Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hoop voor Arsenal na afgang: ‘Of ik ze nog als titelkandidaat zie? Absoluut’

Laatste update:

Jamie Redknapp weigert Arsenal nu al af te schrijven als titelkandidaat in de Premier League. De analist van Sky Sports denkt dat de pijnlijke nederlagen tegen West Ham United (0-2) en Fulham (2-1) de kwakkelende ploeg weleens op tijd wakker zouden kunnen schudden.

"Ik denk niet dat Arsenal opeens heel ver teruggevallen is", blijft Redknapp geloven in de titelkansen van Arsenal. "Het loopt alleen niet helemaal soepel op het moment. Het vertrouwen lijkt broos en ze geven te veel doelpunten weg. En de aanvallers zijn duidelijk uit vorm."

"Of ik Arsenal nog steeds als titelkandidaat zie? Absoluut", geeft de voormalig middenvelder van onder meer Tottenham Hotspur en Liverpool antwoord op zijn eigen vraag. "Ik denk nog steeds dat het tussen Manchester City, Liverpool en Arsenal gaat. Een van die drie ploegen gaat er met het kampioenschap vandoor."

Redknapp schrijft Arsenal dan ook zeker nog niet af, ondanks de twee nederlagen in vier dagen tijd. "Deze crisis zou weleens voordelig kunnen uitpakken. Want precies een jaar geleden deden ze het geweldig en werd iedereen misschien wat overmoedig. En aan het einde van het seizoen stortte Arsenal alsnog in elkaar."

"Maar dit is misschien wel de wake up-call die zo hard nodig is. En misschien besluit de manager wel om haast te maken met het binnenhalen van nieuwe spelers volgende maand", aldus Redknapp, die direct de grootste problemen van het huidige Arsenal aanwijst.

Martinelli
"Martinelli zou op de vleugel veel meer moeten brengen. Met Saka aan de andere kant heb ik geen enkel probleem, maar Martinelli werd tegen West Ham United en vandaag (tegen Fulham, red.) naar de kant gehaald. Hij laat momenteel duidelijk te weinig zien als buitenspeler."

Volgens Redknapp heeft Arsenal ook achterin problemen. "De backs kunnen mij nog niet overtuigen. Je zou haast met vier centrale verdedigers gaan spelen. Als je aanvallend voetbal wil spelen, dan moet dat niet op deze manier. Tegen Fulham werd duidelijk voor een meer verdedigende tactiek gekozen."

Zie jij Arsenal ook nog als titelkandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk dteam dat Arsenal maar meer ook niet. Om de titel te winnen moet je exceptioneel zijn en meerdere exceptionele spelers hebben. Vooralsnog is Odegaard in mijn ogen de enige van dat kaliber. Ik hoop voor hem dat hij daar niet al te lang blijft. Die hoort gewoon bij de absolute top te spelen.

31 december 2023 om 18:32

Sake en Rice ook hoor.

31 december 2023 om 20:15

Als Odegaard naar de absolute top moet dan is er enkel City, want al de rest is opvulling. Ze hebben de laatste 6 jaar 5 titels gewonnen. Arsenal is gewoon een topclub in de PL en dan zie je gewoon aan alles.

31 december 2023 om 23:31

Odegaard blijft voorlopig gewoon hoor. Vind het ook een hele rare beredenering van jou. Odegaard deelt gewoon mee in de malaise namelijk. Odegaard heeft ook kansen genoeg gehad om doelpunten te maken en heeft dat ook nagelaten. Een topteam wordt gebouwd niet bij elkaar gekocht. Odegaard en de hele as van het team is meer dan goed genoeg voor een topteam. Als Arteta nu nog Ramsdale op doel zet heb je in de hele as een hele goede basis. Saka en Martinelli zijn in potentie ook van wereldklasse maar hebben concurrentie nodig die hun pusht om nog beter te worden.
Of vind jij Matip bij Liverpool van wereldklasse? Of een Akanji van City? Daar doen Saliba en Gabriel echt niet voor onder hoor.

1 januari 2024 om 12:47

Hehe, eindelijk iemand die het inziet dat ankanji zo slecht is.

Nouja, wat mij betreft zijn het geen titelkandidaten nee. Iedereen met een half functionerend brein kon de ineenstorting vorig seizoen aan zien komen en ook dit seizoen zal het een belachelijk moeilijke klus zijn om voor Manchester City de blijven. Liverpool is de enige andere kandidaat wat mij betreft, zij hebben een absolute top coach, wat mij betreft de beste in de Prem, met de beste speler van de Premier League (als je Man City’s spelers wegdenkt). Ze zijn op iedere positie beter bezet dan de rest en als iedereen fit blijft kunnen ze een gooi doen naar de titel.

31 december 2023 om 18:50

Er wordt nogal makkelijk vergeten dat City vorig jaar een ongelofelijke reeks heeft moeten neerzetten om Arsenal nog bij te houden. Verder hoorde je dit soort geluiden een maand geleden ook, zij het in iets mindere mate, over City zelf.

Gewoon een team met meer dan genoeg kwaliteit dat potentieel heeft tot het einde mee te doen.

31 december 2023 om 18:56

Manchester City zet ondertussen jaarlijks dit soort “wonder”reeksen neer. Hun selectie is belachelijk diep en nog steeds met afstand de beste in de Premier League. Arsenal op hun best kan het ze 1-op-1 moeilijk maken, maar over een hele campagne niet genoeg. Daarvoor missen ze (wat mij betreft) teveel in de selectie en als begeleiding op de bank.

31 december 2023 om 19:06

Maar je kan dus onmogelijk zeggen dat ze het city niet moeilijk hebben gemaakt vorig jaar.

Verder vind ik Liverpool echt niet merkelijk beter dit seizoen dan Arsenal eerlijk gezegd. Nu na een mindere reeks (waarin ze ook naar anfield moesten) al meteen zeggen dat ze kansloos zijn voor de titel vind ik persoonlijk veel te opportuun.

31 december 2023 om 19:17

Wat rekenen we onder echt moeilijk maken? Ik wist in januari dat Arsenal geen kampioen zou worden. Het lijkt mij dat iedereen die de Premier League volgt, die Arsenal kent, die Manchester City kent dit ook had kunnen zien. Het is niet tot de laatste dag spannend geweest, Arsenal is ruim voor tijd afgehaakt. Liverpool (& Klopp) kennen het klappen van de zweep, zij weten dat ze vanaf maart perfect moeten zijn als ze 2/3 punten voorstaan om City voor te blijven. Ik vind ze een kwalitatief beter team hebben dan Arsenal, dus dat hebben ze al mee. Nee, wat mij betreft is Arsenal niet kansloos maar is de kans veel groter dat het Man City of Liverpool gaat worden.

31 december 2023 om 19:32

Spurs zal eerder meegaan dan Arsenal. Vd ven komt terug en die Dragusin van Genoa lijkt ook een kwestie van tijd. Daarnaast behalen ze betere resultaten tegen topploegen en gaan ze tot nu toe nog prima mee. Zoals je zegt zal de aanstaande kampioen vanaf maart perfect moeten zijn om mee te kunnen gaan.

31 december 2023 om 19:32

Vorig jaar lag het bij Arsenal vooral aan de breedte van het team en blessures op het verkeerde moment..
Nu met Trossard,een Nketiah die meer in vorm is ,Kiwior en een Timber die terug aan het komen is zie ik ze zeker langer meedoen om het kampioenschap.
Het zal weer spannend worden ook met de Bruyne die weer terug komt bij City natuurlijk

31 december 2023 om 19:44

City blijft de grote favoriet natuurlijk. Kwaliteit in overvloed en als het loopt dat zijn ze niet te stoppen. Dat zagen we vorig jaar wel. Dat Arsenal nu ineens afgehaakt is volgens sommige is echter bullshit. Je verliest vandaag terecht van Fulham, maar tehen Aston Villa en vooral West Ham heb je ongekend veel pech. Natuurlijk heeft dat ook met kwaliteit te maken en dit was een City wss niet gebeurd, maar goed. Dan kom je met Liverpool, maar hoezo zijn die beter? Spelen lang niet altijd goed en kwalitatief niks beter dan Arsenal. Het is grwoon nog helemaal open, totdat City KdB en Haaland terug heeft en dan is iedereen gezien.

31 december 2023 om 19:46

@ForzaZitterd, Spurs? Nee joh, ik denk dat Villa een Leicester-achtig aantal punten gaat halen en dan gaat kijken of het genoeg is voor Champions League. Man City, Liverpool en Arsenal zullen wel de Champions League halen, plek 4 zal tussen Villa en Spurs gaan verwacht ik.

1 januari 2024 om 12:42

Waarom spurs niet dan? Op een halve selectie doen ze het nu al even goed als arsenal, dus wat zouden ze op een hele selectie doen…

1 januari 2024 om 14:17

Omdat spurs zelfs in hun beste jaren onder loch niks hebben kunnen winnen. Bedoel dat niet als sneer btw.

31 december 2023 om 21:39

In bepaalde fases van het seizoen is Arsenal een overperformer. Daarom doen ze in de bovenste plekken mee. Het zal nog even duren voordat ze het City echt moeilijk kunnen maken. Op dit moment is dat alleen Liverpool. Het is wachten totdat Manchester United en Arsenal hun potentieel gaan exploiteren. Tot dan is City heer en meester wanneer het niet tegenzit.

31 december 2023 om 23:34

Ik weet niet welk Liverpool jij kijkt maar dan vindt ik de selectie van Chelsea nog een betere selectie hebben dan Liverpool.
De enige speler die bij Liverpool wereldklasse is dat is Salah de rest is gewoon net hoe de vorm van de dag is.

1 januari 2024 om 01:47

Een van Dijk is dit seizoen ook niet zo goed he? Man man..

1 januari 2024 om 11:30

Ik vind de Liverpool selectie ook niet echt beter dan dat van Arsenal. Het is wel een goede selectie overigens met Becker, TAA, Van Dijk, Robertson, Szaboslai, Salah en genoeg prima opties met Diaz, Gakpo, MacAllister, Matip, Endo, Jota etc. Liverpool speelt echter geen CL en lijken het geluk van de kampioen te hebben (late winnende goals)

1 januari 2024 om 13:50

Allison en Van Dijk zijn ook wereldklasse. TAA en Robertson behoren tot de beste op hun positie. Lachwekkend om te doen dat behalve Salah bij de rest het de vorm van de dag is. Dat geldt hooguit voor spelers als Diaz, Gakpo, Nunez en Gravenberch.

Als je de selectie van Chelsea daadwerkelijk beter vindt, dan overschat je die van Chelsea of onderschat je die van Liverpool.

Nee de selectie te klein geen goede back ups.
We hebben een beter reserve spits nodig, eentje die er tenmiste 20 per seizoen in legt.
En we moet een paar spelers echt lozen.
En een andere manager ik zie arteta arsenal geen kampioen maken

31 december 2023 om 20:06

Prima als je een andere manager wil maar de laatste 3 nederlagen kun je echt onmogelijk op het conto van Arteta schrijven.

1 januari 2024 om 01:07

Nee het gaat over de lange tijden.
Ik denk niet dat arteta kampioen gaat worden met ze spelstyle die hij graag hanteert

1 januari 2024 om 10:44

Juist wel, maar daar heb je meer kwaliteit voor nodig. Eigenlijk zeg je het zelf al, te smalle selectie (vooral kwalitatief gezien) waardoor de speelstijl niet volgehouden kan worden.

1 januari 2024 om 11:46

Ik zou niet perse zeggen dat het aan de selectie ligt. De speelstijl is te wisselvallig en spelers als Ode en Saka zijn te belangrijk gemaakt. Ode moet in zijn eentje voor creativiteit zorgen. Dat kan hij niet elke wedstrijd. Lukt het niet dan loopt het ook voor geen meter. Saka heeft elke wedstrijd 2 a 3 dubbele dekking. Daar kun je dus ook niet altijd wat van verwachten.

Arteta moet zijn speelstijl aanpassen zodat Arsenal minder voorspelbaarder wordt.

1 januari 2024 om 11:51

Ik vind de speelstijl goed. Het is vaak verzorgd en ze houden de bal in de ploeg.
Denk dat we eerder spelers anders moeten neerzetten totdat we spelers terug krijgen en in vorm zijn.
Ik snap niet dat Jorginho amper speelt. Hij was handig geweest voor stabiliteit op middenveld. Havertz maakt geen minuten in de spits en Jesus op linksbuiten wil ook graag zien.

1 januari 2024 om 12:46

Denk op zich niet dat het aan de speelstijl ligt, maar meer aan het gebrek aan verschillende rollen die je erin kan toepassen. Als je bijv naar een city kijkt heb je altijd een speler die een positie weer net wat anders kan invullen waardoor het weer een nieuwe dynamiek geeft aan het spel. Bij een arsenal zijn teams toch net wat te bekend met de vaste spelers en daaruit volgende patronen.

3 nederlagen en een gelijkspel in de laatste 5 wedstrijden is wel echt een grote domper voor Arsenal zeg. Maar ja wat wil je als je spitsen Jesus en Nketiah zijn. Die scoren veel te weinig voor de kansen die ze krijgen. Jesus kan nog leuk meevoetballen maar die Nketiah is al helemaal niks. Ook het middenveld werkt niet optimaal vind ik. Havertz en Odegaard is teveel van het goeie. Daar moet een fatsoenlijke 8 spelen wat niet Havertz moet zijn.

31 december 2023 om 21:12

Het middenveld moet Rice - Partey - Odegaard zijn. Daar zit veel meer balans in. Maar die dekselse Partey is dit seizoen nauwelijks fit geweest... Maar dit, dan heb je echt een heel sterk middenveld. Laten we niet vergeten hoe essentieel Partey vorig seizoen was bijvoorbeeld. Als je dat combineerd met Rice, die geweldig is sinds zijn komst, en een Odegaard die weer in vorm komt. Dan heb je een sterk blok. Havertz als wissel is beter dan wat je voorheen als wissel had bijvoorbeeld. Jesus is inderdaad niet goed genoeg qua scorend vermogen. Nketiah is dramatisch. Nketiah moet je vervangen door een goalgetter. En dan Jesus en de goalgetter rouleren, afhankelijk van de wedstrijd en tegenstander. Dat is in mijn optiek prioriteit nummer 1 deze transferperiode. Met de rest van de selectie kun je best de wedstrijden doorkomen. Ook qua back-ups wel.

1 januari 2024 om 11:32

Jesus is van origine een winger. Als spits verprutst hij niet alleen kansen, maar mist hij ook het goaltjesdief instinct. Zijn techniek is beter, maar Alvarez is meer echt een spits. Blijft een geweldige speler die op momenten op wereldtop lijkt. De vraag is alleen in welke rol hij het beste past

1 januari 2024 om 12:05

Ik zie graag Havertz weer minuten maken in de spits. Kan als enige een bal koppen en technisch wel goed genoeg om een bal vast te houden tegen sterke CV’s.
De community shield tegen City als spits zijnde was zijn beste wedstrijd tot nu toe qua spel.

Ik heb nog wel vertrouwen in Arteta en in de ploeg. Ze hebben hele goede wedstrijden gespeeld. Tot Brighton thuis was er niet veel aan de hand. Gelukkig nu een periode van rust en de transfer window is open.
Er moet een speler komen. Des noods huur je wat.
Daarnaast moet Arteta naar de basis gaan en sommige spelers banken. Zet Jesus tijdelijk neer als linksbuiten en Havertz spits. Jorginho moet weer minuten maken.
In de mindere wedstrijden kan je Havertz weer op lcm uitproberen en Jesus spits als ze meer vertrouwen hebben. Martinelli een tijdje bank en rouleren met die twee zoals je dat doet met Trossard

2 januari 2024 om 01:12

Sowieso beter wissel- en roulatie beleid. Arteta lijkt bepaalde periodes heel erg fan te zijn van bepaalde spelers, om ze daarna nauwelijks meer te gebruiken. Jorginho speelde opeens 5 wedstrijden op rij in de basis, om vervolgens nauwelijks meer minuten te krijgen. Idem voor Trossard in een periode. ESR krijgt telkens 2-5 minuten, waar je als speler zijnde niks mee kan. Nketiah valt op momenten als winger in, wat nergens op slaat. Soms zelfs met Jesus nog in het veld.

Er moet wel echt wat bij voorin. Nketiah is geen impact sub en moeten we zien te slijten wat mij betreft. Er moet een spits bij die van de 3 kansen er 1 scoort in plaats van de 5 of meer kansen 1 scoren (Jesus). Als Partey dan weer fit is, dan is ons middenveld ook weer sterker vind ik. Timber was goed op weg, dat kan zeker helpen. En Tomiyasu moet eens fit leren te blijven. Met name om de druk op Zinchenko te houden, die veel te laks speelt.

2 januari 2024 om 10:27

Wisselbeleid en roteren blijft een mankement van Arteta. Speelt het liefst met een kleine selectie en wanneer spelers geblesseerd raakt dan durft hij pas keuzes te maken.
Zo komen spelers nooit in een ritme. Nelson had meer minuten moeten maken toen hij het goed deed tegen PSV, ESR speelt ook veel te weinig.
Het zijn spelers die onder Arteta een nieuw contract hebben getekend maar heeft liever een uitgebluste Saka dat zinloze minuten blijft spelen. Jorginho is ook zo'n geval dat amper minuten heeft gemaakt terwijl hij voor stabiliteit zorgt op middenveld en waardoor Arsenal minder afhankelijk is van Zinchenko.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren