Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hull City komt drie maanden na vertrek hoofdcoach met langverwacht nieuws

Laatste update:

Mike Phelan is eindelijk bevestigd als manager van Hull City. Phelan was bij de huidige nummer vijftien van de Premier League al assistent van Steve Bruce, die op 22 juli na onenigheid met de clubleiding zijn conclusies trok. Phelan was sindsdien interim-manager en nu is hij dus ook officieel aangesteld als hoofdcoach.

/

Phelan werkte jarenlang met Sir Alex Ferguson bij Manchester United: hij werd destijds gezien als een van de beste veldtrainers ter wereld. Bij Hull City maakte Phelan sinds het vertrek van Bruce indruk als interim-eindverantwoordelijke: zo werd hij door twee overwinningen op rij verkozen tot manager van de maand augustus.

“Het zat eraan te komen, maar ik ben blij dat het rond is”, legt Phelan zelf uit. “Het heeft even geduurd, maar dat is vaker zo bij dit soort zaken. We kunnen vooruit kijken om de selectie, de spelers en de club verder te helpen. Ik kijk uit naar de toekomst.” Naar verluidt heeft Phelan een eenjarig contract ondertekend.

Denk je dat Mike Phelan het einde van het seizoen haalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Werd tijd. Heeft na een goed begin de laatste tijd wat minder punten weten te pakken, maar gezien de tegenstanders (o.a. Liverpool, Chelsea en Arsenal) is dat ook geen verrassing. Hopelijk blijft het aantal blessures beperkt dit seizoen, anders wordt het een erg lastig verhaal.

Ach ja, veel anders kunnen ze niet. Zou een halve wonder zijn als ze erin blijven, kijkende naar hoe ze dit seizoen hebben aangepakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren