Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben een jonge speler en moet leren om mezelf niet zo te laten zien’

Laatste update:

Million Manhoef is deze interlandperiode opnieuw opgeroepen door Michael Reiziger voor de twee EK-kwalificatieduels van Jong Oranje. De 21-jarige vleugelspits van Vitesse neemt het met het Nederlandse beloftenelftal op tegen de leeftijdsgenoten van Georgië (0-3 winst) en Gibraltar. In aanloop naar die wedstrijden sprak Manhoef in Zeist met Voetbalzone. Over de matige seizoensstart van Vitesse, zijn afgeketste transfer naar AZ en het spelen onder Reiziger.

Door Wessel Antes en Lex Overbeek

Vitesse verloor maar liefst vijf van de eerste acht Eredivisie-wedstrijden en staat met zeven punten op de elfde plaats van de ranglijst. Waar Manhoef vorig seizoen goed was voor 9 doelpunten en 5 assists, mocht hij tot dusver pas eenmaal een treffer noteren. “Ik heb sowieso een valse start gehad. Ik denk niet dat dit mijn beste seizoensstart is geweest. Ik heb wat last gehad van blessures en ook met het team ging het moeilijk. Ik denk dat het de afgelopen weken wel alweer beter gaat”, aldus de pijlsnelle aanvaller.

In de afgelopen transferzomer werd Manhoef hevig gelinkt aan een transfer naar AZ. Dat die overstap niet heeft plaatsgevonden heeft geen invloed gehad op zijn prestaties, zo beweert hij. “Dat wil ik niet zeggen. Ik snap dat men dat van buitenaf zo kan zien, want er werd veel over mij gepraat en op mij gelet. Toevallig speelde ik toen tegen Volendam een slechte wedstrijd, ook omdat ik niet had moeten spelen vanwege een blessure aan mijn lies. Ik ben natuurlijk een jonge speler. Daar moet ik van leren, dat ik mezelf niet zo moet laten zien.”

Jong Oranje
Hoewel de interlandperiodes elkaar snel opvolgen, is Manhoef blij om terug te zijn bij Jong Oranje. “Het is altijd leuk om de jongens weer te zien. We hebben een nieuwe groep, dus ik denk ook dat het goed is om elkaar vaker te zien. Daardoor kunnen we aan elkaar wennen en een goede basis neerzetten. De afgelopen interlandperiode was goed en ik denk dat we zo door moeten gaan. Blijven leren van elkaar, en elkaar beter leren kennen.” Manhoef staat momenteel op zes interlands voor Jong Oranje, waarin hij goed was voor twee treffers.

Waar Manhoef tijdens het teleurstellende jeugd-EK van Jong Oranje nog een van de jongste spelers was in de selectie, behoort hij in de nieuwe lichting aan talenten tot de oudere garde. “Grappig hoe dat kan veranderen in twee maanden. Dat is ook wel leuk, ik ben nu wat ouder. Met sommige jongens heb ik al veel wedstrijden gespeeld en met anderen nog niet, maar bij Jong Oranje is het leuk omdat je allemaal een beetje gelijk bent. We zijn allemaal jong en willen van elkaar leren. Ik probeer iedereen scherp te houden en dat verwacht ik ook van anderen naar mij toe.”

Reiziger
De KNVB stelde Reiziger aan als vervanger van Erwin van de Looi, die Manhoef in maart van dit kalenderjaar liet debuteren in Jong Oranje. De werkwijze van de kersverse trainer bevalt de linkspoot nu al. “Hij is gewoon duidelijk in wat hij wil en heeft het snel voor elkaar gekregen dat iedereen begrijpt wat hij moet doen. Dat zag je denk ik al terug in de eerste wedstrijden en ik ben benieuwd hoe dat nu weer gaat zijn. Hij komt sowieso over als een goede man, dus het is zeker fijn om hem als trainer te hebben.”

Is Million Manhoef klaar voor een stap hogerop?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede speler!
Heeft Vitesse veel plezier van. Lastig om hem te houden als hij deze ontwikkeling doorzet.
Maar wat was Proper geweldig gisteren. Talenten genoeg!

13 oktober 2023 om 22:20

Heb jij dit seizoen wedstrijden va Vitesse bekeken? Zoja heb je niet gezien dat het ongeveer de slechtste speler op het veld steeds was

Ik heb hem al meerdere keren genoemd voor de rechtsbuiten positie bij Ajax. Zal ie nu echt heel veel minder zijn dan Forbs? Je ziet het met jongens als Veerman, Schuurs. Geef ze de tijd en je wordt beloond. Bij Ajax is het allemaal veel te hijgerig geworden. Jeugd krijgt geen kans om zich te ontwikkelen, aankopen moeten er meteen staan. En als er dan eens jeugd is die zich jarenlang niet ontwikkelt selecteert Ajax niet door en wordt Vergeer verkocht aan Twente en Baas uitgeleend aan NEC. Zouden die twee nu slechter zijn dan Rensch, Gaey, Wijndal en Avila? I geloof er niets van! Ajax had Manhoef er ook gewoon bij kunnen halen vind ik.

15 oktober 2023 om 12:43

Gelukkig ben jij niet de td van ajax als je met Manhoef komt aan zetten niet dat ze geweldige spelers hebben maar met Manhoeff blijft ajax middelmaat. Dat is toch geen niveau wat je nastreeft en aan het begin en eind vorige seizoen was hij niet eens basis en ja hij is minder dan Forbs en uiteindelijk ga je Forbs mede door zijn homegrown en hij word ook steeds beter voor een goede prijs verkopen.ajax heeft spelers nodig die het niveau omhoogbrengen en makkelijk aanhaken dat zie ik bij deze jongen niet en ik heb het niet over het huide ajax maar waar ajax zou moeten zijn want deze jongen is ook geen vooruitgang voor Psv en Feyenoord bovendien spelers van dat soort clubs vallen vaak tegen bij de top 3 als ze rechtreeks gaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren