Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hoofdtrainer Helmond Sport vertrekt onverwacht en per direct

Laatste update:
/

Jan van Dijk is niet langer de hoofdcoach van Helmond Sport. De nummer dertien van de Jupiler League laat zaterdag via de clubsite weten dat Van Dijk besloten heeft weg te gaan na een gesprek met de spelersgroep. Meer informatie geeft de Brabantse club niet over het hoe en waarom achter de beslissing van de trainer. Wel laat men weten dat Remond Strijbosch het seizoen zal afmaken.

Van Dijk zou na dit seizoen sowieso al weggaan uit het Lavans Stadion, omdat Helmond zijn contract niet verlengde. Nu is er dus onverwacht een vroegtijdig einde gekomen aan de samenwerking tussen club en trainer. Vijf van de laatste zeven wedstrijden in de competitie gingen verloren en Helmond staat dus in de grijze middenmoot.

Voor Van Dijk was zijn baan bij de Jupiler League-club zijn zevende in het betaald voetbal. Hij begon midden jaren negentig bij FC Groningen en had het nadien voor het zeggen bij Roda JC, Helmond Sport, RBC Roosendaal, FC Emmen en VVV-Venlo. Ook was hij assistent bij Al-Nassr in Saudi-Arabië en coach van vv Gemert.

Een logische beslissing?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Jan van Dijk was toch ooit een kroonprins? Destijds bij Groningen? Ik zie hem tegenwoordig alleen maar bij relatief kleine clubjes. Heeft het niet gered, nee.

Overigens een briljante poll....alsof wij de achtergronden kennen....

Aan zijn inzet heeft het in ieder geval niet gelegen. Het gaat bij Helmond na het vertrek van Streppel al een aantal jaar moeizaam. Ook de eensgezindheid in de technische staf is al jaren niet wat het moet zijn. Enkele technische leden zitten er al jaren en tonen geen enkele loyaliteit aan de hoofdtrainer (althans zo lijkt het). Daarnaast is de halve selectie gehuurd, dit is financieel blijkbaar noodzakelijk. Maar je mist nu wel jongens als Guijo-Velasco en een Van Leerdam die het clubbelang ook daadwerklijk nog wat kan schelen.

wat hierboven gezegd wordt klopt inderdaad.het is een beetje dezelfde kliek (zowel assistenten als Captein dus) die al lang binnen de club actief is. Voorheen met veel resultaat, maar toen stonden er sterke personen voor de groep: streppel, de koning, Brood en die waren de baas.
Helaas is het met v Dijk geen goed tweede huwelijk geworden, maar zijn aanstelling is ook vriendjespolitiek geweest. De resultaten van hem voorafgaand aan HS waren gewoon niet goed.
Gelukkig hebben we aan Jan wel prachtige wedstrijden te danken in zijn eerste periode, met bijna een promotie in de laatste wedstrijd tegen Zwolle.. Zie die bal nog steeds centimeters naast de goal gaan bij een 0-1 voorsprong voor ons.. vergane glorie helaas

20 februari 2016 om 17:05

Van dijk gokt op Emmen of Fc Groningen
Is nu vrij om te gaan

20 februari 2016 om 18:36

Hoeft van mij niet nog eens naar Emmen te komen....

Heb liever Lukkien, Jan de Jonge of Henk de Jong

Van Dijk verlaat Helmond sport hij praat met de spelersgroep en is vertrokken.
Aan zijn in zet heb het niet gelegen, maar waarom niet het seizoen afmaken.
Nu lees ik in de reacties dat het geen goed huwelijk was tussen Jan en de club.
Dus of de spelers het jammer vinden dat Jan weg gaat dat weten we niet.
Nu moet Van Dijk weer op zoek naar een andere club dat word dan zijn achtste club,
in het betaald voetbal. Waar je ook heen gaat Jan succes.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren