Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Horroravond Andy Carroll: twee schitterende goals afgekeurd, 0-7 nederlaag

Laatste update:

Andy Carroll zal dinsdagavond snel willen vergeten. De voormalig aanvaller van Liverpool speelde in de Championship met zijn huidige club Reading tegen Fulham en maakte twee wonderschone goals. Beide doelpunten werden echter afgekeurd door de arbitrage. De goals van Carroll zouden tevens slechts voor de eer zijn geweest: Reading ging in het duel kansloos ten onder met 0-7. Ook Kenny Tete was trefzeker voor de bezoekers.

In het eerste geval kreeg Carroll de bal hoog vanaf links, waarop de spits een fantastische omhaal in huis had. Carroll stond echter buitenspel op het moment van spelen. Doelpunt nummer twee was al even mooi - en even ongelukkig. Carroll kwam uit overduidelijke buitenspelpositie terug naar de rand van het zestienmetergebied, nam aan op zijn borst en volleerde met links prachtig in de kruising. Scheidsrechter Tony Harrington had wederom slecht nieuws, al had Carroll dat dit keer vast zien aankomen.

Carroll kwam dit seizoen bij Reading na vier maanden zonder club te hebben gezeten. De boomlange aanvaller speelde tot en met juli 2021 voor Newcastle United, waar hij ook al zijn carrière begon. Begin 2011 maakte de negenvoudig Engels international (twee goals) nog een megatransfer van Newcastle naar Liverpool voor 41 miljoen euro. Carroll kwam nooit helemaal uit de verf in Merseyside en trok na twee seizoenen naar West Ham United, waar hij maar liefst zeven jaar doorbracht. Na een nieuwe periode in Newcastle landde Carroll dus bij Reading, waar hij vooralsnog één keer scoorde in zes duels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit verzin je toch niet. Dan is je avond wel even extra zuur zeg haha

2e was echt een wereldoelpunt! Perfect aangenomen en uit de lucht geschoten. Wauw.

12 januari 2022 om 00:51

Het leek erop dat de keeper bij de 2e goal de bal liet gaan omdat de scheidsrechter al gefloten had?
Zodra hij de bal schiet zie je de scheids op zijn fluit blazen.

Persoonlijke domper voor hem alhoewel ik mij had afgevraagd of je nog echt blij kan zijn als je 2-7 verliest.

Wat een slechte competitie de championship. Stelt tegenwoordig ook niks meer voor met zulke uitslagen. Is niet wat het geweest is.

12 januari 2022 om 00:00

Fulham had haar laatste 5 competitiewedstrijden niet gewonnen, maargoed...

Andy Caroll! Ik was de beste man echt totaal vergeten. Zo'n verbazingwekkende voetballer. Schatrijk zal hij zijn maar er had meer in gezeten. Zo'n avond als dit, zo'n nederlaag, het is bijna symbolisch.

Carroll, het blijft een fenomeen. Jammer dat hij zo vaak geblesseerd is geweest en vaak niet fit genoeg was. Heeft een uitstekend gemiddelde als je zijn productie afzet tegen zijn gemaakte minuten. Jammer dat we hem niet seizoenen lang mee hebben kunnen maken in de Premier League, ongeacht welke club. Deze man had het zeker kunnen maken zonder de pech die hij telkens heeft gehad.

12 januari 2022 om 02:42

Ach, in ieder geval heeft ie tot wel 30 miljoen aan kapitaal vergaard!

Perfect voorbeeld van talent maar geen mentaliteit. Te druk bezig met van alles en nog wat, behalve met leven voor de sport. Jammer, want ik mocht hem zeker qua speler en persoonlijkheid.

Zo'n gast in het amateur voetbal die met een peuke en scheenbeschermers half het veld op komt lopen en er even drie in rost en dan weer om een wissel vraagt, want anders pijntjes en blessures omdat hij nooit traint.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren