Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik denk dat Van der Vaart bij ons in het positiespel ook de beste zal zijn’

Laatste update:

De spelersgroep van PEC Zwolle is verheugd met het nieuws dat Rafael van der Vaart de komende periode mee gaat trainen. Trainer John van 't Schip lichtte zijn spelersgroep vrijdagavond in tijdens de wedstrijdbespreking in aanloop naar de eerste oefenwedstrijd van de huidige voorbereiding tegen Berkum (1-3 winst). “Iedereen vond het prachtig”, laat Rick Dekker weten.

Van der Vaart gaat zijn conditie op peil houden en Van 't Schip liet na de oefenzege weten dat hij niet uitsluit dat de ex-speler van onder meer Ajax, Real Madrid, Hamburger SV en Tottenham Hotspur een contract zal tekenen. “Ik ben altijd fan geweest van the Spurs en hou ook van het type, technische voetballers zoals Van der Vaart. Ik denk dat iedereen het zal toejuichen dat Van der Vaart met ons mee gaat trainen”, aldus Dekker tegen de Stentor.

De 109-voudig Oranje-international stond het afgelopen seizoen onder contract bij het Deense Midtjylland. Hij kwam nauwelijks aan spelen toe en hoefde dan ook niet op een nieuwe verbintenis te rekenen. Van 't Schip bood hem als vriendendienst aan om mee te trainen in Zwolle. “Of ik nog iets van hem kan leren? Nou, ik denk dat hij bij ons in het positiespel ook de beste zal zijn”, aldus Dekker. “Ik vind dit wel echt mooi en ben ook wel heel benieuwd hoe het zal gaan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die zou toch maar eens een contract krijgen zeg haha. Wel mooi voor Rafa, ben benieuwd of ie daar kan imponeren. Stiekem toch leuk als ie het redt.

30 juni 2018 om 00:48

Vind ik ook. Ik gun t al die ex spelers. RvP en Kuijt hebben t goede voorbeeld gegeven. RvP heeft met enkele first touches de gehele jongere verwende generatie laten zien wat wij gewend waren vroeger en wat t niveau was ten tijde hij, Zlatan, Sneijder enz in de eredivisie speelden. Toen ieder NL vreesde op eindtoernooien. Jammer dat Sneijder, Robben en Nigel ook niet waren gekomen dit seizoen.

Toch leuk dat Rafael ook bewust is van het feit dat Ajax te hoog gegrepen is. En ik denk dan John hem heeft benaderd tijdens het analyseren van de wedstrijden voor het Wk. Alleen dus nog wat kilo's eraf.

De Bolle van Zwolle.

30 juni 2018 om 00:44

Haha dat is lang geleden...

30 juni 2018 om 07:45

Hahahaha ik dacht hetzelfde, ik zou zeggen we laten ons verrassen! Maar ik denk dat het een deceptie zal.gaan worden.

30 juni 2018 om 07:56

Denk je dat of hoop je dat ?

Met alle respect voor van der Vaart, maar als je het bij FC Midtjyllandt al niet redt, hoe ga je dan van meerwaarde zijn bij PEC Zwolle? Dan kun je ook Dennis Bergkamp of Ruud Gullit weer op het veld gaan zetten.

30 juni 2018 om 01:09

Als je een speler gaat beoordelen op puur en alleen zijn c.v., wees dan realistisch en kijk gelijk eventjes waar hij nog meer heeft gespeeld...

30 juni 2018 om 01:20

FC Midtjyllandt is misschien geen topniveau maar wel een hoger niveau als Zwolle hoor

30 juni 2018 om 06:19

Eens, maar hij heeft daar 7 minuten gespeeld. Zo slecht is Zwolle nou ook weer niet.

Verder vind ik het wel leuk om te zien. Gun het hem van harte

30 juni 2018 om 07:25

FC Midtjylland is momenteel gewoon een topclub in Denemarken hoor. Afgelopen 3 jaar werd het respectievelijk 3de, 1ste en 3de. Dat zijn hogere klasseringen dan PEC waarschijnlijk ooit zal behalen.

Totale nonsens om Rafaël van der Vaart ook op één lijn te plaatsen met ex-voetballers, die hun schoenen al een decennia of wat aan de wilgen hebben gehangen.

Van der Vaart is nog steeds actief als voetballer, traint nog volop om op niveau te blijven, ondanks dat hij meer dan hij lief is op de bank zat de afgelopen seizoenen. Qua mentaliteit kun je daar alleen maar respect voor hebben.

Ik hoop van harte dat hij zich mag bewijzen bij PEC onder van ‘t Schip. Wellicht speelt hij niet elke wedstrijd meer met zijn respectabele voetballeeftijd, maar met zijn kwaliteiten en routine, kan hij zomaar nog een meerwaarde zijn voor de club.

30 juni 2018 om 07:59

We gaan het zien... Deense competitie is echt wel minder dan de Eredivisie en ik denk niet dat hij het hier nog kan belopen. Bij Midtjylland zit hij ook gewoon op de bank hè? Vrees voor een Westermann/Heitinga scenario, of erger. Inzicht heeft hij wel, maar fysiek is het echt helemaal niks meer. Leuk om hem weer te zien voetballen in Nederland maar niet meer dan dat.

30 juni 2018 om 10:46

@gaalmeister
Hoeveel wedstrijden heb je van Fc Midtjylland gezien? Een jonge ploeg met en eigenwijze trainer - door een gelukje (brøndby verloor een wedstrijd tegen een 'makkelijke' ploeg) kampioen geworden.
De trainer heeft het nooit gezien in Van der Vaart. VdV werd gekocht door het bestuur en een rijke sponsor - de trainer wilde hem niet hebben...
Ik heb een paar wedstrijden hier in DK gezien en VdV was absoluut niet de slechtste. Het rare is wel dat de trainer hem op de plekken zette waar hij niet op zijn best is. Hij coachte de medespelers, maar die kunnen niet tippen aan zijn spelinzicht.
Ben heel benieuwd of hij een contract krijgt, en of ze hem wel goed gaan gebruiken.

wat hoop ik toch echt dat van der vaart ineens zijn vorm zijn klasse terug vind bij zwolle
was een enorme fan van vd vaart zijn rugnummer was ook altijd mijn nummer na keuze bijvoorbeeld
het zou toch ook zo mooi zijn als hij zwolle gewoon europa in knalt .
ben bang dat het tegen beter weten in is maar wat hoop ik dit toch van harte

Mooie keus van commercieel directeur joey keizer . Of speelde die iets te veel fm?

Zelfs voor de analyses tijdens het WK had ik het gevoel dat tie kramp kreeg! Fysiek lijkt die niet meer in orde, maar aan de bal zal die vast nog wel wat kunnen. Ik hoop dat tie het op kan brengen nog keihard te kunnen trainen om in ieder geval op de trainingen te laten zien hoe het moet, want laten we eerlijk zijn aan de bal zou het een versterking zijn voor iedere ploeg. Maar ik heb het gevoel dat tie het tempo niet meer kan bijbenen, maar ik laat mij graag verrassen!

We zullen toch versteld staan wat die straks allemaal nog kan, veel te laconiek allemaal en negatief over Raffie, hoop dat ie contract krijgt en iedereen de mond snoert.

30 juni 2018 om 07:48

Heb je hem de afgelopen tijd nog zien voetballen? Ik denk dat Diego Maradonna in 'dronken' toestand nog beter is🤣

Zwolle heeft kunstgras, dus die ouwe vd Vaart gaat daar echt niet tekenen, dat kan zijn lichaam niet aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren