Tenzij de opvolger van Julen Lopetegui met twee spitsen gaat spelen. Met Corona en Brahimi op de flanken. Maar Suk moet je echt niet onderschatten, want hij kan nu echt goed afmaken en kan ook assists geven.

8 januari 2016 om 03:09

Uhmmm volgens mij snap jij mijn post niet helemaal!!??
Hulk ging weg als een geweldenaar Falcao ging weg als een geweldenaar Martinez was gewild over heel europa en dan nu komen ze met Suk ik bedoel dus te zeggen dat Suk nogal!!!!!! afsteekt bij die andere 3 namen!! En nee ik denk niet dat Suk over 2a3 jaar voor 30.000.000 verkast naar Chelsea, Atletico Man u of andere clubs van dat kaliber is hij gewoon niet goed genoeg voor.
O en ook ik heb alleen maar respect voor het scoutings orgaan van Porto

Welkom terug bij BOCA Pablo. Super speler maar ja niet de makkelijkste. Vind''t wel raar dat Koeman hem geen kans heeft gegeven. Toch 17 miljoen weggegooid heeft. Osvaldo met zijn amigo TEVEZ naast hem. Komt goed.

Boca Juniors bevestigt de terugkeer van Pablo Osvaldo via de officiële kanalen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren