Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat mijn toekomst heel erg ver van Manchester zal liggen’

Laatste update:

Federico Macheda houdt het eigenlijk niet meer voor mogelijk dat hij nog doorbreekt in het shirt van Manchester United. De 22-jarige spits werd vijf jaar geleden gepromoveerd naar de A-selectie van Sir Alex Ferguson, maar kreeg van hem slechts vijfmaal de kans als basisspeler. Onder opvolger David Moyes rekent Macheda ook nergens meer op; hij houdt rekening met een vertrek.

/

Macheda debuteerde in het seizoen 2008/09 nog verdienstelijk voor the Red Devils en sloot zijn seizoen af met twee doelpunten in vier wedstrijden. Serieuze kansen bleven daarna eigenlijk uit en op huurbasis bij Sampdoria, Queens Park Rangers, VfB Stuttgart en Doncaster Rovers bleven de gewenste persoonlijke prestaties ook uit, al moet gezegd dat Macheda nooit langere tijd de kans kreeg in de basiself.

De man die als zestienjarige overkwam van Lazio denkt nu dat het einde verhaal is op Old Trafford. “Deze week ga ik op huurbasis ergens anders heen, het wordt een belangrijke week. Ik moet continuïteit vinden, in elk geval tot januari”, weet Macheda. “En daarna zullen we zien. Ik heb nog niet de kans gehad over mijn toekomst te praten met de club en ik ben ook nog niet opgesteld. Ik denk dat mijn toekomst heel erg ver van Manchester zal liggen. Misschien ga ik wel terug naar Italië.”

Als Federico Macheda langere tijd de kans had gekregen bij United...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha ik weet nog wel toen die de winnende goal maakten.. meteen salarisverhoging en alles. Wqs het nirt tegen villa?

13 november 2013 om 08:37

ja klopt! hahah mooie goals waren dat ook, werd helemaal de hemel in geprezen toen! xD

13 november 2013 om 08:42

Was tegen Sunderland volgens mij.

13 november 2013 om 09:52

Macheeeeeeda! Jep, zonde dat hij zo weinig gespeeld heeft de afgelopen jaren.. http://www.youtube.com/watch?v=zpa0kuag8rs

Aparte poll.. In mijn ogen heeft hij genoeg kansen gehad, maar wel op trainingen. Als je het daar niet weet af te dwingen over een redelijk lange periode dan verdien je ook geen echte kans in het eerste...

Volgens mij scoorde hij 2x in een topper (chelsea?)

Macheda is een groot talent, echter heeft hij mij nooit echt weten te overtuigen (los van de goals die hij toen maakte) Ik keek ook wel es naar zijn wedstrijden in de jeugd en daar vond ik hem al niet echt uitzonderlijk. Bij de clubs waar hij zijn verhuur periodes heeft doorlopen heeft hij ook niet echt kunnen overtuigen, misschien idd beter om ergens anders opnieuw te gaan beginnen bij een club die hem goed kan geruiken, ergens waar hij wekelijks aan spelen toekomt en vertrouwen krijgt.

denk dat het puur om de concurrentie ging die het stukken beter doen...

13 november 2013 om 12:12

Helemaal mee eens. Die jongen kan echt wel wat. Meulensteen en Ferguson hebben een paar jaar terug nog te kennen gegeven dat ze nog nooit iemand hebben gezien die zo dodelijk is als ie 1-op-1 met de keeper gaat.

Misschien raar, maar misschien is de Eredivisie wel een leuke springplank voor hem.

Wow ik dacht gisteren nog; hoe is het eigenlijk met Macheda? Bizar. Ik denk dat hij het eens moet proberen in een subtopper in een andere competitie als de Nederlandse. Bij Stuttgart had hij een topper voor zich in de persoon van Vedad Ibisevic. De top is in ieder geval te hoog gegrepen voor hem op dit moment aangezien zijn ontwikkeling stil heeft gestaan bij een gebrek aan wedstrijden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren